Hangsen

http://vapers.ro

Moderator: maddoc

Hangsen

Mesajde catmardra » Dum Ian 29, 2012 2:56 am

Daca si altcineva in afara de mine doreste sa poata cumpara de la vapers acest lichid atunci sa lase aici cateva randuri ca poate-i induplecam si aduc ;) Eu unul tare-as vrea.
catmardra
Vaper

Re: Hangsen

Mesajde hamudy » Vin Mar 23, 2012 12:25 am

Si mie mi-ar placea...Hangsen,Decandent:) Bun bun!
Fara e-lichid nu iese abur!
Imagine
hamudy
Vaper

Mesajde pisik » Sâm Mar 24, 2012 11:28 pm

Votez si eu pentru Hangsen...
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde alexgogo » Sâm Mar 24, 2012 11:50 pm

cereti ceva mai exotic, ceva ce n-au alti reselleri :)
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Sâm Mar 24, 2012 11:56 pm

Eu as fi vrut de la vapers lichide totally wicked! De ce vreti Hangsen, cand e mic copil fata de dekang!
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Dum Mar 25, 2012 12:09 am

alexgogo scrie:cereti ceva mai exotic, ceva ce n-au alti reselleri :)

:) pai daca alti reselleri n-au...de unde sa stiu daca imi place? am incercat eu mai multe chestii exotice de-a lungul timpului si n-a fost prea bun rezultatul: papagal, mancare, barbat etc. 8-) Tot pe cararile cunoscute e bine sa mergi. sic!
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde alexgogo » Dum Mar 25, 2012 12:37 am

si tw se gaseste in ro....
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Dum Mar 25, 2012 1:52 am

alexgogo scrie:si tw se gaseste in ro....

N-as vrea sa sune a reclama, dar cei de la vapers sunt cam singurii din republica romaneasca in care am incredere ca nu umbla la lichide sau sa schimbe termenul de valabilitate, etc. Eu unul m-am cam saturat sa vad "magazine" ( pun intre ghilimele pentru ca isi permit sa pastreze cam aceleasi preturi desi nu platesc taxe, nu figureaza nicaieri integistrati ) care vand lichid facut in cada, baze, arome mutate din recipientele sigilate in altele mai mici, spunand ca acest lucru e benefic pentru ca se reflecta intr-un pret mai mic. Nu aveti de unde sa stiti cum si in ce conditii se face! Nu mai bagati in voi bacterii!
Sper sa nu fi suparat prea multa lume, nu sunt platit de nimeni, sunt un mic consumator mai nemultumit ca si voi! :)
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde maddoc » Dum Mar 25, 2012 3:15 am

Despre Hangsen sunt multe de spus.

Am testat lichidele lor comandate direct de la hkhangsen.com si nu ne-au impresionat deloc din mai multe motive obiective si subiective.
Apoi ne-am jucat si cu cateva de pe piata locala.
Unele mai bune decat originalele, foloseau dopuri si sticlute clasice. Nu mai sunt pe piata acum.
Altele la fel ca originalele, le gasiti si pe la resellerii de pe forum.
Dar si unele care nu aveau nici o legatura cu originalele la care pana si eticheta, aia asa vai mama ei cum e pe originale, era contrafacuta flagrant. Din 3 arome de fructe si tutun, toate aveau gust si miros de pacura/motorina. (Nu, nu-s prezente pe forum daca va intrebati).

Pe palierul low-cost, calitate standard, preferam sa diversificam gama Dekang decat sa mergem pe varianta Hangsen.

Gusturile nu se discuta dar vorbind strict de calitate, va recomand oferta la lichidele LiQua de pe outlet, le puteti adauga la orice comanda Vapers pentru a va fi expediate intr-un singur colet (un singur cost de transport). Sunt lichide mult mai bune comparativ cu Dekang sau Hangsen.
Imagine
Nu mai fumez din 25 aprilie 2009... :D
Testeaza peste 1400 produse in showroom-ul Vapers
maddoc
Reseller

Înapoi la Vapers