Review Lichide Liqua

De la kit-uri pana la cartuse.

Review Lichide Liqua

Mesajde johnnypetre » Mar Feb 21, 2012 11:29 pm

http://www.goritchy.com/e-liquid

Ce sa zic , am testat si eu cam toate (cred) lichidele Liqua si voi incerca in cele ce urmeaza sa le laud sau sa le fac de ras pe cele care merita .

Ca idee de inceput , cum a zis si iepurasii , ele vin in cutiute frumos ambalate si sigilate. cutiile au cod de bare , data de expirare , concentratia de nicotina, ingrediente ( pg , vg ,apa si "italian flavors") . si aici fac primul popas. raportul pg/vg este 3:1 , adica 75% Pg. prin italian flavors nu stiu daca sunt doar flavorart. sincer, daca asa este ma intreb de ce nu am gasit unele arome la flavorart direct, am ceva lichide facute de mine din arome flavourart si totusi le lipseste ceva pentru a se compara cu liqua.

Testele le-am facut pe cele doua arme favorite din arsenalul meu de vaper. boge 510 D Lr si biansi 510 Lr. - pe lavatube intre 3,7 - 4,5 v in functie de "cum am simtit lichidul".

Incep cu tutunurile , voi continua cu dulcegariile si inchei cu menta.

Bright Tobaco - Nu e bine ca am inceput cu asta , da, ma rog . slab mi s-a parut. fara un gust concret, e tutun dar nu ma duce cu gandul la nimic special. poate spre davidoff sau deluxe de la dekang. dar vag. ii lipseste o nota aparte .

Traditional Tobaco - e , asta e aroma care m-a dus clar cu gandul la maxxboro de la FA. are ceva din ea , dar mai are si altceva. e bun oricum , fin , placut, destul de puternic aromat.(as zice dublu fata de cel de mai sus) si de toata ziua. - la picatura e ok , iar in boge si mai bun si mai clar.(mai bogat) - nu are la fel de multe nuante,fatete ca un dk-tab de exemplu dar e de luat in calcul.

American Tobaco - dulceag , bate spre zahar ars (crema de zahar ars mai de graba) , nu seamana cu usa mix de la dekang, nu e aspru deloc (asa ma asteptam). chiar pare a avea ceva tente de cafea sau ciocolata, dar subtile.

French Pipe Tobaco - genul de aroma care va deranja pe cei din jur, chiar daca sunt vaporizatori si ei(colegii de munca sunt cu fructele mai mult - asta si dk-tabu' ii scoate din sarite :D). nu ma duce cu gandul la fan , paie sau alte ierburi. surprinde printr-un TH mai pronuntat fata de restul. nu inteleg de ce , poate din cauza gustul mai amar si mai pronuntat, mai ales la expirare pe nas.cand o sa imi iau cartopipe (daca..) asta voi folosi.atentie , colegii au folosit insa termeni gen sosete, ghete, ciorapi ,vaca ,grajd etc. ma rog fiecare cu amintirile lui ...

Cuban Cigar Tobaco - e , asta da. cautam asa ceva. un gust mai innecacios, mai pronuntat ,,mai dens, mai neamestecat cu arome florale , sim-patetice si ciudate. imi vine sa inmoi mustiucul in niste coniac, ceva . trabucurile Romeo si Julieta ce mi-au ramas intr-un sertar de vre-un an pot sa raman acolo linistite mult si bine.eu ma duc sa ma uit la Bad boys 2.din nou.

Turkish Tobaco - hmm.. miere..clar si ceva nuci. bate la popou desert shipu' , bate si turkish tobaco de la dekang. daca puneau mai multa miere deja cautam albinuta in cutie. bun la picatura ,dar fabulos pe carto boge. se simte puternic si pregnant in aer , ca si pipe-ul de mai sus . daca nu va plac in schimb aromele dulci cautati altceva. asta e pentru diabetici.

Strawberry - mai putin pronuntat si concludent decat cel de dekang. aroma mai fina , mai amara , nu atat de zaharata pe cat m-as fi asteptat. pe cartomizor se simte mai clar desi se apropie de guma de mestecat . oricum este printre putinele din ce am testat la care clar aroma este 100% FA. are si ceva indulcitor. daca va plac fructele merita incercat. oricum e mult mai bun si clar decat...->

Cherry - cireasa din varful tortului este buna si savuroasa tocmai din cauza ca doar una . daca era tort de cirese nu mai era asa de apreciata. placuta aroma , amaruie si cam inhibata. la primele 20-30 de fumuri chiar ziceam ca o sa imi placa.acum zace intr-un cartomizor pus pe calorifer. mai vaga decat dekang. cireasa din varful tortului merita sa fie cea de la hangsen. macar pe aia o simt fara sa incrunt fruntea.

Berry Mix - ceea ce observasem la aromele inawera mi-a confirmat acest lichid. aromele de fructe de padure , fiind arome mai dure , sunt mult mai usor de replicat. e un compot ce sa mai.. are nuante diferite dar subiectii principali sunt zmeura si coacazele. in putinul timp pe care il petrec vapand arome de fructe ,acesta si cel de mai jos au devenit actori principali.

Grape - duleacg si pufos , nu duce spre vin , duce spre must . mie imi face sete , sete de apa , nu sete de suc. gustul este bogat si parfumat. cei din jur il percep si vor sa guste. deci e bun de marketing pt electronice.

Apple - niciodata nu am inteles fascinatia pt aromele de mere la o tigara. toti incepatori balesc cand aud de asta, eu baleam cand auzeam de cafea..ma rog ... oricum este peste dekang , mult mai clar , imita merele verzi destul de bine. e chiar acrisor si racoritor. si in cazul lui am perpceput TH-ul mai puternic. nu imi explic de ce.

Citrus Mix - as putea sa spun clar . nu mi-a placut. dar deloc. in schimb am observat ceva ciudat , ma tot chinuiam sa imi placa, tot picuram si picuram si pana la urma am umplut un cartomizor sa ii dau o sansa.ultima. de neinteles pentru mine , nu este aroma in sine , ci faptul ca lasa senzatia aceea tipica citricelor in gura.(la fel cum acizii din ananas amortesc buzele de exemplu). pe cartomizor situatia s-a imbunatatit cat de cat, dar tot nu as putea vapa asa ceva mai mult de cateva minute la rand. mai bine storc o portocala intre pleope.

Coffee - mai putin amara decat dekang dar si mai putin intensa. e cafea clara , fara lapte, fara zahar. si fara lingurita. am observat ceva ciudat la aromele de cafea. imi plac mai mult pe clearomizoare decat pe boge sau la picatura. am amestecat-o cu tiramisu si a iesit mai spre gustul meu. merita mentionat si ca e un lichid clar si transparent aproape. nu va lasa depuneri in atomizoare.

Tiramisu - cea mai bogata si mai plina de contraste din tot ce am vapat. e si dulce dar si un pic amaruie, da si senzatia de alcool. la expirare se simt si ceva migdale , ba chiar si vanilie. foarte influentabila de tipul atomizorul sau cartomizorului.gustul este total diferit. zau ca sunt curios cate arome au combinat pana sa iasa acest balans fin. Tin sa mentionez ca pritenii ce au gustat nu au fost la fel de incantati ca si mine.

Menthol - hmm.. inca mai caut o menta care sa faca ce imi doresc. sa nu fie atat de tare incat sa imi dea peste cap toate simturile dar suficient cat sa o simt. aceasta intra cu brio la categoria "te da pe spate din prima" , am picurat 2 boabe mici in saracul atomizor si am vapat menta inca vreo' ora dupa.la raceala in schimb.. face minuni. :D

Per total e o gama de luat in calcul , imi place ca sunt vin in cutii sigilate Lichidele sunt curate, aproape incolore(chiar si cafeaua) si foarte "apoase". capacelele sunt subtiri si usor inclinate(bun pt picurat si pt tankuri).

