sincer....am multe lipsuri de cunostinte legate de et. am doar 1 luna de cand le folosesc si le consider un pas important in "cariera" sanatatii mele. poate ca pentru cei cu mai multa experienta in vapat nu le-ar placea varianta aleasa de mine cu cartuse 510, dar eu deocamdata sunt multumit. inca experimentez. deja dupa o luna mi s-a dus un atomizor 510 care sunt ok. vad ca cel de la biansi care l-am laudat pentru aroma imi face mici surprize cu curs lichid si gust de ars. tb sa-l alimentez periodic cu lichid desi in cartus exista. in momentul de fata folosesc atomizor nou 510 cu cartus de 510 si merge super. atomizorul de 510 nu cere atata lichid ca cel de la biansi.
fiind nou....m-am pierdut prin forum pe aici, poate ma indruma cineva cu linkuri catre explicatii despre alte produse si modul de functionare al lor. de ex nu stiu cum functioneaza mustiucul de picurare, la ce atomizor se folosesc. ce e ala clearomizor, ce-i ala atomizor conic, ce-i sistemul tank, etc..... pe forum am vazut ca se vorbesc de ele dar nu stiu ce sunt si cum functioneaza...
"celebrele" cartuse biansi sunt mai jos: