De cine este bine sa te feresti

De cine este bine sa te feresti

Mesajde ardeleanul » Joi Mar 03, 2011 10:31 pm

Sunt de parere ca ar trebui dezvoltat un subiect legat de cele mai periculoase magazine ce comercializeaza e-tigari, dar in mod special cele care comercializeaza lichide. Sunt extraordinar de bine venite aceste informatii. Aceste ubstante ajung in organismul nostru. Nu e de joaca. Eu nu am avut surprize neplacute si am toata increderea in Madoc si RaduRek. E parerea mea, insa e bine de stiut de cine sa ne ferim.
ardeleanul
Vaper

Re: De cine este bine sa te feresti

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Mar 03, 2011 10:41 pm

Eu am cumparat de la Maddoc , RaduRek si Velevetsmoke produse bune ...recomand !
Feriti-va de ET-uri luate de pe Okazii...si inainte de a cumpara ,vorbiti cu vanzatorul,daca nu prea se pricepe m bine evitati ....ce gradinar e acela care nu stie diferenta intre patrunjel si marar ,sau habar n-are cate soiuri de rosii sunt :D
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde yoshy262 » Vin Mar 04, 2011 7:50 pm

E corect ce zice iepurasii_visinii.

Totodata va sfatuiesc sa fiti atenti la detalii, sa nu va incante faptul ca x vinde produsul cu 2 lei jumate si y il da la 3 lei,
uneori diferenta de pret se manifesta in produse contrafacute care se defecteaza des.

Zic asta din experienta mea sau a amicilor care nu m-au ascultat cand le-am dat un sfat gratuit si au cumparat dupa ureche
ca dupa aceea sa mi se plinga ca i-a murit bateria dupa 30-45 de zile de functionare sau atomizoare defectate dupa 5 zile.

La lichide mare atentie, am patit-o personal cu produse de proasta calitate, dureri de cap si in capul pieptului.
Cautati insemne care sa ateste ca produsul/ambalajul este original.
Daca nu gasiti nimic de genul asta pe o sticla de lichid ar fi mai bine sa evitati consumarea ei.
Nu mai fumez din 05.06.2009 :)
Nu mai vapez din 01.10.2011
yoshy262
Vaper Veteran

Mesajde venom77 » Vin Mar 04, 2011 9:29 pm

Acest subiect este intradevar foarte important pentru toata lumea. Eu am luat in "colimator" doi distribuitori de la care am cumparat si care nu sunt tocmai ok,unul dintre ei si cu forum dedicat ET-ului :twisted:.Daca nu gaseam la timp forumul acesta, aveam acum o frumusete de THE EGO originala de 1100, negru lucios cu auriu si abuream lichide dekang VG de 26 mg-binenteles ca tot originale :lol:
Nu stiu inca daca pot sa dau si nume- dar daca se poate o sa le postez nu de alta, dar baietii astia chiar merita sa fie la " panoul de onoare".

Stima.
venom77
Vaper

Mesajde skyeon » Vin Mar 04, 2011 9:50 pm

Cred ca totusi ar fi bine a fi spuse niste nume pt. a nu mai cadea si altii in plasa sau cel putin creat un sticky cu diferentele dintre produsele originale si falsuri, atat la lichide cat si la "scule", desi daca cauti cu atentie pe forum gasesti destule informatii despre acestea deorece au destui colegi de vaporizat care au luat plasa. Eu unul pot sa zic ca acum stiu de unde cumpar, dar acest lucru l-am descoperit doar dupa o forare destul de temeinica a forumului, de aceea am propus sticky cu diferentele intre produse( ego argintiu vs auriu, lichid culoare capac, etichete, etc).
skyeon
Vaper

Mesajde valioglu » Vin Mar 04, 2011 10:00 pm

Ok, daca sunt probleme invit un moderator sa stearga postul. http://www.fumezisanatos.ro/
De aici am luat kitul de 49 RON (chiar doua buc). Inutil sa mai spun ca au fost folosite cam doua saptamani. Bateriile tin maxim doua ore, la un vaporizat nu foarte intens. In mod real nu mai functioneaza oricum, daca tragi din ele se activeaza automat, dar nu se mai dezactiveaza, ramane ledul aprins pana se taie alimentarea. Lichidele cam opace, gust nasol, aroma slaba.
Acum poate am gresit eu cu ceva, dar nu cred, eu nu as mai lua a doua oara de aici.
valioglu
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Vin Mar 04, 2011 10:12 pm

e-health astea is cele mai proaste tigari care sunt pe piata, pretul reflecta totul, eu am testat de la un coleg una din asta si are numai minusuri atomizoru nu o duce 1 saptamana, cartusele cred ca sunt cele mai proaste de pe piata (sistemul e se infinge varful de la atomizor in bucata de staniol ce acopera un carton imbibat), acumulatorul nu are viata lunga. Din punctul meu de vedere raman detasate tigarile ejoy si dse901
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde ardeleanul » Sâm Mar 05, 2011 11:31 am

aceasta e si ideea, sa dam nume pentru a putea si noi cunoaste experientele neplacute ale celorlalti.
ardeleanul
Vaper

Mesajde liviup76 » Joi Mar 10, 2011 5:22 pm

venom77 scrie:Acest subiect este intradevar foarte important pentru toata lumea. Eu am luat in "colimator" doi distribuitori de la care am cumparat si care nu sunt tocmai ok,unul dintre ei si cu forum dedicat ET-ului :twisted:.Daca nu gaseam la timp forumul acesta, aveam acum o frumusete de THE EGO originala de 1100, negru lucios cu auriu si abuream lichide dekang VG de 26 mg-binenteles ca tot originale :lol:
Nu stiu inca daca pot sa dau si nume- dar daca se poate o sa le postez nu de alta, dar baietii astia chiar merita sa fie la " panoul de onoare".

Stima.

Ai si nu ai dreptate.
Sa stii ca eu am 2 ego-uri negre de 1100 de 2 luni si functioneaza in parametrii "normali". Eu le am pe cele fabricate de sailebao, care are un cuvant de spus pe piata ET. Totodata am si un ego-t original de 1000 si chiar nu sunt diferente intre ele.
Cand vorbim de chinezarii cuvantul "original" este cam pleonasm, parerea mea.
Una peste alta, perfect de acord ca trebuiesc luate produse bune ( mai ales cand vine vorba de lichide ) dar in privinta celorlalte componente, este de discutat.
Se tot vorbeste de lichide originale. Eu sunt de parere ca si lichidele boge ( sau cum le zice) cele cu capac portocaliu sunt de buna calitate, avand in vedere ca sunt subsidiara ( sau au licenta) dekang. Un mare plus pt ei ar fi lichidele vg cu concentratie diferita de nicotina ( lucru care cam lipseste celor de la dekang)

Stima
Nu mai fumez din 05-01-2011
liviup76
Vaper

Mesajde venom77 » Vin Mar 11, 2011 1:49 pm

Problema mea este ca foarte multi comercializeaza tot felul de trompete sub denumirea de Joye Ego. Cand se intampla asa cum putem sa o numim?...Teapa?.http://www.tigarielectronice.eu/Kit-2-t ... -4863.html.

Cu lichidele de la Boge eu nu am zis ca nu sunt bune-dar daca cumperi de la majoritatea comerciantilor care sunt pe piata o sa constati ca nu prea poti sa-ti dai seama ce ai cumparat si in unele cazuri lichidele chiar sunt dubioase.( eu personal chiar am patit asa ceva)

Oricum ideea este simpla: daca vrei sa vinzi asa ceva, trebuie sa o faci in mod cinstit si profesionist- fara sa pacalesti.Daca te uiti pe net o sa gasesti in 80% din cazuri cu prezentare Joye Ego original...lichide Dekang originale - cand de fapt ele sunt cu totul altceva, mai mult sau mai putin dubioase.

