Produse la 360 grade

http://vapers.ro

Moderator: maddoc

Produse la 360 grade

Mesajde maddoc » Lun Feb 20, 2012 9:37 pm

Pentru a veni in intampinarea clientilor, vapers va afisa in curand in pagina fiecarui produs un detaliu exact al acestuia ce permite o vedere la 360 grade asupra produsului pe care il achizitionati.

Va multumim ca ne-ati ales!

Imagine
Nu mai fumez din 25 aprilie 2009... :D
Testeaza peste 1400 produse in showroom-ul Vapers
maddoc
Reseller

Re: Produse la 360 grade

Mesajde johnnypetre » Lun Feb 20, 2012 9:42 pm

eeee.. te joci ... alta viata , brovo , felicitari.. e intr-un fel n-am ce zice.

in curand .. holograma 3d, si apoi apesi testeaza si te trezesti ca iese abur din USB..

frumos maddoc bravo !
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde maddoc » Lun Feb 20, 2012 9:45 pm

Imagine
maddoc
Reseller

Mesajde maddoc » Lun Feb 20, 2012 9:46 pm

johnnypetre scrie:eeee.. te joci ... alta viata , brovo , felicitari.. e intr-un fel n-am ce zice.

in curand .. holograma 3d, si apoi apesi testeaza si te trezesti ca iese abur din USB..

frumos maddoc bravo !

Nu e rea ideea sa descarci lichidul direct in pass-through ;)

Mercic de aprecieri!
Imagine
maddoc
Reseller

Mesajde johnnypetre » Lun Feb 20, 2012 10:34 pm

hmm daca tot ai postat, evident stefan poate sterge dupa pt a pastra pagina curata, ai incercat cezar cumva mustiucele ceramice ? sunt la fel de reci ca cele metalice/aluminu sau cromate ? si apoi se incalzezc in comparatie cu ceva lr de frig buzele si bucati din acestea raman lipite pe mustiuc ? => aspect neigienic + spalari/curatari dese ale mustiucelor ?

mercic si eu
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde karma » Lun Feb 20, 2012 10:46 pm

foarte frumos, felicitari pentru initiativa.

ca si sugestie: poate iesea si mai interesant daca foloseati drept solutie un script interactiv (in care sa tragi cu mouse-ul stanga dreapta pentru rotire) in locul clipului video. Si imaginile erau de mai buna calitate si mai comod de pozitionat in unghiul dorit de utilizator...

@johnnypetre: iti recomand ceramicele, temperaturi mult mai decente decat metalicele.
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde maddoc » Mar Feb 21, 2012 12:11 am

Urmeaza, daca reusim, pana atunci testam tehnologia. Scripturile astea sunt cam scumpicele si apoi mai trebuie muncit si la integrarea cu site-ul.

karma scrie:@johnnypetre: iti recomand ceramicele, temperaturi mult mai decente decat metalicele.

Ramane problema cu buzele lipite. Asta daca te deranjeaza sa-i faci igiena zilnic - recomandabil de altfel pentru toate mustiucele...
Recunosc ca nici eu nu ma dedau la aceasta igiena forte recomandata chiar.

Tip: mustiucul din aluminiu eloxat e complet altceva - e mat, nu se lipeste si daca se incinge se si raceste repede.
Imagine
maddoc
Reseller

Mesajde Lizicat » Mar Feb 21, 2012 1:07 am

Minunat! Site-ul o sa arate ca ziarele lui Harry Potter!
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde karma » Mar Feb 21, 2012 3:14 am

maddoc scrie:Urmeaza, daca reusim, pana atunci testam tehnologia. Scripturile astea sunt cam scumpicele si apoi mai trebuie muncit si la integrarea cu site-ul.

