Daca nu iti este greu,te rog posteaza si tu acelasi link la XXX ca sa ne putem exprima in voie

nicumur scrie:http://mediashoptv.ro/index.php?o=products&mo=detailed&pid=307&cid=5
O fi bine (ca face continuu reclama la tigarile electronice pe posturile de televiziune), o fi rau (ca se dau tepe rasunatoare) - nu stiu.

stefannt scrie:Nicule Nicule,chiar acum ma uita la saracia asta de spot,era pe 3 posturi,mizeria de e-health la 250 ron,si in plus primeai cadou un adaptor special usb pt calculator si un incarcator foarte util de masina.
Daca nu iti este greu,te rog posteaza si tu acelasi link la XXX ca sa ne putem exprima in voie

kshkval scrie:Stau si ma gandesc..ce mama draq sunt asa idiot sa ma implic ? Mai bine pierd niste bani la poker sau ma intalnesc cu prietenii la o bere...
Mdea...scuze de offtopic

kshkval scrie:Hai ca m-am enervat...iar din nou...mi-au revenit frustrarile ....
Rica, si tu si altii ati mai citit, ati pus un kil de intrebari aiurea si peste tot. Nu cred ca intentionat sau din neglijenta, ci pentru ca nu este prea clar unde sa postezi sau unde poti citi mai clar sa te informezi, sa intelegi fenomenul. De aia am incercat sa propun o dezbatere in imbunatatirea forumului. Nu m-a bagat nimeni in seama ( cu o exceptie ) . Stau si ma gandesc..ce mama draq sunt asa idiot sa ma implic ? Mai bine pierd niste bani la poker sau ma intalnesc cu prietenii la o bere...
Mdea...scuze de offtopic

mirceamircea scrie:Încă una primită acum 3 minute pe mail (spam): tigara-eletronica.emagu.ro/ de la adresa de mail ”dark_emo_shadow93@yahoo.com”
Prețul e de 125 lei + taxe transport

shantzu scrie:Teoria asta pot s-o neg. Eu primesc astfel de spamuri (plus cele cu economizorul de energie si cele cu farduri) pe adresele mele de yahoo, care nu le-am mai folosit de o vesnicie. La inregistrarea pe acest forum am folosit o adresa "dedicata" (adica una care am folosit-o doar aici), si pe aceasta adresa nu am primit inca nici un spam.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori