de silvius » Mie Feb 29, 2012 6:00 pm
Eu am Ego-C din ianuarie. L-am luat de la Vapers, bineînţeles, deci este d'ăla adevarat, Joyetech. Mai precis, am luat doar corpul de atomizor şi pastile. Le-am folosit, cu succes total, pe oricare dintre cele 3 baterii de 1100 mAh pe care le am. Dintre acestea, am o baterie fake (cred că nu este nici măcar Sailebao), face parte din kit-ul achiziţionat de mine acum 6 luni, la începutul activităţii mele de vaper (s-au mai păcălit mulţi, aflaţi în faza de începător absolut, cumpărând de la "mahoarce", peste ăştia am dat eu, mă rog, foarte mulţi vând fake-uri). La asta, evident că mufa nu face contact cum trebuie, aşa că folosesc un adaptor 510/Ego şi merge foarte bine Ego-C-ul la ea. Cea de-a doua baterie din respectivul kit este, evident, tot fake, are acum o mufă Ego, pentru că la un moment dat mi s-a stricat mufa "originală" şi băieţii de la Vapers, drăguţi cum sunt, m-au ajutat, schimbându-mi mufa defectă cu una Ego. Cea de-a treia baterie pe care o am în dotare este o Biansi, ieftină şi bună. E, concluzia mea este că pastila atomizor Ego-C merge pe aproape orice baterie Ego care funcţionează.
Pot să vă spun că, din punctul meu de vedere, după ce am trecut prin câteva feluri de atomizoare (510 SR, LR, Ego tank) şi cartomizoare (inclusiv 312), Ego-C este chiar ce îmi doresc, iar pastila, ce să vă spun, o iubesc. Rezistă... mai mult ca orice alt atomizor. Prima pastilă mi-a rezistat 17 zile (în jur de 50 ml Dekang PG tutun) şi în timpul ăsta i-am făcut două băi (de 12 - 16 ore ) în alcool de 96 de grade. După 17 zile am abandonat-o. Am început-o pe a doua. După vreo 5-6 zile, am luat pastila sedusă şi abandonată, i-am desfăcut cuiul şi am băgat un dry burn temeinic. Fitilul nu arăta grozav, dar, neavând altul, am montat la loc cuiul şi am încercat-o. După primele câteva pufuri nasoale, a început să-şi revină, apoi a început să aibă TH şi aroma ca lumea. Dar ieri, după ce mi-am cumpărat ce era nevoie de la Vapers, am făcut primul meu fitil, care, culmea, mi-a reuşit din prima. Raportez, cu legitimă mândrie patriotică, că pasila resuscitată funcţionează foarte bine. Am pus-o la păstrare, pentru că încă folosesc cea de-a doua pastilă, cu care am vreo 25 ml vapaţi şi doar 1 dry burn la activ. Acum, sigur, nu ştiu să vă spun cât o să mă ţină o pastilă reparată, dar, oricum pastila Ego-C e o chestie foarte tare, atâta tmp cât întreţinerea este destul de simplă, mai ales dacă o compari cu alte scule de vaporizat. Iar de curs, cu toate că am vapat doar PG, mie nu mi-a curs, cu excepţia câtorva picături minuscule, care se pot datora condensului cartuşului şi faptului că găurica lui nu este perfect etanşă (nu există perfecţiune!!!)
În concluzie, iubesc total Ego-C!!!