Experienta neplacuta cu lichidele luate de pe mahoarca. ro

Experienta neplacuta cu lichidele luate de pe mahoarca. ro

Mesajde asoka » Mar Iun 21, 2011 6:22 pm

Atentie, am facut o comanda mare rau de pe situl de mai sus http://www.mahoarca.ro si s-a dovedit a fi ce zice si numele ...parerea mea si a altora care am fumat din ele ca sunt mai proaste decat un gunoi...am luat si dekang si ecovape...toate vg ...sunt prea groase ca si consistenta ...toate au acelasi gust aproape indiferent de aroma...simti o oarecare aroma la primele fumuri doar la cele mai aromate gen red bull, fruit mix sau de genu...dupa care si aia dispare si revii la gustul de baza al lichidului unu intepator...gretos...si oarecum toxiinfectios :))...lichidele datorita senzatie naspa par mai tari decat sunt...
In leg cu ecovape-ul trebuie sa mai vad poate e mai ok am fumat pe graba vanilie si inca nu jur ca e execrabil
Abia asteptam sa fumez un davidoff...si canci are acelasi gust ca restu...etichete printate la laser color ca e mai ieftin :)
Mentionez ca stiu cum sunt lichidele dekang ok...

Din cate vad prezentarea lichidelor arata la fel si in urmatoarele sit-uri asa ca beware: http://www.fumeazaieftin.ro/e-lichid-dekang, http://www.e-tigare.ro/e-lichid-dekang, http://www.ecovape.ro/e-lichid-dekang,

Astept si parerea voastra.
asoka
Vaper

Re: Feriti-va de a cumpara de pe mahoarca. ro

Mesajde yoshy262 » Mar Iun 21, 2011 7:42 pm

asoka - e primul post al tau, review negativ.
Sa inteleg ca ti-ai facut cont aici tocmai sa ne avertizezi in privinta asta?
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde asoka » Mar Iun 21, 2011 8:22 pm

Salut, vapez cam de 1 luna jumate...trecerea a fost foarte usoara spre mirarea mea de la un fumator inrait la un vaper inrait :) momentan am vre-o 15 arome de lichid cel putin din gama dekang cele mai multe dar si tw si fla...
Citeam forumul de ceva vreme dar da am luat decizia sa ma inregistrez pentru a avertiza potentialii cumparatori si a ne feri de tzepe cum am luat eu si prietenii mei...am considerat ca acesta este un forum al celor care cauta distribuitori de calitate. Nu e placut sa arunci atatia bani plus timp pentru o marfa atat de proasta...si din pacate nu e parerea mea ci a tuturor celor care au fumat acele lichide...e pacat ca un incepator sa nimereasca din prima acest fel de lichide si asta sa-l faca sa renunte...n-am nimic cu oamenii care se ocupa cu afacerea aia dar ar face bine ca daca tot s-au chinuit sa faca situ-rile alea sa faca rost si de niste lichide mai ok...parerea mea e ca ce vand ei e facut chiar de ei din cine stie ce surse pentru ca e prea diferit de ce am mai fumat dekang din diverse surse...
asoka
Vaper

Mesajde baubau » Mar Iun 21, 2011 11:20 pm

Si foarte bine ai facut, eu nu vad nici o suspiciune in msgul tau. Oricum pentru mine exista un singur site in tara cu produse calitative si-l stie toata lumea, restul nu ma intereseaza. Acum imi fac stocul din marea britanie cat sunt p-aci dar din tara, daca mai e nevoie de cate ceva pe timul iernii cumpar dintr-un singur loc. Si la total am o suma cu trei zerouri lasata pe acel site.
baubau
Vaper

Mesajde asoka » Mie Iun 22, 2011 12:48 am

Ca sa fiu mai neutru...sfatul meu e ca atunci cand cumparati prima oara dintr-un loc nou sa nu va aruncati la comenzi mari...e mai sigur asa :)

eu m-am ales cu cateva sticlute de lichid caruia inca nu stiu ce intrebuintare sa-i dau...aveti idee la ce s-ar putea folosi in afar de vapat desigur? :) ...a si cu priviri suspecte din partea celor carora le-am facut serviciu sa le cumpar ..bine ca n-am ales eu sursa :))
asoka
Vaper

Mesajde andrastm » Mie Iun 22, 2011 12:57 am

Daca e pg ca solutie de curatat :lol:
Imagine
andrastm
Vaper

Mesajde asoka » Mie Iun 22, 2011 1:01 am

da lasa ca m-am amarat si din cauza asta ca din pacate e vg :))

sau mai degraba ceva slanina...ahaaa cred ca fac un opaitz :d
asoka
Vaper

Mesajde baubau » Mie Iun 22, 2011 1:03 am

asoka scrie:Ca sa fiu mai neutru...sfatul meu e ca atunci cand cumparati prima oara dintr-un loc nou sa nu va aruncati la comenzi mari...e mai sigur asa :)

eu m-am ales cu cateva sticlute de lichid caruia inca nu stiu ce intrebuintare sa-i dau...aveti idee la ce s-ar putea folosi in afar de vapat desigur? :) ...a si cu priviri suspecte din partea celor carora le-am facut serviciu sa le cumpar ..bine ca n-am ales eu sursa :))

Ca tot spuneai ca sunt prea fluide si lipseste cu desavarsire aroma, adauga niste apa distilata si aromele lor specifice apoi vapeaza-le. Daca ele nu au fost satisfacatoare de cand le-ai cumparat, fa-le tu pe bunul plac.
baubau
Vaper

Mesajde asoka » Mie Iun 22, 2011 1:08 am

nu cred ca merita asa ceva eu ma gandeam la folosiri mai practice gen uns balamale mai stiu eu....n-au nici o aroma normala in schimb au toate aceasi aroma...a unsorii de baza...ceva gen fund de gandac ars la soare ca sa fiu poetic :)
asoka
Vaper

Mesajde asoka » Mie Iun 22, 2011 1:17 am

opinia altora:

"Comentariu prin emil on martie 20, 2011 11:23

am si eu o intrebare la voi? ce stiti de cei care vand pe mahoarca? am cumparat de la ei un kit si un lichid si sunt groaznice. lichidul zici ca e apa de ploaie iar atomizoarele de la tigari m-au tinut 2 zile fiecare. cum pot sa mi recuperez paguba? cand i am sunat nu mi au mai rasp la telefon. pe tzeparii astia nu ii vede chiar nimeni?
Răspunde

Comentariu prin forumtigaraelectronica on martie 20, 2011 11:45

Sal Emil… nu stiam sincer ce se intampla, insa am vazut preturile cam mici…
Răspunde"

Link-ul:
http://forumtigaraelectronica.wordpress ... ectronice/
asoka
Vaper

Mesajde emil1964 » Mie Iun 22, 2011 3:46 pm

Citesc cu interes acest forum dar la cele specificate mai sus nu am putut ramane fara o reactie.
Sunt e-fumator si am incercat si eu cateva lichide de pe piata si eu ma declar foarte multumit de lichidul de la e-tigare.ro acelas care il vinde si siteul mai sus mentionat deoarcece pe eticheta scrie mahoarca.
Am achizitionat foarta multa vreme de la o firma din parcarea Billa Militari si pe zi ce trece parca era mai prost si dupa o vreme a disparut si inscriptia acea de pe capac.
Prin urmare modul de abordare a lui " asoka ", daca nu este dubios lasa cu siguranta multe semne de intrebare.
In rest va doresc pufaiala placuta
identic cu utilizatorul mahoarca ro
emil1964

Mesajde asoka » Mie Iun 22, 2011 6:30 pm

Daca n-as mai fi fumat si alte lichide poate ca as fi zis si eu ca asa o trebui sa fie...
Eu mi-am facut datoria de a avertiza pe un forum mare al vaperi-lor asupra acelor lichide...cine are urechi de auzit sa auda cine nu treaba lui...
Sper din toata inima ca "mahoarca" de am cumparat-o eu pe bani multi si munciti sa fi fost un accident...de productie...o incercare de a drege stocul gol...sau mai stiu eu ce...
asoka
Vaper

