Mahoarca. ro scrie:Desi am mai raspuns in cadrul acestui forum la problemele semnalate de clientii siteului site.ro
Stimate domn,
eu nu ma leg de calitatea produselor dumneavoastra fiindca pe vremea cand le-am incercat eram prea "proaspat" in domeniu si, in consecinta, neexperimentat.
Totusi nu ma pot abtine sa remarc faptul ca sunteti deranjat de faptul ca sunt clienti care ajung sa va faca reclama negativa pe forumuri in loc sa vi se adreseze direct. Eu sunt unul din fostii clienti care a incercat sa ia legatura cu dumneavoastra. Dupa o comanda in data de 16 mai, in data de 18 mai, la ora 20:09 v-am trimis un mail prin care va semnalam cateva mici probleme. Iar mesajul meu a ramas fara raspuns, deci a fost ignorat. Nu ma asteptam la altceva decat un scurt raspuns gen "Ups! [blush]", si totul era ok.
In consecinta trebuie sa recunoasteti ca nu numai clientii sunt de vina pentru faptul ca numele afacerii dumneavoastra ajunge sa fie ponegrit pe forumuri. Comunicare cu clientii este esentiala. La fel si imaginea cu care se prezinta in fata lor.
Btw, "Baterii" se scrie cu doi de " i "