Cartomizor MOD 510 DCT 6ml

De la kit-uri pana la cartuse.

Cartomizor MOD 510 DCT 6ml

Mesajde gabib77 » Vin Feb 10, 2012 4:06 pm

Trecand pe la vapers.ro sa-mi aprovizionarea lunara, am dat bineineteles peste cartomizorul MOD 510 DCT 6ml http://vapers.ro/modare/1322-mod-510-dct-6ml.html

Ca aspect este cam mare (daca te vede cineva cu el pe strada si daca eventual ai si o baterie groasa MOD Joyetech, o sa zica ca ai o bomba :D ) insa este un cartomizor foarte util pentru uz casnic, th bunicel, abur foarte mult, l-am umplut ieri si mai am din el mai mult de jumatate, pot zice ca din punct de vedere al aromei pastrate si aburului este peste GS-312, insa am niste semne de intrebare in legatura cu autonomia bateriei. Daca una de 1000mAh ma tinea ca o zi, acum ma tine 5-6 ore, probabil motivul este ca e "dual coil" si consuma dublu

Revin cu alte aspecte importante pe parcurs, sunt curios de fiabilitate fata de GS-312 care pentru mine este mult peste orice eGO-T sau eGo-C (cu aceste nu ma obisnuiesc sa trag mai usor si mere le inund, iar gustul de cafea cu care sunt obisnuit este inexistent dupa 1-2 zile de folosire a acestor atomizoare)
Imagine
gabib77
Vaper

Re: Cartomizor MOD 510 DCT 6ml

Mesajde bartanuiomi » Vin Feb 10, 2012 8:49 pm

gabib77 scrie:
pot zice ca din punct de vedere al aromei pastrate si aburului este peste GS-312, insa am niste semne de intrebare in legatura cu autonomia bateriei.

Eu folosesc carto-tank din luna septembrie a anului trecut si gs 312 din luna octombrie. Daca modul in care percepem fiecare aromele este o chestiune subiectiva si de aceea, probabil, un clasament ET pe acest criteriu, care sa fie si util in general, poate fi facut doar cu ceva stiinta in domeniu, aburul produs de dispozitivele astea se cam ... vede cu ochiul liber. Ei bine, la capitolul abur, imi permit sa contrazic afirmatia de mai sus: carto dc 1,5 ohm (chiar si acesta gata preparat de Smok pentru tank ) nu produce mai mult abur decat gs 312, mai ales daca in acest scop se foloseste acelasi lichid si aceeasi baterie eGo @ 1000 mAh. Admit ca pot exista exceptii, dar pana nu vad, nu cred!

Stima,
bartanuiomi
Vaper

Mesajde johnnypetre » Vin Feb 10, 2012 9:14 pm

confirm si eu , smoktech dual coils scot foarte putin abur chiar si la un chainvape fata de alte cartomizoare/clearomizoare.

in schimb la th e "the king " pt cine cauta asa ceva.

seara buna
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Vin Feb 10, 2012 9:16 pm

Mi-a atras si mie atentia pe site.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde madd0x2u » Vin Feb 10, 2012 11:08 pm

sunt bune la th , si in plus daca nu iti place carto-ul iti gauresti tu orice alt tip de cartomizor si il pui in locul lui . Mi-am cumparat tancul si il recomand. Spor la aburi !
madd0x2u
Vaper

Mesajde BogdanDumi » Sâm Feb 11, 2012 12:04 am

eu folosesc de 4 luni acest dct 510 , mi se pare extraordinar ! nu as mai reveni la tank niciodata !
BogdanDumi
Reseller

Mesajde karma » Sâm Feb 11, 2012 8:40 am

daca un dual coil 1.5 nu produce mai mult abur decat un gs312 ceva e in neregula, ori e umplut gresit ori e defect...parerea mea... perioada de utilizare insa la capacitati maxime (sau apropiate) este destul de scurta (si am mai observat si diferente mari intre loturi)... bateria e normal sa se consume mai repede si merita sa incercati si boge pus pe tank (cum zicea mad0x2u) chiar daca pentru asta trebuie sa mai taiati din el :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde madd0x2u » Sâm Feb 11, 2012 10:56 am

