"Magazin" nou!

Re: "Magazin" nou!

Mesajde keops » Mar Noi 01, 2011 9:17 pm

Eu o vorba veche : " Fa ce zice popa, nu ce face popa ! " :lol: nu inteleg ce treaba aveti cu niste simpli VANZATORI fratilor !!! Daca la un magazin care vinde produse de slabit vanzatoarea este o shaworma "cu de toate" care este faza? Eu zic ca ar trebui sa ganditi mai logic !
keops

Mesajde kshkval » Mie Noi 02, 2011 12:20 am

putea sa fie si ea, macar, o shaworma fara cartofi prajiti :)

blaqqcat....bune comentarii...acide si la obiect.....te astept mai des sa-ti dai cu parerea...
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde laoac » Vin Noi 11, 2011 12:00 am

Desi este un comentariu offtopic doar atat am de spus "acid si eu" te rog sa demonstrezi ca sunt angajat la aceea firma! imi exprim parerea fie ea buna sau rea.Ca sa nu ai dubii te rog sa-mi transmiti pe PM adresa de e-mail si iti voi trimite un email de la locul meu de munca.
Sfat: nu toti care isi dau cu parerea sunt si firme.Va multumesc
laoac

Mesajde kshkval » Vin Noi 11, 2011 7:33 pm

@laoac nu pricep cine ti-a zis ca esti vanzator/firma in domeniu ?
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde racris123 » Lun Feb 06, 2012 4:21 pm

Parerile mele:

- lichidele cred ca sunt originale (am luat de la ei sec 24mg normal la 12 ron si sec 24mg la 15 ron sigilat si in cutiuta de carton)
- tigarile sunt branduite din fabrica ego-tech si de o luna de cand le am functioneaza foarte bine bateriile
- ca minus - gama restransa de produse
racris123
Vaper

Mesajde kshkval » Lun Feb 06, 2012 6:33 pm

In cora lujerului sigur este ego-t . rox . Am luat de la ei candva F1, cam scumpe la momentul acela, dar Ok calitativ. De lichide am auzit multi ca se plangeau ( inclusiv pe forumul lor privat )... dar astea sunt de domeniu trecutului...nu stiu care e starea de azi.

pe situl etigar...rox la rubrica locatii sunt trecute mai multe , in diferite hypermarkete, dar nici unul in Bucuresti.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde sanitarium » Lun Feb 06, 2012 7:51 pm

sunt foarte bune lichidele de la ego-t din cora și real, dar din câte știu au doar vg.
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde Phlnx » Lun Feb 06, 2012 8:49 pm

am cumparat si eu lichid de la ei, de la real...nu sunt prea multumit:( singurul care mi-a placut era DK-TAB (tobacco). Ceilalti erau cu muuult sub dekangurile cumparate de altundeva :|
Phlnx
Vaper

Mesajde johnnypetre » Lun Feb 06, 2012 9:23 pm

nu vreau sa ma lungesc , sunt exact aromele de la dekang , dar mai slabute , si mai lichide(ma refer la ce vand ei drept vg). cum se explica asta... I have no clue. ma indoiesc ca isi baga ei nasu' , poate direct din china vin asa "rezolvate". - pe mine m-au linistit si nu ma mai tenteaza sunt si 12 lei ca na ... doar au taraba in hypermarket ce naiba.. aa apropo am incercat de la ei si lichidul dekang premium. sigilat etc cutiuta bla bal. gustul - total diferit , mult mai fin , placut sa zicem , aroma de tutun ramane mult in atomizor , per total arome diferite de ce au ei de obicei. nu le pot inlocui in cazul meu pe cele dekang normale. am dat 20 de lei pe o sticluta si sunt ultimii pe care ii vad cei din real de la mine.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde sanitarium » Lun Feb 06, 2012 9:34 pm

mie astea mi se par adevăratele lichide dekang, dar până la urmă știți care-i treaba cu gusturile..
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Lun Feb 06, 2012 10:28 pm

Nu are nimic gustul fiecaruia cu marca. Pe situl lor se specifica ca sunt produse de dekang. Nu cred ca-si permit sa minta pentru ca sunt o firma maricica si cred ca respecta legea ( cat poate fi ea de respectata ;) ). Sigur sunt ambalate in Romania. Acum fiecare ia ce vrea si de unde vrea ( eu imi iau baze vrac si sunt dispus sa iau de la cezar DK-TAB vrac...pentru ca am incredere in el ) .

Cat despre lichidele super extra premium ? :)

Nicstick, the official new bottle dealer in USA
Nicstick is Dekang official dealer of new bottled e-liquid in the Unite State of America. Dekang will launch a new bottle for the USA customers, you can contact Nicstick for the new bottled e-liquid .
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde johnnypetre » Lun Feb 06, 2012 10:44 pm

kash , mane , total de acord cu tine , dar aici vorbim despre teoretic si practic... sti bancul sigur :D

exemplu , in brasov avem 2 magazine principale de et-uri. cel din real (egot.ro ) si cei de la april electronic care vand detoate inclusiv sailebao si un pic de joytech. lichidele lor sunt "sailebao" - lichide , foarte , pg probabil majoritar. arome acceptabile sa zicem . multi pe care ii intalnesc pe strada cu tigari electronice le au de acolo si lichidul la fel. imediat le dau sa gust din dekangurile mele cumparat de peste tot, dar mai ales de la johnsmoke.(vg-uri) . toti raman masca si vor si ei./sa citez "alta viata" "nici nu se compara"

cand ma intalnesc cu cineva pe strada care a luat din real de la stand lichid. imi da, gust , simt gustul celor dekang de cele mai multe ori , dar mai slab si abur mai putin(ma gandesc ca poate e pg - desi nu se simte , sau ca e "scula" proasta). le dau sa guste din ce am eu la mine. raman masca si vor si ei.

ce concluzie sa tragem din asta ? crede-ma nu e vorba de gusturi.

si da, le-am vazut cutiile in care le vin lichidele celor din real. sunt exact ca cele de la dekang/boge.(ma refer cutiile de 20 de sticlute.)

e ciudat - si scrisul e diferit de pe sticle - ma refer la font. draq stie de unde le iau , la cati vand dekang pe alibaba...

oricum bineinteles cum zice si pbusardo. - orice merge pt tine si te tine departe de analoage e ok, nu conteaza parerea celorlalti.

apropo de cele premium. inteleg perfect ce vrei tu sa zici , dar iti spun ca era un alt gust . nu era tipic dekang , era asemanator cu lichidul celor de la nicoten desi nu cred ca iti e familiar. semana si cu ecopure intr-un fel.

seara buna

a sa nu uit un ps. apropo de dk-tab. am luat niste dktab pg de 24 de pe healthcabin. foarte slab(aroma) , nu inteleg de ce dar nu e cel cu care eram atat de obisnuit. deci se intampla si la case mai mari. sper sa va fie ok comanda la kil, stiu ca o asteptati cu drag.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde Phlnx » Lun Feb 06, 2012 10:58 pm

sa mai completez si eu cu ceva..in legatura cu lichidele luati de la ei: cum zice si johnny - au aroma asemanatoare, dar m mai slaba, mai ales cele fructate (zic eu:-??)

Sa scriu si ceva pozitiv: am luat o baterie d la ei...din nefericire, dupa un scurtcircuit la un atty ego-t, s-a stricat, scotand un fum imens. Mam dus la ei, ca nu-mi merge bateria si mi-au schimbat bateria intrebari (cu toate ca eu am fost de vina si nu erau obligati sa-mi schimbe)
Phlnx
Vaper

Anterior

Înapoi la Recenzii magazine