dan1978 scrie:Lizicat scrie:OK. Atunci ma inscriu, ca poate mai vrea cineva: 500 ml, 18 mg. VG.
Ideea e alta.Litrul tau am inteles ca vine la noi.(kshkval,trona si eu)dar sa nu se inteleaga gresit......,doar litrul ala.
??????????? Ati innebunit?
Moderator: maddoc
dan1978 scrie:Lizicat scrie:OK. Atunci ma inscriu, ca poate mai vrea cineva: 500 ml, 18 mg. VG.
Ideea e alta.Litrul tau am inteles ca vine la noi.(kshkval,trona si eu)dar sa nu se inteleaga gresit......,doar litrul ala.
Lizicat scrie:????? Ati innebunit?![]()
vin peste voi si ... nu stiu ce-s in stare sa fac!!!! @maddoc ti-am gresit cu ceva????

Lizicat scrie:Nici vorba. Cei 500 ml la care te referi sunt ale unui alt vaper din Cluj (@davidcoman), asa ca tot va ajunge la mine. I-am promis doar lui @kshkval 100ml din portia mea.

razvantaz scrie:Salutare, daca va mai fi posibil, m-ar interesa 500ml DK-TAB VG 6 (fara sau 11mg).
kshkval scrie:Nu ar fi bine sa recapitulezi pentru ce useri ai adus ? Speram si eu printr-o comanda tarzie , alaturi de alti 2..dar nu am confirmare oficiala daca am mai prins

razvantaz scrie:Doctore, sper sa am si eu o bucatica din VG-ul ala al tau...
dan1978 scrie:Tot de 18mg si la mine nu 11mg.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator