de executivul » Dum Mai 01, 2011 6:52 pm
Oameni buni cand atasezi paypal la un CARD (nu merge la cont fara card) te taxeaza si codul tranzactiei e codul de confirmare pt paypal, daca ai homebank intri si afli codul instant, altfel trebuie sa faci un drum la banca sa afli codul, ceea ce dureaza, de asta expresia cu confirmarea in 2 zile.
Jhonutz are dreptate, in Iasi cam greu de spagit la vama, sunt multe personaje prezente, chiar si clienti desi la usa scrie sa se intre pe rand, mai urla tantile alea catodata sa ramana numai unul, chiar si asa, daca nu-ti cere 0.00001 ron nu poti scoate tu bani sa-i pui pe tejghea ca dai in altceva si risti sa le enervezi, eu prima comanda am avut-o cu 30$ scris pe colet dar am scapat, la a doua am rugat la HG sa-mi treaca 9$ si asa au facut, chiar le-am explicat la vamese ca nu e "un pix desfacut" ci o tigara electronica, nu cred ca sunt fumatoare pt ca desi au fost interesate de poveste nu m-au intrebat mai multe detalii.
Oricum daca maddoc merge in continuare pe micsorarea preturilor (lichidele HG costa la vapers exact cat in China) eu prefer sa iau de la el si sa scap de asteptare si vama.
Stima.
Sent from my iPhone using Tapatalk