06/01/2011, 12:58 Comanda trimisa si platita prin card direct, prin serviciul de plati IWSmile, un fel de PayPal italienesc, insa plata a decurs OK fara a crea conturi, etc.
06/01/2011 4:03 PM Primit Email pentru confirmarea primirii ordinului.
dupa care s-a lasat o tacere adanca pana pe
13/01/2011 9:35 PM Primit Email pentru a confirma ca ordinul este in lucru.
19/01/2011 10:00 am trimis un mail ca sa aflu noutati despre ordin.
19/01/2011 2:43 PM raspuns la mail, coletul expediat si factura atasata la mail. A fost nevoie de 13 zile pentru a procesa un ordin, cumva normal avand in vedere ca am comandat 17 articole in diferite cantitati, de la 100 ml pentru e-liquid la 7 ml aromele.
24/01/2011 gasit in cutia postala fituica si ridicat coletul de la OP de cartier, nici vorba de vama, coletul era din UE
Am ales varianta de transport ieftin, fara cod de urmarire, costurile au fost 5.70 Euro, adica ceva mai putin de 5% din totalul comenzii.
Produsele au fost trimise intr-un plic cu protectie, varianta destul de riscanta avand in vedere natura articolelor din interior, in fine nu am gasit nimic spart, totul era sigilat, ambalat si etichetat profi direct in fabrica.
O singura mentiune as avea, nu am comandat la toate articolele cantitatea si taria propusa implicit pe site-ul flavourart, a fost o comanda destul de dificila, sa dau exemplu: E-liquid la 100 ml in tarii diferite, 36mg sau 24mg, Qhit, care apropo este excelent la 50ml, aromele la 7ml sau la 20ml. Aici a fost si o problema, Hypnotic Mist a fost comandat si platit la 20ml, insa a ajuns la destinatie micsorat la standardul de 7ml. Adica o diferentza de 1.5Euro, nu cred ca o s-o mai reclam. Asa ca apx. 98% a fost OK, sunt foarte multumit ca a iesit.
Inainte de poza cu articolele as vrea sa mai spun ca se vede cu usurinta un articol fabricat, ambalat si etichetat la locul de origine. Si parca se simte si la gust... dar aici este posibil sa fiu subiectiv, sunt incantat ca nu am aruncat banii pe fereastra.