Experienta neplacuta cu lichidele luate de pe mahoarca. ro

Re: Experienta neplacuta cu lichidele luate de pe mahoarca.

Mesajde omnio » Vin Dec 30, 2011 8:18 pm

neluman scrie:
Lizicat scrie:@omnio eu n-am nici o treaba cu mahoarca. N-am cumparat si nu stiu daca voi cumpara vreodata de la ei. Dar tu folosesti doua cuvinte care n-au nici o legatura cu realitatea. 1. "original" si 2. "contrafacute". Discutam despre produse chinezesti. La ei, pentru ei, sau pentru 99.99999% dintre ei nu exista aceste concepte. In al doilea rand "acceasi sursa" NU inseamna produse identice. Acceasi fabrica produce e-lichid cu retete diferite pentru clienti diferiti sau pentru acelasi client. Si acesta este un exemplu. Apoi sunt mai multe fabrici, cu acelasi nume, care produc acelasi atomizor dar cu materiale si tehnologii diferite. Apoi sunt fabrici care nu produc decat unul sau cateva tipuri de subansamble, de diverse calitati, pe care le vand celor care comercializeaza produsul finit. Si, de parca n-ar fi destul, intervine si factorul uman. Asa ca... naiba stie cat e vina celor de la mahoarca!

bravo lizi, cata dreptate ai...am mai incercat si eu sa explic aceste lucruri...poate se intelege pana la urma

Iar asa-zisii tepari sunt doar niste reselleri neintelesi.
omnio
Vaper

Mesajde Adrian01 » Vin Dec 30, 2011 8:26 pm

Gata dragilor. Mers la mahoarcă, dat kitu', dat banii back. Vanzatorul nu a comentat de loc. Mers la alt magazin, dar despre cu si de unde am cumparat, vom povesti la anul. Am vrut sa ma duc la vapers dar au inchis azi din pacate.
Adrian01

Mesajde Lizicat » Sâm Dec 31, 2011 11:07 am

omnio scrie: ...Iar asa-zisii tepari sunt doar niste reselleri neintelesi.

Ei.. nici chiar asa. Fiecare resseler are obligatia (daca chiar vrea sa vanda lucruri calumea) de a se asigura ca alege cel mai bun furnizor pe care il gaseste. Si asta dupa ce testeaza personal produsele. Si fara sa mai tina cont de diferentele de pret intre furnizori "ce par" sa aiba produse similare. Si fii convins ca asa se intampla in cazul marilor resseleri din Ro.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde Mahoarca.ro » Dum Ian 01, 2012 7:28 pm

Am testat toate tigarile si combinatile posibile, pana acum nu am gasit inca tigara fara probleme. Chiar nu m-am orientat la ce este mai ieftin in detrimentul calitatii, insa atunci cand apare o problema se remediaza si totul trebuie sa fie perfect.
Din pacate clientul nostru nu este nemultumit de calitate mai degraba observ o teorie a produsului original.
Kitul era chiar fabricat de SLB desi cred ca are foarta putina relevanta cine in produce considerand ca mai important este ce face.
Mahoarca.ro
Reseller

Mesajde m m s » Lun Ian 02, 2012 3:33 am

site.ro scrie:Am testat toate tigarile si combinatile posibile, pana acum nu am gasit inca tigara fara probleme. Chiar nu m-am orientat la ce este mai ieftin in detrimentul calitatii, insa atunci cand apare o problema se remediaza si totul trebuie sa fie perfect.
Din pacate clientul nostru nu este nemultumit de calitate mai degraba observ o teorie a produsului original.
Kitul era chiar fabricat de SLB desi cred ca are foarta putina relevanta cine in produce considerand ca mai important este ce face.

Chiar crezi ca vanzand ceva original, clientul este multumit 100 %?
Nu este asa.......
Clientul este multumit doar daca nu are observatii...........sau critici..........

Aburei densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde neluman » Lun Ian 02, 2012 10:38 am

"Clientul este multumit doar daca nu are observatii...........sau critici.........."
asta mi se pare exagerat de logic :)
comenzi@arome-tigarielectronice.ro
neluman@gmail.com, 0731357656
neluman
Reseller

Mesajde NoiseR » Mie Ian 04, 2012 1:52 am

Am luat kit-ul EGO-T din mahoarca. Cam dezamagit, eram novice in domeniu. Atomizorul a tinut 2 saptamini, iar bateria 3 saptamini dupa care am primit un fum toxic din buton :D. Am aruncat-o imediat de teama sa nu explodeze. Parerea mea este ca produsele sunt contrafacute acolo. Ulterior nu am mai apelat la ei.
NoiseR
Vaper

Mesajde Mahoarca.ro » Vin Ian 13, 2012 7:25 pm

NoiseR scrie:Am luat kit-ul EGO-T din mahoarca. Cam dezamagit, eram novice in domeniu. Atomizorul a tinut 2 saptamini, iar bateria 3 saptamini dupa care am primit un fum toxic din buton :D. Am aruncat-o imediat de teama sa nu explodeze. Parerea mea este ca produsele sunt contrafacute acolo. Ulterior nu am mai apelat la ei.

Sunt destul de sceptic la cele afirmate mai sus, produsele comercializate de noi sunt insotite de garantie, prin urmare se putea solicita remedierea problemelor in baza garantiei.
Mahoarca.ro
Reseller

Mesajde Aplexw » Sâm Ian 14, 2012 1:31 am

Am avut un lichid dekang usa mix 24 mg de la mahoarca . ro , cred ca e cel mai ok lichid cu gust de "tigara" de la dekang , adica nu are mirosul ala specific rau si gretos , e VG deci cantitatea de aburi e mare , th corespunzator si aroma buna . Il recomand .

Este o parere pur personala fara caracter comercial , nu stiu cine administreaza mahoarca . ro iar intre mine si acel magazin sunt vreo 550 km distanta .
Aplexw

Mesajde omnio » Sâm Ian 14, 2012 11:34 pm

Pana una-alta iar am trecut pe la magazin sa cumpar ceva si iar nu aveau, de data asta un incarcator. Pana acum am dat bara cand am vrut sa cumpar atomizor, baterie, lichid, cartuse, incarcator, in numai 3 luni (jucariile astea apareau pe site ca fiind disponibile/in stoc). Cand vine vorba de site eu chiar nu inteleg politica Mahoarcai.
omnio
Vaper

Mesajde NoiseR » Lun Ian 16, 2012 11:38 pm

site.ro scrie:
NoiseR scrie:Am luat kit-ul EGO-T din mahoarca. Cam dezamagit, eram novice in domeniu. Atomizorul a tinut 2 saptamini, iar bateria 3 saptamini dupa care am primit un fum toxic din buton :D. Am aruncat-o imediat de teama sa nu explodeze. Parerea mea este ca produsele sunt contrafacute acolo. Ulterior nu am mai apelat la ei.

Sunt destul de sceptic la cele afirmate mai sus, produsele comercializate de noi sunt insotite de garantie, prin urmare se putea solicita remedierea problemelor in baza garantiei.

Ok. Sunt primul client in ziua de 21 noiembrie 2011, din Chisinau, am luat kit EGO-T Standart. Ideia e ca nu am avut posibilitatea sa recurg la garantie, fiind putin departe ;)
NoiseR
Vaper

Mesajde racris123 » Vin Feb 03, 2012 10:31 pm

asoka scrie:Atentie, am facut o comanda mare rau de pe situl de mai sus http://www.mahoarca.ro si s-a dovedit a fi ce zice si numele ...parerea mea si a altora care am fumat din ele ca sunt mai proaste decat un gunoi...am luat si dekang si ecovape...toate vg ...sunt prea groase ca si consistenta ...
Astept si parerea voastra.

Confirm: lichid Dekang SEC 26mg este o porcarie sinistra. Exact cum ai spus prea gros si fara nici un gust. Infunda atomizoarele.
racris123
Vaper

Mesajde Mahoarca.ro » Mar Feb 07, 2012 1:36 am

racris123 scrie:
asoka scrie:Atentie, am facut o comanda mare rau de pe situl de mai sus http://www.mahoarca.ro si s-a dovedit a fi ce zice si numele ...parerea mea si a altora care am fumat din ele ca sunt mai proaste decat un gunoi...am luat si dekang si ecovape...toate vg ...sunt prea groase ca si consistenta ...
Astept si parerea voastra.

Confirm: lichid Dekang SEC 26mg este o porcarie sinistra. Exact cum ai spus prea gros si fara nici un gust. Infunda atomizoarele.

Domnule racris123, va rog daca nu sunteti multumit de calitatea lichidelor pe care le-ati achizitionat sa returnati comnada.
Mahoarca.ro
Reseller

Mesajde Mahoarca.ro » Mar Feb 07, 2012 2:02 am

omnio scrie:Pana una-alta iar am trecut pe la magazin sa cumpar ceva si iar nu aveau, de data asta un incarcator. Pana acum am dat bara cand am vrut sa cumpar atomizor, baterie, lichid, cartuse, incarcator, in numai 3 luni (jucariile astea apareau pe site ca fiind disponibile/in stoc). Cand vine vorba de site eu chiar nu inteleg politica Mahoarcai.

Din pacate pana la momentul de fata nu am gasit solutia de corelare a site-ului cu programul de facturat.
Se lucreaza la implementarea acestei solutii pentru a beneficia de un stoc real 100%.
Inteleg sincer impedimentul si facem eforturi de a transmite firmei ce administreaza site-ul stocurile zilnic.
Mahoarca.ro
Reseller

Mesajde Lizicat » Mar Feb 07, 2012 3:14 am

site.ro scrie:Din pacate pana la momentul de fata nu am gasit solutia de corelare a site-ului cu programul de facturat.
Se lucreaza la implementarea acestei solutii pentru a beneficia de un stoc real 100%.
Inteleg sincer impedimentul si facem eforturi de a transmite firmei ce administreaza site-ul stocurile zilnic.

de.. nu toti sunt maddoc :mrgreen: Softul ala costa ... nu gluma. Altii sunt capabili sa si-l faca singuri, altii fac munca de chinez nebun incercand sa tina site-ul la zi.
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde silvius » Mie Feb 29, 2012 6:57 pm

Spun şi eu o poveste. Acum vreo 6 luni, m-am hotărât să mă apuc de ţigara electronică. Am studiat, cât m-am priceput, pe net, şi am ajuns la concluzia că cea mai deşteaptă chestie ar fi sî încep cu un kit dublu, cu baterii mari, "de 1100" şi m-am dus la show-room la oamenii ăştia, că alt show-room nu m-am priceput să găsesc. Am cumpărat de la ei un kit Ego dublu XXL, împreună cu vreo două atomizoare şi lichide, cică Dekang VG, concentraţie mare de nicotină. Sigur că pentru un începător, care nu ştie cum trebuie să sufle atomizorul 510 sau, cu atât mai puţin, să îi facă baie în alcool de 96 de grade, nu poţi să ai pretenţii să ţină atomizorul 3 săptămâni. Dar în legătură cu faptul că bateriile ar fi fost produse originale Sailebao am îndoile absolute, având în vedere că mufele lor, în afară de atomizoare 510 şi unele cartomizoare. nu se potrivesc la nimic, în sensul că nu fac contact aşa cum trebuie, chiar dacă filetul pare acelaşi. Dar, trebuie să recunosc, că fake-uri sau nu, bateriile astea îmi merg foarte bine şi după 6 luni, ceea ce înseamnă câte 90 de cicluri de reâncărcare fiecare.
În privinţa lichidelor cumpărate de la ei, au trecut nişte luni, eram începător, nu prea pricepeam eu cum e cu aroma, ceva tărie cred că aveau, dar minte sigur că "Dekang-ul" lor VG era gros, gros. Unii, mai răutăcioşi, numesc lichidul ăsta "marmeladă"
Acum, că sunt mult mai informat, tind să fiu de acord şi cu afirmaţia de mai sus, făcută de unul dintre resellerii cei mai respectaţi, că producătorii chinezi ar livra produse, de aceeaşi marcă şi model, diferite - pentru clienţi diferiţi. Totuşi, parcă aş prefera ca lichidele să aibă eticheta Dekang de la mama ei (cu data prod. şi exp. inscripţionate pe sticluţă, cu capacul ştanţat YNDK), cu o etichetuţă mitică în lb. română, dacă aşa te obligă legea, dacă nu, mai bine fără, şi nu să scrie pe eticheta de pe sticluţă "site.ro". Şi, ce este mai important, dacă chiar este un fel de Dekang, să se facă specificaţia "Boge". Deşi, cred că nici măcar lichidele VG Dekang varianta Boge nu trebuie să fie atât de vâscoase.
Succesuri! ("Succesuri" este o dedicaţie specială pentru domnul de la "site.ro", care uneori are mici probleme cu aniumite reguli gramaticale şi în special cu semnele de punctuaţie pe care ar trebui să se folosească atunci când utilizăm în public limba română.)
Imagine
silvius
Vaper

Mesajde omnio » Mie Feb 29, 2012 9:31 pm

Lizicat scrie:de.. nu toti sunt maddoc :mrgreen: Softul ala costa ... nu gluma. Altii sunt capabili sa si-l faca singuri, altii fac munca de chinez nebun incercand sa tina site-ul la zi.

Eu cred ca te legi prea mult de softul ala. Am vazut cum functioneaza site-ul de la vapers si da, e foarte bun, dar cine nu are bani sa comande un site la o firma de soft poate bine-mersi sa puna un wiki cu drepturi de editare doar pentru administrator si sa il updateze foarte usor cu cateva click-uri de mouse, fara sa modifice html-uri cu manuta sau mai-stiu-eu-ce. In ziua de azi exista wiki-uri gratuite foarte bune in php, python, etc. Si treaba cu e-commerce-ul o rezolva f. usor cu un simplu formular de contact unde clientul isi scrie adresa de livrare si ce pofteste. Parerea mea :?
omnio
Vaper

Mesajde karma » Mie Feb 29, 2012 9:48 pm

@omnio: nu cred ca ai inteles prea bine ideea si problema, ce spui tu nu face decat sa adanceasca problema 8-)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde omnio » Mie Feb 29, 2012 9:59 pm

karma scrie:@omnio: nu cred ca ai inteles prea bine ideea si problema, ce spui tu nu face decat sa adanceasca problema 8-)

Spuneam ca e vina celor de la Mahoarca pentru site-ul care nu e tinut la zi, din moment ce nu e atat de greu. Acum explica-mi ce vroiai sa spui tu.
omnio
Vaper

Mesajde karma » Joi Mar 01, 2012 1:34 am

@omnio, e vorba de legat stocul care apare pe site cu programul care scoate facturile... intra omul in magazin ia 2 baterii, cand se scoate factura se modifica si stocul in baza de date a site-ului (daca erau ultimele 2 se modifica in stoc 0 de exemplu si esti si tu multumit ca nu mai arata ca e in stoc desi ele nu sunt), cel putin asta se intelege din ce au postat cei doi.

Crede-ma ca daca ai zeci de clienti pe zi nu merge cu wiki si comenzi prin formulare de contact, adica merge dar or sa fie clienti nemultumiti ca tine :D...

Sper ca de data asta ai inteles ce vreau sa zic :)
Bafta
Confucius say: "Karma's a bitch"

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Recenzii magazine