Stima.
venom77
Vaper

Mesajde liviup76 » Vin Mar 11, 2011 4:29 pm

venom77 scrie:Oricum ideea este simpla: daca vrei sa vinzi asa ceva, trebuie sa o faci in mod cinstit si profesionist- fara sa pacalesti.Daca te uiti pe net o sa gasesti in 80% din cazuri cu prezentare Joye Ego original...lichide Dekang originale - cand de fapt ele sunt cu totul altceva, mai mult sau mai putin dubioase.

Stima.

De acord cu tine.
Ce am vrut eu sa subliniez este faptul ca, chiar daca nu sunt originale nu este obligatoriu sa fie proaste
Nu mai fumez din 05-01-2011
liviup76
Vaper

Mesajde mautzumic » Vin Mar 11, 2011 6:06 pm

liviup76 scrie:Se tot vorbeste de lichide originale. Eu sunt de parere ca si lichidele boge ( sau cum le zice) cele cu capac portocaliu sunt de buna calitate, avand in vedere ca sunt subsidiara ( sau au licenta) dekang. Un mare plus pt ei ar fi lichidele vg cu concentratie diferita de nicotina ( lucru care cam lipseste celor de la dekang)

Am cumparat (si folosit) si eu lichide boge (fara sa stiu ca-s boge, ele fiind prezentate ca dekang) cu capac portocaliu (adica de 24mg/ml) sau albastru (de 14mg/ml parca) Au intr-adevar mai multe arome pe VG, dar calitatea variaza in functie de lot (presupun) Am renuntat la respectivul furnizor dupa ce am cumparat printre altele lichid(de 24-VG) cu aroma: orange, jasmine, licorice si toate aveau exact aceeasi aroma, sau mai precis nici o aroma, doar un iz de tutun care exista in mai toate aromele respective indiferent care e aroma "principala". Am pus mana pe telefon si am intrebat ce se intampla si mi s-a explicat ca asa le-au primit, bla bla bla. Deci stiau ca sunt proaste dar m-au lasat sa le cumpar ca sa-si mai scoata ei din bani si poate eu nu ma prind. Asta dupa mine se cheama "teapa" si eu de unde-am luat o data teapa nu mai cumpar a doua oara. Poate ca lichidele sunt acceptabile. Poate unele lichide (din care se vand cantitati mai mari) sunt OK in mod constant, n-as putea sa spun. Oricum, sfaturi de genul "nu luati de-acolo, luati de aici" eu nu mai dau pentru ca am constatat ca intru in niste polemici de care nu am nici un chef, pot doar sa relatez ce mi s-a intamplat mie.
mautzumic
Vaper Veteran

Mesajde venom77 » Vin Mar 11, 2011 10:26 pm

In general sunt de acord ca un produs neoriginal nu este neaparat de proasta calitate. Eu am patit-o de mai multe ori cu diferiti distribuitori ( subscriu la ce a postat Mautzumic ), si din aceasta cauza consider ca trebuie sa fac o exceptie in aceasta situatie.
Specific ca acum aduc in discutie doar lichidele, componente "neoriginale" nu am avut " placerea " sa le folosesc. :)

Stima.
venom77
Vaper

Mesajde matrixxu » Lun Apr 11, 2011 10:13 pm

Vapori.ro . Despre accesorii nu pot zice nimic rau.. ce am luat de la ei a fost ok. Despre lichide... un prieten a comandat ecopure menthol 20mg pentru prietena lui. Ce a primit a fost toxipiure molotov de 16,2mg.
Daca l-as ruga pe un tip care nu are cea mai mica idee despre lichide, sa le "indoaie" cum fac baietii din benzinarie, ar face o treaba mai buna. Aroma era acolo, dar f vaga, mentolul slab, produs total necorespunzator.. eticheta stearsa. Vorbesc despre sticla de 10ml. Pacat de site, cel care raspunde la telefonul mentionat acolo e un tip amabil, care stie sa ofere informatii foarte utile incepatorilor, si ii ghideaza pe o directie buna. Ca in orice afacere, nu trebuie sa faci multe greseli ca sa iti pierzi clientii cu greu fidelizati.
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Mesajde jhonutz » Lun Apr 11, 2011 10:20 pm

am patit si eu din astea.Clar unii sunt pusi pe profit si le mai indoaie cu apa :mrgreen:..Acum de ar baga apa, dar cine stie ce substante nocive pot baga in saracele lichide si automat in plamanii nostri :)
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde maurice » Mie Apr 13, 2011 9:17 pm

matrixxu scrie:Vapori.ro . Despre accesorii nu pot zice nimic rau.. ce am luat de la ei a fost ok. Despre lichide... un prieten a comandat ecopure menthol 20mg pentru prietena lui. Ce a primit a fost toxipiure molotov de 16,2mg.
Daca l-as ruga pe un tip care nu are cea mai mica idee despre lichide, sa le "indoaie" cum fac baietii din benzinarie, ar face o treaba mai buna. Aroma era acolo, dar f vaga, mentolul slab, produs total necorespunzator.. eticheta stearsa. Vorbesc despre sticla de 10ml. Pacat de site, cel care raspunde la telefonul mentionat acolo e un tip amabil, care stie sa ofere informatii foarte utile incepatorilor, si ii ghideaza pe o directie buna. Ca in orice afacere, nu trebuie sa faci multe greseli ca sa iti pierzi clientii cu greu fidelizati.

Si eu am cumparat molotov din ala dar in sticla de Kristal .Nici la gramaj nu batea ,nu erau 20ml in sticla iar taria era departe sub 36mg/ml.Am avut o banuiala de cand le-am testat atunci ,dar nu am avut comparatie.Pe urma am comandat de la flavourart de 24mg/ml care era mai tare decat Ecopure Kristal de 36mg/ml care il cumparasem .
De vorbit vb.frumos si e prompt in livrari.Pacat ca le nenoroceste.
maurice
Vaper

Mesajde ossiris » Lun Apr 18, 2011 10:58 pm

Eu mi-am luat teapa de la etigara-elecronica.ro cu lichidele
Imagine
ossiris
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Lun Apr 18, 2011 11:06 pm

ossiris scrie:Eu mi-am luat teapa de la etigara-elecronica.ro cu lichidele

ce au lichidele ? nu au aroma?
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde tjedy2000 » Lun Apr 18, 2011 11:24 pm

Ai si nu ai dreptate.
Sa stii ca eu am 2 ego-uri negre de 1100 de 2 luni si functioneaza in parametrii "normali". Eu le am pe cele fabricate de sailebao, care are un cuvant de spus pe piata ET. Totodata am si un ego-t original de 1000 si chiar nu sunt diferente intre ele.
Cand vorbim de chinezarii cuvantul "original" este cam pleonasm, parerea mea.

Si eu tot de la sailebao am 2 baterii de 1100. Nu zic ca nu si-au facut datoria pana acum, ba din contra.
Singura problema ( si e posibil sa nu fie una reala ) o am legata de un singur lucru.
Am masurat bateria imediat ce am scos-o de la incarcat si avea 4.1 volti si cu putin timp inainte de a se descarca 3,7 - 3,8 volti.
Am observat diferente destul de mari intre cantitatea de vapori generata de atomizor in aceste doua stadii.
Nu stiu cele de la joye daca au diferenta asta destul de mare dupa parerea mea.
Ei rad de mine ca nu sunt ca ei, eu rad de ei ca sunt toti la fel!
tjedy2000
Vaper Veteran

Mesajde jhonutz » Lun Apr 18, 2011 11:39 pm

pai este diferenta :)
De obicei pe baterie de ego noname se incarca pana la 3.7 3.8V si ajunge la descarcare la 3.3 V, ceea ce inseamna vapori si th mai putin la asta fata de aia a ta :D
jhonutz
Vaper Veteran

Următorul

Înapoi la Recenzii magazine