GS 312 review [video]

De la kit-uri pana la cartuse.

Re: GS 312 review [video]

Mesajde gabib77 » Sâm Feb 11, 2012 11:41 pm

Decat sa pun lichid cu siringa, mai bine mai curat mai des mustiucul de condens ;)
Imagine
gabib77
Vaper

Mesajde karma » Dum Feb 12, 2012 2:46 am

cocleala verde din mufa (pe unde trece aerul inhalat) nu mi-a inspirat o prea mare incredere in siguranta utilizarii lui asa ca primul a fost si ultimul folosit... :)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde bartanuiomi » Dum Feb 12, 2012 3:58 pm

Nu stiu cum e cu cocleala, dar dupa ce am folosit vreo 5 gs-uri inclin sa-ti dau intr-un fel dreptate: cred ca cea mai potrivita solutie este un upgrade la, de exemplu, ce4 plus.
Stima,
bartanuiomi
Vaper

Mesajde gabib77 » Dum Feb 12, 2012 4:21 pm

si care e acel ce4 plus ? un link, pe PM eventual? merci
Imagine
gabib77
Vaper

Mesajde colandrino » Dum Feb 12, 2012 4:22 pm

Tineti gs-ul coclit cu mufa in apa oxigenata pentru 2, 3 ore si se va decocli.
Imagine
Mama te iubesc da' nu ca pe ReoMini.
colandrino
Vaper Veteran

Mesajde karma » Dum Feb 12, 2012 4:51 pm

colandrino scrie:Tineti gs-ul coclit cu mufa in apa oxigenata pentru 2, 3 ore si se va decocli.

si dupa aceea nu se mai cocleste? inclin sa cred ca o va face in continuare. Oxidarea sau cum i-o spune (imi cer scuze, chimia nu e punctul meu forte :P) e acolo mult inainte sa devina foarte vizibila si in tot acest timp fluxul de aer trece pe acolo direct in plamani... sanatate curata :D ... pentru corectitudinea relatarii: al meu e varianta cu mufa galbena (stiu ca sunt si argintii, e ca la loto)...

gabib77 scrie:si care e acel ce4 plus ? un link, pe PM eventual? merci

bartanuiomi cred ca se refera la cel gasit la noi sub numele de 2012 Ego-T Cleromizer si caruia microcig ii spune Ce4+, vezi aici, a doua poza:
hardware-f66/ego-clearomizer-t1696.html

Mesajde bartanuiomi » Dum Feb 12, 2012 5:05 pm

Da, la 2012 Ego-T clearomizer m-am referit. Despre CE4+ s-a discutat pe forum ca fiind "viitorul" apropiat de la Microcig.
@karma: multumesc pentru ajutor.

Stima,
bartanuiomi
Vaper

Mesajde distaniol » Sâm Mar 03, 2012 3:46 am

Am folosit 5 bucati GS 312 - in momentul acesta mai am 4 bucati, 2 noi noute. O sa fac poze cu "modarea" mea pentru GS 312 - m-a scapat de majoritatae problemelor ridicate pe forum. Postez fotografiile in cateva ore, daca-mi dau seama cum se pun pe forum. :lol:
distaniol
Vaper

Mesajde distaniol » Sâm Mar 03, 2012 9:20 am

_ICT3834-irf.jpg
gs 312 cu prelungitorul
_ICT3833-crop2-irf.jpg
prelungitor si capacel - asa arata in tub - vedere verticala - sunt "lipite"
_ICT3833-crop1-irf.jpg
prelungitor si capacel silicon in pozitie finala
_ICT3830-crop-irf.jpg
prelungitor si capacel - asa arata in tub
_ICT3829-crop2-irf.jpg
capacel silicon taiat si prelungitor
_ICT3829-crop1-irf.jpg
prelungitor
_ICT3828-crop1-irf.jpg
mustiuc sigilat
_ICT3828-crop1-irf.jpg (12.83 KiB) Vizualizat de 125 ori
_ICT3811-c1-irf.jpg
gs 312 mustiuc sigilat

---------------------------------------------------------------
“Modare”cartomizorul “GS-312 negru” 3.5ml.
1 bucata noua …
Se desigileaza ambalajul si se scoate cartomizorul.
Se scoate mustiucul –are capacelul de silicon cu gaura in mijloc lipit de mustiuc.
Se dezlipeste capacelul de silicon de mustiuc.
Am taiat cu un cater/foarfecuta jumatate din banda de contact a capacelului (marginea acestuia – partea care intra in mustiuc) – cealalta jumatate (netaiata) imi este necesara pentru a-l putea apuca cu penseta.
Se scoate cu penseta piesa superioara a “camerei de vaporizare” – piesa de silicon in forma de 8 (infinit) care are teava de vapori – de fapt “tevuta” de vapori.
Tevuta de vapori va fi completata si transformata in “TEAVA” cu ajutorul unui bat de urechi (care este gol pe dinauntru).
Se ia un betisor de urechi (sau altceva potrivit si gol pe dinauntru – mina de pix – pai etc) si se taie oblic la unul din capete.
Se obtine prelungitorul conductei de vaporizare.
Acesta (prelungitorul) in cazul GS 312 de 3.5 ml are la mine intre 27 si 30 milimetrii (am 4 bucati). Se poate ajusta dupa gusturi dar daca este prea mare va impiedica mustiucul sa intre complet in corpul cartomizorului.
Se introduce prelungitorul “conductei de vapori” in tevuta de vapori (eu prefer sa fie suficient de lung incat sa treaca de primul “prag” al mustiucului). De fapt de al doilea prag al mustiucului nu poate sa treaca deoarece orificiul acestuia este prea mic.
Se introduce partea superioara a camerei de vaporizare la locul ei – pe tubul cartomizorului – deasupra rezistentei.
Se ia capacelul care are marginea pe jumatate taiata (altfel nu mai intra mustiucul) si se introduce deasupra piesei introduse anterior (deasupra tavanului camerei de vaporizare). Se impinge cu penseta pana atinge piesa anterioara – are rolul de a impiedica lichidul sa curga.
Teava de vaporizare va iesi prin “gaurica” din mijlocul acestuia.
Se pune mustiucul – cu putina atentie la marginea (pe jumatate taiata a capacelului) si la inaltimea conductei de vapori din prelungitorul facut din betisorul de urechi.
Se sigileaza mustiucul cu corpul cartomizorului – eu am facut asta cu o “protectie de mustiuc conic EGO/EGO T “. Merge foarte bine cu banda izolatoare electrica, scotch sau o pate din degetul mic al unei manusi de cauciuc.
Si asta a fost.
Am uitat sa precizez ca trebuie umplut cu lichid, (inainte sa puneti capacul) daca doriti sa-l incercati .
Avantajele sunt urmatoarele:
– nu mai intra lichid in gura
- nu mai curge
- are debitul de vapori mult mai rapid si concentrat
Practic duce cartomizorul intr-o clasa superioara.
Dezavantajul este ca necesita penseta pentru a fi umplut. (cu penseta se scoate capacelul)
Este, doar aparent, un dezavantaj – cine a spalat mustiucul stie ca , in timp, acesta nu mai scoate capacelul – asadar tot la penseta se ajunge.
Prelungitorul conductei de vapori nu trebuie infipt pana la rezistenta deoarece se reduce debitul si se poate arde.
Succes.
distaniol
Vaper

Mesajde gabib77 » Sâm Mar 03, 2012 10:38 am

si care ar fi motivul pentru taiarea a jumatate de capacel ?

scopul modarii e teava lunga sau jumatea lipsa din capacel care trimite condesnul inapoi ?
Imagine
gabib77
Vaper

Mesajde distaniol » Sâm Mar 03, 2012 11:07 am

Capacelul are rolul de a impiedica lichidul sa curga din rezervor. Chinezii l-au pus in mustiuc ca sa -l faca usor de alimentat. L-am taiat ca sa pot sa -l imping, cu penseta, cat mai adanc si apoi sa pot pune mustiucul.
distaniol
Vaper

Mesajde rica007 » Sâm Mar 03, 2012 11:10 am

intrebarea a fost de ce a fost nevoie sa il tai
chiar acum am taiat o pasta si ies la probe,nu am taiat capacelul
am taiat pasta si am inipt direct in teava de silicon fara sa o scot
revin
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde distaniol » Sâm Mar 03, 2012 11:20 am

Inteleg ingrijorarea voastra,eu aveam 3 bucati cand am inceput sa-l "incerc".
Se gasesc de cumparat mustiuce cu capacel - nu va costa decat 3lei .
http://vapers.ro/mustiuce-de-picurare/1 ... s-312.html
distaniol
Vaper

Mesajde rica007 » Sâm Mar 03, 2012 11:32 am

noi intrebam care a fos motivul taieri
de ce ai crezut ca e necesar?
nu e ingrijorare,vrem sa intelegem de ce?
am facut proba am tras cam 15 minute si singurul avantaj a fost ca nu ii mai curge nasul,nu mai curge pe baterie si asta ca nu se mai aduna lichid in mustiuc
eu am bagat pasta in mustiuc pana la a trecut de gaura de sus,s-a oprit sub capacul superior al mustiucului
in rest la fel,mai trag si poate mai descopar ceva
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde distaniol » Sâm Mar 03, 2012 11:44 am

