silvius scrie:O să vă povestesc scurta şi unica mea experienţă cu "etigara-electronica. ro". Oricum, promit să nu mai fac!
Trebuie să încep cu faptul că eu vapez constant Dekang PG, de 24 mg/ml, arome de tutun, din ăla adevărat, de la Vapers. Mie îmi place şi VG-ul, dar Dekang VG adevărat avem de maximum 18. Şi atunci, citind unele păreri favorabile despre lichidele HangSen, şi constatând eu că ăştia produc şi VG de 24, mi-am zis să încerc. Şi aşa am ajuns să fac o comandă la domnii de la firma care face obiectul acestui topic. Preţul -decent, transport gratuit în Bucureşti, ba chiar şi un discount de 5% pentru comanda făcută online. Am primit comanda de 3 sticluţe de 10 ml, trei arome diferite. Surpriza a fost că fiecare amabalaj diferea de celelate două. Adică, doar una dintre sticluţe avea acel dop cu picurător subţire, iar celelalte aveau dopul să-i zicem clasic, ca la Dekang, În privinţa calităţii lichidului, nu ştiu ce să vă spun, neavând termen de comparaţie. Adică ar trebui să compar HangSen-ul ăsta cun Hangsen de la alt reseller. Oricum aroma, fără să fie neplăcută, este un pic prea fină, asta ca să nu zic slăbuţă. Am citit descrierile făcute pe forum, de unul dintre reselleri şi de alţi colegi, despre lichidele HangSen, am înţeles şi am constatat şi eu că VG-ul lor este mai subţire decât VG-ul de la Dekang, aducând mai curând cu un PG. Problema mea, cu lichidele HangSen luate de la acest reseller, este că aroma este slabă şi că ai senzaţia, ca gust (sec, nu aşa cum are în mod normal un VG), că vapezi PG. Dar, poate că este adevărat ceea ce mi-au scris ei (pentru că eu le-am trimis un mail în legătură cu nedumeririle mele privind ambalajul diferit) şi anume că producătorul are ambalaje diferite în funcţie de data lotului şi că de acum înainte o să fie numai sticluţe cu picurătorul ascuţit şi că toate sticluţele respective sunt originale.
Poate că aşa sunt aromele lichidelor HangSen originale, adică slabe (era bine să fie fine, dar chiar sunt slabe)!
În rest, apreciez că măcar mi-au răspuns la mail. (Un răspuns scurt, la obiect şi ... presărat cu multe greşeli gramaticale).
Salutări!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator