CARTOMIZORUL ECHO

De la kit-uri pana la cartuse.

CARTOMIZORUL ECHO

Mesajde logical_alternative » Vin Sep 30, 2011 4:01 am

Voi fi foarte scurt in legatura cu acest cartomizor, cu conector de 510.

Pe scurt, merita. Insa este bine de stiut in ce conditii.

O eroare destul de frecventa este folosirea sa pe baterii pe care acesta nu functioneaza corect. Tensiunea de lucru a cartomizorului Echo este de 4.2 V, deci evident ca are nevoie de o baterie care sa livreze aceasta tensiune cat mai mult timp cu putinta. Bateria potrivita este... bateria Echo de 1300 mAh sau un mod Variable Voltage ( V V ) reglat la 4.2 V, de preferat in comutatie :D (aici sunt subiectiv desigur cu comutatia, dar merg pe fapte si anume ca randamentul acesteia este de peste 90%).

Am testat cartomizorul la 4.25 V pe un mod VV in comutatie, umplut cu 70 pic (aprox 2 ml) de lichid Marlbury TW de 18 mg/ml (50/40/10 PG/VG/apa deionizata).
Pentru a simplifica, cel mai bun termen de comparatie este cu cartomizorul Kanger 510 cu rezistenta de 2 ohm dispusa orizontal in partea de jos (langa conector). Nu e chiar 100% echivalent cu acesta, dar se apropie foarte mult. Deci aroma si th asemanatoare cu 510 Kanger. Am mai remarcat ca se trage foarte usor din el, nu suiera, nu curge. Mustiucul este foarte reusit si bine fixat pe corpul cartomizorului; este din plastic moale cauciucat si satinat, tip "sipca" spre partea superioara.

In concluzie, alimentat corect la 4.2 V este un produs bun. Dupa o zi de teste in care am facut 3 incarcari (prima cu 70 pic, urmatoarele cu cate 40 - pentru a tine vatelina umeda tot timpul) nu am constatat vreo diminuare a performantelor.

Referinte:
http://www.healthcabin.net
http://www.e-cig-reviews.com

--------------------------------------------------

Cu respect
Imagine
logical_alternative
Vaper

Re: CARTOMIZORUL ECHO

Mesajde logical_alternative » Mie Oct 05, 2011 12:36 am

UPDATE

Din pacate dupa aprox. 9-10 ml vapati prinde gust de iute.

Din acest moment intra in actiune metodele de curatare, pentru cine are rabdare si stie; eu n-am :mrgreen:

Merita sau nu? Socoteala se face punand in balanta argumentele pro si contra aplicabile stilului de vapat al fiecaruia.

Cu respect
Imagine
logical_alternative
Vaper

Mesajde seb_64 » Mie Oct 05, 2011 3:01 pm

Nu de mult am scris si eu aici ca m-a impresionat, dar la fel, au scazut foarte repede performantele. La timp de folosire il poti compara cu un kanger, asa ca parerea mea este ca nu merita banii.
seb_64
Vaper

Mesajde Arnold12 » Mie Oct 05, 2011 4:07 pm

Sincer nu stiu cum le omoriti asa repede, al meu a tinut 2 saptamini pina am reusit performanta sa ii trag de tot contactul din fund :lol: a mea nevasta il foloseste de 3 saptamini.

logical_alternative scrie:UPDATE
Socoteala se face punand in balanta argumentele pro si contra aplicabile stilului de vapat al fiecaruia.

@logical are dreptate, stilul de vapat omoara cartomizorul. Am vazut la @stefannt, 2 preincalziri si a treia oara trage lung dupa care o ia de la capat :mrgreen: in stilul asta kangerul la el a rezistat 2 zile.

Din punctul meu de vedere este peste CE3 care are acelasi pret.

