"Magazin" nou!

"Magazin" nou!

Mesajde fanelul » Mar Iul 19, 2011 6:08 pm

Sau de abia l-am descoperit eu...
In Grand Arena Berceni, o toneta pe coridorul principal cu kit-uri, piese si lichide.
La partea de hardware stau bine si cu preturile si cu provenienta (Joye).
La software, am testat ceva Marlboro pe baza de vg si nu mi-a placut. Sticlutele fara etichete, nu tu provenienta, tarie, baza...
Oricum pentru o urgenta aburicioasa e bine venit!
fanelul
Vaper

Re: "Magazin" nou!

Mesajde yoshy262 » Mar Iul 19, 2011 7:48 pm

Sunt cei de la "ego-t"
Au stand si in Cora Lujerului.
Au preturi ok la kit-uri, pt. urgente sunt buni ca-s aproape, dar la lichide stau rau.
Sunt din alea facute pe buza cazii, cu litera si cifre, sticla incolora, "M 18" adica Marlboro 18 nicotina... :evil:
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde ossiris » Mar Iul 19, 2011 11:25 pm

i-am vazut si eu si mi s-au parut nestiutori
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde orlando » Joi Iul 21, 2011 8:29 pm

Nu va suparati pe ei :)
Sunt simpli vanzatori :D
Am achizitionat si eu de la ei un atomizor ( criza de timp ) , acelasi sentiment l-am avut si eu.
orlando
Vaper

Mesajde fanelul » Joi Iul 21, 2011 9:43 pm

Daca ar avea ceva lichide serioase ar putea fi o solutie. De multe ori imi doresc sa incerc ceva nou dar e cale lunga pana la magazinul de pe oltetului pt mine. Pt pene de atomizoare, baterii samd este totusi o varianta rapida.
fanelul
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Iul 21, 2011 10:04 pm

este de apreciat totusi ca au facut efortul de a fi prezenti in astfel de locatii
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Mokok » Dum Iul 31, 2011 7:32 pm

Am luat si eu astazi de la ei o sticluta cu 10ml de lichid cu aroma Tobaco (ramasesem in pana). Surpriza a facut sa fie exact ce cautam... am intrebat in urma cu cateva zile aici pe forum despre un lichid pe care l-am primit cand am achizitionat un dse901 de pe un alt site care se pare ca e Hangsen... Asta de l-am luat este exact acelasi lichid (ca si aroma). Le-am trimis si eu un mail poate imi pot spune producatorul ca fata de acolo abia stia sa bata pe casa de marcat...
Mokok

Mesajde alexgogo » Sâm Aug 27, 2011 11:21 am

Eram prin trecere in grand arena, m-am oprit p-acolo putin. Ce nu stiu eu multe despre ET da' sa-l vedeti pe vanzator. In fine, cumpar 2 sticlute de lichid de 10 ml (13 lei sticluta) in ideea ca sa nu dau multi bani aiurea, si bine-am facut. Sticluta sigilata, eticheta cu brandul ego-t si ceva instructiuni, lichidul facut probabil de ei in "casa". Nu scrie daca-i VG ori PG, ideea e ca e foarte foarte moale (lichid), chiar si dupa ce-a stat o noapte in frigider.

Aroma: vanilie: exact zahar vanilat, si nu d-ala bun de la Doctor Oetker, d-ala nasol, cam cum era inainte de '89 si-l mancam gol.. Continut mare de alcool in lichid (pe gustate) ori o fi PG si pg-u are gust de alcool.

Pepene galben: aroma de pepene galben doar la expirarea aburului pe nas. In comparatie cu pepenele galben de la flavour arts e undeva pe la sfert, poate mai putin.

A, mai vroiam sa cumpar un atomizor 510-t lr, insa eu nu eram sigur, vanzatorul nici atat asa ca n-am mai luat...
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde Mokok » Sâm Aug 27, 2011 10:42 pm

Lichidele VG sunt produse de SHENZHEN NOBLE (informatia de la ei de pe site)

Am luat si eu lichid cu aroma de pepene galben, dar eu nu simt nici o aroma, asa ca zace intr-un sertar pana ii gasesc o intrebuintare impreuna cu un menthol tot de la ei. In schimb iau in mod regulat lichid cu aroma Tobaco (10ml la 2 saptamani) pe care il folosesc in principal in mixuri dar merge foarte bine si simplu ; am incercat si Marlboro care e ok.
Mokok

