[video] Cartomizor Joye 510

De la kit-uri pana la cartuse.

[video] Cartomizor Joye 510

Mesajde stefannt » Lun Iun 13, 2011 11:12 am

Din nou o scurta epopee! :lol:

Ca de obicei astept impresii pareri si sugestii,de bine de rau,de ce am uitat,de ce am zis gresit,daca va place,daca nu... ;)
stefannt
Vaper Veteran

Re: Cartomizor Joye 510

Mesajde jhonutz » Lun Iun 13, 2011 11:36 am

e bun review..cu o mica exceptie..unde ai masurat tu ca un atomizor clasic 510 consuma 1.8A?Asta e consum de de LR, atomizoarele clasice cu rezistenta de 3 - 3.3 ohmi au un consum de 1, 1.2A
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Lun Iun 13, 2011 11:43 am

multumesc,acum le-am masurat din nou: carto are un consum de 1.17A,si 510-T imi arata un consum de 1.56A,prima oara le-am masurat ieri la intalnire cu Radu. :D
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Lun Iun 13, 2011 11:49 am

mda tine-o tot asa cu review-er ii ajuti pe baietii noi :).In ce priveste rezistenta si consumul cred ca e dupa cum doarme chinezu cand le produce :D, numai sa nu mai faci review la zama :mrgreen: :mrgreen:
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde yoshy262 » Lun Iun 13, 2011 11:52 am

Fa o filmare si la cartomizorul ala care ardea mocnit :D
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Lun Iun 13, 2011 12:00 pm

Sunt de acord la faza cu chinezi Ionut :D Si la zama nu cred ca o sa mai fac recenzii,poate doar daca gasesc una care sa imi placa extrem de mult ;)
O sa fac un filmulet si cu Nagasaki 2 cum l-am botezat aseara dupa ce am ajuns acasa,dar mai mult in spiritul glumei,poate ceva de genul:
''Asa nu!" :lol:
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde matrixxu » Lun Iun 13, 2011 2:39 pm

Bun review. Stefan incepe sa acumuleze experienta si sa faca review-uri tot mai utile pentru incepatori.
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Mesajde stefannt » Lun Iun 13, 2011 5:01 pm

asa e la inceut,un pic mai greu :lol:
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Lun Iun 13, 2011 5:40 pm

stefannt eu trebuie sa-ti multumesc ....cu filmuletul asta pot sa recomand linistit in continuare cartomizoarele joye 510 :D
Usor,usor prinzi experienta...unde mai pui ca te iubeste camera :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Joi Iun 16, 2011 2:09 pm

poti sa recomanzi in continuare fara frica :D ,sunt foarte bune carto,pacat doar ca se imbacseste vatelina din el cam repede!
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Joi Iun 16, 2011 2:20 pm

matrixxu scrie:Bun review. Stefan incepe sa acumuleze experienta si sa faca review-uri tot mai utile pentru incepatori.

Unde mai pui ca e si simpatic, videogenic, vorbatet, etc... :))
Am urmarit toate review-urile lui, toate au acel ceva care fac un privitor sa inteleaga f bine cum si ce e cu ET-urile
F. OK din partea mea

Rog moderatorii sa mute postul la XXX, necenzurat daca e cazul :lol: Am glumit :mrgreen:
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Joi Iun 16, 2011 4:29 pm

multumesc frumos,apreciez! :D
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Iun 16, 2011 6:46 pm

ajunge vedeta stefan...o sa-l vanam sa ne dea cate un autograf :D
Stefan ,cand ajungi mare bastan sa nu ne uiti 8-)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Mie Iun 22, 2011 9:53 pm

la recomandarea unui bun amic de-al meu trebuie sa fac o mica lamurire .... eu personal nu am masurat sa vad daca incape UN MILILITRU de lichid nici macar la prima incarcare....ceea ce pot spune cu siguranta este ca dupa prima incarcare ,cum simt ca se pierde din aoma mai pun cateva picaturi pe la filet (intre 5-10picaturi)...din motivul asta nu stiu exact nici ce autonomie are cartomizorul 510joye ,nici ce cantitate de lichid inghite la o incarcare !
Trebuie sa mentionez ca au existat loturi care au avut unele probleme si ca au fost unele cartomizoare (putine ce-i drept) care nu au putut fi folosite (aroma de ars,aroma de plastic, nu retineau lichid,nu se infiletau pe baterie...)
Sper ca cei ce nu folosesc de regula cartomizoare sa nu se sperie (s-au intalnit probleme si la unele atomizoare) iar cei ce sunt la inceput de drum sa nu se descurajeze sa le incerce macar
pentru mai multe detalii despre cartomizoarele 510joye cititi topicurile dedicate
Spor la vaporizat
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Spakko » Mie Iun 22, 2011 10:03 pm

Stefane, felicitari pentru partea cu telegenia, dai bine pe sticla dar scoate-ma si pe mine dintr-o mare dilema. Cum naiba ai reusit tu sa bagi 1,1 ml de zama in cartomizorul ala? Poate faci un filmulet sa lamuresti lumea ca eu nu reusesc sa bag in el mai mult de 20 de picaturi si asta cu bunavointa, nici daca il bat. Am senzatia ca am revenit la cartusele de 510 cu vatelina. Cred ca ar fi foarte utila o descriere detaliata a procedeului pentru ca sunt destui incepatori care iau de bune cele zise de tine si dupa ce le cumpara ajung la concluzia ca difera de ceea ce ai prezentat. Recunosc ca in privinta cartomizoarelor eu nu am mai incercat modelul asta de 510 pana acum si de aceea te rog sa dai detalii suplimentare. Iti multumesc.
Imagine
Imagine
Spakko
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Mie Iun 22, 2011 10:32 pm

In primul rand vreau sa imi cer scuze daca am indus pe cineva in eroare.O sa fac si o serie de tutoriale imediat ce consider ca am acumulat suficienta experienta sa dau sfaturi! 8-)
Eu am prezentat detalile tehnice date de producator,si poate picaturile mele sunt mai mici pt ca la inceput am bagat cam 30,de unde am dedus ca producatorul e pe aproape cu descrierea,am reusit performanta asta tinand cartomizorul inclinat pe partea opusa canalului de aer(daca te uiti cu atentie la carto o sa observi ca pe o parte e un pic mai tranlucent decat pe cealalta,tu te sa il ti un pic oblic cu partea ''plina'' in sus si cea translucenta in jos,capacitatea scade dramatic dupa primele 3-4 incarcari),eu in principiu bag 10 picaturi trag 20 de min din el,dupa care ii mai pun 10. ;)
Oricum carto e mare consumator de lichid,nu iti ofera libertatea tank-ului,dar din puntul meu de vedere excluzand LR-urile cu mustiuc de picurare este imbatabil la capitolul th si aroma.
Din nou vreau sa reamintesc ca aceste review-uri contin parerea mea propie subiectiva si nu trebuiesc luate ad-literam! :D

P.S. Gusturiile difera si nu se discuta. :lol:
Ultima oară modificat de stefannt pe Mie Iun 22, 2011 10:34 pm, modificat 1 dată în total.
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde RaduRek » Mie Iun 22, 2011 10:32 pm

Permite-mi sa iti raspund eu spako.... :): doar cand e nou(cu vatelina uscata/sugativa) intra 1 mll...dupa folosire nu tot lichidul se consuma vaporizand, ca atare e clar ca ramana prin vatelina 0,5 mll(aprox 20 picaturi) deci urmatoarea reumplere nu va fi decat de maxim 0,5mll(20 picaturi) sooo...n-are nimic nici stefan nici carto ...e in parametri... :P acum sa vina iepurasul si sa zica ca nu e asa... :cry:
Vapers Plus
RENUNTĂ LA FUMAT... FUMÂND !
Last Conventional Cigar - 25.11.2009
RaduRek
Reseller

Mesajde Spakko » Joi Iun 23, 2011 12:47 am

Multumesc pentru raspuns Radu ;) acu m-am linistit, credeam ca nu mai stiu sa numar :D . Stefan, nu ai de ce sa iti ceri scuze, tu ai prezentat datele producatorului. Singura omisiune a ta a fost sa spui si ceea ce ai obervat tu faptic. Plecand de la ideea ca intr-un cartus de ego-t conic intra cam 0,9 ml, dupa datele prezentate de tine ( datele producatorului ), concluzia mea a fost ca ar trebui sa intre cel putin tot atat lichid in dracia aia. Stupoarea mea a fost ca nu am reusit sa bag decat cam jumatate de cartus ( culmea eu am luat lichidul dintr-un cartus plin, cu seringa si l-am picurat pe la filet ).
Acum, daca treaba cu cantitatea de lichid care intra in cartomizor a fost lamurita, am sa scriu si eu cateva cuvinte despre el: Aroma este foarte clara si puternica, cantitatea de aburi este foarte mare comparativ cu majoritatea atomizoarelor ( implicit si consumul de lichid este mare ). Th-ul este bun cam ca la atomizoarele.sr. Punctul lui forte este calitatea aromei.
Ii multumesc si bunului meu "amic" iepurasii visinii ( rila, credeam ca suntem prieteni, sau ai dat-o de gard ca sa nu afle lumea pe forum :o , vezi tu urechiala vinerea ailalta :twisted: ) pentru completarile pe care le-a adus acestui review.
Spor la pufait tuturor :!:
Imagine
Imagine
Spakko
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Iun 23, 2011 11:04 am

Spakko scrie:Ii multumesc si bunului meu "amic" iepurasii visinii ( rila, credeam ca suntem prieteni, sau ai dat-o de gard ca sa nu afle lumea pe forum :o , vezi tu urechiala vinerea ailalta :twisted: ) pentru completarile pe care le-a adus acestui review.
Spor la pufait tuturor :!:

:?:
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Re: [video] Cartomizor Joye 510

Mesajde Stefanutz30 » Lun Ian 16, 2012 12:31 pm

despre fiabilitate imi puteti spune ceva ? cam cati ml ati reusit sa vapati cu el ? se poate curata prin dry burn .. sau altfel ?
Imagine
Stefanutz30
Vaper

Următorul

Înapoi la Recenzii produse