zupafly scrie:http://www.tigariieftine.ro/
ei spun ca au originale joyetech ... as dori sa stiu daca e adevarat ...
tigariieftine scrie:Salut,
Imi cer scuze ca asta sta drept "introducere" a magazinului nostru in comunitatea de vaperi. Sunt Alex Cimpoca de la tigariieftine.ro, puteti verifica informatia pe site-ul nostru la sectiunea despre noi.
tigariieftine scrie:Deocamdata avem produse Joyetech Tank, inca nu avem Ego-C (aducem cu prima ocazie), arome FlavourArt (direct din Italia) si lichide Dekang (care si astea sunt pe bune). Deocamdata suntem exclusiv online insa avem in plan sa ne deschidem si un showroom.
MihaiG scrie:Mi-am dorit un Provari... Si il am de marti in mainiE drept ca am platit mai mult decat promite un alt magazin de pe la Bazar reseller-i, 960 lei cu tot cu extended cap, dar transportul a fost gratuit si am primit ca bonus si o Biobaza de 18 mg de la Inawera. Eu i-as recomanda oricand cu caldura, mai ales prin modul in care m-au tratat ca si client. Cand i-am intrebat de ce nu se inscriu ca reseller, sau macar sa-si afiseze magazinul la "Bazar reselleri", mi-au dat un raspuns pentru care a primit un mare + de la mine: "suntem inca la inceput si nu avem atata marfa pe stoc... Ne-ar fi rusine sa trebuiasca sa refuzam potentiali clienti din lipsa de produse si sa parem neseriosi. Cand vom reusi sa devenim un magazin suficient de bun, vom cere sa devenim reseller si pe forum".
ti se per ieftine?
Eu i-as recomanda oricand cu caldura, mai ales prin modul in care m-au tratat ca si client.
Legat de ProVari, da, este pe stoc, nu-l puneam pe site doar pentru precomanda...
Eu le-am adus cu factura, le vand cu factura....

DarkShadow scrie:...
Asteptam sa deschideti un nou topic in sectiunea reslleri si sa ne prezentati produse noi.
...
karma scrie:DarkShadow scrie:...
Asteptam sa deschideti un nou topic in sectiunea reselleri si sa ne prezentati produse noi.
...
Nu mai astepta, l-au deschis acum 2 luni!
bazar-reselleri-f105/tigariieftine-t2175.html

karma scrie:DarkShadow scrie:...
Asteptam sa deschideti un nou topic in sectiunea reslleri si sa ne prezentati produse noi.
...
Nu mai astepta, l-au deschis acum 2 luni!
bazar-reselleri-f105/tigariieftine-t2175.html
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator