Clearomizorul S-Body CE2 XXXL Dual Coil 1.5ohm

De la kit-uri pana la cartuse.

Clearomizorul S-Body CE2 XXXL Dual Coil 1.5ohm

Mesajde matrixxu » Lun Dec 12, 2011 7:14 pm

Impresionat fiind in mod placut de aroma mai buna a cartomizoarelor dual coil de dimensiuni mari in comparatie cu cele "standard", am decis sa incerc si un clearomizor dual coil. Masurat, 1.5 ohmi, apreciez cand specificatiile producatorului corespund cu cele ale produsului livrat. Clearomizoarele au avut mereu o aroma placuta, dar pentru mine lipsa de th si faptul ca nu puteau fi folosite la voltaje semnificativ mai mari pentru a spori TH-ul m-a facut sa nu le am printre jucariile preferate. Nu m-am asteptat la multe, am pregatit un lichid 70vg/30pg ca sa ma asigur ca are totusi fluiditatea necesara alimentarii corecte si i-am dat drumul. Cantitatea de aburi este una placuta si celui mai pasionat de norii de vapori. TH-ul este si el mare, iar aroma odata ce fitilul si-a intrat in functionarea normala ( aproximativ 2-3ml mai tarziu ) a devenit foarte placuta si clara. Comparativ cu carto dual coil-urile XXXL este cam cu 5mm mai lung/inalt , materialul transparent pare mai rezistent, dar nu m-a impiedicat sa ii adaug la baza o tura-doua de banda adeziva transparenta, ca sa fiu sigur. Pana acum ( cam 35-40ml ) consumati cu el, nu au aparut fisuri, th-ul nu s-a pierdut pe parcurs, si cantitatea de aburi e in mod cert placuta. M-a impresionat ca in ziua in care l-am primit l-am utilizat in exclusivitate fara sa simt ca imi lipseste ceva, si in clipa de fata isi are locul pe una din bateriile care imi sunt la indemana, asa ca il folosesc zilnic. El vine cu mustiucul din material flexibil specific cartomizoarelor dual coil de dimensiuni mari, dar cum se vede si in poza, l-am inlocuit cu un mustiuc delrin de tip A.
Imagine
Functioneaza optim intre 3.4 si 3.7v , ceea ce il face ideal pentru bateriile de tip ego detinute de majoritatea vaperilor autohtoni.

Plusuri : TH mare, aburi multi, aroma clara, capacitate sporita de lichid, isi trage lichidul eficient, fara eforturi suplimentare din partea utilizatorului.
Minusuri : Dimensiuni mari, necesita o atentie sporita in a nu-l lovi de ceva, prefer sa il utilizez cand sunt acasa, si nu in deplasare.

Nu consider un minus faptul ca are un consum de lichid usor mai ridicat. Oricine prefera o masina cu 300 cai putere accepta faptul ca nu va avea un consum de 7 litri de benzina.

Este in mod cert recomandat iubitorilor de clearomizoare care prefera sa nu le lipseasca deloc TH-ul.
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Re: Clearomizorul S-Body CE2 XXXL Dual Coil 1.5ohm

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Dec 12, 2011 8:49 pm

interesant review ...tu vrei sa ma apuc iar de clearomizoare ?! ;)
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde MAdalin80 » Sâm Dec 17, 2011 3:20 pm

Sunt curios daca la concentratia care ai zis tu 70/30 vg/pg se alimenteaza cum trebuie. Eu am incercat gs 312 si in pozite verticala nu se alimenta aproape deloc, iar daca il mai intorceam imi intra lichid in mustiuc.
Acesta cum se comporta in privinta alimentarii?
MAdalin80
Vaper

Mesajde matrixxu » Sâm Dec 17, 2011 8:30 pm

Nu am incercat GS312, nu le pot compara. Acesta are 4 fire groase de silica , cate 2 pentru fiecare spira. Cata vreme are lichid, se alimenteaza usor fara sa fie nevoie sa il intorci. Nu pot raspunde daca se alimenteaza corect pentru stilul tau de vapat. Sunt oameni care vapeaza intr-un ritm greu de imaginat, si pentru care nici un sistem actual nu ar face fata, clearomizor, sistem tank sau atomizor, deci un raspuns clar nu se poate da.
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Mesajde MAdalin80 » Dum Dec 18, 2011 6:57 pm

Cum să vapez? Trag 3-5 pufuri apoi fac o pauză şi tot aşa.
MAdalin80
Vaper

Mesajde Lizicat » Lun Dec 19, 2011 1:23 am

Mie nu-mi place traznaia asta. In permanenta simt gust de carpa uda si destul de des da gust de ars. Degeaba scoate bine abur, daca nu-mi place gustul. In plus "papa" la lichid ca nimic altceva. Nu sunt genul care face economie la lichide, dar.. e de groaza cat poate sa inghita!
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde cvpcj » Dum Feb 26, 2012 12:54 pm