Un boge XL de 2 ohmi pentru cei cu lavatube , atomizoare dual coil kanger si daca va plac smoke acestea . Singurul "inconvenient" sunt acele gauri care trebuiesc date , dar parerea mea este ca merita . Numai bine , spor la aburi !
madd0x2u
Vaper

Mesajde bartanuiomi » Sâm Feb 11, 2012 6:07 pm

johnnypetre scrie:confirm si eu , smoktech dual coils scot foarte putin abur chiar si la un chainvape fata de alte cartomizoare/clearomizoare.

in schimb la th e "the king " pt cine cauta asa ceva.

seara buna

Categoric, th-ul puternic reprezinta virtutea nr 1 a acestui cartomizor iar sistemul tank inventat pentru el, indiferent daca este vorba despre o varianta comerciala sau home made, mi se pare cea mai comoda modalitate de a vapa toata ziua, fara sa-mi pese daca am, sau nu, la indemana sticluta si pachetul de servetele.

Exista clar diferente intre cartomizoarele astea (1.5 ohm): unele pot scoate un volum de abur multumitor pentru mine, altele (majoritatea dintre cele incercate pana acum, adica din vreo 4 - 5 seturi de diverse dimensiuni si capacitati) nu prea, nici macar atunci cand le-am alimentat la 4.5 - 4.8 V (deocamdata am renuntat sa mai folosesc modul vv facut de subsemnatul "pe genunchi" si de aceea fara o calitate remarcabila).

510 DCT de la Smok (nu stiu cum sa introduc 6 ml in el, dar asta nu ma deranjeaza) ma scapa de dat gauri si, mai ales, de curatat cartomizoarele de alta culoare decat "argintiu". Folosindu-l cu lichid 100% PG am constatat ca gaura "primordiala" din camasa cartomizorului este suficienta.
Imi place sa vapez cu el mai ales atunci cand nimeresc un cartomizor care sa produca si un volum de abur pe care sa-l consider multumitor. Incalzirea destul de rapida si de pronuntata a cartomizorului, provocata si de stilul meu de vapat, imi induce insa neplacerea de a pierde accentuat din aroma pe parcursul unei reprize de pufait precum si indoiala privind "starea sanatatii" lichidului aflat in tank, ce trebuie sa suporte urcusuri si coborasuri de temperatura la fiecare sedinta. De aceea, nici nu-mi doresc un carto-tank cu o capacitate mai mare de 3 ml si, tot de aceea, parca Boge LR mi se pare mai potrivit pentru mine, daca e vorba de carto cu vatelina.

Stima,
bartanuiomi
Vaper

Mesajde johnnypetre » Sâm Feb 11, 2012 7:26 pm

pai atunci fa ce am facut si eu de ceva vreme incoace. folosind seringi de 10 ml nu de 20 , faci niste tankuri foarte ok pt bogeuri lr - ori xl ori cele mici clasice. arata de 10 mii de ori mai bine , garniturile strang super cartomizorul si ai capacitate de 3 ml aproximativ. merge de 10 ori mai bine boge lr fata de dual coiluri(parerea mea) , la capitolul volum de abur nici nu exista comparatie.

ma rog , eu sunt adeptul home-made-ului cand vine vorba de tankuri de genul acesta. voi pune niste poze cu ele pe luni marti. sunt niste bijuterii.

seara buna
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde bartanuiomi » Sâm Feb 11, 2012 10:05 pm

De acord, dar am o problema: nu prea gasesc seringi de 10 ml cu garnitura. Chiar si in privinta seringilor de 20 ml pot sa spun ca, din cele n farmacii care imi sunt la indemana, n-2 nu au seringi cu garnitura. Prefer garnitura seringii cand vine vorba de facut un tank pentru cartomizor...
bartanuiomi
Vaper

Mesajde madd0x2u » Dum Feb 12, 2012 10:34 pm

Un mic video dupa youtube pentru cei care vor sa isi faca ei singuri un tank si cel care a facut video-ul arata si cum sa gauresti carto-urile. Din ce am vazut este destul de tare si cel facut din seringa , dar daca trebuie sa il umplii cu seringa .... Oricum scuzati de off-topic si spor la aburi.
madd0x2u
Vaper

