Clearomizers sau CE-2 cartomizers.

De la kit-uri pana la cartuse.

Re: Clearomizers sau CE-2 cartomizers.

Mesajde rider » Mar Apr 12, 2011 8:25 pm

executivul scrie:Tubul cand intra peste partea metalica ce se infileteaza in baterie se dilata putintel, atat cat sa nu mai treaca prin con :(
Si aia e partea inca nefisurata a tubului, asa ca n-o fortez pana nu gasesc seringa de 3ml sa am tub de schimb, in .ro am gasit doar de 1,2 si 5ml :(

Gasesti seringi de 2 si 2.5 ml, au acelasi diametru interior si difera doar lungimea.
Se potrivest aproape perfect pe mufa metalica a clearo-ului, trebuie doar sa tragi peste ea doua straturi de banda se izolat din aia plasificata (nu stiu exact denumirea tehnica, este elastica, se intinde usor cand tragi de ea - latimea o tai de 2-3 mm), dar mai mult ca sigur merge materialul temocontractor.
Bagi seringa fortat peste mufa acoperita cu banda si nu mai ai nici o problema, poti sa o scoti de cate ori vrei, daca se uzeaza schimbi banda.De asemenea, drip tip-urile de 510 se potrivesc excelent in tubul de la seringa.
Imagine
rider
Vaper Veteran

Mesajde traznet1984 » Mar Apr 12, 2011 9:00 pm

http://www.estmedica.ro/Shop/Seringa_un ... _0400.html
uite ca sunt si de 3 doar ca astia vand la 100 buc. avantajul e ca poti experimenta fara sa te temi de greseli :lol: parerea mea ca nu sunt exagerat de scumpe...
traznet1984
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Mar Apr 12, 2011 9:58 pm

sau ia-ti 1metru de furtun transparent :D dar ai grija ca iese usor,il poti insa lipi k sa nu m iasa :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Amenhotep » Lun Mai 16, 2011 10:06 pm

Mi-am luat și eu un clearomizer de la Ionutz. L-am umplut, i-am pus și o picătură pe rezistență, l-am bâțâit să se ungă bine. Și am tras un vapor. Din două guri consecutive, cum eram obișnuit de la cartușe obișnuite. Am crezut că pic pe jos de TH. Mi s-a părut be-ton. Pentru mine problema a fost că ucidea aroma, n-o mai simțeam deloc. Cred că era rezistența prea fierbinte. Clearomizerul are rezistență medie, nu e LR.

După două-trei fumuri lungi, am simțit gust de ars. L-am mai scuturat puțin, l-am ținut cu capul în jos, și-a fost OK. Acum am învățat.

Inițial am pus în el Hypnotic Myst PG, care-mi place mult. Dar am văzut că nu-i simt gustul, așa că l-am scos cu seringa să-l păstrez pentru un atty mai blând. Apoi l-am umplut cu Marlboro PG 50% + cafea VG 50%. Și este excelent!

Acum trag mult mai puțin decât o făceam de obicei. Eram obișnuit să ating aproape mereu limita de 10 secunde a bateriei, dar acum nu cred că țin mai mult de 1 secundă apăsat pe buton. Mi se pare complet satisăcător. Și am trecut și de nebunia „Ia să mai trag un fum, să văd, nu cumva i-a scăzut TH-ul? Sau gustul? Se mai simte la fel?” care mă făcea să vapez ca locomotivă cu aburi, până mă ustura limba. Acum vapez civilizat, rezonabil, câteva fumuri scurte când am chef.

Mi se pare o sculă genială!

Nu dau note, că n-am experiență suficientă ca să fie relevante aprecierile mele comparative. Am vreo două săptămâni de vapat și înainte de clearomizer am testat atty de 510 (cu cartuș obișnuit și cu direct dripping), cartomizor de 510 și cartomizor eGo. Dintre toate, clearomizerul îmi place cel mai mult.
Amenhotep
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Mai 16, 2011 10:19 pm

esti un fericit daca esti multumit de clearomizor pt ca e foarte usor de curatat si destul de rezistent in timp,daca te porti cu blandete si ceva atentie ;)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Clearomizers sau CE-2 cartomizers.

Mesajde executivul » Lun Mai 16, 2011 10:27 pm

Eu si acum mai am 3 clearo de la ionut sigilate, si cele 2 pe care le-am folosit pana au crapat, le-am lipit, si inca mai merg, asteapta toate in linie sa ajunga cei 5V in mufele lor si sa le dea o noua viata :)

Sent from my iPad using Tapatalk
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde Amenhotep » Mie Mai 18, 2011 11:12 pm

După 4-5 umpleri, am observat că au apărut și la mine mici crăpături jos, la partea dinspre baterie. Sincer, credeam că cei care au raportat fenomenul or fi nimerit vreun lot mai nasol, că materialul mi se părea foarte bun, puțin elastic, și credeam că mie nu mi se va întâmpla. :) Nu l-am desfăcut încă, aștept să se termine lichidul și mă gândesc să-i înlocuiesc tubul cu altceva, poate cu un corp de seringă de 2 ml. Să văd ce se potrivește.

Am observat că rezistența se umezește mai bine dacă îl strâng puțin, să forțez lichidul. Iese câte o bulă mică de aer prin fantele unde intră șnurul ăla ignifug în căpăcelul de sus.

Mare păcat de treaba cu materialul tubului, că altfel e grozav. Mă ține și bateria mai mult, că nu mai trag ca nehalitu', ci ușor, delicat, câte 1-2 secunde maxim. Dacă trag mai mult, se simte imediat gust de ars.