Seara buna
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Re: Review Lichide Liqua

Mesajde wolfydaniel » Mar Feb 21, 2012 11:30 pm

N-as putea nici in o mie de ani sa compun asa descrieri. Chiar ai talent, descrieri minunate si frumos detaliate.
Multumiri pt review, pe mine ma ajuta sa-mi fac o idee la ce-ar fi pe gustul meu pt ca aceste lichide urmeaza sa le incerc ;)
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde MihaiG » Mie Feb 22, 2012 12:05 am

Foarte frumoase descrierile ... Tare ma tem ca le vom gasi pe site-urile reseller-ilor :)
Imagine
MihaiG
Vaper

Mesajde johnnypetre » Mie Feb 22, 2012 12:29 am

va multumesc , sunteti niste domni. mi-a crescut inima. reselerii au liber din partea mea, chiar m-as simti onorat.

seara buna
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde vio3d » Mie Feb 22, 2012 12:49 am

Desi gusturile sint discutabile , excelente descrierile . Ajuta mult si la incepatori si la avansati in ale vapatului . Mie unele arome mi s-au parut mai slabe , comparativ cu inawera , am incercat numai vanile , ciocolate si cafea - liqua
Multumesc , am citit cu placere !
vio3d
Vaper

Mesajde JohnSmoke » Mie Feb 22, 2012 1:05 am

Super review Petre. Ai atins fiecare aroma :)
@vio3d
Cred ca erau altceva. LIQUA nu are vanile si ciocolate (cel putin deocamdata), ca aici despre asta e vorba.
Stima.
JohnSmoke
Reseller

Mesajde johnnypetre » Mie Feb 22, 2012 1:08 am

hmm unde ai gasit vanilie si ciocolata de la liqua ? eu credeam ca asta e toata gama. asa apare si pe site-ul lor.

a si apropo , comparativ cu inawera ce ? arome ? adica esente ? pai alea ti le faci mai tari sau mai slabe, cum vrei tu. si mie imi plac cateva de la inawera chiar mult(black curant , desert voyager , tobaco symphony si chocomint - sunt pe primul loc.). dar mi le-am facut mai concentrate. hm hai ca mi-ai dat o idee de review pe viitor. :D

seara buna
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde vio3d » Mie Feb 22, 2012 1:05 pm

JohnSmoke scrie:Super review Petre. Ai atins fiecare aroma :)
@vio3d
Cred ca erau altceva. LIQUA nu are vanile si ciocolate (cel putin deocamdata), ca aici despre asta e vorba.
Stima.

Cred ca ai dreptate , dar eu le-am luat de bune de aici http://fumeazaelectronic.ro/baze-si-arome , ce-i drept in alte sticlute ...
vio3d
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Sâm Feb 25, 2012 10:22 pm

johnnypetre jos palaria in fata ta 8-)
un review pe care oricine isi doreste sa incerce Liqua trebuie sa-l citeasca
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde M1dnight » Sâm Feb 25, 2012 10:38 pm

Cu French pipe ai fost prea bland:) Este numai bun de folosit ca ulei repelant de oameni, tragi un puf si se face loc :twisted:
Mie unu nu mi-a placut nici cuban...si are mai mult decat ceva fani , dar degustum nondisputandum est.
M1dnight
Vaper

Promotie LIQUA pt vapersforum.ro

Mesajde JohnSmoke » Sâm Feb 25, 2012 11:21 pm

Pentru cine vrea sa testeze lichide LIQUA,poate folosi codul LIQUA30,in sumarul cosului de cumparaturi,ce acorda o reducere de 30%,valabil numai odata,numai pt lichide LIQUA,promotie pt acest forum valabila pana in 01 martie, numai pe JohnSmoke.info.Enjoy!
JohnSmoke
Reseller

Mesajde Arnold12 » Dum Feb 26, 2012 2:27 am

Din ce am testat doar Cuban Cigar Tobaco a fost pe gustul meu.
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde CristianVap » Dum Mar 04, 2012 10:22 pm

"Designed by RITCHY GROUP Ltd. Hong Kong,
Assembled in China