Mi-am permis sa citez din reclama de la Sailebao , eventual poate ma lamureste si pe mine :
'' Prin lansarea modelului EGO-T se doreste o utilizare mult mai usoara a deja consacratului model EGO. Diferenta este data de noul atomizor care permite utilizarea unui cartus special EGO-T format dintr-o capsula de plastic pentru stocarea lichidului, fara vatelina, prevazuta cu o supapa actionata de atomizor. In acest fel reincarcarea cartusului este mult mai usoara, aroma lichidului este mai bine definita iar capacitatea de stocare se tripleaza fata de vechile cartuse ale modelului EGO. "
UNDE E FRATE SUPAPA AIA ACTIONATA DE ATOMIZOR ? Ca am eGo-T de cand m-am apucat de vapat si le-am curatat de le-a venit rau da acea SUPAPA ACTIONATA DE ATOMIZOR eu nu am vazut , unde e frate supapa ? supapa unde e ?
Cred ca tot eu imi raspund un raspuns plauzibil : probabil se refera la capacul de la cartus ? ca ala intradevar arata ca o supapa la inceput cand e nou adica virgin dupaia e curva atomizorului cate zile o avea , numai supapa nu ca ce e dezvirginat dezvirginat ramane .
Si kit-ul cu o tig. ego-t 150 lei ? ieftin ca braga , dincolo era mai ieftin

Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin
teoria cu
practica :
nu merge nimic si nu stiu de ce .