Review Biansi Imist V1

De la kit-uri pana la cartuse.

Re: Biansi IMIST complet servisabil

Mesajde bibendum » Joi Noi 17, 2011 8:29 pm

TH-ul este nestatornic,nu e betiv :) Sunt mai comoda din fire, asa ca inloc sa scot capacelul de la cartus la fiecare umplere, prefer sa folosesc seringa. E verificat si masurat, in cartus intra doar 1 ml de lichid (daca avem aceeasi versiune de IMIST). Si in continuare nu trec de 3 tankuri pe zi ... decit tot la 3 ml/zi am ramas ca si pe celelalte atty-uri. Chiar 510-T LR mi s-a parut mai "lacom" decat IMIST-ul.
bibendum
Vaper

Mesajde nicumur » Joi Noi 17, 2011 10:18 pm

Nu contest, inseamna ca are 1 ml. capacitate.
Pe un 510 LR la picurare cu 4 picaturi obtin lejer 14-15 puff-uri "serioase". Daca la un ml. intra 40 de picaturi (parca asa citisem pe undeva pe aici) ar trebui sa am o "norma" de vreo 150 de puff-uri, ceea ce nu este cazul, la IMIST am mai putin de jumatate de puff-uri.

Se ia nota ca eu am facut calculul IMIST versus un 510 LR si nu versus 510 T-LR.
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde ionutz72 » Sâm Noi 19, 2011 11:25 pm

Atentie daca faceti dryburn cu bricheta de vant la mesha! Acul e dintr-un aliaj moale si se deformeaza iremediabil daca ardeti "fitilul" montat pe ac.
Cred ca e bine de stiut.
Cui nu i se alimenteaza corect IMIST-ul, folositi o mesha veche de la un eGo-T si sa vedeti minune 8-) ;)
http://johnsmoke.info
ionutz72
Reseller

Mesajde stalnet » Mar Dec 06, 2011 6:58 pm

Azi or ajuns si la mine doua imist...am pufait de zor ...apoi am trecut cu aceeasi substanta pe vechiul ego-t ...diferente mici si totusi notablie ...in favoarea lui ego-t
Acum e prematur sa ma pronunt dar mi se pare mie sau rezistenta imist-ului e mai voinica decat ego?
In rest ,la prima vedere ...merge dar nu m-a dat pe spate asa ca mi-am mai comandat si un carto ...de alint asa.
stalnet
Vaper

Mesajde dadaflorin » Sâm Ian 14, 2012 3:45 pm

Buna ziua tuturor, atomizorul imist mi se pare bun.Il folosesc de aprox 2 saptamani si se comporta ok pana acum.E foarte adevarat ce s-a discutat aici : e o problema pana il reglezi putin.
Pentru cei care nu vor sa subtieze din fitil,va recomand sa-l pieptanati cu o periuta de dinti incet ca sa fie mai imprastiate firele din fitil.
La mine a dat un rezultat satisfacator atat la th cat si la aroma.
dadaflorin
Vaper

Mesajde Torke » Mar Ian 17, 2012 1:42 pm

O scula buna din punct de vedere hardware dar o mare dezamagire asa cum vine setat din fabrica,dupa o saptamana da gust de ars (snurul din rezistenta se carbonizeaza) si imi vine sa-l dau de pereti.
Merge la sertar pana gasesc sa cumpar frezele diamantate pentru modare cu pini.
Ps:este mult sub ego t cilindric la toate capitolele :(
Imagine
Tot ce se spune dupa a 5-a bere se numeste scurgere de informatii!
Torke
Vaper

Mesajde DarkShadow » Vin Ian 20, 2012 11:05 am

Innegrirea snurului din rezistenta poate avea o singura cauza: nealimentarea corespunzatoare cu lichid.
Aceasta se datoreaza smocului din varful acului ,care este reglat necorespunzator.
Se poate ca partea ce iese din cui/ac sa fie mai lunga sau iesita mai mult. Smocul in partea dinspre rezistenta, trebuie sa aibe o lungime aproximativa de 5mm, daca e mai lung se arde/ innegreste si da gust de ars.
In partea opusa, la varful acului/cuiului trebuie sa fie exact cat e acesta la varf, nici inauntru, nici in afara.
Cel putin asa am vazut eu la un IMIST nou, care a functionat bine fara nici un reglaj.
Smocul trebuie sa se innegreasca doar foarte putin, doar in varf inspre partea dinspre rezistenta si asta dupa mai multe cartuse consumate.
Se poate ca din cauza transportului/ manipularii smocul sa se deplaseze spre rezistenta si sa se deregleze. In cazul asta trebuie adus la pozitie.
Daca se scoate cuiul si se regleaza smocul, la varful cuiului trebuie sa se vada varful smocului si trei fante libere.
Trebuie ca cele 3 fante de curgere sa nu fie obturate pentru a permite lichidului sa se prelinga spre rezistenta.

