Moderator: maddoc

maddoc scrie:Freze calde!![]()

valioglu scrie:Daca reusesti sa aduci si fitile de ego c sau ego t ar fi chiar genial. Din toate improvizatiile si combinatiile tot fitilele originale sunt cele mai bune.

valioglu scrie:Daca reusesti sa aduci si fitile de ego c sau ego t ar fi chiar genial. Din toate improvizatiile si combinatiile tot fitilele originale sunt cele mai bune.
Moriarty scrie:La ce folosesc frezele alea?

M1dnight scrie:ego-t lr tip a apare la produse noi si e indisponibil de o saptamana. Nici macar cele tip b pe culori mai normale nu sunt disponibile.Sa inteleg ca nu mai aduceti?
Moriarty scrie:La ce folosesc frezele alea? Ca am impresia ca in scurt timp daca sunt atent si iau ce trebuie de pe site o sa imi pot construi singur un BMW
silvius scrie:valioglu scrie:Daca reusesti sa aduci si fitile de ego c sau ego t ar fi chiar genial. Din toate improvizatiile si combinatiile tot fitilele originale sunt cele mai bune.
Subscriu şi eu la această propunere. Şi dacă răspunsul este "nu", când o să revină pastilele ego-c?

maddoc scrie:M1dnight scrie:ego-t lr tip a apare la produse noi si e indisponibil de o saptamana. Nici macar cele tip b pe culori mai normale nu sunt disponibile.Sa inteleg ca nu mai aduceti?
Sunt toate comandate de mai bine de 1 luna si jumatate. Au fost intarzieri mari din partea producatorului.
Absolut toate reperele vor fi in stoc in cantitati suficiente, productia revenind treptat la normal.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator