Cine ma cunoaste stie ca daca un produs nu este conform asteptarilor mele prefer sa nu zic absolut nimic despre acel produs decat sa aduc "laude" gratuite (mai mult sau mai putin "recompensate").
Asadar, atomizorul Mark l-am cumparat de pe site cu plata integrala (ca sa nu existe vreun dubiu).
Am preferat sa astept o saptamana pana sa-mi dau cu parerea despre acest atomizor tocmai pentru a-l testa mai bine (si pe dripping si pe mod tank) cu mai multe lichide si rezistente.
Singura mentiune este ca la fitilul din tepusa pentru tank nu am umblat, este cel reglat de Mark.
Am urmarit si clipurile de pe YouTube si pot spune ca unele lucruri sunt adevarate altele sunt pure inventii si mici rautati.
Dintre aceste rautati pot spune ca este fals faptul ca elementul de incalzire cu care vine livrat atomizorul nu ar fi bun - este excelent
Am confectionat (conform clipului de la Bully) o rezistenta, a iesit mult mai groasa decat cea livrata de Mark si pot spune ca am fost dezamagit total de ea - atty-ul Mark NU bolboroseste, fasaie, sfaraie s.a.m.d, rezistenta + silica sunt perfecte.
Ce am facut eu bolborosea si scotea abur putin (se imbiba prea tare cu lichid).
Cand am facut o rezistenta din elementul de incalzire livrat de Mark (0,15) situatia s-a schimbat radical, atomizorul si-a revenit la normal.
Intr-adevar, pentru drip rezistenta trebuie sa stea aplecata iar pentru tank dreapta (deasupra suruburilor).
Ca si constructie atomizorul este exceptional, gandit sa fie spalat/curatat/schimbat extrem de usor chiar si de catre un profan (ca mine).
Singurul dezavantaj la snurul furnizat de Mark este faptul ca spirele sunt mult prea apropiate si trebuie sa tai spre exemplu 8 spire ca sa faci o rezistenta de 4 spire (se desface o parte de rezistenta pentru a fi legata de suruburi).
Singurul dezavantaj semnalat intr-un clip pe YT este acela ca la tank dupa o folosire mai accentuata se incalzeste atomizorul (desi MULT mai putin decat un 510 LR) si se desurubeaza mai greu corpurile.
Daca se lasa sa se raceasca 1-2 minute se desurubeaza excelent. Nu este un lucru de semnalat, chiar pot sa astept un minut pana sa desfac atomizorul (vorbim de partea unde se afla rezistenta, nu de partea unde se afla cartusul).
Toate testele au fost facute pe doua baterii - un Biansi 1.100 si un eGo-T 1.000 pass. Am sa revin cu impresii proaspete si cand o sa-mi parvina modul vv.
Pe partea de dripping - folosesc un lichid PG/VG (25/75) cu 24 mg/ml - aburi foarte buni - (9/10), aroma initiala (cu rezistenta livrata de Mark) - (9/10), cu rezistenta facuta de mine (7,5/10) - dar aici trebuie sa mai exersez iar TH-ul este un minunat 9/10 (cu toate 3 rezistentele).
In analogie cu un 510 LR (ca in opinia mea cu asta ar trebui sa comparam orice ...mizor) este clar peste
Pe partea de tank recunosc ca am avut emotii mari - am vazut/citit nenumarate review-uri care spuneau ca nu se ridica deloc la nivelul dripping-ului, ca nu se alimenteaza corect, ca nu are TH si/sau aroma, etc.
Am ridicat rezistenta, am pus un cartus nou si am inceput sa trag din tank - si am tot tras pret de vreo 3 tankuri pline (acum sunt la al 4-lea).
O singura data la inceput a trebuit sa trag in gol (cu gaura de aer acoperita) ca sa se alimenteze rezistenta, in rest a functionat fara cusur !
Aburi (9/10), aroma (8/10), TH (9/10).
Pe partea de tank este peste nivelul unui eGo Tank LR conic (dar nu cu foarte mult, diferentele in plus sunt mici).
Sa nu uit insa si "dezavantajul" major al unui atty Mark pe modul Tank - "consuma" serios - dar macar stii pe ce se duce lichidul
Asadar, daca doriti un atomizor perpetuu (am facut calculul ca in 6 luni imi scot banii investiti) care sa fie peste un 510 LR pe partea de dripping si putin peste un eGo Tank LR pe modul tank acesta este atomizorul ideal.
Cam atat am avut de spus, daca o sa mai fie probleme sau gasesc si alte solutii/rezolvari la el am sa scriu cu placere.
Daca aveti ceva de adaugat/contrazis nu ma supar absolut deloc