Reviews / Opinii / Sugestii

Lichide pentru tigari electronice

Moderatori: matrixxu, Bogus

Re: Reviews / Opinii / Sugestii

Mesajde DarkShadow » Sâm Ian 28, 2012 6:18 am

LA Multi Ani si multa sanatate!!! Imagine Imagine Imagine

Stima.

D
ImagineImagine

Vizitati http://installservices.pht.ro
DarkShadow
Vaper Veteran

Mesajde matrixxu » Sâm Ian 28, 2012 1:41 pm

Va multumesc tuturor pentru urari !
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Mesajde Ciuchi » Dum Ian 29, 2012 9:42 pm

Mersi pentru consilierea telefonica Raul.
Am trimis comanda pe mail.
O astept cu nerabdare :)
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde matrixxu » Dum Ian 29, 2012 11:30 pm

Cu cea mai mare placere.
SBs,DBSB,RSM 5.1,RSM Dreadnought,etc
Imagine
I stopped fighting my inner demons. We're on the same side now.
matrixxu
Reseller

Mesajde Ciuchi » Mie Feb 01, 2012 3:58 pm

Astazi am ridicat coletul cu cele 7 arome comandate, insa in pachet au fost 8 :)
Multumiri pentru aroma bonus, un prim lucru de apreciat.

In primul rand, un alt mare plus, lichidele vin in siclute sigilate.

Am testat asa:
President: o aroma de tutun foarte fina.
Pepene galben: nebunie curata, deja confiscat de sotie :) Lasa un gust excelent si juri ca ai mancat pepene galben.
Coconut Ice: aroma excelenta de cocos si foarte racoritor de la menta... desemenea finete finete finete.
Tobacco Mix 3: aroma de tutun, foarte placuta deasemenea.

Pe parcurs ce testez si celelalte arome, am sa revin.

Despre lichide pot sa spun ca sunt extraordinar de curate, abur excelent. Am inteles ca fiind foarte proaspete, e posibil ca aroma sa se mai accentueze in cateva zile.
Despre TH... aici cred ca am facut eu o greseala si parca nu prea-l simt. Am vapat timp de 5 zile, pana mi-au venit aceste lichide Dekang DK-TAB 18mg, care la inceput mi s-a parut foarte "tare" insa deja nu prea mai simteam TH-ul nici la acesta decat dimineata la cafea.
Toate lichidele Liquid Dream le-am comandata cu concentratie de nicotina 15mg si cred ca mergeau mai "puternice". Probabil ca si de aici TH-ul?!?!?!
Data viitoare am sa comand si de 18 si 21.

Ca o concluzie generala, foarte multumit de lichide, personal excelent care iti sta la dispozitie cu orice si foarte amiabil.
Cu siguranta de aici inainte Liquid Dream va fi in permanenta la mine in casa.

Mai testez si revin.
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde Didos » Mie Feb 01, 2012 6:05 pm

Sunt la a doua comanda primita de la Liquid Dream, nu am decat cuvinte de lauda. Lichidele facute cu multa atentie la detalii, curate, cu aroma puternica dar nu excesiva. Personal le percep ca fiind net superioare dpdv calitativ celor de la Joyetech, pentru prima oara de cand vapez pot sa spun ca mi-a placut absolut tot, chiar si aromele de fructe pe care le-am luat mai mult din curiozitate. Avand in vedere ca gama lor de lichide este imensa, sunt sigur ca "voi semna cu ei un contract de exclusivitate". Multumesc domnilor de asemenea pentru bonusul trimis. Numai ganduri bune
Didos
Vaper

Mesajde Ciuchi » Joi Feb 02, 2012 2:28 am

Revin...
Daca vreti sa va intoarceti in timp, imaginati-va ca sunteti alaturi de Clint Eastwood calare pe un armasar negru prin Mississippi si vapati Tobacco - Cowboy... cred ca e descrierea perfecta pentru aceasta aroma... ceva sec cu aroma de tutun cules, uscat si bagat in foi :)
Cirese amare iarasi excelent. Rodiile de vis... Insa din aromele de fructe comandate, parca totusi gustul meu dicteaza invingator detasat Pepenele Galben.
Toate aromele de fructe sunt excelente si iti lasa un after-taste exact de fructa respectiva.
Dintre cele 3 arome de tutun (Tobbaco Mix 3, President si Cowboy) cred ca ii acord premiul I e-lichidului Tobbaco Mix 3 (gustul meu, ca sotiei i-a placut mai mult President).
Inca un avantaj la sticluta, care acum 10 minute l-am observat... nu mai trebuie scos capacelul de la cartusele de EGO-T/C... picuratorul intra la fix si nu dai lichid pe langa (nu d-alta dar mi-am rupt vreo doua unghii azi in capacelele alea).
Am scos cuiul de la un atomizor, dupa ce de la pranz am vapat exclusiv numai Liquid Dream (cam 4-5 ml ca am testat la greu) si vreau sa va spun ca rezistenta arata foarte bine. Dupa 1ml de DK-TAB Dekang, rezistenta era deja imbacsita.

Trebuie sa mai teste raportul de VG/PG cat si concentratia de nicotina mai mare la urmatoare comanda (15mg/ml actualmente). Vreau o aroma de tutun, dar cu un TH mai puternic, care sa-mi "dea in gat" sa ma sature. Aici sper ca ma vor ajuta baietii.
Deasemenea, ii rog pe Raul sau Leo sa-mi spuna ce arome de tutun mai puternice recomanda ei.

