GS 312 review [video]

De la kit-uri pana la cartuse.

GS 312 review [video]

Mesajde stefannt » Dum Noi 06, 2011 12:45 pm

Per total cel mai bun clearomizor incercat de mine,autonomie ridicata,aroma foarte ok,si th bunicel. ;)

Imagine
stefannt
Vaper Veteran

Re: GS 312 review [video]

Mesajde mautzumic » Dum Noi 06, 2011 12:52 pm

GS-312 au urcat vertiginos la mine in top. Frumoasa recenzie video de la stefannt, si cateva din impresiile mele:

Avantaje
- nu au vatelina
- se vede nivelul lichidului
- carcasa din plastic e rezistenta (eu nu am reusit sa o sparg nici scapand-o pe jos)
- umplerea se face cu sticluta
- mustiucul e tare, dar asemanator eGo (sau eGo-T)adica este plat
- mustiucul are o garnitura din silicon care imbraca tubuletul central de aer, nu intra lichid in el decat foarte greu (pe la cupa rezistentei, daca dupa umplere apesi brusc mustiucul se creeaza presiune si iese aer+ lichid pe canalul de aer in ambele directii, si spre mustiuc si spre mufa) Condensul ajunge pana la urma si in gura, dar dupa folosire destul de indelungata, si se poate curati la fel ca la eGo, cu un servetel, dupa scoaterea celor 2 capacele care formeaza "camerele" de aer.
- aburii sunt acceptabil de calzi (chiar daca rezistenta este sus, lungimea mustiucului e suficienta ca aburii sa nu fie fierbinti, desi totusi nu sunt reci ca la modelele cu rezistenta jos)

Dezavantaje
- pret destul de mare

Aburi/aroma/TH
Eu i-as da un 4/5 la abur si tot 4/5 la aroma (dar numai in prima saptamana) si un 3/5 la TH. (personal TH-ul nu ma prea framanta, dar pus la 4 - 4.2V are si TH, desi parca scade la aroma, dar nimeni nu-i perfect)

Curatire/ durata de viata
Personal am folosit unul 4 saptamani, cu dry burn saptamanal, l-am abandonat din cauza deteriorarii aromei. Ca lichid vapat prin el cam 7-8ml/zi (m-a facut sa trec de la 18mg/ml la 11mg/ml )
Se poate vedea rezistenta deci e usor de facut dry burn dar nu ai cum sa cureti firul, deci nici o curatare n-a fost perfecta. Ramane pe mesa aroma odioasa de ars, se va simti la lichide mai "curate" se va pierde in aromele de tutun mai suparate.
Oricum pana la prima curatire functioneaza super OK (o saptamana la mine, la unii s-ar putea sa dureze mai mult) si poate fi folosit si in continuare.
Exista mai multe variante: 2ml/3,5ml ambele si clear si vopsite negru cu ferestre.
Personal le prefer pe cele clear (mi se par mai distractive) si de 2ml (sunt mai mici, dar umplerea e usoara si parca cele de 3,5ml sunt cam prea lungi)
Inlocuirea rezistentei n-am incercat-o desi am primit si instructiuni aici(multumiri @ionutz72 ) dar imi mentin parerea ca e o treaba pentru scientist

Per total GS-312 sunt foarte multumitoare pentru mine, caracteristica principala este ca-s foarte comode, le folosesc la volan si se pot incarca la semafor (desi la semafoarele din Bucuresti cred c-as putea uneori sa incarc si CE-3 ) au autonomie in detrimentul schimbarilor dese de aroma, dar hei, cum am mai zis, nimeni nu-i perfect!
Ultima oară modificat de DarkShadow pe Dum Noi 06, 2011 1:01 pm, modificat 1 dată în total.
mautzumic
Vaper Veteran

Mesajde johnnypetre » Dum Noi 06, 2011 1:00 pm

si mie mi-au placut mult . si au si tinut . singura mea parere diferita fata de mautzu este referitoare la abur. eu zis 6/5 :D , pe bune daca ii pui full vg e chiar exagerat aburul. aici aveti si review-ul meu recenzii-produse-f78/review-uri-intr-unul-singur-t1179.html.

"desi la semafoarele din Bucuresti cred c-as putea uneori sa incarc si CE-3". asta mi-a placut :D
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Dum Noi 06, 2011 1:07 pm

Suna bine, mi-aş lua şi eu unul. Se potriveşte la baterie ego?
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde G@briel » Dum Noi 06, 2011 1:09 pm

Din poza si din ce scrie prin diverse locuri, da, are filet 510!
G@briel
Vaper

Mesajde ossiris » Dum Noi 06, 2011 5:45 pm

Gusturile nu se discuta. Mie nu-mi place GS 312, iar lui Stefan nu-i place SMOKY......
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Dum Noi 06, 2011 5:48 pm

si totusi suntem prieteni :)
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde dan1978 » Dum Noi 06, 2011 9:13 pm

Ce imi venea sa-l dau de toti peretii cu gustul de ars cu tot.Il intorceam,trageam un fum bun dupa care iar ars.Asa e cu siliconul,l-am tras 1 pic mai in sus si e ok acum.Ms stefannt ;) .
Imagine
dan1978
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Dum Noi 06, 2011 9:35 pm

cu mare placere @dan,scuze ca nu am postat mai devreme,dar mi-a luat cateva zile pana sa ii prind spilu :)
stefannt
Vaper Veteran

GS 312 review [video]

Mesajde executivul » Dum Noi 06, 2011 10:00 pm

Pot sa-mi zic si eu parerea acum. Am testat 2 bucati de gs312 sau cum s-o mai fi numind magaoaia asta, unul nou, modelul vopsit negru cu un dragon pe el, si unul transparent. Ambele luate de la johnsmoke, cel transparent a fost donatie, si tin sa-i multumesc lui john (ionut72) pe aceasta cale.
In paralel le-am comparat si cu un giantomizor v2 de la Maddoc, modelul cu o singura fereastra.
Toate se comporta cam la fel. Diferenta principala este in partea superioara, mai precis garnitura de peste cupa ceramica si mustiucul, care la la gs312 e din plastic si intra in tub, la gianto e din cauciuc si vine peste tub.
Tubul la gianto are si o camasa metalica in exterior.
Sunt bune in general. Autonomie imensa. Un plus pentru gs312 pentru ca se incarca direct cu sticluta.
Th 4/5.
Abur 5/5 la voltajul potrivit (4.6V pt GS si 4.3pt gianto).
Aroma insa nu-mi place! Ambele sunt mai reci la abur ca un CE2 clasic, dar omoara aroma, sau cel putin o schimba radical.
O reteta proprie (Analog2) pe care o vapez constant, pe astea e de nerecunoscut!
Au un gust umed, dulce, ma cam scoate din sarite.
Un alt dezavantaj e ca rezistenta e infasurata destul de larg pe mesa, asa ca la spalat oricat dryburn i-as face nu pot albi mesa din rezistenta. Am incercat inclusiv 3x10 secunde rezistenta rosie sa vad cat tine, nu s-a ars rezistenta, dar nici mizeria din mesa... Asa ca dupa prima saptamana si prima baita arome devine: dulce, umed, cu gust de ars...
Compenseaza insa la celelalte capitole, asa ca sunt o alternativa interesanta.

Pacat de pretul mare al dualcoilurilor de 3.5ml cu vatelina, desi eu nu sunt adept al vatelinei monstrii aia m-au dat pe spate. Zic pacat de pret pentru ca la cele cu vatelina chiar nu ai cum sa le cureti eficient. Eu am folosit unul timp de o saptamana, 5ml/zi. A mers impecabil, abur, aroma si TH 6/5 :)

Dar cum spuneam, pentru cei ce nu vor vatelina si aceste GSuri sunt interesante si ar merita incercate, chiar mai mult decat giantomizoarele CE2.

Parerea mea.

Sent from my iPad using Tapatalk.
Imagine
executivul
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Dum Noi 06, 2011 10:05 pm

executivul scrie:O reteta proprie (Analog2) pe care o vapez constant, pe astea e de nerecunoscut!

I hate you.... :twisted: :twisted: :twisted:

scuze de off topic,dar e foarte forte bun analog2 ;) :D
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde dan1978 » Dum Noi 06, 2011 11:49 pm

stefannt scrie:cu mare placere @dan,scuze ca nu am postat mai devreme,dar mi-a luat cateva zile pana sa ii prind spilu :)

Nu face nimic.Ideea e ca l-am desfacut,montat dupa care m-am uitat la review-ul tau sa vad daca zici ceva de gustul de ars :D . Acum m-am linistit.
In alta ordine de idei,nu prea ma inteleg cu aroma( la mine nota 6),pe cand TH-ul e chiar ok,acum 1 pic rodat ( nota 7,5-8).
Imagine
dan1978
Vaper Veteran

Mesajde lary05 » Lun Dec 12, 2011 2:07 pm

salutare..
si mie-mi place GS312...in primul rand pt autonomie...nu prea ma incanta sa tot umblu cu sticluta dupa mine...
in legatura cu ridicarea siliconului respectiv...:)) cam greu...cel putin pt mine...am incercat cu un patent cu cioc..pana am lungit tuturoiu ala, dar tot nu s-a miscat capacelul respectiv...
poate va indurati sa aratati si la astia mai nepriceputi ce si cum se face...:))
e vorba de gustul de ars...:))
mersii mult...
lary05
Vaper

Mesajde mautzumic » Lun Dec 12, 2011 2:32 pm

Eu folosesc o penseta si ii introduc bratele pe cele 2 spatii pt lichid dupa care ridicdintr-o parte. (sorry, chiar n-am cum sa pun poza si nu stiu cum sa explic mai clar) Merge si cu o agrafa de birou dezdoita cu care sa agati capacul. Incearca sa-l desparti de tubul de plastic, el se tine doar prin aderenta siliconului, nu-i lipit deloc.
mautzumic
Vaper Veteran

Mesajde lary05 » Lun Dec 12, 2011 2:43 pm

mersii...
am reusit tot cu patentul cu cioc..:))
binenteles ca eu meseriasul nu m-am uitat cum era si cum trebuie pus la loc...am tras ca meltenul de el...:))..a iesit l-am suflat,curatat....si pus la loc asa incat sa nu mai fie acoperite treminatiile alea de la "sfoara"...din pacate cred ca-s eu prea berbec de nu inteleg...:))
dar dupa cateva pufuri...iar gust de ars...:((
lary05
Vaper

Mesajde mautzumic » Lun Dec 12, 2011 2:54 pm

lary05 scrie:)..a iesit l-am suflat,curatat....si pus la loc asa incat sa nu mai fie acoperite treminatiile alea de la "sfoara...
dar dupa cateva pufuri...iar gust de ars...(

daca ai lichid putin in el inclina-l sa se-mbibe fitilu'. Nu-s ce sfat sa-ti mai dau, io n-am patit gust de ars decat cand nu prea mai are lichid sau daca i-am infipt capacelul peste fitil si nu mai aduce lichid la rezistenta(da asta se vede cu ochiu')
mautzumic
Vaper Veteran

Mesajde mirevaly » Mar Dec 13, 2011 2:10 am

Daca urmariti indicatile lui stefannt a-ti rezolvat problema :D Urmariti cu atentie reviewul.
Imagine
Imagine
NU MAI FUMEZ DIN 25.03.2011
mirevaly
Vaper Veteran

Mesajde colandrino » Mie Dec 14, 2011 6:36 pm

Dupa o luna de folosire incerc si eu o recenzie.

Imagine
Dupa cum lesne se poate observa, GS 312 e imens. Folosit cu o baterie de 1000 mah poate fi usor confundat de necunoscatori in ale vapatului dar cunoscatori in ale Star Wars cu o lightsaber. Ceea ce nu numai ca nu-ti aduce respectul cuvenit unui cavaler jedi dar atrage si privirile celor din jurul tau intr-un mod neplacut.

Pe de alta parte, GS 312 e o unealta de vapat ce aproape atinge perfectiunea. Am folosit unul timp de 29 de zile (a crapat adineauri), cu ~3 ml de VG vapati zilnic. A necesitat 4 curatari cu spalare in apa calduta, apoi apa oxigenata si dry burn. Aroma si th-ul au fost impecabile cam doua saptamani, a urmat o perioada descendenta de o saptamana dupa care aroma a disparut complet iar th-ul a devenit, surprinzator de altfel, foarte bun. In ultimele zile am observat si o crestere destul de mare a volumului de abur, probabil era cantecul lui de lebada. Dupa trei saptamani de folosire zilnica a crapat si plasticul.
Imagine
Ceea ce pana la urma n-a fost o problema pentru ca l-am "reparat" cu banda izolatoare. Bineinteles, asta a redus la maxim afisarile cu el in public. Pentru ca nu poti iesi la o bere cu amicii vapand din ceva ce arata asa:
Imagine
Si pe masura ce-l folosesti GS 312 se urateste in draci. Piesele albe din silicon devin galbui, rezitenta incepe sa arate dubios chiar si dupa curatare intensa, mufa se oxideaza si se umple de mizerii greu de curatat pentru ca are o forma imposibila, etc.
ImagineImagine
De-a lungul folosirii i-am adus cateva modificari pentru marirea randamentului, modificari care au functionat foarte bine. In primul rand am renuntat la toate accesoriile din mustiuc, bucatelele alea de plastic si capacul gaurit de silicon.
Imagine
Se aduna lichid in interiorul mustiucului, uneori destul de mult incat sa se scurga in baterie, lichid pe care-l pierdeam. Eliminand capacelul de silicon am rezolvat problema cu dezavantajul ca trebuia sa tin GS-ul permanent intr-o pozitie verticala. Dar cum nu-l scoteam din casa asta n-a fost o problema. Alt avantaj e faptul ca acum pot sa tin cealalta piesa de silicon, aceea din a cincea poza, la o distanta mai mare de rezistenta, ceea ce reduce posibilitatea de a avea gust de ars. Piesele din plastic din mustiuc le-am eliminat deoarece e mai usor de curatat asa, in plus retineau mai mult lichid.

Comparat cu Ego T tronconic sr GS 312 are:
-aroma superioara
-volum de abur crescut
-th inferior
-autonomie superioara
-speranta de viata scazuta
-curatare mult, mult mai usoara
-pret inferior
-raport calitate/pret superior
-aspect mult inferior

Comparat cu atty 901 sr GS 312 are:
-aroma similara
-volum de abur crescut
-th superior
-autonomie net superioara
-speranta de viata scazuta
-curatare mai usoara
-pret inferior
-raport calitate/pret superior
-aspect mult inferior

Concluzionand, GS 312 a devenit scula mea preferata. Intentionez sa trec exclusiv pe el, asta dupa ce mi se ard restul de atty-uri pe care le mai am. Financiar calculasem profitabilitatea la o durata medie de functionare de 2 saptamani. Cum primul m-a tinut 29 de zile nu intrevad decat un viitor luminos.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde stalnet » Joi Dec 15, 2011 4:00 am

domnilor
sunt in asentimentul dumneavoastra...
m-a surprins placut ,are saptamina de cind il forjez
si da uneori da gustul de ars ...eu cred ca e subdimensionat firul -mesa si uneori nu se alimenteaza corect mai ales cind nivelul lichidului se apropie de baterie..
una peste alta ,pt tot ce ofera ,merita achizitionat chiar si din curiozitate...
dupa ce va iesi la pensie am sa-i pun o mesa dubla si o rezistenta noua
stalnet
Vaper

Mesajde andrastm » Joi Dec 15, 2011 7:49 am

Citind aici recenziile voastre m-am hotarit sa cumpar si eu una bucata de gs-312 dar voi cumpara si snur silica si rezistenta pt ea :D sa vad cat ma duce cu tot cu reparatii :lol:
Imagine
andrastm
Vaper

Următorul

Înapoi la Recenzii produse