EDIT: Am fost și la film cu el, la Multiplexul din Mall Vitan! Am întrebat la casă dacă e voie, n-am zis „țigară electronică”, ci „vaporizator care scoate abur, nu fum, și nu conține tutun”. Casierița a fost foarte circumspectă, s-a dus să întrebe pe nu știu cine și a venit cu răspunsul că „Nu se poate, vă rugăm să nu folosiți în sală”. Ok, am zis, puțin dezamăgit. Dar când să intru, peste vreo 15 minute, băiatul de la rupt bilete mi-a zis „Să știți că e voie cu țigară electronică, n-a știut fata să vă spună”. Drept urmare am vapat tot filmu', ca un boier. Am avut locuri pe ultimul rând, chiar sub ferestruica de proiecție, și se vedea cool de tot un nor gros de abur în lumina proiectorului. :twisted:
Amenhotep
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Mai 19, 2011 11:18 am

cred ca ai fost tare multumit...ai vizionat filmul in conditii excelente 8-)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Amenhotep » Lun Mai 23, 2011 12:51 pm

Da, ar trebui ca vaparea la cinematograf să nu fie permisă, ci obligatorie! :D

Astăzi, duă vreo 10-12 umpleri, am curățat clearomizorul. Tubul de plastic s-a crăpat și în partea cealaltă, așa că l-am înlocuit cu corpul unei seringi de 2 ml. A trebuit să-l încălzesc puțin la aragaz și să-l strâng cu mâna, să-i micșorez o idee diametrul la capăt. A mers de minune.

Rezistența era neagră de tot. Am tăiat șnurul ăla ignifug în două și-am pus una din jumătățile curate. Ca să curăț porțiunea de șnur carbonizat dintre spirele rezistenței am folosit o pensetă. Dar nu prea s-a curățat bine, așa că m-am gândit să încing puțin nichelina. Am pus-o la baterie și-am apăsat puțin pe buton. Dar după ce-am întrerupt curentul, stupoare: rezistența continua să se încingă, porțiunea roșie se extindea! Mi-am zis „Am îmbulinat-o, s-a stricat butonul/circuitul de protecție, să vezi că-mi sare-n aer” și m-am grăbit să deșurubez atomizorul de la baterie. Dar când am reușit, șoc și mai mare: rezistența continua să se încingă, pata roșie creștea. Așa, cu atomizorul în mână, neconectat la baterie! Abia apoi am realizat că rămășițele de șnur dintre spirele nichelinei se aprinseseră și ardeau mocnit, cam ca jarul de la analoagă. :D

Oricum, s-a curățat beton, e ca nou.

Abia aștept să le încerc și pe-alea de tip nou, G4 parcă le zice, cu atomizorul jos.
Amenhotep
Vaper

Mesajde Amenhotep » Lun Mai 23, 2011 9:50 pm

Mda, m-am grăbit să spun că merge beton cu cilindrul de la seringă. De tras trage grozav, dar curge. Picură pe jos, pe la inelul care ar trebui să etanșeze. Nu întotdeauna, doar uneori, după ce-l înșurubez. Probabil că atunci strâng de corpul de plastic și-l deformez puțin și scapă lichid pe lângă inel. A, și mai scapă când îl umplu, dacă fac presiune mare cu seringa.

Nu cred că producătorii vor rezolva vreodată problema cilindrului de plastic. Dacă ar rezolva-o, un clearomizor bine întreținut te-ar putea ține o viață -- și-atunci ei n-ar mai vinde... :)
Amenhotep
Vaper

Mesajde nicumur » Mar Noi 08, 2011 11:02 pm

Amenhotep scrie:Da, ar trebui ca vaparea la cinematograf să nu fie permisă, ci obligatorie! :D

Astazi am sarbatorit (ca tot omul ;) ) cativa colegi de serviciu de sfintii Mihail si Gavril.
Chermeza s-a tinut intr-un local relativ mare (in care se fumeaza), dar intr-un fel de separeu.
Din cauza mea (care am "convertit) inca 3 colegi de serviciu la "electronice" dintr-un total de circa 20 de persoane una singura fuma (intr-un colt indepartat) si 4 din noi vapam in neagra disperare (eu cu Jazz-ul :P ).
Pentru colegele nefumatoare care s-au nimerit intre 3 vaperi a fost un cosmar :!:
Va rog sa nu mai luati in deradere cererile nefumatorilor de a nu mai vapa in prezenta lor - eu banuiesc ca ar putea fi si o problema legata de cantitatea de aburi imensa (de rezemi bicicleta de el :P ) care sa influenteze negativ vapatul, dar nu este numai asta.
Am mai povestit cum am tras doar vreo 3-4 puff-uri in prezenta mamei mele (in bucatarie in care era geamul deschis larg) iar mama a inceput instantaneu sa tuseasca de nu se mai oprea.
Asa ca, sa nu cumva sa credeti ca aburul expirat o fi ambrozie, nicidecum, este daunator celor din jur (intr-o masura mult mai mica decat fumul de tigara).
De cand vapez in camera in care dorm (si unde n-am fumat absolut niciodata analoage) trebuie sa aerisesc seara inainte de culcare minim 30 de minute si cu toate asta inca se mai simte mirosul ala dulceag (si extrem de persistent, care te cam zgarie pe gat).
Asa ca, fiti mai ponderati cand este vorba sa-i "aburiti" pe cei din jur.
Ca sa nu existe vreun dubiu, am sesizat ironia din afirmatie, eu am scris la modul general.
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Recenzii produse