Atomizor PRO GS510 LR Bridgeless

De la kit-uri pana la cartuse.

Atomizor PRO GS510 LR Bridgeless

Mesajde nicumur » Vin Noi 04, 2011 5:55 pm

Achizitionat astazi de la Vapers, pot spune un singur lucru : WOW :!:
Ce impresioneaza extrem de placut este aroma (merita un 8/10), o aroma excelenta, fara compromisuri.
Ca minusuri pot spune ca este un atomizor EXTREM de pretentios, recomandat numai userilor cu mare experienta in dripping - din ce am observat eu merge pusa o singura picatura si trebuie ASTEPTAT cam 2-5 secunde INAINTE de a se trage din el pentru o aroma deosebita, apoi se trag maxim 3-4 puffuri pana da un vag gust de ars inainte de a se pune urmatoarea picatura.
Mie nu mi-a mers cu 2 picaturi (se infunda, bolboroseste si nu mai da nici abur, nici nimic, trebuie in acest caz scuturat ca un termometru).

Spor la vapat :!:
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Re: Atomizor PRO GS510 LR Bridgeless

Mesajde mirevaly » Vin Noi 04, 2011 7:33 pm

Achizitiunat si eu ieri 1 bucata. Intradevar e grozav. La mine nu galgaie, nu curge si alimentez cu 4 picaturi, nu cu una. Pana acuma e preferatul meu la dripping. Ce in schimb nu inteleg este de ce pus pe o baterie automata cand trag din el continua sa functioneze pana se opreste bateria singura(la 5 sec.banuiesc). L-am trecut pe baterie manuala si e ok dar e normal oare?. A mai patit careva?
Imagine
Imagine
NU MAI FUMEZ DIN 25.03.2011
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Vin Noi 04, 2011 8:44 pm

Se poate ca dupa suctiune sa pastreze vid in interior, acesta continuand sa faca zgomotul specific pt activarea (microfonului), comutatorul bateriei automate.
Am intrat si eu in posestia unui astfel de atty. La mine merge super si prin bottom feed, sau cu 2-3 picaturi prin mustiuc. Este f asemanator cu atty 510 LR, parca reda mai bine aroma. Ramane sa mai trag de el cateva zile apoi sa ma pronunt, pentru ca la aty-urile 510 LR ce le folosesc eu de regula, produc aburii si aroma la adevarata valoare dupa 4-5 zile de folosinta. Poate asa o fi si la asta.
Vreau sa achizitionez si un Push Cartridge, sunt curios cum functioneaza :D
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde nicumur » Vin Noi 04, 2011 9:35 pm

Push Cartridge NU merge pe acest atomizor :!:
Nici nu ar avea cum, deoarece vatelina de la tank ar trebui sa fie in contact cu mesa atomizorului, iar la acest tip de atomizor va fi in contact doar cu acea placuta gaurita.

mirevaly scrie:La mine nu galgaie, nu curge si alimentez cu 4 picaturi, nu cu una.

La mine daca-i pun 2 picaturi (nu mai zic de 4) se infunda si nu mai scoate nici un pic de abur (se si infunda si bolboroseste).

Acum, daca-mi spui ca si asta pe care l-am cumparat este defect, cred ca ma (re)apuc de analoage :!: :evil:
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Vin Noi 04, 2011 10:45 pm

nicumur scrie:Push Cartridge NU merge pe acest atomizor :!:

Ms de info ... :D

Nush, la mine merge brici fara sa se infunde. folosesc exact aceeasi alimentare ca la orice atty cu mustiuc pt dripping. 2-3 picaturi. Imi place ca nu-i asa aerat. la alimentare pe jos, sunt nevoit sa trag 2-3 pufuri in gol pt amorsarea rezistentei. Nu urca chiar asa usor lichidul, e facut pt dripping sa nu curga, dar apoi, merge brici :D
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde mirevaly » Sâm Noi 05, 2011 3:12 pm

Nici nu ar avea cum, deoarece vatelina de la tank ar trebui sa fie in contact cu mesa atomizorului, iar la acest tip de atomizor va fi in contact doar cu acea placuta gaurita.

mirevaly scrie:La mine nu galgaie, nu curge si alimentez cu 4 picaturi, nu cu una.

La mine daca-i pun 2 picaturi (nu mai zic de 4) se infunda si nu mai scoate nici un pic de abur (se si infunda si bolboroseste).

Acum, daca-mi spui ca si asta pe care l-am cumparat este defect, cred ca ma (re)apuc de analoage :!: :evil:

Nu cred ca toate cele defecte ajung la tine. :D . In general atty i-si dau drumul dupa o zi sau doua de utilizare. Incearca sa-l sufli bine si pune 2 picaturi. Cred ca depinde si forta de suctiune. Normal trebuie sa mearga cu 2,3 picaturi. E nevoie de un pic de rabdare pana le prindem spilul la fiecare.
Imagine
Imagine
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Mar Noi 08, 2011 3:12 am

ati incercat sa scoateti vatelina din aceste cartuse ? poate asa ar fi vreo sansa sa faca o pereche buna ....ma gandesc eu :oops:
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Mar Noi 08, 2011 3:17 am

Personal am incercat sa 'trag la rece" apasand butonul cartusului, pana se simte o usoara bolboroseala, apoi circa 4-5 minute (25-30 de pufuri) am savurat abureii plini de aroma. Consider ca redarea aromei cu acest atty este parca mai puternica decat cu un 901.
Nu cred ca se obtine ceva suplimentar cu scoaterea vatelinei, poate doar un plus de lichid nedorit ca si cantitate

P.S. Impresiile personale raman doar impresii personale...........

Sa aveti aburei densi bucurandu-va de ceea ce va cade bine
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde logical_alternative » Vin Noi 11, 2011 1:56 am

Bateriile automate de astazi de obicei nu mai au microfon pe post de senzor de (de)presiune.
Senzorul e o amarata de supapa ( :mrgreen: ) care are atasata de ea niste microcontacte electrice. De aici si problema cu ramanerea contactului pe "on" dupa suctiune, in cazul cand se creeaza un pic de vid in aty sau cand aerisirile nu sunt destul de largi.

Oricum bateria automata nu-i pentru drip ;)

Cu respect
Imagine
logical_alternative
Vaper

Mesajde mirevaly » Vin Noi 11, 2011 8:38 am

logical_alternative scrie:Bateriile automate de astazi de obicei nu mai au microfon pe post de senzor de (de)presiune.
Senzorul e o amarata de supapa ( :mrgreen: ) care are atasata de ea niste microcontacte electrice. De aici si problema cu ramanerea contactului pe "on" dupa suctiune, in cazul cand se creeaza un pic de vid in aty sau cand aerisirile nu sunt destul de largi.

Oricum bateria automata nu-i pentru drip ;)

Cu respect

Multumesc. Deci aceasta e motivul. Pacat. Tare im-i place dripul cu automate. :D
Imagine
Imagine
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Dum Noi 13, 2011 9:27 pm

am luat si eu un atomizor de asta. Merge bine deocamdata. l_a are "paie" stie el ce stie :mrgreen:
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde tjedy2000 » Sâm Noi 19, 2011 8:25 pm

Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau unul. Sunt curios daca poate face cineva o comparatie cu Biansi LR, tot la picurare.
Multumesc.
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde Phlnx » Mie Ian 25, 2012 6:48 pm

vad ca din pacate nimeni n-a raspuns la intrebare:( daca totusi este cineva care a incercat ambele atomizoare, va rog sa postati niste pareri. Vreau sa cumpar cateva atomizoare ptr dripping si nu pot sa decid intre ele
Phlnx
Vaper

Mesajde atubak » Mie Ian 25, 2012 7:47 pm

Eu am avut ocazia sa incerc amandoua dar parca Biansi LR mi-a placut mai mult la capitolul TH.

Nu fumez din 16.februarie 2011! Am fumat 39 de ani.
http://www.provape.com/]Imagine[/URL]
atubak
Vaper

Înapoi la Recenzii produse