Tigarile Electronice Si Spamerii

Tigarile Electronice Si Spamerii

Mesajde baubau » Mar Iun 28, 2011 10:55 pm

Atentie la spameri, cu cateva minute in urma am gasit in spamul mailului urmatorul mesaj:

"Am adus marfa proaspata.
Lichide naturale Vegetale.
Zeci de sortimente si multe altele.

http:\\www.tigare-electronica.com exista pentru ca dumneavoastra sa va puteti pastra viciul de fumator, dar sa fumati sanatos.
Pe langa sanatate, economisiti cu pana la 90% banii pe care i-ati da pe tigari normale.
Aceeasi aroma , acelasi sentiment, dar fara mirosuri urate, fara scrum, cu permisiunea de a fuma oriunde, fara foc deschis, fara sa deranjati pe cei din jur.
Si mai ales puteti schimba aroma oricand, puteti trage din tigara cate fumuri doriti. Nu mai stati in frig sau in caldura extrema atunci cand doriti sa fumati,
Nu mai pierdeti timpul fumand o tigara intreaga doar pentru ca ati aprins-o.
Nu mai aveti nevoie de brichete.

ECHIVALENTUL A 10 PACHETE DE TIGARI COSTA DOAR 13 RON IAR CA SI SANATATE... FUMAND ECHIVALENTUL LA 10 PACHETE DE TIGARI, ESTE CA SI CUM ATI FUMA O SINGURA TIGARA IN CEEA CE PRIVESTE NOCIVITATEA."

Vinde-ti bai nene marfa pe okazii si scuteste-ma cu prostiile !!
baubau
Vaper

Re: Tigarile Electronice Si Spamerii

Mesajde desperado » Mar Iun 28, 2011 11:54 pm

Eu cand vad un site nou care vinde tigari electronice, prima data dau click pe Contact. Daca nu vad adresa si localitatea, ii dau eject imediat. Inseamna ca sunt neseriosi.
desperado
Vaper

Re: Tigarile Electronice Si Spamerii

Mesajde G@briel » Mie Oct 12, 2011 8:21 am

M-au spamat ieri de numa!...
Trebuie sa iau masuri dure!
G@briel
Vaper

Înapoi la Recenzii magazine