Pagina 2 din 72 PrimulPrimul 1234122252 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 711

Subiect: fasttech

  1. #11
    Junior Member
    Data înscrierii
    22.08.2013
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    8

    Re: fasttech

    Atomizorul de drip este acest Trident, daca da sunt curios daca esti multumit de el si cum arata pe modul V3 ca ma bate gandul sa il comand si eu data viitoare?!

  2. #12
    Senior Member
    Data înscrierii
    28.03.2012
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    297

    Re: fasttech

    Citat Postat în original de sebimk
    Atomizorul de drip este acest Trident, daca da sunt curios daca esti multumit de el si cum arata pe modul V3 ca ma bate gandul sa il comand si eu data viitoare?!
    Da e acela , ce sa zic sunt relativ multumit de el , nu sunt un fan dripping , am incercat doar un setup pe el dual microcoil 1ohm si merge bine doar ca data viitoare o sa incerc un single coil ca ,cu 2 gauri de aer e cam erisit chiar si cu ele inchise 3/4 , oricum are prea multe optiuni ca sa nu gasesti un setup care iti place . driptipul nu il folosesc pe cel original ca mi se pare mare si are o garnitura care intra greu . Drip tip am gasit destul de greu pentru el ca are guara cam mica .
    Imi place mai mult cum arata pe M16 .





  3. #13

    Re: fasttech

    Vai, dar nu e bine deloc acolo... (ma refer la ultima poza)
    Stiu ca sunt offtopic dar uite....
    Deci silica nu e deloc OK la microcoil. Trebuie sa incerci cu altceva. Pune de ex: vata da bumbac
    UIte, explica aici Scott pe noul Valkyrie
    http://www.youtube.com/watch?v=BkogVRzHhtw
    Nu lasa asa mult material ca acolo spirele sunt inecate in lichid.
    Eu am procedat asa cu fir bambus:

    Sorry ca ma bag, dar no.... dripping-ul trebuie sa fie un vapat f placut.

  4. #14
    Senior Member
    Data înscrierii
    28.03.2012
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    297

    Re: fasttech

    Citat Postat în original de wolfydaniel
    Vai, dar nu e bine deloc acolo... (ma refer la ultima poza)
    Stiu ca sunt offtopic dar uite....
    Deci silica nu e deloc OK la microcoil. Trebuie sa incerci cu altceva. Pune de ex: vata da bumbac
    UIte, explica aici Scott pe noul Valkyrie
    http://www.youtube.com/watch?v=BkogVRzHhtw
    Nu lasa asa mult material ca acolo spirele sunt inecate in lichid.
    Eu am procedat asa cu fir bambus:

    Sorry ca ma bag, dar no.... dripping-ul trebuie sa fie un vapat f placut.
    este exact fir de bambus si pe al meu , probabil ca ai dreptate ca am pus prea mult material dar in ideea sa nu se usuce prea repede sa imi arda bambusul

  5. #15

    Re: fasttech

    Mi s-a parut mie ca nu-i silica
    Oricum, un atty Trident dinala, trebuie sa-mi iau si eu.
    Sa vedem, poate se organizeaza un Co-op

  6. #16
    Senior Member
    Data înscrierii
    22.04.2012
    Locație
    Pitesti
    Posturi
    335

    Re: fasttech

    arisgigi,
    Da' vad ca ai folosit oleaca V3-ul Al meu arata la fel(ma refer la patina). Am masurat caderea de tensiune (Panasonic CGR-CH 4.17v, 0.9?, direct pe posturile lu' Kayfunache) - 0.20v.
    Pacat ca alama oxideaza atat de usor, ca m-as lipsi bucuros de "patina"

    Cheers,
    gonzales89

  7. #17
    Senior Member
    Data înscrierii
    28.03.2012
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    297

    Re: fasttech

    Citat Postat în original de gonzales89
    arisgigi,
    Da' vad ca ai folosit oleaca V3-ul Al meu arata la fel(ma refer la patina). Am masurat caderea de tensiune (Panasonic CGR-CH 4.17v, 0.9?, direct pe posturile lu' Kayfunache) - 0.20v.
    Pacat ca alama oxideaza atat de usor, ca m-as lipsi bucuros de "patina"

    Cheers,
    gonzales89
    Asa e am foslosit ceva mai mult V3 decat M16 ca mi-a facut ceva figuri M16 si m-am suparat pe el , mi sa blocat locking ringul pe pozitia inchis( si nu am mai reusit sa il deschid orice am incercat ) in timp ce eram plecat pe undeva si am stat vreo 4 ore fara sa vapez .
    La v3 chiar imi place ca se oxideaza, e mai vintage asa

  8. #18
    Senior Member
    Data înscrierii
    25.06.2013
    Locație
    Targu Mures
    Posturi
    515

    Re: fasttech

    Bun si Fasttech-ul asta! Un RSST iese la sub 85 lei, la usa (impropriu zis, ca trebuie sa il ridici de la posta).

    Ziceti ca transportul a durat in medie 2 saptamani? La mine, pentru ce am mai cumparat din China sau din USA, niciodata nu a fost sub 4 saptamani.
    alexgogo-VA:
    Ce tastatura e aia?

  9. #19
    Senior Member
    Data înscrierii
    22.04.2012
    Locație
    Pitesti
    Posturi
    335

    Re: fasttech

    Citat Postat în original de arisgigi
    La v3 chiar imi place ca se oxideaza, e mai vintage asa
    Hmm, vintage zici ... Oricum, macar stiu ca se poate "restaura" relativ usor.

    Cheers,
    gonzales89

  10. #20
    Junior Member
    Data înscrierii
    22.08.2013
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    8

    Re: fasttech

    @arisgigi Mersi fain pt. poze chiar i-mi place cum arata pe v3, perfect pentru la servici.
    @c_baias Da, in 10 zile l-am avut acasa, acum probabil conteaza si greutatea, volumul coletului ca eu nu am optat sa platesc extra pentru air mail si totusi a venit asa, free!
    Acum pentru mine cred ca e un motiv in plus ca pe viitor sa mai cumpar de la ei.

Subiecte similare

  1. VAMO V5 (de la Fasttech)
    De Makayu în forumul Hardware
    Răspunsuri: 22
    Ultimul post: 17.11.2014, 23:59
  2. Panzer KIT de pe fasttech
    De în forumul Hardware
    Răspunsuri: 6
    Ultimul post: 24.09.2014, 23:29
  3. Lamurire FASTTECH
    De în forumul Discutii generale
    Răspunsuri: 10
    Ultimul post: 17.08.2014, 01:41
  4. Comanda FASTTECH
    De Clprian în forumul Recenzii magazine
    Răspunsuri: 51
    Ultimul post: 04.07.2014, 08:35
  5. Comenzi FASTTECH
    De alexgogo-VA în forumul Co-Op
    Răspunsuri: 3
    Ultimul post: 05.06.2014, 23:09

Marcaje

Marcaje

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •