Salut...
Hai sa intru si eu in discutie. Cat despre Kanger, le foloseam cam o luna simplu, eram cu sticluta dupa mine, ideea e sa fie intotdeauna umede si va tine, cel putin asa spune in multe review-uri. Acum le folosesc pe DCT cu doua gauri de 0.5-0.6ml pentru alimentare care cateodata mi se pare prea mica...

Asa arata...
Acum sa va vorbesc de aspectele fizice fata de Boge deoarece am avut si un Boge la indemana.
Constructie fizica:- Fata de Boge este mult mai inalt. - Detaliat: ma refer la faptul ca acel Boge pe care l-am primit eu avea mufa inclinata cam 5 grade si facea contact destul de ciudat.
- Kanger, precum spune site-ul este vopsit si nu trebuie decojit de hartia aceea care e destul de enervanta
Arome- Kanger si Boge pentru mine cam redau la fel aroma, poate Boge putin mai bine dar foarte putin
Durabilitate- La mine ambele variante de Carto tineau cam 2, maxim 3 zile
Parere personala: Eu as prefera sa stau doar pe Kanger, si asta si fac... la mine acele atomizoare cedau repede cu toate ca aveam Joye ego classic LR cu mustiuc picurare ceda repede vatelina din ea si avea un gust ars rau de tot. Kanger la mine tine destul de bine avand in vedere ca am un DCT 6ml modificat pentru lungimea lui Kanger si tine cam 4, 4.5ml de lichid care la mine tine cam o zis.
Desfacerea cartoului este destul de usoara: se pune in baterie, cu o carpa se prinde de tub si se trage stanga dreapta, va iesi incet dar sigur... are la baza o garnitura de silicon ca sa nu curga

in legatura cu curatarea inca nu am apucat... merge cat merge, cum scade aroma tzop la gunoi... prefer sa cumpar 15 bucati intr-o luna

si sunt fericit...
Am incercat sa desfac un Kanger sa ii dau dry burn, intradevar silica s-a curatat dar nu pot pune inapoi vatelina cum trebuie... si dupa aceea oricum da un gust ars... nu imi place asa deci prefer inlocuire...
UPDATE:Ce am uitat sa specific...
- eu cand il umplu picur asa direct in tub in vata in tot sa fiu sigur ca ajunge lichidul repede la rezistenta...
- atentie: avand de vedere faptul ca masa e legata pe tubul bateriei, si cand vapati direct din carto acesta va curenta putin, destul de neplacut...
- precum se si incinge daca se trage din greu din el...
Recomandare: a se folosi mustiuc pentru el, de preferabil ceramica sau acryl... eu am shorty precum se vede si nu ma deranjeaza...

-----------------
Voi incerca sa mai vad ceva de dry burn sau schimbarea vatelinei sa vad cum se va comporta...