P.S. - sotia il foloseste doar pe baterie Joyetech.
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Mesajde seb_64 » Mie Oct 05, 2011 7:00 pm

Poate tine si de pretentii. Eu cand simt o mica schimbare de aroma (metalica as zice) mai adaug lichid. Apoi dupa 1-2 zile cand adaug lichid si ramane la fel, il declar decedat. Recent am fiert niste carto sa vad daca isi mai revin. Parerea mea ca nu. Cred ca vatelina isi schimba ireversibil proprietatile.
seb_64
Vaper

Mesajde eeusebiu » Mie Oct 05, 2011 7:01 pm

Carto Echo este de departe cel mai bun,insa trebuie folosit NUMAI pe baterie Joyetech (ii da tensiune mica),le folosesc de 3 luni,nici unul nu m-a tinut mai putin de 10 zile (cu aroma /abur si th ca la inceput) singura problema este ca desi au rezistenta mare ~ 2.4 - 2.7 si n-ar fi trebuit sa faca figuri,daca se foloseste cu baterii care dau 4.2 v cand sunt full ,incep problemele cu gust de ars/iute si n-ai ce sa-i mai faci.La inceput l-am incercat si pe baterie Biansi si imediat am simtit gustul de ars si asa a ramas pana l-am aruncat,n-am avut ce sa-i mai fac.Insa cu baterie Joyetech se comporta excelent,singurul care se apropie de el este Ego Dual Coil,ala de 5 ml,insa Ego nu-mi place pt. ca aburul este mult mai cald,asa ca pt. mine Echo ramane pe priml loc.L-am comparat cu tot ce exista pe piata in momentul asta,le-am testat pe toate (cred) si Echo mi s-a parut cel mai bun,insa acum depinde de gusturile fiecaruia.Nu va mai lasati pacaliti de rezistenta mare,folositi-l numai cu baterie Joyetech,o sa functioneze super bine.
eeusebiu
Vaper

Mesajde logical_alternative » Vin Oct 14, 2011 5:56 am

Normal ca daca sub-voltezi un aty/carto tine mai mult :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sub-voltat = aplicarea unei tensiuni mai mici decat cea specificata de producator.

Hai sa vapam la 2 V sa nu mai dam bani pe consumabile. Ce daca nu mai are niciun chichirez vapatu' in astfel de conditii. :lol: :lol:

Cu respect
Imagine
logical_alternative
Vaper

Mesajde rob3rtyn0 » Mar Oct 25, 2011 11:47 am

Fratilor am si eu o intrebare:am luat si eu un ieri un Echo am pus in el 60 picaturi si de ieri seara pana azi am vapat fără probleme. Acum vreo 20 min am zis sa mai pun câteva picaturi sa nu se usuce vatelina dar după ce pun vreo 5 picaturi începe sa curga. Acum trag din el si merge ok dar când sa mai adaug lichid? Folosesc DK 11mg PG
Imagine
Imagine
rob3rtyn0
Vaper

Mesajde seb_64 » Joi Oct 27, 2011 1:10 am

rob3rtyn0 scrie:Fratilor am si eu o intrebare:am luat si eu un ieri un Echo am pus in el 60 picaturi si de ieri seara pana azi am vapat fără probleme. Acum vreo 20 min am zis sa mai pun câteva picaturi sa nu se usuce vatelina dar după ce pun vreo 5 picaturi începe sa curga. Acum trag din el si merge ok dar când sa mai adaug lichid? Folosesc DK 11mg PG

Parerea mea e ca ai nimerit gaurica.
Sunt curios cat te tine. Eu tocmai am comandat 150 din tara tutunului electronic :)
Deschid un magazin in Baia Mare si echo-ul va fi bun pentru convins analogistii.
seb_64
Vaper

Mesajde rob3rtyn0 » Joi Oct 27, 2011 7:40 am

seb_64 scrie:
rob3rtyn0 scrie:Fratilor am si eu o intrebare:am luat si eu un ieri un Echo am pus in el 60 picaturi si de ieri seara pana azi am vapat fără probleme. Acum vreo 20 min am zis sa mai pun câteva picaturi sa nu se usuce vatelina dar după ce pun vreo 5 picaturi începe sa curga. Acum trag din el si merge ok dar când sa mai adaug lichid? Folosesc DK 11mg PG

Parerea mea e ca ai nimerit gaurica.
Sunt curios cat te tine. Eu tocmai am comandat 150 din tara tutunului electronic :)
Deschid un magazin in Baia Mare si echo-ul va fi bun pentru convins analogistii.

Si când am alimentat prima oară si atunci am pus pi sentru? Nu ai cum sa nimeresti gaurica centrală mai ales ca e si putin inaltata. O sa mai trag din el ceva si mai încerc azi. Happy vaping :)
Imagine
Imagine
rob3rtyn0
Vaper

Mesajde kshkval » Vin Oct 28, 2011 2:33 am

vino marti cu el sa facem schimb de experienta cu echo
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Înapoi la Recenzii produse