Am mai cumparat de la ei alte chestii si sunt ok, le-am primit ok.
Neaparat bagati bulkrate --scade pretul total cu 2 $, eu bag si tracking chiar daca costa 1.7$
yoshy262 scrie:Salut.
Am aproape 3 ani de cand folosesc tigara electronica, probleme majore nu am avut, nici eu, nici amicii pe care i-am "corupt" sa treaca pe ET.
De-a lungul timpului am facut cateva observatii, lovindu-ma de anumite chestii.
1 - Dureri de cap.
2 - Dureri in cosul/capul pieptului
3 - Cateodata stari de ameteala scurte.
Explicatii pt. pct 1 si 2:
Lichide de proasta calitate, cumparat de la surse dubioase.
Cat timp am folosit lichide de la producatori consacrati nu am avut niciun fel de problema.
Explicatii pt. pct 3:
Taria lichidului prea mare, ma refer la nivelul de nicotina.
Cat timp nu saream de 18, totul era in regula.
Momentan sunt pe 0 din Decembrie 2010, alternez de 2-3 pe sapt. cate 1 -2 ml de VG 18, asa, de amorul artei, sa treaca dorul de nicotina.
jhonutz scrie:? ce treaba are ceea ce zici tu acolo? Pana nu incerci nu rezolvi nimic.Iara din lichidele care sunt acolo am vazut ca se vand si la noi asa ca....am sa revin cu pareri mai tarziu... Iara referitor la lichidele Dekang,hmm...am avut ocazia sa iau lichid care avea sigla Dekang pe eticheta, si ce....iera de o calitatea oribila....ori a schimbat vanzatorul eticheta ori ...nus ce sa zic.
jhonutz scrie:revin cu impresii NU SE MERITA...noroc ca pierderea mea e numai de 35 ron, atat m-a costat comanda cu totul.Lichidul are nicotina si e PG dar atat aroma nimic.Sa vad poate reusesc sa-l scot cu niste aroma de la Flavor Art.Asta e testam si iar testam pe buzunarul nostru
jhonutz scrie:3 saptamani aproximativ

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator