Arome Inawera - gama Wera Garden

De la kit-uri pana la cartuse.

Mesajde executivul » Mie Iul 27, 2011 5:30 pm

Stiind ca Inawera are atat de multe arome am zis sa impart recenziile in 2 topicuri distincte. Incep astfel cu gama Wera Garden.
Pe mine unul nu m-au impresionat in mod deosebit, doar vreo 2 din cele 9 pot zice ca-mi plac, dar ca de obicei va recomand sa le incercati pe propria papila si sa vedeti cum vi se potrivesc, nu de alta dar la pretul de 1.2 Euro sticluta nu e cine stie ce pierdere daca nu le agreeati.
Sunt arome concentrate care se simt bine la 2.5% (1 pic/2ml), unele cred ca trebuie chiar mai diluate.

1. Desert Voyager - probabil cea mai reusita din gama asta, gust de caramel, cacao, ciocolata, predominant ciocolata, o ciocolata dulce - amaruie, tenta asta de ciocolata o au si alte arome din gama, dar aici e cea mai reusita.

2. Tuscan Garden - gust de "dragul dulce care este umed", nu o pot descrie mai explicit, are gust de umezeala, e dulce, si putin aromata cu o aroma florala pe care nu o identific, "flori udate de o ploaie de vara"? sincer nu-mi place deloc, dar altora li s-ar putea parea delicioasa, reiterez e o aroma pentru iubitorii de florale.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Re: Arome Inawera - gama Wera Garden

Mesajde neluman » Joi Iul 28, 2011 9:48 pm

doar pe astea 2 ai putut testa, sau nu ai avut timp de mai multe? ai postat una buna una rea...esti impartial 8-)
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde executivul » Joi Iul 28, 2011 11:15 pm

Din pacate sunt foarte ocupat, si nu vreau sa le scriu asa la repezeala, incet incet le postez pe toate.

3. Kent - o aroma foarte complexa: caramel, cacao, miere de albine, imi aduce aminte cand eram copil si tatal meu, D-zeu sa-l odihneasca, isi aprindea un Kent lung, mirosul ala de fum dulceag, zicea pe atunci ca tineau tutunul in miere de albine. Ca atare e o aroma puternica si nu prea merge de toata ziua, insa se combina perfect mai diluata cu Bitter Wizzard care mai taie din dulceata si cu putin extract de tutun, sau poate cu niste Hylton de la TW, ramane de testat.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde executivul » Sâm Iul 30, 2011 10:26 am

4. Old Havana - o aroma dulce, florala, de flori de plastic (cam sintetica), n-are treaba cu denumirea. Nu cred ca am ce face cu ea...

Sent from my iPad using Tapatalk.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde executivul » Sâm Iul 30, 2011 4:38 pm

5. Falcon Eye - o aroma de dark tabac, cu usor gust de pere, putin dulce. Ramane la colectie, desi nu pot zice ca e nemaipomenita.

Ce am constatat legat de aromele astea:
- trebuie asteptate cam o saptamana pana se stabilizeaza gustul, posibil sa fie si datorita faptului ca la 2ml/test e destul aer in sticluta si componentele mai volatile "isi iau zborul", oricum fata de primele zile s-a schimbat drastic aroma
- merg parca mai bine pe LR sau voltaj mai mare, iar ajung cu gandul la componente mai volatile care se evapora primele la voltaj mai mic avand un gust, pe cand la voltaj mai mare se evapora si restul de componente ale aromei si simti altceva.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde executivul » Sâm Iul 30, 2011 6:01 pm

6. Dark Fire - aroma de trandafiri, bleah, de ce naiba asociaza toti aroma de "tobacco" cu trandafirii ?!? As vrea sa zic mai multe despre ea, dar a stat doar pret de 6 picaturi in atomizorul meu care acum necesita spalare saracul.

Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde executivul » Sâm Iul 30, 2011 6:24 pm

7. Gipsy King - erau pe vremuri niste degetele de ciocolata cu o gelatina acrisoara la mijloc (capsune/zmeura), aroma asta e exact gustul ala. Daca va e dor de ea o veti gasi in curand la Bazar, eu ma duc sa mai spal un atomizor.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde executivul » Sâm Iul 30, 2011 6:57 pm

8. Tobacco Symphony - un dark tobacco, cu putin caramel, bun, cand l-am testat prima data nu mi s-a parut cine stie ce, dar acum la o saptamana dupa mi se pare extraordinar, asta si Desert Voyager impart primul loc cu demnitate. Si a ramas perfect transparent, ca daca se facea rozaliu ziceam ca e Exec Mix 1 si incepeam sa ma intreb cum mi-a furat Irek reteta :) Recomand tuturor celor pasionati de dark tabac fara aftertaste de sosete!
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde executivul » Dum Iul 31, 2011 10:06 am

Si in sfarsit:

9. Western Blend - o aroma deosebit de puternica, usor chimica, greu de asemanat cu ceva cunoscut, seamana cu ceva de la Dekang, Camal sau Wensten, ca nu le mai tin minte. Adauga TH aceasta aroma, acelasi lot de baza de 12 l-am folosit pentru toate cele 9 arome, la Western asta simt parca ar fi de 24. Poate e mult mai concentrata decat restul si 2.5% e prea mult... Oricum, nu-i genul meu de aroma.

Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde garfield » Dum Iul 31, 2011 3:04 pm

Multumim ,,nea ''executivule :) pt. recenzie .
garfield
Vaper

Mesajde neluman » Dum Iul 31, 2011 3:12 pm

recenzie la obiect, descriere clara, gusturile nu se discuta,in definitiv fiecare percepe gusturile diferit...cand faci o recenzie la o baterie e altceva, la toata lumea ea se comporta la fel...cu aromele sau lichidele perceptia e discutabila...altuia nu o sa-i placa Kent de exemplu...
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde Delfinake » Joi Oct 20, 2011 11:41 am

Executivul, ai testat cumva si arome fructate de la ei? M-ar fi interesat ceva impresii. Oricum multumesc mult pentru ambele recenzii, chiar daca sunt subiective, macar imi pot face o idee despre aromele respective
URL=http://heracleums.org/tools/e-sig/] Imagine
Delfinake
Vaper

Mesajde executivul » Joi Oct 20, 2011 4:24 pm

Din pacate nu, nu ma intereseaza fructele, doar tutunurile.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Lun Noi 14, 2011 9:37 am

mda inawera a scos o noua baza , baza cu tutun universala.Am primit un sample..se poate vapa ca atare..are o aroma de tutun foarte placuta :) sau in combinatie cu alte arome.
E foarte interesant pentru cei ce for scaderea costurilor si nu numai
http://www.inawera.com/-c-3_65.html
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Mar Noi 22, 2011 8:01 pm

Am comandat si eu aceasta noua baza universala cu aroma de tutun. Trebuie sa-mi vina colet zilele astea.
Totusi, am o nedumerire pt ca sunt putine detalii la descriere. NU e specificat ce baza e. PG, VG ori VPG.
Singurele detalii sunt cateva cuvinte:
Strength - xx mg/ml. Tabacco base "Universal".
Flavoured.
The taste is similar to imported from China tabacco taste e-liquid
s.
Atat ... :|
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde cicigeo » Mie Feb 15, 2012 7:47 pm

D-le wolfydaniel este o baza universala cu aroma de tutun 50%VG-50%pg,vezi pe IVAPE.RO
cicigeo
Vaper

Mesajde MrStephenTailor » Joi Feb 16, 2012 12:41 am

Si ce se stie despre bazele Inawera? Cum sunt in comparatie cu cele Heaven Gifts sau FlavourArt? A avut cineva surprize neplacute cu ele? :?
Imagine
MrStephenTailor
Vaper

Mesajde Madalin » Joi Feb 16, 2012 1:02 am

MrStephenTailor scrie:Si ce se stie despre bazele Inawera? Cum sunt in comparatie cu cele Heaven Gifts sau FlavourArt? A avut cineva surprize neplacute cu ele? :?

Am folosit deja 100 ml baza VG 36 mg/ml si se comporta exemplar.
Am gustat din baza universala cu aroma de tutun (multumesc lui kshkval pentru asta) VG 18 mg/ml si e foarte buna asa simpla. are un gust interesant de tutun.
Urmeaza sa primesc in v-o doua zile si baza dirty, 18 mg/ml, si daca nu dezvzluie nimeni secretul ei , revin cu informatii.
Mai multe nu stiu, n-am probat (inca).
Madalin
Vaper Veteran

Mesajde csorin66 » Vin Feb 17, 2012 5:31 pm

O sa-mi cumpar si eu cateva arome din gama Wera Garden si anume Desert Voyager,Kent,Falcon Eye si Tobacco Symphony ptr. inceput si binenteles o baza. Mai imi trebuie sa i-au si altceva ca sa-mi pot face eu aromele?
Imagine
csorin66
Vaper

Mesajde kshkval » Vin Feb 17, 2012 8:13 pm

ce fel de baza iei ? de 18 ? nu mai ai nevoie de nimic....de 36 ? mai trebuie sa iei baza de 0 ..se amesteca cu cea de 36 in raportul necesar pentru a obtine nicotina si raportul PG/VG dorit...relatii la 89.89...forum
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Recenzii produse