Stima.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde Torke » Vin Ian 20, 2012 3:57 pm

Am folosit fitile originale cumparate cu el ,oricum l-am facut bucati :) ,poate am nimerit eu unul supernaspa.
Ii pun pini si mai vedem
Imagine
Tot ce se spune dupa a 5-a bere se numeste scurgere de informatii!
Torke
Vaper

Mesajde Iullius » Sâm Ian 21, 2012 8:32 am

Am testat i-mist vs ego t conic,le am pe amandoua in casa.Din punctul meu de vedere este o mare diferenta in favoarea i-mistului.Adevarul este ca dupa i-mist nu stiu ce alt atomizor sau shombolicozaur cu rezistenta m-ar mai putea multumi.Ori am prins eu unul foarte bun si bine reglat ori sunt mai usor de multumit ceea ce nu cred ca este cazul.Am testat mai multe atomizoare,cartomizoare,clearomizoare dar i-mist bate tot pana acum (nu ca as avea eu cine stie ce experienta dar totusi..)si asta o face detasat.Am incercat si pe alti vapatori din Iasi,prieteni,carora le-am dat sa testeze si ei i-mistul si toti au ramas complet uimiti de cum reda aroma,th si aburii la maxim.
Si mai este un aspect destul de important si anume ca inainte de i-mist vapam lichid de 24 iar de cand am trecut pe noul atomizor am fost nevoit sa trec la lichid cu concentratia de 18 ceea ce cred eu ca este o realizare destul de importanta.Atomizorul asta scoate foarte bine th-ul pe langa celelalte iar acum cu nicotina de 18,vapat pe i-mist,am fix aceeasi senzatie care o aveam cand vapam de 24 pe alte atomizoare ceea ce eu consider un mare plus.De 24 nu mai pot vapa,mi se pare mult prea puternic acum.Pentru a testa diferenta am vapat in paralel si pe ego t dar pe ala nici lichidul cu concentratia de 24 nu ma satisface pe deplin.
Eu il consider un atomizor destul de interesant dar cred ca toate avantajele lui vin prim prisma faptului ca este mai bine aerat.chiar daca el consuma lichid mai mult isi face treaba pe deplin si merita...parerea mea.
Iullius
Vaper Veteran

Mesajde atubak » Sâm Ian 21, 2012 12:43 pm

Va salut! Si eu mi-am comandat un IMIST dar de la inceput mi a dat gust de ars oricum am reglat fitilul original, si orice fel de lichid am folosit tot gust de ars mi a dat. Am schimbat fitilul cu o bucata de snur silica cumparat de pe Vapers pus in doua si tot am reglat pana cand am impins de tot din gaura cuiului pana la rezistenta, ramanand gaura libera sa treaca lichidul prin el. Momentan tot snurul este culcat pe reyistenta, si se imbiba bine cu lichid. Fitilul alimenteaza din belsug reyistenta si in acest mod functioneaya bine. Nu curge, nu se infunda si nici nu da gust de ars. Aceeas metoda am incercat si cu un atomiyor Biansi T LR , si merge brici. Dupa parerea mea important este ca rezistenta sa fie alimentat bine cu lichid.Folosesc lichid 50% VG - 50% PG.Snurul daca e bagat in cui nu absoarba destul licid ca sa poate alimenta rezistenta mai ales la LR-uri.

Va doresc aburi de calitate!

Nu fumez din 16 februarie 2011. Am fumat 39 de ani!
http://www.provape.com/]Imagine[/URL]
atubak
Vaper

Mesajde Iullius » Dum Ian 22, 2012 8:12 pm

Cred ca toata stiinta sta in fitil.M-am chinit acum cateva zile la un fitil de ego t de mi-au sarit capacele si pana nu l-am nimerit exact cum trebuia nu a mers.Cred ca voi treceti prin celasi episod.Revenind la imist eu cand l-am primit l-am analizat foarte atent ca sa am repere atunci cand ii voi inlocui in el cate ceva sa am la ce ma raporta si de aia mie imi este foarte usor acum sa stiu exact ce sa-i fac fitilului si care e lungimea optima si cum trebuie sa arate.
Sa va dau un pont ca poate va functiona si la voi despre lungimea fitilului si nu numai:
-desfaceti imistul in doua si luati partea de sus,cea cu fitilul evident si va uitati in zare cat sa vedeti marginea partii filetate pe aceeasi linie iar fitilul la mine depaseste cam jumatate de milimetru in afara
-fitilul intra si iese foarte usor pe locasul lui,in cui sau cum draq ii zice
-dry burn chiar zilnic sau cel mult la doua zile si se face in reprize,cu pauze,pana se inroseste toata rezistenta pe toata suprafata ei si puteti face asta sufland pe ea ca pe niste carbuni,reprize de 3-5 secunde cu pauze
-dupa dry burn stergeti cu un penson mic zgura rezultata si nu strica sa si curatati cu alcool totul pe acolo
Daca e prea inauntru sau prea in afara fitilul o sa aiba gust de ars.La concluzia asta am ajuns dupa ce am analizat imistul imediat ce l-am primit de nou dar si dupa ce m-am jucat ceva la el pentru ca am vrut sa vad cum e cu reglajul lui.Vorbesc strict de i-mist V2 acum ca sa nu se inteleaga altceva.
Iullius
Vaper Veteran

Re: Review Biansi Imist V1

Mesajde Iullius » Dum Ian 29, 2012 4:39 pm

Observatie foarte importanta zic eu despre i-mist v2 si sper sa nu se supere nimeni ca nu e topicul de v2 dar tot aia e ca doar cuiul a fost mutat si atat....rezistenta din cate am observat la al meu scade la fiecare cateva zile,la inceput cand l-am primit avea 1,7 ohmi deci LR,la o saptamana avea 1,5 ohmi iar acum,astazi masurat atat inainte de dry burn si dupa are 1,3 ohmi.Am observat ca imi papa bateriile foarte repede ceea ce m-a facut sa-l monitorizez mai atent.In ritmul asta probabil in curand o sa-mi prajeasca electronica de pe baterii ceea ce nu ar fi de dorit.Nu stiu daca doar la mine s-a intamplat asta dar astept parerile celor care au i-mist sa-mi spuna daca si lor au inceput sa le consume bateriile mai repede, daca au masurat rezistenta i-mistului dupa 2 saptamani de folosire si daca e vreo diferenta.Mentionez ca ii fac dry burn corespunzator la maxim 2 zile sau 4 sau 5 ml de lichid vapat si il spal in prealabil cu alcool de 96 de grade(il infing intr-o seringa taiata la cap si trag alcool prin el de mai multe ori).
In rest mentenanta periodica il face sa functioneze ca in prima zi si nu am nimic de reprosat dar faza cu rezistenta ma cam enerveaza.
Iullius
Vaper Veteran

Mesajde DarkShadow » Lun Ian 30, 2012 12:19 am

E curios ce ti se intampla, al meu dupa tot atat timp are rezistenta de 1,7 ohmi , la fel ca si atunci cand era nou.
L-am cumparat tot acum 2 saptamani. ;)
Cred ca e de la prea mult dry-burn, parerea mea. Alta explicatie logica nu am momentan.
Eu ii fac dry-burn mai rar cam la 4-5 zile, folosesc o combinatie vg cu pg si nu vapez numai din el, alternez si cu alte "mizoare".
In schimb il spal cu apa fierbinte si il curat cu alcool tot la 2 zile.
Daca folosesti preponderent numai vg e nevoie de un dry-burn des.
Cu pg sau combinatie cu vg nu e nevoie sa faci din 2 in 2 zile dry -burn, se mentine rezistenta mai curata.

Stima.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde Iullius » Lun Ian 30, 2012 4:17 am

Este posibil sa fie si de la lichid ca eu vapez numai VG dar totusi....mi se pare bizar sa scada rezistenta chiar in halul asta.Asta ma forteaza sa-l modez mai repede ceea ce nu ar fi chiar rau si sa-i scot rezistenta undeva intre 2 si 2,2 ohmi.
Iullius
Vaper Veteran

Mesajde dadaflorin » Dum Feb 19, 2012 1:23 pm

revin aici referitor la atomizorul imist.....deja il folosesc de mai bine de oprox.1 luna jumate.pana acum nu pot zice ca ma nemultumeste.functioneaza la fel.desigur aceleasi impedimente ca reglaje mai ales dupa schimbarea fitilului.legat de fitil....desigur tot in discutiile de aici am aflat ca e bine sa fie stranse in mandrina mai exact capatul metalic astfel incat sa fie facute acele canale pe care le are si cuiul.sa nu fie stranse exagerat pentru a evita alunecare usoara in cui.personal sunt multumit de acest atomizor trecand peste reglaje care daca sunt realizate atent atomizorul e ok.chiar nu sunt interesat de schimbarea acestui atomizor decat dupa ce acesta nu mai functioneaza optim sau desigur deloc.off topic.........fitilele pt imist pot fi folosite si la un atomizor ego tank.la fel dupa ce sunt stranse usor la mandrina.eu am incercat personal si functioneaza.....in cazul in care aveti un atomizor ego tank puteti incerca.va astept sa mai reveniti cu idei si pareri despre atomizorul imist.stefannt..........mai asteptam o parere si de la tine pe aici.....avand in vedere experienta ta si binevointa desigur....te saluty cu ocazia acestui post :P
dadaflorin
Vaper

Mesajde sanitarium » Dum Feb 19, 2012 2:03 pm

nu știu de unde atâta preocupare pentru fitilele astea, când un fitil se poate face foarte ușor, în 2 minute, mai subțire, mai gros, mai scurt, mai lung, fără menghine și alte prostii..
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Recenzii produse