Mesajde kshkval » Sâm Aug 27, 2011 10:48 pm

Ai drepate alex cu vanzatorii ( vanzatorul ) din Grand Arena. In Lujerul sunt niste fete mai dezghetate...si au si forme ( sic ! ). Daca nu ai incercat 510 t...puteai sa iei...nu-s rau la pret....Cu lichidele nu au nimerit-o...Lasa ca schimba ei si aduc esente si baze :)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde alexgogo » Dum Aug 28, 2011 11:58 pm

Constat ca, cel putin deocamdata retail-ul de ET e foarte la inceput.

a, si am observat ca lichidul asta se arde (consuma) ultra-giga-mega repede. 3-4 tankuri pe zi, eu care seara mai aveam un sfert dintr-un lichid normal. Si n-am stat cu batu-n gura toata ziua, bateria ma tine la fel, aproape 2 zile.
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde Rainman » Mar Sep 13, 2011 2:16 pm

yoshy262 scrie:Sunt cei de la "ego-t"
Au stand si in Cora Lujerului.
Au preturi ok la kit-uri, pt. urgente sunt buni ca-s aproape, dar la lichide stau rau.
Sunt din alea facute pe buza cazii, cu litera si cifre, sticla incolora, "M 18" adica Marlboro 18 nicotina... :evil:

Salut,
Mi-am luat inima in dinti si am facut un drum pana acolo.
Au o dugheana gen acelea de sampling la parfumuri in zona restaurantelor, undeva spre mijlocul randurilor de case de marcat.
Aveau expuse si spre vanzare kit-uri de eGo-T, eGo-W(pixul), 510-T si inca unul la care nu am fost atent. Preturile sunt cele afisate pe site-ul firmei.
199 ron set eGo-W cu doua tigari complete, etc. Ma cam grabeam si nu am stat sa intreb de garantii, certificate de conformitate, etc., dar am luat o sticluta de lichid kent low 8mg/g despre care o spun cate ceva cand o sa incerc.
Oricum sticluta respectiva e jalnica, nu are capac cu sistem de siguranta pentru copii, eticheta este facuta la imprimanta de acasa, contine ceva avertismente, un numar de lot, "compozitia"(citez: glicerina vegetala, apa deionizata, altele<3%) si data expirarii.
Domnisorica de acolo parea ca isi facuse temele in ceea ce priveste produsele prezentate, dar cand am pronuntat cuvantul cartomizor a facut ochii mari.
Rainman
Vaper

Mesajde Rainman » Dum Sep 18, 2011 7:57 pm

Continuarea recenziei magazinului eGO-T din Cora Lujerului.
Ok, incredibil, dar am fost si a doua oara. Alta domnisoara, muuuult mai avizata in domeniu, am intrebat cate in luna si in stele (in limita a ceea ce cunosc si eu) si a reusit sa-mi dea raspunsuri bune.
Am mai cumparat un lichid RY4 16 mg PG (am un post in acest sens in alta sectiune a forumului-la comentarii produse cred) si un giantomizor ego-v F1 (nu am mai avut rabdare pana ajunge stocul de pe vapers, rushinica sa-mi fie).
Dupa doua zile de vapat la greu am constatat urmatoarele:
-giantomizorul se comporta bine (ca minus, peste noapte acumuleaza maxim doua picaturi de lichid in partea dinspre baterie-am un pitic pe creier cu lichidul curs, nu suport)
-RY4 este ok, senzatie placuta, vapori ok, fara senzatii ciudate ca de la cele facute pe marginea cazii. Si un plus, fata de prima sticluta cumparata de la ei, asta avea capac corespunzator si eticheta mai apropiata de original (vezi celalalt post).
In concluzie, presupun ca sentimentul de bine tine de vanzatorul de serviciu si lotul de produse adus. :lol:
Rainman
Vaper

Mesajde seb_64 » Lun Sep 19, 2011 3:16 pm

Fratilor, ce bine de voi ca aveti magazine de unde sa cumparati in caz de urgente. In Baia Mare este o taraba in mall si vanzatoarele, vorba ceea, doar formele is de ele. Nici un joyetech, o dau inainte cu original Sailebao, lichide doar dekang si 100%VG ca sica PG nu-i bun. 510-t din care vapez eu nici nu au auzit! Imi vine sa deschid eu un magazinas cochet pentru cunoscatori.
seb_64
Vaper

Mesajde m m s » Lun Sep 19, 2011 3:21 pm

seb_64 scrie:Fratilor, ce bine de voi ca aveti magazine de unde sa cumparati in caz de urgente. In Baia Mare este o taraba in mall si vanzatoarele, vorba ceea, doar formele is de ele. Nici un joyetech, o dau inainte cu original Sailebao, lichide doar dekang si 100%VG ca sica PG nu-i bun. 510-t din care vapez eu nici nu au auzit! Imi vine sa deschid eu un magazinas cochet pentru cunoscatori.

cred ca magazinul in cauza are si la Cluj 2 puncte de lucru tot in mall-uri. daca e asa atunci produsele le poti gasi si online pe http://www.etigarete.ro .
Produsele sunt chiar Sailebao. Am un atty 510 SR cam de 2 luni si jumatate, merge bine, am tras pe el cam50 ml de lichid. Il spal il usuc, ii fac cate un dry-burn cam la 5 ml vapati ...... deci numai de bine despre aceste produse.

Aburei densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde razorakarzr » Mie Oct 26, 2011 8:44 pm

Acest site are si in promenada mall braila.Am fost in seara asta si vazand magazinul am zis:"Ia hai sa vedem ce au si ei?"
Produsele sunt exact cele de pe site.Am intrebat de lichide daca VG sau PG,evident baiatul s-a intepat repede si a zis VG.Ei vand ET dar raman pe analoage:)).Preturi putin cam maricele la nu cine stie ce lichide dar trecem peste.Am intrebat de dse901 si a zis ca nu cunoaste( pe dinafara rau tipul).In rest nimic rau de zis.
razorakarzr

Mesajde kshkval » Mie Oct 26, 2011 11:21 pm

:) si unde am fost eu a trebuit sa astept un pic sa vina fata aia de la tigara
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde Didos » Vin Oct 28, 2011 11:15 pm

hahaha, asta e de departe cea mai tare. e ca si cum mergi la un nutritionist de 140 de kg:))
Didos
Vaper

Mesajde laoac » Sâm Oct 29, 2011 8:25 pm

Si eu va pot spune cate ceva de aceste gherete, doar de la ei am cumparat kitul ego-t:
-la cora lujerului cred ca sunt pe ture este o fata care este mult prea nestiutoare si care incearca sa vanda produsele(vineri seara a incercat sa-mi vanda lichid kent mentolat -vezi feedback pentru lichide)dar mai este si un tip care cunoste fiecare produs.
-au deschis in real la vitan stand si am fost azi acolo ca am aflat ca au zeama cum imi place mie si surpriza unu stia despre ce lichid vorbeam si celalat habar nu avea ( cred ca le fac training pe bani nostrii :evil: )
-in kitul achizitonat am avut 1 atomizator bun si unul stricat numai gust de ars - si asa am gasit vapers.ro in incercarea de al repara dar fara succes.
-la lichide au avut 2 loturi de malboro mediu care nu a semant unu cu altu si kent care un lot a fost mentolat.Azi am cumparat zeama noua si este exact ce cautam eu mentionez ca folosesc kent low de 8 mg.
-situl este foarte slab, nu inspira incredere si te face sa nu cumperi
Concluzia mea este ca pentru hardware ramane vapers.ro, i-am luat prietenei un atomizor mov pentru ego-t si scoate o gramada de "fum" fata de al meu.La lichide eu unul am fost si patit dar acum sunt multumit ;)
laoac

Mesajde blaqqcat » Mar Noi 01, 2011 12:22 pm

Baietii s-au aruncat cu ceva banuti in chestia asta, daca au ajuns si in Braila (chiar si prin colaborare).
Eu imi aduc aminte de voi de cand ati cerut subforum de reseller dar vindeati fakeuri ego-t (foarte bine facute apropos, felicitari).
Aveti fonduri, timp si ambitie, insa lipseste (inca) traseul binedefinit pe care ar trebui sa-l urmeze oferta voastra. Eu cu MULT mai putine fonduri am vandut doar produse originale, sub preturile altora, desi sunt mai scumpe si mai greu de obtinut de la producator.
Parerea mea este ca ar trebui sa abandonati furnizorii si producatorii dubiosi pentru ca vaperii (chiar si incepatorii) invata toate detaliile foarte repede si riscati sa nu mai cumpere a doua oara. (vezi comentul de mai sus drept referinta, nu mai cumpara de la voi garantat). Pe termen lung = FAIL. Exemplu de idee (traseu pentru lichide) : luati lichide Dekang, SLB si Joyetech, lasate in ambalaj original sigilat si aplicata eticheta voastra in RO, ca sticker. Si atat cu lichidele.

Ego-t, fara suparare, eu le zic direct chiar daca-mi dau foc la caciula.
Iti doresc succes si considera comentariul meu ca fiind un feedback constructiv!
PS: vreau si eu sa vad fetele :mrgreen:
Vapez tot ce prind cu tot ce prind => blog.ecigs.ro
blaqqcat
Vaper

Următorul

Înapoi la Recenzii magazine