Kanger

De la kit-uri pana la cartuse.

Re: Kanger

Mesajde rica007 » Joi Feb 02, 2012 2:25 pm

ia sa ii probez si io
nu aveam de gand sa ii mai calc pe baieti decat cand se termina lichidu,da' ma face-ti curios
pacatosilor
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Joi Feb 02, 2012 4:23 pm

Nu prea recomand kanger, lasa lichid pe baterie, aroma, th, nu tine mai mult de 2-3 zile, cu lichidul retinut in acea vatelina, la fel sunt probleme. Incercati boge!
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Joi Feb 02, 2012 6:51 pm

folosesc kanger.Sunt bune..2-3 zile clar..dar merita la banii care ii dai pe el.Boge tot la fel ca si kangerul.Lichid pe baterie no way..poate nu refilezi cum trebuie acest dispozitiv
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde andrastm » Joi Feb 02, 2012 9:12 pm

Boge lr mau tinut si 2 saptamini fara spalari, dupa 10 zile mai scad din th dar sunt suportabili daca nu credeti vorbiti cu Stefannt :lol:
Imagine
andrastm
Vaper

Mesajde Roland » Joi Feb 02, 2012 9:26 pm

andrastm scrie:Boge lr mau tinut si 2 saptamini fara spalari, dupa 10 zile mai scad din th dar sunt suportabili daca nu credeti vorbiti cu Stefannt :lol:

Depinde cat de pretentios/oasa esti cu aroma. Mie mi se pare imposibil 10 zile cu un carto.
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde andrastm » Joi Feb 02, 2012 9:30 pm

Dap eram in nevoi mari de banet de asta am recomandat sa vb cu Stefannt ca pe el il tin 2 zile :lol:
Imagine
andrastm
Vaper

Mesajde karma » Vin Feb 03, 2012 3:18 am

daca il umpli o data pe zi tin fara probleme 2 saptamani :mrgreen:
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde andrastm » Vin Feb 03, 2012 8:02 am

Te tine dar dupa o saptamina~10 zile scade TH si aroma destul de mult, se mai pot spala, dar nu ma-m deranjat nici odata, la 5~6 lei nu are rost.
Imagine
andrastm
Vaper

Mesajde hesit8 » Lun Apr 23, 2012 1:05 pm

Salut...

Hai sa intru si eu in discutie. Cat despre Kanger, le foloseam cam o luna simplu, eram cu sticluta dupa mine, ideea e sa fie intotdeauna umede si va tine, cel putin asa spune in multe review-uri. Acum le folosesc pe DCT cu doua gauri de 0.5-0.6ml pentru alimentare care cateodata mi se pare prea mica...

Imagine
Asa arata...

Acum sa va vorbesc de aspectele fizice fata de Boge deoarece am avut si un Boge la indemana.

Constructie fizica:
- Fata de Boge este mult mai inalt. - Detaliat: ma refer la faptul ca acel Boge pe care l-am primit eu avea mufa inclinata cam 5 grade si facea contact destul de ciudat.
- Kanger, precum spune site-ul este vopsit si nu trebuie decojit de hartia aceea care e destul de enervanta

Arome
- Kanger si Boge pentru mine cam redau la fel aroma, poate Boge putin mai bine dar foarte putin

Durabilitate
- La mine ambele variante de Carto tineau cam 2, maxim 3 zile

Parere personala: Eu as prefera sa stau doar pe Kanger, si asta si fac... la mine acele atomizoare cedau repede cu toate ca aveam Joye ego classic LR cu mustiuc picurare ceda repede vatelina din ea si avea un gust ars rau de tot. Kanger la mine tine destul de bine avand in vedere ca am un DCT 6ml modificat pentru lungimea lui Kanger si tine cam 4, 4.5ml de lichid care la mine tine cam o zis.

Desfacerea cartoului este destul de usoara: se pune in baterie, cu o carpa se prinde de tub si se trage stanga dreapta, va iesi incet dar sigur... are la baza o garnitura de silicon ca sa nu curga ;)

in legatura cu curatarea inca nu am apucat... merge cat merge, cum scade aroma tzop la gunoi... prefer sa cumpar 15 bucati intr-o luna :) si sunt fericit...
Am incercat sa desfac un Kanger sa ii dau dry burn, intradevar silica s-a curatat dar nu pot pune inapoi vatelina cum trebuie... si dupa aceea oricum da un gust ars... nu imi place asa deci prefer inlocuire...

UPDATE:
Ce am uitat sa specific...
- eu cand il umplu picur asa direct in tub in vata in tot sa fiu sigur ca ajunge lichidul repede la rezistenta...
- atentie: avand de vedere faptul ca masa e legata pe tubul bateriei, si cand vapati direct din carto acesta va curenta putin, destul de neplacut...
- precum se si incinge daca se trage din greu din el...

Recomandare: a se folosi mustiuc pentru el, de preferabil ceramica sau acryl... eu am shorty precum se vede si nu ma deranjeaza... :D

-----------------
Voi incerca sa mai vad ceva de dry burn sau schimbarea vatelinei sa vad cum se va comporta...
Imagine
Top Liquid: Dekang Gold Line - Vanilla Sky
I love vaping more than dinosaurs... And I really love dinosaurs...
hesit8
Vaper

Anterior

Înapoi la Recenzii produse