De cine este bine sa te feresti

Re: De cine este bine sa te feresti

Mesajde RaduRek » Vin Oct 21, 2011 6:22 pm

maxxx scrie:Nu inteleg de ce nu puneti postul meu pe site? Poate va merge aici, de data asta.

Am cumparat si eu de la Radu si la ultima comanda am obs ca, cantitatea de lichid din sticlutele de 30 ml scazuse de la ultima comanda astfel am hotarat sa fac o masuratoare, sa vad cam cat lipseste.
Cu o seringa, am umplut din 5 in 5 ml, un flaconas de 30 ml gol, si la sfarsit , lipsea min 3 ml de lichid/sticluta.
Si cum am comandat 7, calculul e simplu si rezultatul unul: peste o sticluta de 20 ml de lichid din comanda mea platita.
Nu cred ca ar conveni cuiva, sau ca mai ii convine cuiva sa fie trisat si la lichidele pt tigara electronica. Mai dati-o in colo de treaba :(

Insa cred ca Radu e om serios si isi va corecta gresala fata de clientii sai.Ne ramane ce ramane romanilor, doar speranta :(

Domnule maxxx (cu doua posturi pe forum)...va asigur ca nu s-a sustras nicio picatura...poate chinezu dar cine a stat sa studieze atatea sute de sticlute cand au sosit...si chiar va rog sa imi amintiti cine sunteti de fapt si cand ati luat dvs 7 sticle de e lichid de la mine..? pt. ca lumea ia maxim cam...5...deci e foarte posibil sa fi gresit persoana sau sa bombaniti in plus pe aici...In alta ordine de idei eu am alta parere si anume: incearcti sa cantariti 30 mll de apa si 30 mll de e lichid si apoi puneti-le in recipiente identice, e foarte posibil sa aibe densitati diferite si sa nu arate identic in recipiente...cheers
Vapers Plus
RENUNTĂ LA FUMAT... FUMÂND !
Last Conventional Cigar - 25.11.2009
RaduRek
Reseller

Mesajde karma » Sâm Oct 22, 2011 6:13 am

RaduRek scrie:...incearcti sa cantariti 30 mll de apa si 30 mll de e lichid si apoi puneti-le in recipiente identice, e foarte posibil sa aibe densitati diferite si sa nu arate identic in recipiente...cheers

nu stiu cine are dreptate ... dar cantarind 30 ml de apa si 30 ml de lichid probabil ca vor avea avea alta greutate (in mg) dar in sticla vor ocupa acelasi volum respectiv 30 ml (sau 30 cc) :) ... fara suparare dar nu m-am putut abtine ...

din experienta mea , sticlutele de 30ml nu vin pline ochi (indiferent de unde le cumperi :) )dar sincer nu am stat niciodata sa masor daca sunt fix 30 sau variaza...
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde jhonutz » Sâm Oct 22, 2011 9:27 am

in functie de densitatea lichidului daca il muti dintr-un recipient in altul, nu vei putea sa scurgi totul, v-a ramane pe seringa,pipeta sau in sticla originala dar foarte putin undeva la maxim 1 ml.Oricum nu cred ca Radurek se ocupa cu manarii de astea sa traga 3 ml, e vechi pe aici si marfa o are buna, nu s-a plans nimeni de serviciile lui.Imi place ca se gasesc numai de astia cu 2 posturi pe forum de a face antireclama ;) , traim in Romania clar unde se incearca inlaturarea concurentei prin mijloace de cea mai joasa speta :evil:
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde RaduRek » Sâm Oct 22, 2011 9:57 pm

Dap.... mea culpa...m-am centrat prea mult pe cuvantul tipului si anume: ''masuratoare'' am zis initial ca chiar l-a cantarit(in grame) si apoi la introdus in seringi...de aceea raspunsul meu total confuzionat...
Oricum apreciez si multumesc tovarasilor de forum cu ceva mai mult de 2 mesaje care au numai pareri bune despre un vapers cu state vechi pe aici ...si ca o explicatie suplimentara pt. domnul maxxx sau alti doritori din expertiza mea pe 5 sticle de 30 mll de E lichid(nou noute) provenite de la sursele noastre curente chinezesti nici una nu are 30 mll...ceva intre 28-29 mll...deci foarte posibil sa se manifeste ce zice jhonutz cu mici pierderi pe recipient sau poate asa le dozeaza producatorul...oricum intr-o sticla normala de 30 mll parca si 1 mll lipsa se cam vede la ochi ..dar 3mll...
Vapers Plus
RENUNTĂ LA FUMAT... FUMÂND !
Last Conventional Cigar - 25.11.2009
RaduRek
Reseller

Mesajde Lizicat » Dum Oct 23, 2011 12:17 am

Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde G@briel » Dum Oct 23, 2011 2:30 am

Lizicat, nu ca ma bag, dar tu acolo convertesti APA - WATER.
Lichidele folosite de noi au o baza - glicerina - 1261 kg/m3 - deci e mult mai grea decat apa sau propilenglicol - 1036 kg/m³, si asta este mai grea decat apa, dar nu cu mult! Ce inseamna asta? Ca in TOATE cazurile, daca masuram 30 de mg de e-lichid nu vom avea 30 de ml, ci mai putin!
G@briel
Vaper

Mesajde admin » Dum Oct 23, 2011 2:47 am

Mult mai putin, intrucat 30ml in cazul apei au ~30grame iar in cazul VG-ului 37.83grame sau 37830mg.
admin
Site Admin

Mesajde adykaty » Dum Oct 23, 2011 3:12 am

o dozare exacta necesita masini de ultima ora si cum chinezii fac multa munca manuala de aici si unele erori sa zicem umane,
pe unele ambalaje si nu ma refer la lichide ci in general, e specificat gramajul si o toleranta de +- 1 pana la 3 sau chiar mai mult la % deci daca luam in considerare anumiti factori putem zice ca nu e vina resselerilor pt diferente,
ma refer la cei seriosi si consacrati
Imagine
adykaty
Vaper

Mesajde Lizicat » Dum Oct 23, 2011 2:18 pm

Asa este @G@briel , dar am observat ca nici macar la apa nu se cunosc trasformarile...
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde blaqqcat » Mar Noi 01, 2011 12:38 pm

Am cumparat de la vapers-one lichide TW si FlavourArt pentru reviewuri. Lichidele sunt bune, in sensul ca se respecta retetarul + 1 picatura de aroma in plus, insa nivelul in sticlute :lol: :lol: . Puse 10 sticlute de 10 una langa alta, cu greu am gasit doua sa se apropie una de alta. Daca la restul am inchis ochii, la doua din ele chiar m-au apucat dracii (FVA). Lipseau 25%..
No hard feelings, pana la urma si la coada oricum nu le vapez complet pentru ca multe nu-mi plac, si am lichidele mele preferate. Scopul este reviewul, iar pentru asta, isi fac datoria.
Am vrut doar sa fiti in cunostinta de cauza..

Tiii, era sa uit. Am luat si un 901 LR, despre care pe site spun ca e original SLB, iar in realitate, nu e nici marcat SLB, nici LR, nici nimic. No-name ieftin, l-am aruncat din prima zi, trageam prea greu din el. Ca si ex-reseller , nu ma duce nimeni pe mine cu presuletul.. ;)
Vapez tot ce prind cu tot ce prind => blog.ecigs.ro
blaqqcat
Vaper

Mesajde mirceamircea » Mar Noi 01, 2011 5:39 pm

Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde bleakness » Mar Noi 01, 2011 6:33 pm

''In pachet primiti :
1 buc tigari ( 1 tigara = partea alba + atomizer + partea galbena ) '' :lol:
Imagine
bleakness
Vaper

Mesajde mirceamircea » Mar Noi 01, 2011 6:38 pm

Da, da, partea galbenă e de bază ;)
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde ionutz72 » Mie Noi 02, 2011 12:26 am

And No Pollution 8-)
http://johnsmoke.info
ionutz72
Reseller

Mesajde danteleleu » Vin Noi 04, 2011 6:40 pm

Azi am fost prin targ la Autovit sa cumpar ceva pt masina si aruncandu-mi privirea si pe la celelalte tarabe surpriza, tigari electronice e health, ego-t contrafacute si lichide pe care scria mare DEKANG, sticlute dintr-un material ciudat, foarte dur, cu etichete puse de vanzator, scoase la imprimanta lui de acasa pe hartie normala A4 si decupate :)) 10 ml 20 de lei. Cum sa vinzi un produs contrafacut cu un pret mai mare decat originalul? =)))))Nu cred ca exista vreun vaper pe aici care ar cumpara lichide dintr-un targ, dar poate vreun incepator pune botul si dupa nu stie de ce il ustura, il doare capul, se imbolnaveste de nu stiu ce. NU CUMPARATI DIN SURSE DE GENUL ASTA NICIODATA!!!
Imagine
danteleleu
Vaper

Mesajde dire4iuli » Vin Noi 04, 2011 7:25 pm

danteleleu scrie: NU CUMPARATI DIN SURSE DE GENUL ASTA NICIODATA!!!

Noi cei de pe forum stim. In schimb, cei care nu au auzit de aceasta sursa de informatii cad in plasa acestor vanzatori dubiosi.
Imagine
dire4iuli
Vaper

Mesajde danteleleu » Sâm Noi 05, 2011 5:14 pm

Macar de vindeau si ei ca pe tigarile de contrabanda, la un pret mai mic fata de magazin, dar ei vand cu un pret dublu fata de magazin si sunt lichide facute in WC.
Imagine
danteleleu
Vaper

Mesajde tronarcristian » Sâm Noi 05, 2011 8:04 pm

dire4iuli scrie:
danteleleu scrie: NU CUMPARATI DIN SURSE DE GENUL ASTA NICIODATA!!!

Noi cei de pe forum stim. In schimb, cei care nu au auzit de aceasta sursa de informatii cad in plasa acestor vanzatori dubiosi.

si are antena1 si doamna ''doctor'' material numai bun.....
Imagine
tronarcristian
Vaper

Mesajde dan1978 » Dum Noi 06, 2011 12:24 pm

Stiu persoane care fiind in necunostinta de cauza au luat fake-urile alea de lichide cu 10 ron-10 ml din targul din Militari.Cred ca tine si de zona si de trafic.
Imagine
dan1978
Vaper Veteran

Mesajde nicumur » Sâm Noi 26, 2011 12:42 pm

http://mediashoptv.ro/index.php?o=produ ... =307&cid=5

O fi bine (ca face continuu reclama la tigarile electronice pe posturile de televiziune), o fi rau (ca se dau tepe rasunatoare) - nu stiu.
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Recenzii magazine