Arome Inawera - gama Wera Garden

De la kit-uri pana la cartuse.

Re: Arome Inawera - gama Wera Garden

Mesajde csorin66 » Vin Feb 17, 2012 8:33 pm

Mersi mult, kshkval, m-am gandit la baza vg de 36+ vg de 0 ca sa o scot pe undeva la 20-24, o vreau 100% VG. Nu stiam sigur daca mai trebuie ceva in afara de arome
Imagine
csorin66
Vaper

Mesajde kshkval » Vin Feb 17, 2012 8:39 pm

daca tot esti la inceput in alchimia asta...incepe de la mic amestecul..cate 5-10 ml, inclusiv baza. posibil sa-ti iasa prea vascoasa fiind 100% vg. eu folosesc ca si baza 0 glicerina farmacie si obligatoriu se dilueaza cu apa/alcool .
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde csorin66 » Vin Feb 17, 2012 9:57 pm

Da cred ca ai dreptate in legatura cu vascozitatea, o sa iau baza de 36 vg si baza pg de 0, o amestec 70%vg-30%pg.
Acum tocmai luni pot lua tot ce-mi trebuie ca sa ma fac chimist
Imagine
csorin66
Vaper

Mesajde csorin66 » Lun Feb 20, 2012 2:18 am

Astazi am luat primele arome Kent si Gold Ducat, a doua este tot inawera dar nu din gama Wera Garden. Am pus in 2 sticlute cate 5ml de baza si cate 2 picaturi aroma(in caz de esec sa nu arunc tot), Kent mi se pare foarte aromat,concentrat, nu stiu daca sa mai pun vreo picatura de aroma este buna imi place, Gold Ducat nu este atat de parfumat ca si kentul are o aroma mai discreta mai fina, de tigara neaprinsa, imi place mai mult decat Kent. Vreau sa mai pun cate o picatura sa vad ce iese, la Gold Ducat sigur mai pun 2 picaturi, vreau sa vad cat de aromate pot sa le fac.
Sunt multumit de ambele arome, o sa mai iau cateva arome sa testez. In alegerea aromelor m-am bazat mult pe descrierile executivului.
Imagine
csorin66
Vaper

Mesajde johnnypetre » Lun Feb 20, 2012 8:36 pm

sorin , cele din gama wera garden sunt mult mai concentrate cel putin dublu fata de cele normale.
iti mai recomand tobaco symphony si desert voyager ca si tutunuri si black curant - coacaze negre .

astea m-au impresionat in mod special din ce am incercat.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde csorin66 » Lun Feb 20, 2012 8:43 pm

Sigur o sa mai incerc si alte arome, sunt abia la inceput.
Imagine
csorin66
Vaper

Mesajde neluman » Lun Feb 20, 2012 10:23 pm

toata gama de la WGP este speciala...si de succes
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde MrStephenTailor » Mie Feb 22, 2012 1:31 am

Am vazut ca sunt cateva arome care le asemanati cu cele artificiale, adica au gust de chimicale... cum sunt aceste arome Inawera in comparatie cu cele FlavourArt? Sa zicem ca FlavourArt primeste din 10 o nota de 9... Inawera din 10 cat ar primi?
Imagine
MrStephenTailor
Vaper

Mesajde johnnypetre » Mie Feb 22, 2012 2:01 am

depinde pe cine intrebi Stephen. daca zici ca Fa primeste 9 eu zic ca inawera normale primesc 10 si cele wera garden pro 11 :D.

apropo chestia cu gustul de chimicale apare cand folosesti prea multa aroma , sau nu o maschezi cu etil maltol , space drop , indulcitor , etc

din ce am incercat eu cel putin. dar daca am scadea un pic notele ca doar nu primim bani nici de la polonezi nici de la italieni :D , eu zic asa . - referitor la potenta si veridicitatea aromelor per total :
- FA non tutun - 7
- FA tutun - 5
- Inawera standard - 7
- Inawera Garden Pro - 9

. si apropo - parfummer's apprentice - 10 (dar, foarte important doar in mixuri , in nici un caz nu mi se par arome gandite sa le folosesti una cate una)

Parerea mea. nu te lua dupa mine , mai asteapta sa vezi ce zic restu' si apoi fa o medie.

Seara buna
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde dragos2309 » Mie Feb 22, 2012 11:16 am

Testat pana acum Desert Voyager; cel mai aproape din ce am vapat eu pana acum de dark tobacco. Miroase la fel ca Van Nelle sau Mac Baren la expirare; am ramas surprins cat de mult seamana cu tutunul de rulat la gust si la miros in special(ma refer la tutun negru). Excelent pentru mine! Am folosit 3pic aroma la 6ml si am vapat dupa ce l-am lasat 4 zile la "macerat".
Mai am Kent si Tobacco Symphony la macerat si revin cu impresii.
Pana acum, Desert Voyager este cea mai buna aroma de tutun negru din tot ce am incercat.
dragos2309
Vaper Veteran

Mesajde dragos2309 » Mie Feb 22, 2012 11:53 pm

Kent: nu are nici o legatura cu aroma de tutun, oriental sau nu; nu este rau, este chiar foarte bun. Are un gust de capucino combinat cu caramel - ceva de genul asta, nefiind dulce. Este usor, aromat si se poate vapa lejer toata ziua.
Momentan sunt impresionat placut de aromele de la Inawera gama Wera Garden.
Pana acum singurele lichide cu gust si aroma de tutun(aici ma refer la toate lichidele si aromele testate de mine) sunt Desert Voyager - imita foarte bine gustul si aroma tutunului Kentucky si Cowboy Blend de la FA - imita binisor amestecul de tutun american(cu accent pe virginia blend); aduce daca vrei cu tutunul Crossroad sau Manitou la expirare.
dragos2309
Vaper Veteran

Mesajde csorin66 » Sâm Feb 25, 2012 12:36 am

Astazi am mai cumparat doua arome din gama Wera Garden, Tobacco Symphony si Falcon Eye. Le-am pus la dospit, nu am avut rabdare si am "gustat" din Tobacco Symhony, este exact cum la descris executivul sper sa se schimbe dupa cateva zile. La Falcon Eye nu am umblat, trebuie sa am rabdare sa se omogenizeze bine aroma.
Imagine
csorin66
Vaper

Mesajde bug77s » Sâm Feb 25, 2012 12:50 am

csorin66 scrie:Astazi am mai cumparat doua arome din gama Wera Garden, Tobacco Symphony si Falcon Eye. Le-am pus la dospit, nu am avut rabdare si am "gustat" din Tobacco Symhony, este exact cum la descris executivul sper sa se schimbe dupa cateva zile. La Falcon Eye nu am umblat, trebuie sa am rabdare sa se omogenizeze bine aroma.

back into the future...scrii din viitor? ...ce e cu data de 25.02????
bug77s
Vaper

Mesajde csorin66 » Sâm Feb 25, 2012 1:07 am

Mie imi arata 24
Imagine
csorin66
Vaper

Anterior

Înapoi la Recenzii produse