[video] Biansi eGo 1000mhA

De la kit-uri pana la cartuse.

Re: [video] Biansi eGo 1000mhA

Mesajde roserose » Joi Noi 24, 2011 1:47 pm

tjedy2000 scrie:Curatatul insemnand cam 10 minute in apa fierbinte ( nu fiert ) si inca 10 minute in alcool de 70% dupa care dry burn. Daca ai sa incerci si tu metoda asta, ai sa vezi ca se curata si continua sa scoata aroma destul de bine si pe perioade lungi.

La un calcul sumar, daca as folosi 20 ml de alcool zilnic ca sa curat atomizorul, ar insemna cca 1,5 l in 70 de zile. La cat costa alcoolul e echivalent cu pretul unor atomizoare noi si la asta s-ar adauga 30 min timp pierdut zilnic. Pur si simplu nu cred ca merita, mai ales ca si tu recunosti ca dupa doua saptamani aroma nu mai e ce a fost. Dar daca doar ai vrut sa vezi cat duce, ok.
Imagine
roserose
Vaper

Mesajde nicumur » Joi Noi 24, 2011 2:06 pm

Despre acumulatorul de 1000 mAh mai discuta cineva ? :D
Eu am numai cuvinte de lauda fata de acumulatorul de 1.100 mAh de la Biansi.
Sunt extrem de incantat de tensiunea oferita (cand este incarcat full) dar ma cam enerveaza butonul ca este destul de mic si nu-l nimeresc tot timpul :mrgreen:
Din cauza voltajului marit creste aroma si TH-ul dar cred ca scade in timp durata de viata a atty-ului (se cam incing 510 LR-urile pe el).
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde roserose » Joi Noi 24, 2011 2:45 pm

Mie tocmai butonul imi place la nebunie. :mrgreen:
Si adevarat, aroma este foarte buna si aburul gros, cand este proaspat incarcat. Cui ii mai pasa daca scade nitel durata de viata a atomizorului, cand rezultatul e grozav ? :D
Ma gandesc tot mai des la un mod vv, sa pot alege eu tensiunea, dar ar fi un dezavantaj: dimensiunile. Drept care, atat timp cat va fi disponibil, voi avea mereu si un Biansi.
Imagine
roserose
Vaper

Mesajde tjedy2000 » Joi Noi 24, 2011 2:50 pm

La un calcul sumar, daca as folosi 20 ml de alcool zilnic ca sa curat atomizorul

Niet! :D Am un borcan cu aproximativ 500 ml ( primit cadou ) si il scufundam acolo fara sa arunc nimic, deoarece dupa 10 min in apa, era curat.

recunosti ca dupa doua saptamani aroma nu mai e ce a fost

Cel putin 80% din felul cum scoate aroma cand e nou. p oate chiar mai bine si nu exagerez! Am spus ca am un atty nou de control.

si la asta s-ar adauga 30 min timp pierdut zilnic

Aici ai dreptate! ;) Dar pasiunea cere sacrificii!

Despre acumulatorul de 1000 mAh mai discuta cineva ?
Eu am numai cuvinte de lauda fata de acumulatorul de 1.100 mAh de la Biansi.

Am 2 baterii Biansi pe care le folosesc din iulie si le incarc de doua ori pe zi pe fiecare, in primul rand ca aburesc destul de mult si in al doi-lea rand, imi place sa fie cat mai incarcata
pentru tensiune mare si abur.
Pana acum, nicio problema. Un 10 si pentra baterii!
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde _DLS_ » Joi Noi 24, 2011 8:04 pm

tjedy2000 scrie:
Ba sa stii ca aroma este una din conditiile de baza la mine! Sunt fost fumator de pipa si am pretentii si nasul destul de fin ( a se intreba iepurasii ) ;) .
Intr-adevar, dupa 2 saptamani se mai pierde putin. Oricum nu cred ca o sa mai tin alt atomizor atat. Pe asta am vrut sa vad cat 'duce'.
Daca ai citit atent postul, am spus ca il curat zilnic si ii mai bag si un dry burn.
Curatatul insemnand cam 10 minute in apa fierbinte ( nu fiert ) si inca 10 minute in alcool de 70% dupa care dry burn. Daca ai sa incerci si tu metoda asta, ai sa vezi ca se curata si continua sa scoata aroma destul de bine si pe perioade lungi
Permanent am un atty nou ca " martor ".

Pai ti-am citit bine postul, am inteles ca faci dry burn in fiecare zi. :-)
Si am scris ca nu imi mai place cum presteaza dupa dry burn. In completare: nu-mi mai place dupa dryburn indiferent de ce metoda de curatare folosesc, inmuiat in apa calda si clatit sau fiert la microunde sau spalat cu otet. Dupa dry burn e gata, baga arsura. E drept ca nu simteam gustul de ars mai demult cand ma lasasem proaspat de analoage si vapam dekang. Dupa un spalat si un dry burn mi se parea atomizorul ca si nou. In schimb acum, cu fva de maxim 9 si mai ales la drip, simt arsura instantaneu. De aceea m-am hotarat ca nu are rost sa mai incerc sa trag de ele daca dupa 2 saptamani oricum reproduc aroma considerabil mai prost (o parere subiectiva, dar as spune ca e mai mult de 20% pierderea).

Nu-ti condamna nimeni metoda, as folosi-o si eu in continuare daca as fi considerat ca merita timpul pierdut si daca chiar vrei sa vezi cat poate duce fizic rezistenta, e ok. dar parca tot nu-mi vine sa cred ca ala se mai poate numi atomizor la peste 200 ml 'procesati'. :D
Doar ca idee, ca sa il spal in fiecare zi timp de 10 minute cu apa fierbinte de la robinet as cheltui in plus intr-o luna cat costul a 1-2 atomizoare.
_DLS_

Mesajde tjedy2000 » Vin Noi 25, 2011 11:30 am

Doar ca idee, ca sa il spal in fiecare zi timp de 10 minute cu apa fierbinte de la robinet as cheltui in plus intr-o luna cat costul a 1-2 atomizoare.

Nu las sa curga apa. Pun intr-o cana 50 - 60 ml si o imcalzesc. In fine... Cred ca problema e alta si cred ca tine de atomizor.
Pe asta de acum, il folosec de o sapt si gustul de ars se mentine si dupa ce il spal. Ba mi se pare ca devine din ce in ce mai puternic.
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde _DLS_ » Vin Noi 25, 2011 8:51 pm

Nu ziceai ca le tii in apa fierbinte 10 minute? 50-60 ml de apa nu au cum sa ramana la temperatura mare timp de 10 minute, se racesc foarte rapid. Deja in 1-2 minute apa o sa fie doar calduta. Oricum nici calduta si nici fierbinte apa nu-ti prea dizolva mare lucru din mazga ce se depune in cuva si pe rezistenta.
Am insistat pe subiectul asta nu neaparat pentru a-ti dobori tie argumentele ci pentru a exista si o parere mai realista, poate mai citesc si incepatorii pe aici. Mi se pare chiar nasol ca cineva care vrea sa se apuce de ET sa citeasca pe forumuri ca poate folosi fara probleme un atomizor timp de 3-4 luni sau 450 ml. Poate o sa si creada si o sa-si faca astepari mult prea exagerate.

Ca sa fiu si on topic, bateria biansi de 1000 e foarte ok. Am luat si eu una cu 2 saptamani in urma si mi se pare superioara acumulatorilor ego-T. Aroma si aburul sunt mai bune datorita tensiunii mai mari cand e incarcata la maxim. Chiar si cand este aproape complet descarcata inca este superioara beteriilor ego stabilizate la 3.3 V. Dupa masuratori, electronica nu o lasa sa scada sub 3.55-3.6 V. Si designul butonului mi se pare mai reusit, fara margini ascutite si contactul mai ferm.
_DLS_

Mesajde DarkShadow » Sâm Noi 26, 2011 11:51 am

Am citit pe-aici si n-am gasit pomenindu-se de culoarea butonului cand este aprins led-ul.
Ce culoare are butonul cand este apasat?

Stima.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Sâm Noi 26, 2011 12:06 pm

tjedy2000 scrie:Niet! :D Am un borcan cu aproximativ 500 ml ( primit cadou )

N-as vrea sa-ti cunosc anturajul. De Craciun ce-o sa primesti?
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Sâm Noi 26, 2011 12:29 pm

DarkShadow scrie:Am citit pe-aici si n-am gasit pomenindu-se de culoarea butonului cand este aprins led-ul.
Ce culoare are butonul cand este apasat?

Stima.

D

Intrebi de bateria Biansi de 1000?Adica nu sti ce culoare are ledul atunci cand o folosesti?Serios?Da la clipul meu te-ai uitat?Mai exact de la minutul 6:14 pana la 6:33 :evil: :evil: :evil:

Toate cele bune.
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde DarkShadow » Sâm Noi 26, 2011 12:37 pm

:oops:Mda... Trebuie sa recunosc ca n-am vazut si partea aia, am sarit peste ea si n-am vazut treaba cu butonul. Scuze, Mea Culpa, multumesc.

Stima.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Sâm Noi 26, 2011 12:44 pm

Se mai intampla,oamnei suntem :D :D :D
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde tjedy2000 » Sâm Noi 26, 2011 1:04 pm

Nu ziceai ca le tii in apa fierbinte 10 minute? 50-60 ml de apa nu au cum sa ramana la temperatura mare timp de 10 minute

Am spus aproximativ. Sa zicem 100 si putin de ml. Sa nu crezi ca incerc sa induc pe cineva in eroare, te rog sa incerci sa fierbi la microunde cantitatea asta, sa pui atomizorul in ea, si iti garantez ca in 10 minute inca mai este suficient de calda cat sa-ti curete atomizorul.

nu-ti prea dizolva mare lucru din mazga ce se depune in cuva si pe rezistenta.

Se dizolva suficient si ce ramane se curata in baia de alcool! Daca il las sa se usuce bine, aproape ca nu ies aburi la dry burn. Incearca!

Am insistat pe subiectul asta nu neaparat pentru a-ti dobori tie argumentele ci pentru a exista si o parere mai realista, poate mai citesc si incepatorii pe aici. Mi se pare chiar nasol ca cineva care vrea sa se apuce de ET sa citeasca pe forumuri ca poate folosi fara probleme un atomizor timp de 3-4 luni sau 450 ml. Poate o sa si creada si o sa-si faca astepari mult prea exagerate.

Inainte de toate mi-as dori sa te asigur ca sunt bine intentionat si nu intentionez sa scriu nimic din ce nu este adevarat si testat aici pe forum, tocmai din motivul mentionat de tine anterior. Forumul mi-a fost de mare folos in perioada de inceput si incerc sa abordez problema in consecinta, tocmai pentru a pastra veridicitatea informatiilor.
Sunt curios ce parere ai fi avut daca ai fi citit postul in care am spus ca un 510 LR, m-a tinut 4 luni si ca s-a stricat doar ca am umblat eu in el??? ;) Sau ca un amic are un atomozor Sailebao de 5 luni si inca mai merge??? Sau in alta ordine de idei ca la primul Kit Biansi primul atomizor s-a ars dupa primele 10 pufaituri in timp ce trageam din el si urmatorul a murit in momentul in care ap apasat butonul de contact? Pentru verificarea ultimelor informatii, intrebati-l pe Nicos! Postul meu este cat se poate de realist, cu mentiunea expresa ca nu trebuie generalizat. Nu toate atomozoarele se comporta la fel. O parere proprie despre ele e ca sunt ca leucoplastul romanesc Ori nu se lipeste, ori nu se mai dezlipeste.

N-as vrea sa-ti cunosc anturajul. De Craciun ce-o sa primesti?

Chiar sunt curios si eu! :lol: :lol: :lol:
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Dum Noi 27, 2011 5:17 pm

of...asa-i cu atomizoarele astea...eu m-am saturat de bibilit la ele....unele se curata f bine si pot fi folosite luni de zile,in timp ce altele nu pot fi curatate decat cu ciocanul :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Recenzii produse