Un clearomizor excelent! De cand mi-a fost recomandat de catre cei de la tigara-de-cluj (nu de Lizicat!) nu m-am mai despartit de el.
TH 4/5 (cu lichide VG), aroma 4/5, aburi 6/5! Cu un lichid cu aroma de tutun, se apropie de senzatia de tigara analoaga (mai putin gustul dulceag, care este inevitabil). Trebuie tras din el putin si fara efort, altfel va umple gura de abur.
Se reumple destul de usor, direct din sticluta, prin fantele laterale, dar cu atentie pentru a nu turna lichid pe canalul central. Tot ceea ce aveti nevoie sa aveti la voi este o clema pentru a scoate capacelul de silicon de deasupra, plus un pic de rabdare, pentru a scoate golurile de aer din rezervor, pe masura ce-l umpleti.
Capacitatea de 3,5 ml. este doar cea initiala, dupa aceea, din cauza ca snururile se umfla cu lichid, capacitatea reala scade pe la circa 2-2,5 ml.
Merge pe orice baterie eGo.
Se alimenteaza in orice pozitie, mai ales cand e relativ plin, dar cand lichidul scade sub circa 1/5 din capacitate, e bine sa-l reumpleti, pentru a evita surprizele. Nu curge si da un vag miros de ars doar la finalul "vietii" lui (acesta e semnul ca trebuie inlocuit).
Dezavantaje: marimea si aspectul lui (poate fi, totusi, bine acoperit de un cilindru lung de protectie), consumul de lichid.
Durata de viata: fara niciun fel de intretinere m-a tinut circa 10 zile, la aprox. 2-2,5 ml/zi de lichid vapati. In timp aroma se mai pierde, dar aburii raman la fel de densi, iar TH-ul ramane OK.
Un device excelent, mai ales pentru incepatorii care nu vor sa aiba probleme cu intretinerea device-ului, dar vor sa se apropie de senzatiile tigarii analoage. Din pacate, pe piata Clujului nu se mai gaseste (@Lizicat, pe cand mai aduceti?).
Imagine
cvpcj
Vaper

Mesajde Lizicat » Lun Feb 27, 2012 4:46 am

cvpcj scrie:Un clearomizor excelent! ... Din pacate, pe piata Clujului nu se mai gaseste (@Lizicat, pe cand mai aduceti?).

In principiu n-ar trebui sa mai dureze mai mult de o saptamana.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde cvpcj » Lun Feb 27, 2012 10:51 am

Multumesc pentru raspuns. Il astept cu interes.
Imagine
cvpcj
Vaper

Mesajde gabib77 » Sâm Mar 03, 2012 9:27 pm

Il poate compara cineva cu GS-312? La prima vedere nu ar fi mai bun... in plus, exista vreo sansa de curatare, ca GS-urile le-am curata pana acum de vreo 10 ori si functioneaza de mai bine de 1 luna fiecare... Asta tine mai mult de 2 saptamani in conditiile in care sunt vapate 1,5 rezervoare pe zi? In plus, se incarca si cu sticla sau doar cu siringa?

multumesc
Imagine
gabib77
Vaper

Mesajde Lizicat » Dum Mar 04, 2012 4:08 am

gabib77 scrie:Il poate compara cineva cu GS-312? La prima vedere nu ar fi mai bun... in plus, exista vreo sansa de curatare, ca GS-urile le-am curata pana acum de vreo 10 ori si functioneaza de mai bine de 1 luna fiecare... Asta tine mai mult de 2 saptamani in conditiile in care sunt vapate 1,5 rezervoare pe zi? In plus, se incarca si cu sticla sau doar cu siringa?...

Eu as zice ca e mai bun: abur mai mult, TH mai ridicat. Se poate spala si suporta foarte bine dry burn-ul. Deci tine sigur mult mai mult de doua saptamani. Mie nu mi-a placut pentru ca am simtit gust de carpa uda. Mi s-a spus insa ca acesta dispare dupa vreo 2 incarcari. N-am avut atata rabdare...
Se poate umple cu sticulta.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde guest9 » Lun Mar 05, 2012 1:46 am

Eu am tot cautat modelul asta pe net si nu am gasit decat Microcig CE2. E de vanzare pe la vreun magazin de vapat din Bucuresti?
guest9
Vaper

Mesajde adrianX » Mar Mar 20, 2012 2:11 pm

si de unde se poate cumpara? V-as ruga cand faceti o recenzie de produs as vrea sa stiu si de unde l-ati luat... practic in pitesti piata e 0. nua u auzit ce e ala LR sa nu mai zic de cartomizoare si alte balarii... sau poate nu stiu eu...

Multumesc
Imagine
adrianX
Vaper

Mesajde cvpcj » Mar Mar 20, 2012 3:28 pm

Aveti PM cu un site care stiu ca le vinde. Omul din spatele site-ului e un importator care mie mi se pare serios, cu marfa buna.
Magazinele din Cluj care vand asa ceva banuiesc ca nu va intereseaza... :)
Imagine
cvpcj
Vaper

Înapoi la Recenzii produse