Multumesc pentru raspuns Radu

acu m-am linistit, credeam ca nu mai stiu sa numar

. Stefan, nu ai de ce sa iti ceri scuze, tu ai prezentat datele producatorului. Singura omisiune a ta a fost sa spui si ceea ce ai obervat tu faptic. Plecand de la ideea ca intr-un cartus de ego-t conic intra cam 0,9 ml, dupa datele prezentate de tine ( datele producatorului ), concluzia mea a fost ca ar trebui sa intre cel putin tot atat lichid in dracia aia. Stupoarea mea a fost ca nu am reusit sa bag decat cam jumatate de cartus ( culmea eu am luat lichidul dintr-un cartus plin, cu seringa si l-am picurat pe la filet ).
Acum, daca treaba cu cantitatea de lichid care intra in cartomizor a fost lamurita, am sa scriu si eu cateva cuvinte despre el: Aroma este foarte clara si puternica, cantitatea de aburi este foarte mare comparativ cu majoritatea atomizoarelor ( implicit si consumul de lichid este mare ). Th-ul este bun cam ca la atomizoarele.sr. Punctul lui forte este calitatea aromei.
Ii multumesc si bunului meu "amic" iepurasii visinii ( rila, credeam ca suntem prieteni, sau ai dat-o de gard ca sa nu afle lumea pe forum

, vezi tu urechiala vinerea ailalta

) pentru completarile pe care le-a adus acestui review.
Spor la pufait tuturor