Baze Heaven-Gifts

De la kit-uri pana la cartuse.

Baze Heaven-Gifts

Mesajde executivul » Vin Iun 10, 2011 5:22 pm

Am intrat in posesia bazelor HG. Baza de 36 si de 0. Atat VG cat si PG. Le-am testat pe 510-t sr si 901 sr la 4V.
-VG este peste asteptarile mele. Baza de 36mg e roz, cea 0 e transparenta. Sunt clare, curate, usoare, scot abur foarte bun, are si TH satisfacator pentru 100%VG la 18mg (dilutie 1/1). Are un gust dulce vanilat placut.
-PG este usor intepator, parca ar avea o picatura de Qhit in el, TH de-ti vine sa tusesti la 18mg. Gust foarte slab, nu placut, nu neplacut, parca de "incalzit" (in genul cum miroase fierul de calcat).

Combinatia de 75% VG si 25% PG e fenomenala. Se apropie foarte mult de gustul unor lichide de calitate de aici de pe forum, mai lipsesc 2 cristale din ingredientul secret C8H8O3.

In curand si analiza fotospectrometrica la laboratoarele @execlabs.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici*

--------------------------------------
*exceptie: tigarile si taxele
executivul
Vaper

Re: Baze Heaven-Gifts

Mesajde jhonutz » Sâm Iun 11, 2011 9:19 am

nu cunosc chimie :D, ce ingredient ar fi ala? etil maltol sau altceva?

jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Dum Iun 12, 2011 5:18 pm

as zice ca e o aroma....de bere ? de zaibar? de palinca? oricum, sigur e o aroma placuta de exec :)

kshkval
Vaper

aroma: tutun DK-TAB Desert Voyager
baza: PG-VG
mg/ml: 18
*mizor: clearomizor / genesis
baterie: standard 4.2-3.3 V

Mesajde jhonutz » Dum Iun 12, 2011 8:55 pm

kshkval scrie:as zice ca e o aroma....de bere ? de zaibar? de palinca? oricum, sigur e o aroma placuta de exec :)

Am gasit a fi baza PG cu formula aia :D

jhonutz
Vaper Veteran

Baze Heaven-Gifts

Mesajde executivul » Dum Iun 12, 2011 9:16 pm

Da asa e, aveti dreptate.
Imi pare rau daca v-am starnit cu formula aia. Ajunsesera sa ma obsedeze retetele celor de la Liquid Dream incat le-am analizat prin spectrometrie sa vad ce contin. Pentru o dozare cantitativa as mai avea nevoie de cativa ml de original pe care nu-i mai am (i-am vapat de mult), chimistul mi-a zis ca se pot pune in evidenta prin titrare cantitatile exacte din fiecare componenta, pentru ca acum stim ce cautam. Nu vreau sa fac asta, si va rog nu insistati sa va spun si alte componente, e secretul lor si nu vreau sa le stric afacerea unor oameni de treaba asa cum sunt ei. Acum ca am reusit sa obtin efectul m-am linistit :) Oricum ii felicit pe baieti pentru reteta lor, e foarte reusita, iar eu ma bucur ca am o idee de reteta baza de unde sa incep sa mixez si sa creez lichidul perfect pe gustul meu.
Ca sa inchei off-topicul: luati cu incredere baze de la HG, sunt foarte ok pt pretul pe care il au.

executivul
Vaper

Mesajde baubau » Joi Iun 16, 2011 3:23 am

din pacate se gasesc dozate numai in sticlute de 30ml si in concentratii de 0mg si 36mg.

baubau
Vaper

Baze Heaven-Gifts

Mesajde executivul » Joi Iun 16, 2011 11:23 am

Pai asta e frumusetea la ele. 1x36mg + 1x0mg => 60ml de 18mg/ml. 1x36mg + 2x0mg => 90 ml de 12mg/ml.
Si daca nu ai recipient in care sa amesteci tragi direct intr-o seringa de 10ml (5ml 36 si 5ml de 0 pt a obtine 10ml de 18). Apoi din seringa pui intr-o sticluta de 10ml de la un lichid cumparat, spalata bine, agiti si gata baza. Adaugi 4-5 maxim 10 picaturi de aroma, agiti iar bine, lasi o zi sa se stabilizeze aroma si te bucuri de un lichid de o calitate mult peste majoritatea celor Dekang. Pretul iese undeva la 0.5ron/ml, mai mult decat ok.

executivul
Vaper

Mesajde baubau » Lun Iun 20, 2011 1:20 am

10buc 30ml x 7$ = 70$ si 300ml baza 36mg

mai simplu era un recipient de 100ml la 20$ sa spunem, ceva de genul cum se gasesc pe liberty, dozaje complexe.
baza lor de 50mg are aceiasi culoare cum mentionezi si tu mai sus, pur rozalie.

baubau
Vaper

Baze Heaven-Gifts

Mesajde executivul » Lun Iun 20, 2011 10:18 am

Banuiesc ca tot Hengsen le face si la HG si la LF.

Apropos am luat legatura cu cei de la o firma care produce nicotina din tutun.
1 kg de 998mg USP e 170$, cu transport intre 20$ (posta) si 80$ (fedex).
Dintr-un ml faci 50ml de 20mg, deci dintr-un litru faci 50 litri de lichid de 20mg. Se mai adauga pretul glicerinei/propilen glicolului si al unui chimist care sa faca dilutia stiind ca nu te poti juca acasa cu otrava asta pt ca e foarte periculos.
Ca pret ar ajunge undeva la 25$/an! daca vapezi cam 80ml/luna de 20mg. Si ar tine 50 ani :) Problema e mai complexa dar am zis sa nu intru in prea multe detalii.

executivul
Vaper

Mesajde baubau » Joi Iun 23, 2011 3:58 am

executivul scrie:Banuiesc ca tot Hengsen le face si la HG si la LF.

Apropos am luat legatura cu cei de la o firma care produce nicotina din tutun.
1 kg de 998mg USP e 170$, cu transport intre 20$ (posta) si 80$ (fedex).
Dintr-un ml faci 50ml de 20mg, deci dintr-un litru faci 50 litri de lichid de 20mg. Se mai adauga pretul glicerinei/propilen glicolului si al unui chimist care sa faca dilutia stiind ca nu te poti juca acasa cu otrava asta pt ca e foarte periculos.
Ca pret ar ajunge undeva la 25$/an! daca vapezi cam 80ml/luna de 20mg. Si ar tine 50 ani :) Problema e mai complexa dar am zis sa nu intru in prea multe detalii.

Super tare informatia, sa inteleg ca nicotina pura are concentratia maxima de 1000mg? Pai dintr-un litru ar iesi un butoi de 50l lichid high, exact cat butoiul bunicii de tuica. :D Waw, paradis curat !!

M-as combina la 1l de curiozitate, numai sa ne strangem 10 la fel de curiosi ca mine.

baubau
Vaper

Baze Heaven-Gifts

Mesajde executivul » Joi Iun 23, 2011 10:30 am

Nicotina pura este o otrava extrem de periculoasa. Daca o importi din afara UE trece prin vama, iar daca unui destept din vama ii trazneste sa deschida capacul si sa adulmece continutul moare pe loc. Tu te alegi cu dosar penal.
M-am interesat si din pacate in majoritatea statelor (nu stiu exact legea din Romania) la concentratii peste 30-50-70mg/ml (de la stat la stat) e considerata substanta periculoasa si e foare anevoios de importat legal (firma, acte, autorizatii, aprobari etc etc etc).
Eu am renuntat momentan la ideea asta, dar e un exemplu bun despre cat castiga cei care dubleaza pretul la lichid cand creste infim concentratia (de la 18 la 36 sa zicem).
Totusi daca cineva are timpul si rabdarea necesara poate gaseste legislatia in vigoare in Romania si ne lumineaza si pe noi.

executivul
Vaper

Înapoi la Recenzii produse

• { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj