Vreo experienta cu etigara-electronica . ro ?

Re: Vreo experienta cu vapersforum . ro ?

Mesajde bogdan73 » Lun Noi 28, 2011 7:50 pm

Ok , am comandat de pe vapers 4 sticlute cu esente Flavor Arts si desi pe site scrie ca sticlutele vin sigilate de producator ,eu am primit doua sigilate si doua sticlute nesigilate .Hmmm... oare de ce ?
bogdan73
Vaper

Re: Vreo experienta cu etigara-electronica . ro ?

Mesajde Roland » Mie Ian 04, 2012 2:26 pm

Deci cine a mai luat ce a mai luat si cat de nervos a fost dupa ce a primit coletul ? vreau sa iau si eu niste atomizoare si-s cam dubioase de ieftine.
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde Roland » Mie Ian 04, 2012 3:33 pm

Mda, m-am lamurit singur, am intrebat daca atomizoarele TGO au seria in interior stantata. Raspunsul lor :"Sailebao stanteaza (pun serie) decat pe atomizoarele si bateriile dse901 ....TGO nu sunt stantate (asta puteti intreba direct producatorul de ce nu le stanteaza .....noua asa ne vin)

dse 901 , tgo si multe altele noi le avem de la Sailebao."

http://uploadimage.ro/images/54551534098100339754.png
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde Sp4wN19 » Mie Ian 04, 2012 6:25 pm

Eu mi-am luat majoritatea produselor de la ei (nu gasisem inca vapers.ro), in general au fost bune. Au trecut pe la mine 5 baterii luate de la ei si toate merg ca in prima zi, desi unele au si 4 luni. Am avut si multe atomizoare 510 si ego si majoritatea au fost bune. Am mai dat si de 2 atomizoare stricate din vreo 15 dar mi le-au schimbat fara probleme. Oricum, ideea e ca nu sunt facaturi care te tin cateva zile, calitatea mi se pare la fel ca de pe alte site-uri de pe care am mai luat.
Imagine
Sp4wN19
Vaper

Mesajde climaxv » Sâm Ian 07, 2012 4:08 am

Eu am cumparat citeva lucruri de acolo si mi s-a parut OK. Am luat de la ei citeva gigantomizere EGO T (pe site scrie ca sint de 3 ml, de fapt incape in ele 1 ml si ceva; altfel sint foarte bune si au avantajul ca se scoate mantaua metalica exterioara) si citeva cartomizoare 510 de 3 ohmi, care nu se gasesc in alta parte (sint lungi de 55 mm si au simering interior pt etansare) si sint excelente. De asemenea, un amic a luat baterii TGO (900 mAh, montura pe filet Sailebao 901) despre care zice ca sint OK si citeva atomizoare Sailebao 901 originale, despre care zice ca sint excelente. In schimb nu recomand sa luati de la ei lichide, par contrafacute.
climaxv

Mesajde BogdanDumi » Joi Ian 12, 2012 2:29 am

atomizoarele TGO sunt foarte proaste , parere personala cum o sa iti spuna si altii , nu este o problema ca nu sunt stantate , nici eu repet nu imi stantez marfa , cel putin pe atty
BogdanDumi
Reseller

Mesajde Roland » Joi Ian 12, 2012 4:01 am

Cum adica nu stantezi? Nu vin de la producator cu serie?
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Joi Ian 12, 2012 4:11 am

Raspund eu: NU!
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde neluman » Joi Ian 12, 2012 9:50 am

blaqqat, pot copia si eu textul?...eu cer voie in primul rand :) :)
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde silvius » Mie Feb 29, 2012 7:33 pm

O să vă povestesc scurta şi unica mea experienţă cu "etigara-electronica. ro". Oricum, promit să nu mai fac!
Trebuie să încep cu faptul că eu vapez constant Dekang PG, de 24 mg/ml, arome de tutun, din ăla adevărat, de la Vapers. Mie îmi place şi VG-ul, dar Dekang VG adevărat avem de maximum 18. Şi atunci, citind unele păreri favorabile despre lichidele HangSen, şi constatând eu că ăştia produc şi VG de 24, mi-am zis să încerc. Şi aşa am ajuns să fac o comandă la domnii de la firma care face obiectul acestui topic. Preţul -decent, transport gratuit în Bucureşti, ba chiar şi un discount de 5% pentru comanda făcută online. Am primit comanda de 3 sticluţe de 10 ml, trei arome diferite. Surpriza a fost că fiecare amabalaj diferea de celelate două. Adică, doar una dintre sticluţe avea acel dop cu picurător subţire, iar celelalte aveau dopul să-i zicem clasic, ca la Dekang, În privinţa calităţii lichidului, nu ştiu ce să vă spun, neavând termen de comparaţie. Adică ar trebui să compar HangSen-ul ăsta cun Hangsen de la alt reseller. Oricum aroma, fără să fie neplăcută, este un pic prea fină, asta ca să nu zic slăbuţă. Am citit descrierile făcute pe forum, de unul dintre reselleri şi de alţi colegi, despre lichidele HangSen, am înţeles şi am constatat şi eu că VG-ul lor este mai subţire decât VG-ul de la Dekang, aducând mai curând cu un PG. Problema mea, cu lichidele HangSen luate de la acest reseller, este că aroma este slabă şi că ai senzaţia, ca gust (sec, nu aşa cum are în mod normal un VG), că vapezi PG. Dar, poate că este adevărat ceea ce mi-au scris ei (pentru că eu le-am trimis un mail în legătură cu nedumeririle mele privind ambalajul diferit) şi anume că producătorul are ambalaje diferite în funcţie de data lotului şi că de acum înainte o să fie numai sticluţe cu picurătorul ascuţit şi că toate sticluţele respective sunt originale.
Poate că aşa sunt aromele lichidelor HangSen originale, adică slabe (era bine să fie fine, dar chiar sunt slabe)!
În rest, apreciez că măcar mi-au răspuns la mail. (Un răspuns scurt, la obiect şi ... presărat cu multe greşeli gramaticale).
Salutări!
Imagine
silvius
Vaper

Mesajde Lizicat » Joi Mar 01, 2012 1:54 am

In nici un caz lichidele HS nu sunt slab aromatizate.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde BogdanDumi » Joi Mar 01, 2012 2:22 pm

silvius scrie:O să vă povestesc scurta şi unica mea experienţă cu "etigara-electronica. ro". Oricum, promit să nu mai fac!
Trebuie să încep cu faptul că eu vapez constant Dekang PG, de 24 mg/ml, arome de tutun, din ăla adevărat, de la Vapers. Mie îmi place şi VG-ul, dar Dekang VG adevărat avem de maximum 18. Şi atunci, citind unele păreri favorabile despre lichidele HangSen, şi constatând eu că ăştia produc şi VG de 24, mi-am zis să încerc. Şi aşa am ajuns să fac o comandă la domnii de la firma care face obiectul acestui topic. Preţul -decent, transport gratuit în Bucureşti, ba chiar şi un discount de 5% pentru comanda făcută online. Am primit comanda de 3 sticluţe de 10 ml, trei arome diferite. Surpriza a fost că fiecare amabalaj diferea de celelate două. Adică, doar una dintre sticluţe avea acel dop cu picurător subţire, iar celelalte aveau dopul să-i zicem clasic, ca la Dekang, În privinţa calităţii lichidului, nu ştiu ce să vă spun, neavând termen de comparaţie. Adică ar trebui să compar HangSen-ul ăsta cun Hangsen de la alt reseller. Oricum aroma, fără să fie neplăcută, este un pic prea fină, asta ca să nu zic slăbuţă. Am citit descrierile făcute pe forum, de unul dintre reselleri şi de alţi colegi, despre lichidele HangSen, am înţeles şi am constatat şi eu că VG-ul lor este mai subţire decât VG-ul de la Dekang, aducând mai curând cu un PG. Problema mea, cu lichidele HangSen luate de la acest reseller, este că aroma este slabă şi că ai senzaţia, ca gust (sec, nu aşa cum are în mod normal un VG), că vapezi PG. Dar, poate că este adevărat ceea ce mi-au scris ei (pentru că eu le-am trimis un mail în legătură cu nedumeririle mele privind ambalajul diferit) şi anume că producătorul are ambalaje diferite în funcţie de data lotului şi că de acum înainte o să fie numai sticluţe cu picurătorul ascuţit şi că toate sticluţele respective sunt originale.
Poate că aşa sunt aromele lichidelor HangSen originale, adică slabe (era bine să fie fine, dar chiar sunt slabe)!
În rest, apreciez că măcar mi-au răspuns la mail. (Un răspuns scurt, la obiect şi ... presărat cu multe greşeli gramaticale).
Salutări!

Salut , imi pare rau sa aud ceea ce ai patit , dar te contrazic clar ! toate sticlutele vin cu picurator subtire , asa sunt ele , fiecare sticla este la fel , depinde doar daca doresti logo-ul firmei respective pe sticla sau nu . Lichidele nu sunt asa vascoase ca la dekang , dar in nici un caz slabe . Iti recomand sa incerci toata gama de hangsen la orice reseller care are asa ceva in stoc inainte sa cumperi . Aromele sunt peste HG ! stima si numai bine
BogdanDumi
Reseller

Mesajde mosoru » Vin Mar 02, 2012 10:44 pm

etigara-electronica. ro.
Fac livrari prin Posta Romana cea ce e bine,vin mai greu dar vin mai ieftin.
Concret,am facut 2 comenzi la ei dupa cum urmeaza:
-lichid Hangseng Red USA mix,10ml,nicotina max - pret bun,scoate aburi buni,aroma aproape OK,TH bunicel,il evaluez la BINE
-lichid Hangseng Cubana ,10ml,nicotina max - fara sa mai enumar detalii il evaluez si pa asta la BINE
-adaptor 901-510,pret fara rusine,calitate de 2 bani,a trebuit sa-l iau la polizor 2mm pe partea dinspre baterie ca sa faca contact,FOARTE RAU.
-cartuse pt EGO-T conic,pret ca la toti dar calitate execrabila,ca sa intre in atomizor a trebuit sa le micsorez diametrul prin smilgheruire,FOARTE RAU.
A doua comanda:
-pastila EGO-C(vapers nu mai avea),la prima vedere pare OK,la telefon mi-au spus ca sint facute de Sailebao,sanchi,oricum a functionat binisor vreo 6ml,dupa care am vrut sa-i fac o curatare a rezistentei,i-am scos acul dar fitilul a ramas ,m-am gandit ca s-a lipit de rezistenta si m-am apucat sa trag de el,nimic,am tras un pic mai tare nimic,ma uit mai atent si de fapt nu era lipita datorita folosirii ci era trecut prin rezistenta,va dati seama,fitilului din rezistenta i-au lasat capetele mai mari si le-au luat si le-au bagat in ac,a mai intilnit careva asa ceva?? Oricum tot incercind sa "dezlipesc " fitilul de pe rezistenta i-am venit de hac,FOARTE RAU.
-atomizor IMIST BIANSI,pret excelent,calitate excelenta,vine in cutiuta originala,functioneaza corect,FOARTE BINE.
-lichid Dekang,o fi oare Dekang?Eu sint invatat cu cele de la Sailebao.ro care par etichetate de producator,oricum am vazut ca si Vapers au aceeasi eticheta,BINE.
In concluzie,au fost 2 livrari,7 articole din care 1 "FOARTE BINE",3 "BINE" si 3 "FOARTE RAU",mai comand la ei ? probabil ca da,dar....
mosoru
Vaper

Vreo experienta cu etigara-electronica . ro ?

Mesajde sanitarium » Vin Mar 02, 2012 11:45 pm

eu ce am luat de la ei mi s-a părut foarte ok, și anume: lichide vg dekang, 2 țigări dse 901, 3 atomizoare ego-t, baterie ego-t, atomizor imist. deci eu unul, sigur îi voi păstra în agendă. :)
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Recenzii magazine