Daca aveati pe cineva care sa stie flash nu era mare filozofie :). Oricum nu trebuie neaparat cumparat ceva, o solutie gratis si destul de eficienta e javascript/jquery + putin php pentru automatizare + optimizare buna a imaginilor si iese ceva chiar elegant :geek: , nu mai greu de inserat decat clipuri video... oricum mult succes si spor orice varianta alegeti :)

despre mustiuce nu mai comentez ca se lungeste off-topicul :)

Mesajde LucasH » Joi Feb 23, 2012 1:14 am

Ai grija la transferul de date si la cat de greoi va fi de navigat. Daca ai prea multi utilizatori pe un asemenea continut nu te vad bine daca nu ai banda de net garantata, peering bun si server cu specificatii tapene. Eu zic ca te complici un pic. E foarte faina ideea dar eu unul prefer sa vad dimensiuni, mod de lucru, avertizari, comportament, idei despre produs (comentariile voastre la unele produse chiar imi plac), recomadari de folosire etc. decat un film 3D. Ce pisici sa vad la un mustiuc sau la un cartomizor?
Poate ceva de genul e mult mai practic (exemplu):

Cartomizor Boge LR (aprox. 2 Ohmi):
- dimensiuni: lungime: 5cm, diametru: 6 milimetri
- mustiuc: orice mustiuc de 510 - vedeti la mustiuce in caracteristici aceasta cifra
- aproximativ 30 picaturi incarcare - aproape un mililitru
- merge foarte bine cu tipul de lichide: bla bla - concentratii de PG/VG (ceva de genul)
- folositi cu baterii de minim 1000 mAh pentru rezultate satisfacatoare
etc.

Acum la Boge vad atat:
Include:

1buc. cartomizor Boge 510D LR

La care eu zic "fix fleoshc" pentru ca incepatorii habar nu au ce e ala. Din cate dispozitive am folosit stim toti ca acest cartomizor e unul deosebit care isi face treaba excelent pentru pretul sau si depaseste foarte multe produse din industria asta.

Parerea mea: fii mai practic decat mai aratos.
LucasH
Vaper

Mesajde mihai1970 » Joi Feb 23, 2012 1:28 am

Sunt de acord cu ce a scris LucasH
Intr-adevar niste informatii suplimentare ar prinde bine la orice produs.
Si eu sunt nou in ale vapatului, si a trebuit sa pun intrebari pe acest forum, despre cartomizoare Boge sau Smoke (daca le trebuie mustiuc sau nu, pt. a se putea vapa cu ele, capacitate de incarcare etc.) pe cand toate acestea le puteam afla daca erau trecute la descriere.
Mai mult de atat, fiind multi incepatori pe aici, am putea testa mai multe produse daca ar avea descrieri mai detaliate
mihai1970
Vaper

Mesajde karma » Joi Feb 23, 2012 3:57 am

LucasH scrie:Ai grija la transferul de date si la cat de greoi va fi de navigat. Daca ai prea multi utilizatori pe un asemenea continut nu te vad bine daca nu ai banda de net garantata, peering bun si server cu specificatii tapene. Eu zic ca te complici un pic. E foarte faina ideea dar eu unul prefer sa vad dimensiuni, mod de lucru, avertizari, comportament, idei despre produs (comentariile voastre la unele produse chiar imi plac), recomadari de folosire etc. decat un film 3D. Ce pisici sa vad la un mustiuc sau la un cartomizor? ... Parerea mea: fii mai practic decat mai aratos.

Pai la solutia aleasa momentan sunt clipuri hostate de Youtube deci au avut grija, nu consuma nimic de la ei... si la ce am sugerat eu ma incapatanez sa afirm ca nu e nevoie de SF-uri (daca e facut totul cu cap) :) ... Ete pisici ca exact mustiucele vreau eu sa le vad din toate unghiurile :) pe bune... ce vreau sa zic e ca fiecare e interesat de anumite detalii inainte de cumparare si nu cred ca ne poate multumi cineva pe toti, dar cu cat mai multe, cu atat mai bine... Parerea mea: si practic si aratos :mrgreen:

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Feb 25, 2012 8:16 pm

hai mah..ideea nu este rea...dupa umila mea parere orice detaliu care ajuta este binevenit
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde LucasH » Dum Feb 26, 2012 1:41 am

Ideea este foarte buna. Daca am zis contrariul va rog sa ma scuzati. Daca se completeaza produsul si la detalii tehnice macar subscriu si la ce a zis karma: si practic si aratos. Doamne ajuta!
LucasH
Vaper

Mesajde Jonae » Vin Mar 02, 2012 7:44 pm

Felicitari.
Jonae
Vaper

Înapoi la Vapers