A cumparat cineva de la tigariieftine?

A cumparat cineva de la tigariieftine?

Mesajde zupafly » Mar Feb 07, 2012 8:05 pm

http://www.tigariieftine.ro/

ei spun ca au originale joyetech ... as dori sa stiu daca e adevarat ...
Imagine
zupafly
Vaper

Re: a cumparat cineva de aici?

Mesajde tigariieftine » Mie Feb 08, 2012 12:04 am

Salut,

Imi cer scuze ca asta sta drept "introducere" a magazinului nostru in comunitatea de vaperi. Sunt Alex Cimpoca de la tigariieftine.ro, puteti verifica informatia pe site-ul nostru la sectiunea despre noi.

Ca sa raspund la intrebarea lui zupafly, da, produsele sunt originale, o garantez cu toata inima si o factura aditionala in caz ca lumea nu ne crede. Nu sunt luate de la Joyetech, sunt luate de la Elego-Tech (puteti verifica lista de pe site-ul oficial aici http://www.joyetech.com/about/business.php). Normal or sa apara intrebari.. de ce nu direct de la Joyetech? Raspunsul rapid si simplu: am vrut sa ne lansam cat mai rapid pe piata iar la Joyetech erau blocate comenzile in perioada aceea.

Stim de aceasta comunitate chiar dinainte de a ne lansa, dar nu am vrut sa ne facem publici inainte sa ne diversificam oferta, am vrut sa fim cat mai completi inainte de a ne face publici la masa larga.

Deocamdata avem produse Joyetech Tank, inca nu avem Ego-C (aducem cu prima ocazie), arome FlavourArt (direct din Italia) si lichide Dekang (care si astea sunt pe bune). Incercam pe cat posibil sa satisfacem toti clientii si avem planuri mari in ceea ce priveste urmatorul batch de marfa care o sa-l bagam in magazin (pentru cei interesati o sa incercam sa ne facem si noi un cont de reseller imediat cum facem rost de putin timp liber si ne vom anunta acolo update-urile). Deocamdata suntem exclusiv online insa avem in plan sa ne deschidem si un showroom.

Aburi faini!
Alex Cimpoca
tigariieftine
Reseller junior

Mesajde bug77s » Sâm Feb 18, 2012 1:29 pm

zupafly scrie:http://www.tigariieftine.ro/

ei spun ca au originale joyetech ... as dori sa stiu daca e adevarat ...

ti se per ieftine?
bug77s
Vaper

Mesajde zupafly » Dum Feb 19, 2012 11:31 pm

nu e vb de asta ... in schimb au baterii automate 340 mah la cel mai bun pret pe care l-am gasit ...
Imagine
zupafly
Vaper

Mesajde MihaiG » Joi Feb 23, 2012 5:55 pm

Mi-am dorit un Provari... Si il am de marti in maini :D E drept ca am platit mai mult decat promite un alt magazin de pe la Bazar reseller-i, 960 lei cu tot cu extended cap, dar transportul a fost gratuit si am primit ca bonus si o Biobaza de 18 mg de la Inawera. Eu i-as recomanda oricand cu caldura, mai ales prin modul in care m-au tratat ca si client. Cand i-am intrebat de ce nu se inscriu ca reseller, sau macar sa-si afiseze magazinul la "Bazar reselleri", mi-au dat un raspuns pentru care a primit un mare + de la mine: "suntem inca la inceput si nu avem atata marfa pe stoc... Ne-ar fi rusine sa trebuiasca sa refuzam potentiali clienti din lipsa de produse si sa parem neseriosi. Cand vom reusi sa devenim un magazin suficient de bun, vom cere sa devenim reseller si pe forum".
Imagine
MihaiG
Vaper

Mesajde SamGold » Vin Feb 24, 2012 7:14 pm

tigariieftine scrie:Salut,

Imi cer scuze ca asta sta drept "introducere" a magazinului nostru in comunitatea de vaperi. Sunt Alex Cimpoca de la tigariieftine.ro, puteti verifica informatia pe site-ul nostru la sectiunea despre noi.

Bine ai venit! :)

tigariieftine scrie:Deocamdata avem produse Joyetech Tank, inca nu avem Ego-C (aducem cu prima ocazie), arome FlavourArt (direct din Italia) si lichide Dekang (care si astea sunt pe bune). Deocamdata suntem exclusiv online insa avem in plan sa ne deschidem si un showroom.

Despre produsele Provape de ce nu zici nimic? :)
Ce apare pe site "In stoc"...chiar e in stoc?Sau e cu pre-comanda?
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Vin Feb 24, 2012 11:22 pm

MihaiG scrie:Mi-am dorit un Provari... Si il am de marti in maini :D E drept ca am platit mai mult decat promite un alt magazin de pe la Bazar reseller-i, 960 lei cu tot cu extended cap, dar transportul a fost gratuit si am primit ca bonus si o Biobaza de 18 mg de la Inawera. Eu i-as recomanda oricand cu caldura, mai ales prin modul in care m-au tratat ca si client. Cand i-am intrebat de ce nu se inscriu ca reseller, sau macar sa-si afiseze magazinul la "Bazar reselleri", mi-au dat un raspuns pentru care a primit un mare + de la mine: "suntem inca la inceput si nu avem atata marfa pe stoc... Ne-ar fi rusine sa trebuiasca sa refuzam potentiali clienti din lipsa de produse si sa parem neseriosi. Cand vom reusi sa devenim un magazin suficient de bun, vom cere sa devenim reseller si pe forum".

Nu am intrat in contact cu ei. Dar prima mea impresie dupa postul lor nr 1 a fost aceeasi cu a ta. Sper sa nu ne dezamageasca.... :)
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde tigariieftine » Dum Feb 26, 2012 1:46 pm

ti se per ieftine?

Ai dreptate, suntem la inceput si nu am putut oferi preturi chiar cum promite domeniul, dar de pe marti - miercuri se va schimba situatia. Promit sa pun cateva promotii foarte interesante.

Eu i-as recomanda oricand cu caldura, mai ales prin modul in care m-au tratat ca si client.

Multumim de laude!

Legat de ProVari, da, este pe stoc, nu-l puneam pe site doar pentru precomanda. Stiu ca pretul de pe site este mai mare decat pretul promis de altii la precomanda, dar sincer nu prea am ce sa fac... Dicsount pentru reseller nu prea ai de la ProVape, e mai mult simbolic.
Am citit ca au fost persoane care si-au comandat din SUA si nu au platit taxe ca P.F., foarte posibil, nu zic nu. Eu le-am adus cu factura, le vand cu factura si am platit toate taxele, de aici si pretul mai ridicat.

Stima
tigariieftine
Reseller junior

Mesajde alexgogo » Dum Feb 26, 2012 5:43 pm

Legat de ProVari, da, este pe stoc, nu-l puneam pe site doar pentru precomanda...

&

Eu le-am adus cu factura, le vand cu factura....

Asa da. Mult succes!
alexgogo
Vaper Veteran

Mesajde vic1alb » Joi Mai 10, 2012 8:58 am

Buna ziua
Am cumparat ieri de la ei (tigariieftine) pastile Ego-C tip B cu un pret bun, pastile care par a fi originale (erau in cutia de Joy...).
Am mai cumparat si o Biobaza Inawera 36 mg/VG, dar destul de ciudat ca era intr-o sticluta alba, cu o eticheta lipita pe care scria ce contine, data, etc.
Problema este ca acest lichid ar fi importat in sticle de 1 litru si undeva la o firma din Ploiesti este reambalat in sticlute mici de 100 ml???. Inca nu l-am "gustat" dar in momentul in care il voi preapara, voi reveni cu amanunte.
In rest, servicii si amabilitate de nota 10. Le urez succes in continuare.
Stima tuturor
Imagine
vic1alb
Vaper

Mesajde DarkShadow » Joi Mai 10, 2012 9:53 am

Succes tigariieftine.ro!
Felicitari pentru start-ul reusit si bine ati venit printre noi !!!
Speram ca produsele voastre sa multumesca pe cati mai multi clienti.
Felicitari pentru ideea de a deschide, in viitor, un showroom. Pretul mic va face placere multor vaperi.
Asteptam sa deschideti un nou topic in sectiunea reselleri si sa ne prezentati produse noi.

Multa stima, succes si vanzare mare !!!

D
Ultima oară modificat de DarkShadow pe Joi Mai 10, 2012 10:16 am, modificat 1 dată în total.
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde karma » Joi Mai 10, 2012 10:08 am

DarkShadow scrie:...
Asteptam sa deschideti un nou topic in sectiunea reslleri si sa ne prezentati produse noi.
...

Nu mai astepta, l-au deschis acum 2 luni :D !
bazar-reselleri-f105/tigariieftine-t2175.html
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde DarkShadow » Joi Mai 10, 2012 10:12 am

karma scrie:
Asteptam sa deschideti un nou topic in sectiunea reselleri si sa ne prezentati produse noi.
...

Scuze, n-am vazut!
Sunt in bazar reselleri, nu prea intru pe-acolo.;)

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde tigariieftine » Joi Mai 10, 2012 11:01 am

karma scrie:
Asteptam sa deschideti un nou topic in sectiunea reslleri si sa ne prezentati produse noi.
...

Poate cu timpul ajungem si noi direct in sectiunea de Reselleri, asa e mai greu sa ne depisteze lumea. Multumim pentru cuvintele de lauda!
http://tigariieftine.ro/
tigariieftine
Reseller junior

Mesajde dragos2309 » Joi Mai 10, 2012 1:56 pm

Confirm si eu, este ok magazinul.
Se mai aude ceva de LBL -ul de 0 mg/ml ?
dragos2309
Vaper Veteran

Mesajde mast70ro » Vin Mai 11, 2012 6:37 pm

Pentru inceput cred ca moderatorii ar trebui sa schimbe titlul (Tigariieftine in loc de "aici").
Ca o parere personala vis-a-vis de cei de la "tigariieftine" nu pot spune decat ca m-au dezamagit profund. Am facut comana la iei pentru doua sticlute de lichid si in acelasi timp am facut o comanda si la ProVape. Vreau sa va spun ca tigara ProVari a sosit mai repede decat m-au contactat ei telefonic pentru cele doua sticlute de lichid. Practic a durat doua saptamani de la lansarea comenzii pana la a fi contactat de cei de da "tigariieftine", asta in cazul in care ei scriu pe site ca orice comanda se ridica DOAR dupa confirmarea telefonica. Cu toate acestea eu la cateva zile de la lansarea comenzii am insistat cu cateva telefoane, asta se intampla imediat dupa 1 Mai si cred ca baietii inca erau inca in vacanta fara sa anunte nicaieri pe site-ul lor, dar ambele numere de telefon de contact erau inchise (ei mi-au spus ulterior ca au avut probleme cu telefoanele intr-o zi, in contextul in care un numar de telefon este de Vodafone iar altul de Cosmote, si tind sa-i cred, ca pe munte nu prea ai unde sa incarci telefonul :) ). Bineinteles ca dupa doua saptamani cand m-au contactat am refuzat comanda, deoarece eu rezolvasem foarte repede si prompt cu prietenii nostri de la "Vapers", dar am vrut sa incerc si un alt site cu o locatie mai apropiata de domiciliul subsemnatului.
Aceasta este parerea mea despre cei de la "Tigariieftine" care se pare ca sunt ieftine la tot, chiar si la calitatea serviciilor oferite
mast70ro
Reseller junior

Re: A cumparat cineva de la tigariieftine?

Mesajde tigariieftine » Mar Mai 15, 2012 4:57 pm

@mast70ro
Imi pare rau de neintelegere. Avand in vedere ca am vorbit INAINTE de a pune cumanda pe site, am considerat comanda confirmata de la inceput. Nu am crezut ca mai este nevoie de inca o confirmare.
Din pacate am ramas fara baterie pe data de 30 Aprilie, dar am fost la datorie macar pe chat si mail.
Sper ca nu v-am incurcat prea rau, sper pe viitor sa putem comunica mai bine.
http://tigariieftine.ro/
tigariieftine
Reseller junior

Mesajde mast70ro » Mar Mai 15, 2012 6:26 pm

Da domnilor de la "tigariieftine", am vorbit INAINTE pe chat dar doar pentru a va intreba daca se poate ridica comanda si personal de la dumneavoastra, dupa care am lansat comanda pe site si era normal sa primesc o confirmarea COMENZII asa cum scrie pe siteul dumneavoastra, adica " DOAR dupa confirmare telefonica", dar nu m-ati anuntat in niciun fel, decat dupa doua saptamani.

Bafta tuturor
mast70ro
Reseller junior

Mesajde Didos » Sâm Mai 19, 2012 2:08 am

Experienta mea cu domnii de la tigariieftine a fost una chiar foarte placuta si usor de organizat. Discutat la telefon - facut drum pana la ei- ridicat in diferite ocazii lichide precum Malt Shire/ Sweet georgia peach / un carto tank. Intotdeauna foarte disponibili si prompti. Ma mira faptul ca exista neintelegeri, dar...fiecare cu ale lui pana la urma. Un + din partea mea
Didos
Vaper

Mesajde MihaiG » Sâm Mai 19, 2012 6:02 am

Dupa cum am spus si mai sus, sunt foarte multumit de ei. Ieri am primit cea de a 3-a comanda pe care am facut-o la "tigariieftine" si am avut surpriza de a primi si un nou cadou, o sticluta de LBL de 30 ml.
Imagine
MihaiG
Vaper

Următorul

Înapoi la Recenzii magazine