de executivul » Mie Iul 27, 2011 5:30 pm
Stiind ca Inawera are atat de multe arome am zis sa impart recenziile in 2 topicuri distincte. Incep astfel cu gama Wera Garden.
Pe mine unul nu m-au impresionat in mod deosebit, doar vreo 2 din cele 9 pot zice ca-mi plac, dar ca de obicei va recomand sa le incercati pe propria papila si sa vedeti cum vi se potrivesc, nu de alta dar la pretul de 1.2 Euro sticluta nu e cine stie ce pierdere daca nu le agreeati.
Sunt arome concentrate care se simt bine la 2.5% (1 pic/2ml), unele cred ca trebuie chiar mai diluate.
1. Desert Voyager - probabil cea mai reusita din gama asta, gust de caramel, cacao, ciocolata, predominant ciocolata, o ciocolata dulce - amaruie, tenta asta de ciocolata o au si alte arome din gama, dar aici e cea mai reusita.
2. Tuscan Garden - gust de "dragul dulce care este umed", nu o pot descrie mai explicit, are gust de umezeala, e dulce, si putin aromata cu o aroma florala pe care nu o identific, "flori udate de o ploaie de vara"? sincer nu-mi place deloc, dar altora li s-ar putea parea delicioasa, reiterez e o aroma pentru iubitorii de florale.