De cine este bine sa te feresti

Re: De cine este bine sa te feresti

Mesajde stefannt » Sâm Noi 26, 2011 12:46 pm

Nicule Nicule,chiar acum ma uita la saracia asta de spot,era pe 3 posturi,mizeria de e-health la 250 ron,si in plus primeai cadou un adaptor special usb pt calculator si un incarcator foarte util de masina.
Daca nu iti este greu,te rog posteaza si tu acelasi link la XXX ca sa ne putem exprima in voie :twisted:
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde mirceamircea » Sâm Noi 26, 2011 1:02 pm

nicumur scrie:http://mediashoptv.ro/index.php?o=products&mo=detailed&pid=307&cid=5

O fi bine (ca face continuu reclama la tigarile electronice pe posturile de televiziune), o fi rau (ca se dau tepe rasunatoare) - nu stiu.

300 de lei???? WTF?? Cred că-mi iau chestii muuuult mai bune de banii ăia de la vapers :mrgreen:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde tronarcristian » Sâm Noi 26, 2011 7:03 pm

stefannt scrie:Nicule Nicule,chiar acum ma uita la saracia asta de spot,era pe 3 posturi,mizeria de e-health la 250 ron,si in plus primeai cadou un adaptor special usb pt calculator si un incarcator foarte util de masina.
Daca nu iti este greu,te rog posteaza si tu acelasi link la XXX ca sa ne putem exprima in voie :twisted:

si ce se mai atacase un anumit domn gabriel cand am zis ca sunt niste mizerii si totodata o maaaaaare teapa........poate si el a intrat in afaceri cu asa ceva :lol:
Imagine
tronarcristian
Vaper

Mesajde mirceamircea » Mar Feb 07, 2012 2:06 pm

Încă una primită acum 3 minute pe mail (spam): tigara-eletronica.emagu.ro/ de la adresa de mail ”dark_emo_shadow93@yahoo.com”
Prețul e de 125 lei + taxe transport :ugeek:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde OldJack » Mar Feb 07, 2012 2:29 pm

tot pe mail
petrea_allina@yahoo.com
Super oferta la noile tigari electronice fara componente nocive pentru corpul uman !

Am ales sa comercializam modelul Mini DSE401 pentru ca este unul din cele mai robuste si puternice tigari electronice de pe piata. Atributele forte ale acestui model sunt: cantitatea si consistenta vaporilor, care este net superioara fata de alte modelele mini. autonomia bateriei de 160 mA; cartusele externe, foarte usor de schimbat (sau reincarcat) - mult mai practic decat la modelele cu cartus integrat.

Viziteaza: http://tigara-eletronica.emagu.ro
Imagine
OldJack
Vaper

Mesajde mirceamircea » Mar Feb 07, 2012 2:45 pm

Dap, același text am primit și eu, dar de la adresa aia cu EMO...
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Mar Feb 07, 2012 2:55 pm

Acum....am inceput vapatul cu un model inferior dse401 si nu am fumat 4 zile, in conditiile in care aveam o singura baterie. Nu as zice ca e praf modelul...doar ca acum ( informat fiind ) pot sa-mi iau un kit biansi uno si 20 ml zama cu 125 lei.

Nu comentez reclama ( sufletul comertului ) din mesaj...zic doar : sufletul ! :mrgreen:
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde mirceamircea » Mar Feb 07, 2012 3:11 pm

Ai dreptate, eu m-am legat în special de preț, nu de produs...acum sunt mult mai multe informații pentru un începător decât atunci când ne-am apucat noi - toată treaba e să vrei să te informezi. :mrgreen:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde rica007 » Mar Feb 07, 2012 3:12 pm

nu cum am facut eu ;)
cum zicea un clasic "cititi,cititi..."si iar cititi
dar macar pe mine m-a ajutat,nu stiu altii
Pe usa scria femei , iar cand am intrat erau numai wc-uri ....
Imagine
rica007
Vaper Veteran

Mesajde kshkval » Mar Feb 07, 2012 3:25 pm

Hai ca m-am enervat...iar din nou...mi-au revenit frustrarile ....
Rica, si tu si altii ati mai citit, ati pus un kil de intrebari aiurea si peste tot. Nu cred ca intentionat sau din neglijenta, ci pentru ca nu este prea clar unde sa postezi sau unde poti citi mai clar sa te informezi, sa intelegi fenomenul. De aia am incercat sa propun o dezbatere in imbunatatirea forumului. Nu m-a bagat nimeni in seama ( cu o exceptie ) . Stau si ma gandesc..ce mama draq sunt asa idiot sa ma implic ? Mai bine pierd niste bani la poker sau ma intalnesc cu prietenii la o bere...

Mdea...scuze de offtopic
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

De cine este bine sa te feresti

Mesajde SamGold » Mar Feb 07, 2012 3:29 pm

kshkval scrie:Stau si ma gandesc..ce mama draq sunt asa idiot sa ma implic ? Mai bine pierd niste bani la poker sau ma intalnesc cu prietenii la o bere...

Mdea...scuze de offtopic

+1
Mie mi s-a luat deja...

Deci joi ne vedem sigur la poker :mrgreen:

...using Tapatalk.
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde sanitarium » Mar Feb 07, 2012 4:15 pm

si eu am primit acelasi mail de la emo, oare de unde ne-a luat? :))
Imagine
sanitarium
Vaper Veteran

Mesajde tronarcristian » Mar Feb 07, 2012 7:57 pm

kshkval scrie:Hai ca m-am enervat...iar din nou...mi-au revenit frustrarile ....
Rica, si tu si altii ati mai citit, ati pus un kil de intrebari aiurea si peste tot. Nu cred ca intentionat sau din neglijenta, ci pentru ca nu este prea clar unde sa postezi sau unde poti citi mai clar sa te informezi, sa intelegi fenomenul. De aia am incercat sa propun o dezbatere in imbunatatirea forumului. Nu m-a bagat nimeni in seama ( cu o exceptie ) . Stau si ma gandesc..ce mama draq sunt asa idiot sa ma implic ? Mai bine pierd niste bani la poker sau ma intalnesc cu prietenii la o bere...

Mdea...scuze de offtopic

+1
stau citesc si ma crucesc cateodata......
Imagine
tronarcristian
Vaper

Mesajde Lizicat » Dum Feb 12, 2012 3:34 am

mirceamircea scrie:Încă una primită acum 3 minute pe mail (spam): tigara-eletronica.emagu.ro/ de la adresa de mail ”dark_emo_shadow93@yahoo.com”
Prețul e de 125 lei + taxe transport :ugeek:

De la acceasi adresa, eu am primit:
Trusa de Machiaj Profesionala import Germania

Trusa contine:
- 48 farduri
- PUDRA FATA
- 3 NUANTE DE BLUSH
- aplicator
+ CADOU: Set machiaj 5 pensule!

Trusa este intr-o cutie de cadouri!
Ideal pentru cadou sau uz personal.

Viziteaza: http://machiaj.corpul-perfect.ro
Astia sunt multilateral dezvoltati... :lol:
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde mirceamircea » Dum Feb 12, 2012 12:24 pm

Dap, te dai cu pudră de la ăștia pe față și-ți mai crește o sprânceană :))))
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde mirceamircea » Lun Mar 12, 2012 11:04 am

Să continuăm seria:

”Super oferta la noile tigari electronice fara componente nocive pentru corpul uman !

Am ales sa comercializam modelul eHealth pentru ca este unul din cele mai robuste si puternice tigari electronice de pe piata. Atributele forte ale acestui model sunt: cantitatea si consistenta vaporilor, care este net superioara fata de alte modelele mini. autonomia bateriei de 160 mA; cartusele externe, foarte usor de schimbat (sau reincarcat) - mult mai practic decat la modelele cu cartus integrat.

Pachet 2 tigari electronice + 10 cartuse/rezerve + 3 incarcatoare (perete,usb si masina)
Viziteaza: http://tigara-electronica.iuu.ro/?ref=zip

haha, robustă și puternică....hahahahahah, ăștia chiar se întrec cu nesimțirea....”doar 125 de lei” :twisted:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde danezu » Lun Mar 12, 2012 11:41 am

Asta am primit si eu, n-am fost curios sa vad ce scrie in corpul mailului pentru ca am vazut la link-ul se termina cu (zip) si m-am gantit la virusi :mrgreen:
Cred ca unii au acces la bazele de date(mailuri) si trimit in disperare spamuri, nu erau interzise parca?

Bafta!
Imagine
danezu
Vaper

Mesajde mirceamircea » Lun Mar 12, 2012 11:48 am

Bineînțeles că erau interzise, dar cum orice ”onliner” vrea să facă bani cu nemiluita și cât mai ușor iși face un kkt de magazin online si apoi se apucă de vândut baze de date cu oamenii înregistrați pe site --> romanian style :evil:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

Mesajde shantzu » Lun Mar 12, 2012 3:30 pm

Teoria asta pot s-o neg. Eu primesc astfel de spamuri (plus cele cu economizorul de energie si cele cu farduri) pe adresele mele de yahoo, care nu le-am mai folosit de o vesnicie. La inregistrarea pe acest forum am folosit o adresa "dedicata" (adica una care am folosit-o doar aici), si pe aceasta adresa nu am primit inca nici un spam.
"Regression testing"? What's that? If it compiles, it is good; if it boots up, it is perfect.
shantzu
Vaper

Mesajde mirceamircea » Lun Mar 12, 2012 3:52 pm

shantzu scrie:Teoria asta pot s-o neg. Eu primesc astfel de spamuri (plus cele cu economizorul de energie si cele cu farduri) pe adresele mele de yahoo, care nu le-am mai folosit de o vesnicie. La inregistrarea pe acest forum am folosit o adresa "dedicata" (adica una care am folosit-o doar aici), si pe aceasta adresa nu am primit inca nici un spam.

Bine zis ”încă” - mai așteaptă un pic :mrgreen:
La fel am făcut și eu mai demult: mi-am creat o adresă pe GMAIL fără legătură cu nici o altă adresă existentă de-a mea (cu alt nume de contact) - total diferită de existența mea offline și peste o lună primesc ceva spam în textul căruia se regăsea numele meu real, așa că....Google eat my dust :ugeek:
Imagine
mirceamircea
Vaper Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Recenzii magazine