de silvius » Mie Feb 29, 2012 6:57 pm
Spun şi eu o poveste. Acum vreo 6 luni, m-am hotărât să mă apuc de ţigara electronică. Am studiat, cât m-am priceput, pe net, şi am ajuns la concluzia că cea mai deşteaptă chestie ar fi sî încep cu un kit dublu, cu baterii mari, "de 1100" şi m-am dus la show-room la oamenii ăştia, că alt show-room nu m-am priceput să găsesc. Am cumpărat de la ei un kit Ego dublu XXL, împreună cu vreo două atomizoare şi lichide, cică Dekang VG, concentraţie mare de nicotină. Sigur că pentru un începător, care nu ştie cum trebuie să sufle atomizorul 510 sau, cu atât mai puţin, să îi facă baie în alcool de 96 de grade, nu poţi să ai pretenţii să ţină atomizorul 3 săptămâni. Dar în legătură cu faptul că bateriile ar fi fost produse originale Sailebao am îndoile absolute, având în vedere că mufele lor, în afară de atomizoare 510 şi unele cartomizoare. nu se potrivesc la nimic, în sensul că nu fac contact aşa cum trebuie, chiar dacă filetul pare acelaşi. Dar, trebuie să recunosc, că fake-uri sau nu, bateriile astea îmi merg foarte bine şi după 6 luni, ceea ce înseamnă câte 90 de cicluri de reâncărcare fiecare.
În privinţa lichidelor cumpărate de la ei, au trecut nişte luni, eram începător, nu prea pricepeam eu cum e cu aroma, ceva tărie cred că aveau, dar minte sigur că "Dekang-ul" lor VG era gros, gros. Unii, mai răutăcioşi, numesc lichidul ăsta "marmeladă"
Acum, că sunt mult mai informat, tind să fiu de acord şi cu afirmaţia de mai sus, făcută de unul dintre resellerii cei mai respectaţi, că producătorii chinezi ar livra produse, de aceeaşi marcă şi model, diferite - pentru clienţi diferiţi. Totuşi, parcă aş prefera ca lichidele să aibă eticheta Dekang de la mama ei (cu data prod. şi exp. inscripţionate pe sticluţă, cu capacul ştanţat YNDK), cu o etichetuţă mitică în lb. română, dacă aşa te obligă legea, dacă nu, mai bine fără, şi nu să scrie pe eticheta de pe sticluţă "site.ro". Şi, ce este mai important, dacă chiar este un fel de Dekang, să se facă specificaţia "Boge". Deşi, cred că nici măcar lichidele VG Dekang varianta Boge nu trebuie să fie atât de vâscoase.
Succesuri! ("Succesuri" este o dedicaţie specială pentru domnul de la "site.ro", care uneori are mici probleme cu aniumite reguli gramaticale şi în special cu semnele de punctuaţie pe care ar trebui să se folosească atunci când utilizăm în public limba română.)