johnnypetre scrie:confirm si eu , smoktech dual coils scot foarte putin abur chiar si la un chainvape fata de alte cartomizoare/clearomizoare.
in schimb la th e "the king " pt cine cauta asa ceva.
seara buna
Categoric, th-ul puternic reprezinta virtutea nr 1 a acestui cartomizor iar sistemul tank inventat pentru el, indiferent daca este vorba despre o varianta comerciala sau home made, mi se pare cea mai comoda modalitate de a vapa toata ziua, fara sa-mi pese daca am, sau nu, la indemana sticluta si pachetul de servetele.
Exista clar diferente intre cartomizoarele astea (1.5 ohm): unele pot scoate un volum de abur multumitor pentru mine, altele (majoritatea dintre cele incercate pana acum, adica din vreo 4 - 5 seturi de diverse dimensiuni si capacitati) nu prea, nici macar atunci cand le-am alimentat la 4.5 - 4.8 V (deocamdata am renuntat sa mai folosesc modul vv facut de subsemnatul "pe genunchi" si de aceea fara o calitate remarcabila).
510 DCT de la Smok (nu stiu cum sa introduc 6 ml in el, dar asta nu ma deranjeaza) ma scapa de dat gauri si, mai ales, de curatat cartomizoarele de alta culoare decat "argintiu". Folosindu-l cu lichid 100% PG am constatat ca gaura "primordiala" din camasa cartomizorului este suficienta.
Imi place sa vapez cu el mai ales atunci cand nimeresc un cartomizor care sa produca si un volum de abur pe care sa-l consider multumitor. Incalzirea destul de rapida si de pronuntata a cartomizorului, provocata si de stilul meu de vapat, imi induce insa neplacerea de a pierde accentuat din aroma pe parcursul unei reprize de pufait precum si indoiala privind "starea sanatatii" lichidului aflat in tank, ce trebuie sa suporte urcusuri si coborasuri de temperatura la fiecare sedinta. De aceea, nici nu-mi doresc un carto-tank cu o capacitate mai mare de 3 ml si, tot de aceea, parca Boge LR mi se pare mai potrivit pentru mine, daca e vorba de carto cu vatelina.
Stima,