Mesajde yoshy262 » Mie Iun 22, 2011 7:59 pm

Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde Mahoarca.ro » Joi Iun 23, 2011 12:56 am

Desi am mai raspuns in cadrul acestui forum la problemele semnalate de clientii siteului mahoarca. ro, vin si aici cu o lamurire.
Domnule asoka, ati solicitatat returnarea sticlutelor de lichid care v-au nemultumit?
Daca nu ati incercat aceasta posibilitate ( care cu siguranta este aceptata de siteul care il administrez), actiunea dvs. din acest treadh nu reprezinta decat un act de rautate cat si de dezinformare a celor ce v-au citit posturile.
In cazul in care nu ati solicitat rambursarea produselor dar nu ati depasit termenul de 10 zile lucratoare de la data achizitionari, nu este tarziu sa faceti aceasta solicitare iar in felul acesta ati gasi cea mai buna intrebuintare pentru lichidul achizitionat de la noi.
Mahoarca.ro
Reseller

Mesajde asoka » Joi Iun 23, 2011 1:35 am

Domnule administrator al mahoarca. ro acesta este un extras din sectiunea garantie si retur a sitului dvs. :
"NU SE ACORDA GARANTIE:
* Nu fac obiectul garantiei consumabilele (cartusele de rezerva, e-liquid)." de ce sa fi dorit sa va contactez din nou...pentru a ma tigani in stilul romanesc, pentru a ameninta sau a ma ruga sa-mi dati banii inapoi? nu sunt genu...poate ca mi-ati fi dat banii inapoi, poate mi-ati fi oferit in schimb alte produse...poate...oricum am pierdut destul timp cautand in site facand comanda adunand si comenzile prietenilor facand drumul pana la dvs pentru a mai investi si alt timp in asta...
Am tot respectul pentru munca depusa in a pune siturile pe picioare pentru efortul de a aduce produse...cred ca pentru toti cei care aburim e o bucurie sa gasim marfa mai usor...nu contest nici macar amabilitatea dvs. si realitatea faptului ca poate returnati banii clientilor nemultumiti...dar..si e un DAR mare de ce sa strici atat munca scotand la vanzare niste lichide atat de proaste...pentru un ban gramada in plus castigat cu riscul de a va pierde in viitor clientii...parerea mea e ca nu merita...ce ziceti...
Aveti deja afacerea pusa pe picioare sfatul meu e sa cautati asiduu surse de aprovizionare cu lichide bune,...asa cu totii vom fi castigati...
inainte sa postez aici...m-am indoit de mine si gustul meu...am incercat si reincercat de cateva ori lichidele toata aromele cumparate...chiar daca mi se infunda atomizorul cu ele...apoi am intrebat si prietenii pentru care am cumparat si concluzia a fost unanima si clara lichidele erau foarte proaste...oricat ne doream sa nise para bune...
Nu o luati ca pe o rautate ca nu e e pur si simplu reactia unui client care a platit o marfa proasta si a spus asta in speranta ca si altii vor face la fel si astfel piata va deveni obligata mai buna...zic ca e timpul pentru ca din ce in ce mai multi renunta la tigari pentru aceasta modalitate mai sanatoasa si chiar si mai ieftina..
Daca dvs sustineti ca acele lichide sunt dekang va rog sa dovediti si sa ramana vina lor pentru un accidental lot prost.
Numai bine si sper ca data viitoare sa se auda numai laude in ce privesc produsele achizitionate de la dvs.!
asoka
Vaper

Mesajde asoka » Joi Iun 23, 2011 2:01 am

Un detaliu, sticlutele dekang vin cu data producerii si expirarii serigrafiata pe sticluta, si la toate cumparate pana acum data productiei este foarte recenta cel mai frecvent lichidul este produs in luna in care il cumperi...sticlutele dvs. nu au data pe ele ci pe hartiuta printata si lipita si data apare la toate cumparate dekang 15/11/2010 si ecovape 20/12/2010 !!! etichetele sunt modele diferite ecovape avand http://www.e-tigare. ro pe ea si dekang avand http://www.mahoarca. ro...
asoka
Vaper

Re: Feriti-va de a cumpara de pe site.ro

Mesajde asoka » Joi Iun 23, 2011 2:39 am

Rog moderatorii sa schimbe titlul acestui topic in "Experienta neplacuta cu lichidele cumparate de pe mahoarca. ro" pentru a fi mai in ton cu adevarul si pentru a nu da impresia nimanui ca tot ce vand oamenii astia este prost, nu aceasta fiind intentia mea atat timp cat nu am avut experienta cu altceva dcat lichidele vandute...
asoka
Vaper

Mesajde paul_damian » Joi Iun 23, 2011 9:25 am

Mahoarca. ro scrie:Desi am mai raspuns in cadrul acestui forum la problemele semnalate de clientii siteului site.ro

Stimate domn,

eu nu ma leg de calitatea produselor dumneavoastra fiindca pe vremea cand le-am incercat eram prea "proaspat" in domeniu si, in consecinta, neexperimentat.

Totusi nu ma pot abtine sa remarc faptul ca sunteti deranjat de faptul ca sunt clienti care ajung sa va faca reclama negativa pe forumuri in loc sa vi se adreseze direct. Eu sunt unul din fostii clienti care a incercat sa ia legatura cu dumneavoastra. Dupa o comanda in data de 16 mai, in data de 18 mai, la ora 20:09 v-am trimis un mail prin care va semnalam cateva mici probleme. Iar mesajul meu a ramas fara raspuns, deci a fost ignorat. Nu ma asteptam la altceva decat un scurt raspuns gen "Ups! [blush]", si totul era ok.

In consecinta trebuie sa recunoasteti ca nu numai clientii sunt de vina pentru faptul ca numele afacerii dumneavoastra ajunge sa fie ponegrit pe forumuri. Comunicare cu clientii este esentiala. La fel si imaginea cu care se prezinta in fata lor.

Btw, "Baterii" se scrie cu doi de " i " ;)
paul_damian
Vaper

Re: Experienta neplacuta cu lichidele luate de pe mahoarca.

Mesajde Mahoarca.ro » Vin Iun 24, 2011 12:36 am

Domnule Paul, imi exprim regretul pentru faptul petrecut in scurta dvs. descriere. pe aceasta cale va anunt ca persoana care se ocupa de sectiunea mail si garantii a fost destituita din pricina slabei activitati cat si a numeroaselor interpelari pe aceasta cale care nu au fost solutionate corespunzator cu interesul societatii.
Ca urmare a acestei neplacute intamplari va rog sa sa solicitati in cadrul unei convorbiri telefonice o remediere a doleantelor dvs.
In general vaghez la toate semnalarile clientilor si iau act de toate aprecierile.
Sper ca pe viitor relatia dintre magazin si client, sa se incadreze in cele mai bune conditii.
Va asigur de tot suportul meu in orce fel de problema legata de functionarea activitatii pe care o desfasuram.
Ca sa inchei, doresc sa afirm, ca societatea pe care o reprezint nu reprezinta perfectiunea intruchipata, dar cu ajutorul dumneavoastra, sper sa devina.
Ca acest deziderat sa devina realitate solicit pe aceasta cale celor ce cosidera ca au fost nedreptatiti, sau pur si simplu nemultumiti de caliatea serviciilor sau a produselor, sa ia legatura cu noi pentru rezolvarea problemelor.
Mahoarca.ro
Reseller

Re: Experienta neplacuta cu lichidele luate de pe mahoarca

Mesajde Mahoarca.ro » Vin Iun 24, 2011 1:13 am

in ce priveste dovada provenientei, am sa rog ca cei ce sunt interesati sa solicite in cadrul unei intrevederi personale sa ii fie prezentate si documentele de provenienta.
Din motive de securitate concurentiala, nu pot prezenta decat cel mult un document foarte cenzurat in cadrul forumului.
Mahoarca.ro
Reseller

Următorul

Înapoi la Recenzii magazine