@esmoker69: eu am avut 2 variante de plata: priority international 17$ si express 34$, am ales cea ieftina si pt bani si pt ca am inteles ca cele express vin cu prioripostul si le mai chiureteaza romanii ca stiu ca sunt lucruri de valoare in ele.
@iepurasii in final am luat 14490 x2 si 18650 x2 cu extender tube, initial nu le luasem pe cele mari, dar am zis ca alta comanda nu mai fac, si am modificat comanda, am luat si un Noalox pt filete. Incarcatorul e un Trustfire tr001, puteam economisi vreo 6$ daca-l luam de la Dealextreme. Bateriile sunt AW IMR de 1100 respectiv 1600mah, cele recomandate high drain, cu cele chinezesti am inteles ca mai face figuri. In total vreo 780 roni cu totul, ssshhht, sa nu auda cineva, banii pe 2 luni de analoage, care daca nu luam aceasta bijuterie de azi fumam gratis (s-au amortizat celelalte investitii si mai am hardware pe inca un an si lichide pe vreo 2 luni). OT: am "rezolvat" cartomizorul joye 510, i-am dat 6V sa vad cum face poc, n-a facut, dar m-a impins pacatul sa trag din el, acu tre sa-mi curat eu traheea cu alcool sa scot gustul de plastic ars.
Sa vedeti meserie, clearomizoare standard(3.3 ohm) la 4 volti, eee, alta viata. Si am mai incercat si 510LR (1.5ohm) la 3.8V, fugeee

Sent from my iPad using Tapatalk