venom77 scrie:Acest subiect este intradevar foarte important pentru toata lumea. Eu am luat in "colimator" doi distribuitori de la care am cumparat si care nu sunt tocmai ok,unul dintre ei si cu forum dedicat ET-ului.Daca nu gaseam la timp forumul acesta, aveam acum o frumusete de THE EGO originala de 1100, negru lucios cu auriu si abuream lichide dekang VG de 26 mg-binenteles ca tot originale
Nu stiu inca daca pot sa dau si nume- dar daca se poate o sa le postez nu de alta, dar baietii astia chiar merita sa fie la " panoul de onoare".
Stima.
venom77 scrie:Oricum ideea este simpla: daca vrei sa vinzi asa ceva, trebuie sa o faci in mod cinstit si profesionist- fara sa pacalesti.Daca te uiti pe net o sa gasesti in 80% din cazuri cu prezentare Joye Ego original...lichide Dekang originale - cand de fapt ele sunt cu totul altceva, mai mult sau mai putin dubioase.
Stima.
liviup76 scrie:Se tot vorbeste de lichide originale. Eu sunt de parere ca si lichidele boge ( sau cum le zice) cele cu capac portocaliu sunt de buna calitate, avand in vedere ca sunt subsidiara ( sau au licenta) dekang. Un mare plus pt ei ar fi lichidele vg cu concentratie diferita de nicotina ( lucru care cam lipseste celor de la dekang)

matrixxu scrie:Vapori.ro . Despre accesorii nu pot zice nimic rau.. ce am luat de la ei a fost ok. Despre lichide... un prieten a comandat ecopure menthol 20mg pentru prietena lui. Ce a primit a fost toxipiure molotov de 16,2mg.
Daca l-as ruga pe un tip care nu are cea mai mica idee despre lichide, sa le "indoaie" cum fac baietii din benzinarie, ar face o treaba mai buna. Aroma era acolo, dar f vaga, mentolul slab, produs total necorespunzator.. eticheta stearsa. Vorbesc despre sticla de 10ml. Pacat de site, cel care raspunde la telefonul mentionat acolo e un tip amabil, care stie sa ofere informatii foarte utile incepatorilor, si ii ghideaza pe o directie buna. Ca in orice afacere, nu trebuie sa faci multe greseli ca sa iti pierzi clientii cu greu fidelizati.
ossiris scrie:Eu mi-am luat teapa de la etigara-elecronica.ro cu lichidele
Ai si nu ai dreptate.
Sa stii ca eu am 2 ego-uri negre de 1100 de 2 luni si functioneaza in parametrii "normali". Eu le am pe cele fabricate de sailebao, care are un cuvant de spus pe piata ET. Totodata am si un ego-t original de 1000 si chiar nu sunt diferente intre ele.
Cand vorbim de chinezarii cuvantul "original" este cam pleonasm, parerea mea.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori