Nu ziceai ca le tii in apa fierbinte 10 minute? 50-60 ml de apa nu au cum sa ramana la temperatura mare timp de 10 minute
Am spus aproximativ. Sa zicem 100 si putin de ml. Sa nu crezi ca incerc sa induc pe cineva in eroare, te rog sa incerci sa fierbi la microunde cantitatea asta, sa pui atomizorul in ea, si iti garantez ca in 10 minute inca mai este suficient de calda cat sa-ti curete atomizorul.
nu-ti prea dizolva mare lucru din mazga ce se depune in cuva si pe rezistenta.
Se dizolva suficient si ce ramane se curata in baia de alcool! Daca il las sa se usuce bine, aproape ca nu ies aburi la dry burn. Incearca!
Am insistat pe subiectul asta nu neaparat pentru a-ti dobori tie argumentele ci pentru a exista si o parere mai realista, poate mai citesc si incepatorii pe aici. Mi se pare chiar nasol ca cineva care vrea sa se apuce de ET sa citeasca pe forumuri ca poate folosi fara probleme un atomizor timp de 3-4 luni sau 450 ml. Poate o sa si creada si o sa-si faca astepari mult prea exagerate.
Inainte de toate mi-as dori sa te asigur ca sunt bine intentionat si nu intentionez sa scriu nimic din ce nu este adevarat si testat aici pe forum, tocmai din motivul mentionat de tine anterior. Forumul mi-a fost de mare folos in perioada de inceput si incerc sa abordez problema in consecinta, tocmai pentru a pastra veridicitatea informatiilor.
Sunt curios ce parere ai fi avut daca ai fi citit postul in care am spus ca un 510 LR, m-a tinut 4 luni si ca s-a stricat doar ca am umblat eu in el???

Sau ca un amic are un atomozor Sailebao de 5 luni si inca mai merge??? Sau in alta ordine de idei ca la primul Kit Biansi primul atomizor s-a ars dupa primele 10 pufaituri in timp ce trageam din el si urmatorul a murit in momentul in care ap apasat butonul de contact? Pentru verificarea ultimelor informatii, intrebati-l pe Nicos! Postul meu este cat se poate de realist, cu mentiunea expresa ca nu trebuie generalizat. Nu toate atomozoarele se comporta la fel. O parere proprie despre ele e ca sunt ca leucoplastul romanesc Ori nu se lipeste, ori nu se mai dezlipeste.
N-as vrea sa-ti cunosc anturajul. De Craciun ce-o sa primesti?
Chiar sunt curios si eu!