Impresionat fiind in mod placut de aroma mai buna a cartomizoarelor dual coil de dimensiuni mari in comparatie cu cele "standard", am decis sa incerc si un clearomizor dual coil. Masurat, 1.5 ohmi, apreciez cand specificatiile producatorului corespund cu cele ale produsului livrat. Clearomizoarele au avut mereu o aroma placuta, dar pentru mine lipsa de th si faptul ca nu puteau fi folosite la voltaje semnificativ mai mari pentru a spori TH-ul m-a facut sa nu le am printre jucariile preferate. Nu m-am asteptat la multe, am pregatit un lichid 70vg/30pg ca sa ma asigur ca are totusi fluiditatea necesara alimentarii corecte si i-am dat drumul. Cantitatea de aburi este una placuta si celui mai pasionat de norii de vapori. TH-ul este si el mare, iar aroma odata ce fitilul si-a intrat in functionarea normala ( aproximativ 2-3ml mai tarziu ) a devenit foarte placuta si clara. Comparativ cu carto dual coil-urile XXXL este cam cu 5mm mai lung/inalt , materialul transparent pare mai rezistent, dar nu m-a impiedicat sa ii adaug la baza o tura-doua de banda adeziva transparenta, ca sa fiu sigur. Pana acum ( cam 35-40ml ) consumati cu el, nu au aparut fisuri, th-ul nu s-a pierdut pe parcurs, si cantitatea de aburi e in mod cert placuta. M-a impresionat ca in ziua in care l-am primit l-am utilizat in exclusivitate fara sa simt ca imi lipseste ceva, si in clipa de fata isi are locul pe una din bateriile care imi sunt la indemana, asa ca il folosesc zilnic. El vine cu mustiucul din material flexibil specific cartomizoarelor dual coil de dimensiuni mari, dar cum se vede si in poza, l-am inlocuit cu un mustiuc delrin de tip A.

Functioneaza optim intre 3.4 si 3.7v , ceea ce il face ideal pentru bateriile de tip ego detinute de majoritatea vaperilor autohtoni.
Plusuri : TH mare, aburi multi, aroma clara, capacitate sporita de lichid, isi trage lichidul eficient, fara eforturi suplimentare din partea utilizatorului.
Minusuri : Dimensiuni mari, necesita o atentie sporita in a nu-l lovi de ceva, prefer sa il utilizez cand sunt acasa, si nu in deplasare.
Nu consider un minus faptul ca are un consum de lichid usor mai ridicat. Oricine prefera o masina cu 300 cai putere accepta faptul ca nu va avea un consum de 7 litri de benzina.
Este in mod cert recomandat iubitorilor de clearomizoare care prefera sa nu le lipseasca deloc TH-ul.