Pot sa-mi zic si eu parerea acum. Am testat 2 bucati de gs312 sau cum s-o mai fi numind magaoaia asta, unul nou, modelul vopsit negru cu un dragon pe el, si unul transparent. Ambele luate de la johnsmoke, cel transparent a fost donatie, si tin sa-i multumesc lui john (ionut72) pe aceasta cale.
In paralel le-am comparat si cu un giantomizor v2 de la Maddoc, modelul cu o singura fereastra.
Toate se comporta cam la fel. Diferenta principala este in partea superioara, mai precis garnitura de peste cupa ceramica si mustiucul, care la la gs312 e din plastic si intra in tub, la gianto e din cauciuc si vine peste tub.
Tubul la gianto are si o camasa metalica in exterior.
Sunt bune in general. Autonomie imensa. Un plus pentru gs312 pentru ca se incarca direct cu sticluta.
Th 4/5.
Abur 5/5 la voltajul potrivit (4.6V pt GS si 4.3pt gianto).
Aroma insa nu-mi place! Ambele sunt mai reci la abur ca un CE2 clasic, dar omoara aroma, sau cel putin o schimba radical.
O reteta proprie (Analog2) pe care o vapez constant, pe astea e de nerecunoscut!
Au un gust umed, dulce, ma cam scoate din sarite.
Un alt dezavantaj e ca rezistenta e infasurata destul de larg pe mesa, asa ca la spalat oricat dryburn i-as face nu pot albi mesa din rezistenta. Am incercat inclusiv 3x10 secunde rezistenta rosie sa vad cat tine, nu s-a ars rezistenta, dar nici mizeria din mesa... Asa ca dupa prima saptamana si prima baita arome devine: dulce, umed, cu gust de ars...
Compenseaza insa la celelalte capitole, asa ca sunt o alternativa interesanta.
Pacat de pretul mare al dualcoilurilor de 3.5ml cu vatelina, desi eu nu sunt adept al vatelinei monstrii aia m-au dat pe spate. Zic pacat de pret pentru ca la cele cu vatelina chiar nu ai cum sa le cureti eficient. Eu am folosit unul timp de o saptamana, 5ml/zi. A mers impecabil, abur, aroma si TH 6/5

Dar cum spuneam, pentru cei ce nu vor vatelina si aceste GSuri sunt interesante si ar merita incercate, chiar mai mult decat giantomizoarele CE2.
Parerea mea.
Sent from my iPad using Tapatalk.