Spun altfel.
Am taiat doar jumatate din capacel ca sa pot sa-l scot cand doresc sa umplu cartomizorul (daca nu taiam imi era greu sa potrivesc mustiucul).
Capacelul nu mai are nici o legatura cu mustiucul.
Capacelul doar inchide cele 2 fante de umplere - nu isi are rostul in mustiuc.
Atentie la prelungitor...nu trebuie sa atinga sus, nu trebuie sa fie prea gros, trebuie taiat oblic.
Lichidul nu se scurge din "camera de vaporizare", el este tras prin "conducta de vaporizare", si se prelinge pe langa aceasta - nu mai ramane in capac.
Lichidul acela este de fapt "elichid" si doar putin condens.
Am sigilat mustiucul cu protectia de silicon pentru a retine presiunea creata de suctiune.
La cartomizoarele noi probabil nu este evidenta diferenta, dar la cele utilizate intensiv e sensibila...
distaniol
Vaper

Mesajde rica007 » Sâm Mar 03, 2012 11:52 am

am inteles ca decat jumatate
eu nu am scos capacelul,l-am lasat in mustiuc si cand umplu am grija sa il ghidez pe gaura din mustiuc
asa pot face plinu' fara penseta,incearca ;)

PS:nu tre sa te enervezi...degeaba
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde distaniol » Sâm Mar 03, 2012 12:03 pm

Am incercat.
Prefer cu capacelul taiat.
Nu am rabdare sa suflu prin mustiuc cand il spal. Prefer ca lichidul rezidual sa fie cat mai departe de mustiuc.
Dupa ce vaporizez 2/3 din rezervor il incarc.
Totdeauna - am la baza 0.2 ml de lichid (elichid si condens).
Nu doresc acest lichid in mustiucul cu capacelul lipit din fabrica.
Ultima oară modificat de distaniol pe Sâm Mar 03, 2012 12:09 pm, modificat 1 dată în total.
distaniol
Vaper

Mesajde rica007 » Sâm Mar 03, 2012 12:09 pm

ce am observat la prima tura a fost ca nu s-a adunat lichid deloc in mustiuc,om mai vedea dupa un plin daca se aduna
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde karma » Sâm Mar 03, 2012 12:56 pm

@distaniol mi-a placut modificarea (doar teoretic fiindca asa cum am spus nu mai folosesc tipul asta de carto si nu pot sa vad in practica cat de eficienta e), ingenios, te felicit pentru gasirea solutiei cu betisorul de urechi :) (eu cand il foloseam m-am gandit si eu sa-i prelungesc "tzutzuroiul" dar nu mi-a trecut prin cap sa folosesc un betigas desi am mereu cate 2 -3 pe masa :D )... apropos de asta cum rezista plasticul din betigas la caldura/lichid? arata bine dupa mai multe umpleri?

Bafta in continuare

Mesajde distaniol » Sâm Mar 03, 2012 1:25 pm

Acum 1 saptamana mi s-a aprins "beculetul". Initial prelungitorul a fost mai mic - dar forma "mini" n-a durat decat vreo ora.
M-a enervat ca se strangea lichid si inunda "tuturoiul", dupa asta m-am gandit sa incerc sa imbunatatesc fluxul de aer si l-am lungit.
Nu am observat modificari l-a plasticul betisorului (e ca nou) - il tin destul de departe de rezistenta - nu doresc sa modific (micsorez) forma "camerei de vaporizare."
Mi se intampla des sa schimb cartomizorul pentru ca frige - daca nu obtin ce doresc din fumuri (hapuri) scurte tin apasata pedala.
Am avut si gust de ars dar numai cand era slab alimentat. Mi-am facut obicei sa-l intorc cu mustiucul in jos dupa 1-1.5 ml vaporizati.
Eu am un stil agresiv de vaporizare - obisnuit cu fumuri scurte.
Incarcam seara (inainte de culcare) 2 bucati si tineau pana ma intorceam acasa (12 ore).
Dupa 1 saptamana mi-am dat seama ca am "un utilaj " mult mai fiabil (n-am avut deloc lichid "crud" pe papile) si m-am urnit sa-mi fac cont, sa fac pozele si sa scriu pasii...
Multumesc pentru felicitari.
distaniol
Vaper

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Recenzii produse