Mesajde adrian_79ct » Lun Feb 13, 2012 1:34 am

De ce cu seringa? Daca il umpli pe la partea dinspre filet si il lasi 2-3mm gol pana la gaurile din cartomizor cred ca ii poti monta si garnitura de jos fara probleme neavand pe unde sa curga (presiunea de aer creata de introducerea garniturii va iesi prin gauri fara a impinge si lichidul).
Sau poti folosi un atomizor 510 (lr sau sr) impreuna cu un smartcart asa cum am descris in topicul liquinatorului, si se poate umple fara nici o problema si pe sus (adica partea dinspre mustiuc).
Imagine
adrian_79ct
Vaper

Mesajde madd0x2u » Lun Feb 13, 2012 12:56 pm

am uitat sa dau si linkul , ma scuzati : http://www.youtube.com/watch?v=CVu-UHDFY5E
madd0x2u
Vaper

Mesajde madd0x2u » Lun Feb 13, 2012 6:21 pm

Pentru fanii boge 510D LR sau SR am inteles ca le puteti adapta la acest tank folosind mustiucul de picurare XL de la 306 . Si normal, trebuiesc gaurite cartomizoarele. Spor la aburi , rog sa ma corectati daca am oferit vreo informatie eronata. O zi buna.
madd0x2u
Vaper

Mesajde gabib77 » Lun Apr 02, 2012 7:49 pm

Nu stiu din ce cauza nu am mai primit notificari prin email la acest topic, in 3 saptamani s-au dus draq ambele exemplare, am incercat sa le mai curat, dar nicio sansa... primul l-am desfacut si avea stricata o rezistenta, al doilea pare unfundat, il mai folosesc prin casa, dar fara tank, i-am lipit in dreptul gaurii un pic de banda izoliera... daca la inceput era destul de untuziasmat, m-am intors la GS-312 si mai nou mi-am luat si un ego-C
Imagine
gabib77
Vaper

Mesajde johnnypetre » Lun Apr 02, 2012 7:59 pm

sa vad daca pricep, 2 dual coiluri in 3 saptamani - stricate , sau ma rog ,devenite nemultumitoare, ti se pare slab ??

heh
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde BogdanDumi » Lun Apr 02, 2012 8:04 pm

eu folosesc un carto dual coil maxim 1 sapt ... deci felicitari :)
BogdanDumi
Reseller

Mesajde gabib77 » Lun Apr 02, 2012 9:08 pm

sincer nu am stiu ca rezista asa de putin, in conditiile in care daca il curat la 4-5 zile, un GS-312 ma tine o luna...
La pret nu mai vorbim 60 lei(2 x 510DCT) > 20 de lei (1 x GS-312)
Imagine
gabib77
Vaper

Mesajde cvpcj » Lun Apr 02, 2012 9:20 pm

Scuze, dar calculul tau e gresit. Tine cont ca schimbi doar cartomizorul, nu tot DCT-ul!
Calculul corect ar fi 2 x 8-9 RON = 16-18 RON < 20 RON
In ceea ce priveste perioada de folosire, 3 saptamani mi se par mai mult decat OK, mai ales daca inca au prestatii corespunzatoare in aceasta perioada.
Eu le schimb cam o data la 2 saptamani, pentru ca si eu constat ca se infunda (scad aroma, TH-ul, cant. de abur), dar daca n-as fi atat de pretentios ar mai tine inca o saptamana cel putin!
Eu sint foarte multumit de acest sistem, atat ca si prestatii, cat si ca raport pret/durata de folosire, plus usurinta in incarcare, autonomie foarte mare, etc.
Am scris aceste randuri tragand cu placere si nesat dintr-un DCT in care tocmai am schimbat cartomizorul. Placere garantata! :D
Ultima oară modificat de cvpcj pe Lun Apr 02, 2012 9:34 pm, modificat de 2 ori în total.
Imagine
cvpcj
Vaper

Următorul

Înapoi la Recenzii produse