Arnold12 scrie:
Am intrebat cine este producatorul, raspuns, CHINA.

racris123 scrie:Am cumparat un VG deluxe tobacco de 24mg, voi reveni cu parerea mea despre el.
Arnold12 scrie:La intrebarea cit tine o baterie de 1100mAh, raspunsul a fost 3 zile iar cea de 650mAh 2 zile.
Arnold12 scrie:La intrebarea cit tine o baterie de 1100mAh, raspunsul a fost 3 zile iar cea de 650mAh 2 zile.
bug77s scrie:Arnold12 scrie:La intrebarea cit tine o baterie de 1100mAh, raspunsul a fost 3 zile iar cea de 650mAh 2 zile.
deci...cumparati de la profeionisti!
racris123 scrie:racris123 scrie:Am cumparat un VG deluxe tobacco de 24mg, voi reveni cu parerea mea despre el.
Ok, revin cu pareri. Lichidul a fost bun, putin cam subtire pentru un VG dar nu a cauzat probleme. Aroma destul de apropiata de tabac.
AndreiC17 scrie:Hm ,curios. Eu lucrez in AFI la tigarile electronice. Sunt sigur 100% ca nu ti-am/v-am zis de 'producatorul' ala. Poate ca ai/ati intrebat de tara de provenienta.. Atunci,da,CHINA. Asta se pare ca e singurul lor produs original)
AndreiC17 scrie:La un fumator de un pachet de tigari clasice pe zi,bateria de 650 mAh poate duce la o zi ,o zi si jumatate,iar cea de 1100 mAh este cu 53% mai puterinca decat cea de 650. Ar fi undeva pe la 3 zile..
AndreiC17 scrie:...bateria de 650 mAh poate duce la o zi ,o zi si jumatate,iar cea de 1100 mAh este cu 53% mai puterinca decat cea de 650. Ar fi undeva pe la 3 zile..
Madalin scrie:AndreiC17 scrie:Hm ,curios. Eu lucrez in AFI la tigarile electronice. Sunt sigur 100% ca nu ti-am/v-am zis de 'producatorul' ala. Poate ca ai/ati intrebat de tara de provenienta.. Atunci,da,CHINA. Asta se pare ca e singurul lor produs original)
Sau poate ca nu e chiar asa de curios. Postarea lui Arnold e din februarie. Esti/sunteti sigur ca atunci lucrai/lucrati acolo? Poate era v'o colega mai neinstruita.
AndreiC17 scrie:La un fumator de un pachet de tigari clasice pe zi,bateria de 650 mAh poate duce la o zi ,o zi si jumatate,iar cea de 1100 mAh este cu 53% mai puterinca decat cea de 650. Ar fi undeva pe la 3 zile..
Astea-s informatiile din carti. Daca-i intrebi p-aia care-au mai "ars" ceva baterii la viata lor, s-ar putea sa dea alte cifre.
Aburi densi
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator