Am promis ca revin dupa prima livrare(8 lichide TW, 4 lichide FA si un atty eGo-T LR:
1. livrare rapida
2. in colet este totul conform comenzii
3. lichidele de la TW nu sunt in sticlutele consacrate de TW ci in sticlute TW pentru mixuri(m-am lamurit pe site-ul TW ca lichidele Herculian sunt livrate de englezi numai en-gros in sticle de 500 ml - deci bigbobo a umplut sticlutele goale cu lichid luat engros - felicitari pentru idea cu 5 ml - sa poata dom'-le toti vaporenii sa incerce cat mai multe arome - de aici probabil si pretul mai mult decat rezonabil
4. sticlutele de la FA sigilate
5. probat 2 lichide pana acum:
- Marlbury TW PG 18 mg - super(chiar seamana cu Marlboro Filter Plus - zic eu), abur ok, TH ok
- Virginian Gold TW PG 18 mg - super, abur ok, TH ok - nu stiu cu ce sa-l aseman
Amandoua aromele de tutun sunt mai dulci decat aromele de tutun Dekang(DK-TAB si USA mix) probate de mine pana acum care mi se par mai seci si mai dure.
Ma opresc aici cu probele ca am crapat in mine 1 ml de lichid(cate 0,5 ml din fiecare aroma) intr-o ora si m-a cam luat de cap

(vapez de obicei 2 ml-24 mg/zi).
Sub rezerva ca nu am decat 1 luna de cand vapez recomand cu caldura pe vapers-one. Eu i-am trecut pe lista mea langa vapers.ro.
Revin cu alte impresii dupa ce-mi mai revin