kash , mane , total de acord cu tine , dar aici vorbim despre teoretic si practic... sti bancul sigur

exemplu , in brasov avem 2 magazine principale de et-uri. cel din real (egot.ro ) si cei de la april electronic care vand detoate inclusiv sailebao si un pic de joytech. lichidele lor sunt "sailebao" - lichide , foarte , pg probabil majoritar. arome acceptabile sa zicem . multi pe care ii intalnesc pe strada cu tigari electronice le au de acolo si lichidul la fel. imediat le dau sa gust din dekangurile mele cumparat de peste tot, dar mai ales de la johnsmoke.(vg-uri) . toti raman masca si vor si ei./sa citez "alta viata" "nici nu se compara"
cand ma intalnesc cu cineva pe strada care a luat din real de la stand lichid. imi da, gust , simt gustul celor dekang de cele mai multe ori , dar mai slab si abur mai putin(ma gandesc ca poate e pg - desi nu se simte , sau ca e "scula" proasta). le dau sa guste din ce am eu la mine. raman masca si vor si ei.
ce concluzie sa tragem din asta ? crede-ma nu e vorba de gusturi.
si da, le-am vazut cutiile in care le vin lichidele celor din real. sunt exact ca cele de la dekang/boge.(ma refer cutiile de 20 de sticlute.)
e ciudat - si scrisul e diferit de pe sticle - ma refer la font. draq stie de unde le iau , la cati vand dekang pe alibaba...
oricum bineinteles cum zice si pbusardo. - orice merge pt tine si te tine departe de analoage e ok, nu conteaza parerea celorlalti.
apropo de cele premium. inteleg perfect ce vrei tu sa zici , dar iti spun ca era un alt gust . nu era tipic dekang , era asemanator cu lichidul celor de la nicoten desi nu cred ca iti e familiar. semana si cu ecopure intr-un fel.
seara buna
a sa nu uit un ps. apropo de dk-tab. am luat niste dktab pg de 24 de pe healthcabin. foarte slab(aroma) , nu inteleg de ce dar nu e cel cu care eram atat de obisnuit. deci se intampla si la case mai mari. sper sa va fie ok comanda la kil, stiu ca o asteptati cu drag.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .