Moderator: maddoc
johnnypetre scrie:eeee.. te joci ... alta viata , brovo , felicitari.. e intr-un fel n-am ce zice.
in curand .. holograma 3d, si apoi apesi testeaza si te trezesti ca iese abur din USB..
frumos maddoc bravo !
karma scrie:@johnnypetre: iti recomand ceramicele, temperaturi mult mai decente decat metalicele.
maddoc scrie:Urmeaza, daca reusim, pana atunci testam tehnologia. Scripturile astea sunt cam scumpicele si apoi mai trebuie muncit si la integrarea cu site-ul.
LucasH scrie:Ai grija la transferul de date si la cat de greoi va fi de navigat. Daca ai prea multi utilizatori pe un asemenea continut nu te vad bine daca nu ai banda de net garantata, peering bun si server cu specificatii tapene. Eu zic ca te complici un pic. E foarte faina ideea dar eu unul prefer sa vad dimensiuni, mod de lucru, avertizari, comportament, idei despre produs (comentariile voastre la unele produse chiar imi plac), recomadari de folosire etc. decat un film 3D. Ce pisici sa vad la un mustiuc sau la un cartomizor? ... Parerea mea: fii mai practic decat mai aratos.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator