Am testat Elipsul de la
mahoarca . ro 
, nu o sa ma bag in detalii cum ca ar fi original sau contrafacut , are baterie , are atomizor , are silica , are kanthal sau nichelina ce o fi sarma aia si scoate aburi .
Bateria e cam mica , nu cred ca ar satisface un vaper care vapeaza mai multisor insa are avantajul ca poate fi bagata la priza sau laptop si se poate vapa in timp ce se incarca adica e passthrough si are functia de ok/off la 3 apasari rapide de buton ceeia ce mi se pare o prostie intrucat o poti bloca din gresala , mai bine faceau functia on/off la 5 apasari de buton sa nu o tot blochez eyu atata din gresala .
Tirajul de aer e cam marisor , mie mi s-a parut enervant la inceput , nu trebuie sa depui efort pentru a trage un puf , tragi prea usor din ea , insa m-am obisnuit destul de repede .
Aroma e cam slabuta , th are dar nu prea , la capitolul vapori sta binisor (vapez glicerina 80%+apa distilata 20%) . Cuiul din atomizor e foarte mic in comparatie cu ce vedem la ego-t sau la tgo si se scoate foaaaarte greu si la fel de greu intra la locul lui dupa ce l-ai scos , are 2 caneluri in comparatie cu ego-t sau tgo care au 3 caneluri pt scurgerea lichidului si nu am vazut plasa de inox in cui .
Cand l-am primit am tras cateva pufuri din el si a inceput sa se simta gust de ars , nu se alimenta corespunzator astfel incat a trebuit sa aranjez putin fitilul din cui . la inceput nu mi sa parut comod intrucat e cam mare si lat mustiucul si se simte mai aiurea la buze insa cu timpul m-am obisnuit si cu asta .
Am pus niste lichid Dekang USA MIX 24 mg in el si l-am dat unui fumator de 2 pachete de tigari pe zi sa il probeze .... , mi-a spus ca nu se poate obisnui cu e-tigara adica trage din ea insa pe langa ea baga si tigari traditionale , am de gand sa o mai dau unui fumator , poate o sa-l deturnez cine stie... .
Nu pot spune ca e mare branza de capul lui insa cand ii vezi designul nu mai tii cont de neajunsurile lui , e o e-tigara pentru femeile care fumeaza 5-10 tigari slims pe zi , o e-tigara pentru doamnele si intepatele bine imbracate fardate si parfumate care fumeaza de fite , e o e-tigara mica si finuta . Nu o recomand celor care vor sa treaca de la un pachet de kent/zi la tigara electronica insa o recomand cu caldura doamnelor care fumeaza de fite si care vor sa detina un dispozitiv finut si dragut .