Va multumesc anticipat si va salut vapand niste cirese amare excelente :)
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde SamGold » Joi Feb 02, 2012 2:21 pm

Interesante ar fi niste sample pack-uri...gama de lichide produsa fiind foarte vasta.
Sticlute la 3ml - 5RON, de exemplu...iar sample pack-ul sa aibe minim 5 sticlute.

Cum e p-afara :)
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde Bogus » Joi Feb 02, 2012 2:50 pm

Partea trista tocmai asta e, ca sant foarte multe, sticlutele mici costa mai abitir ca alea mari, si dupa aia intervin chestiile legate de combinatia VG / PG, taria de nicotina pt sample (unii sant intoleranti la PG, altii daca nu are nicotina n-are gust lichidul), samd.

Prea haotica chestia din pacate.
Bogus
Reseller

Mesajde cicigeo » Joi Feb 16, 2012 3:56 pm

Multumesc pentru lichidele trimise pe care le-am primit f.f.repede,promptitudine si seriozitate baietilor de la Timisoara cit si pentru blonda "DANEZA"trimisa in plus fata de ceea ce am comandat eu.Tineti-o tot asa si vinzarea vine de la sine.
cicigeo
Vaper

Mesajde cgabriella » Mie Feb 22, 2012 7:52 pm

Tot Banatu-i Fruncea!!!!!
Azi mi s-a reconfirmat aceasta vorba din batrani.Ce-as putea sa spun decat ca ati fost incredibili si va multumesc foarte mult.Am transmis comanda ieri catre voi si am si am mentionat ca plata o fac azi dimineata,si spre surprinderea mea ati expediat comanda fara a astepta incasarea pt prioripost.Pachetul mi-a si sosit de 30 minute....deci un big Thanks din nou.Am uitat sa mentionez ca am comandat si achitat 5 sticlute X 10 ml,si am primit 5 sticlute X 15 ml deci 25 ml bonus,ceea ce ma indatoreaza profund.Despre lichide,nu stiu ce sa spun ca nu am apucat sa le incerc....abia acum mi-am facut o cafea si ma apuc de ....degustari.
Ma inclin cu respect in fata voastra!!!!! :)
Imagine
cgabriella

Mesajde walle » Mie Feb 22, 2012 8:55 pm

Azi am primit și eu comanda de la Liquid Dream și vreau să spun că sunt foarte bune lichidele. După părerea mea mult peste cele de la Dekang din care am pufăit până acum. Sunt foarte aromate și parcă nu provoacă acea senzație permanentă de sete ca cele de la Dekang. Despre arome nu vorbesc pt. că aici depinde de fiecare cum le percepe și ce gusturi are. Vreau doar să spun doar că din 5 arome luate, toate îmi plac.
Livrarea a fost promptă, fără nici un fel de problemă.
Nu am primit bonusul despre care am citit pe aici dar probabil se acordă la comenzile mai mari.
Bottom line - cred că mi-am găsit furnizorul de lichide de acum înainte.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde Bogus » Mie Feb 22, 2012 9:33 pm

cgabriella scrie:Tot Banatu-i Fruncea!!!!!
Azi mi s-a reconfirmat aceasta vorba din batrani.Ce-as putea sa spun decat ca ati fost incredibili si va multumesc foarte mult.Am transmis comanda ieri catre voi si am si am mentionat ca plata o fac azi dimineata,si spre surprinderea mea ati expediat comanda fara a astepta incasarea pt prioripost.Pachetul mi-a si sosit de 30 minute....deci un big Thanks din nou.Am uitat sa mentionez ca am comandat si achitat 5 sticlute X 10 ml,si am primit 5 sticlute X 15 ml deci 25 ml bonus,ceea ce ma indatoreaza profund.Despre lichide,nu stiu ce sa spun ca nu am apucat sa le incerc....abia acum mi-am facut o cafea si ma apuc de ....degustari.

Ne bucuram de aprecieri Gabriela, dar din pacate trebuie sa te dezamagesc. Sticlutele sunt de 10 ml nu 15 ml.

Spor la vapat,
Bogus
Reseller

Mesajde cgabriella » Vin Feb 24, 2012 4:15 pm

Bogus scrie:
cgabriella scrie:Tot Banatu-i Fruncea!!!!!

Ne bucuram de aprecieri Gabriela, dar din pacate trebuie sa te dezamagesc. Sticlutele sunt de 10 ml nu 15 ml.

Spor la vapat,

Imi cer scuze,aveti dreptate!Luata de val sa "degust"lichidele voastre am confundat "mg" cu "ml".My fault!Am testat toate lichidele cumparate si sincer daca ar trebui sa fac un clasament acesta ar arata asa:
Locul 1-toate aromele cumparate. :)
Imagine
cgabriella

Mesajde cristi_C » Mie Feb 29, 2012 6:36 pm

am primit astazi comanda de la Liquid Dream, intradevar atenti cu clientul, raspunsuri rapide la email-uri, consiliere telefonica, corectare comanda.Pe langa comanda am primit si un bonus, pentru care le multumesc, il consider o reducere semnificativa a costului, pe langa gestul de amabilitate si ocazia de a testa arome noi.
despre arome din 16, am testat 2 Tobacco mix 3 si After Eight , arome prezentate anterior in forum
Intradevar arome fine,bune, usor dulci, TH-ul nu este agresiv, dar suficient.Compozitia ceruta(aici un mare avantaj pentru cei ce nu-si fac singuri lichidele) a fost 70PG/30VB, cu concentratie de 18. Pana acum nu am vapat decat Dekang si Hangsen, sunt peste aceste lichide (pe cele confectionate acasa le sar, nu merita amintite, sunt antitalent).
In concluzie merita cumparat, sunt OK ca reseller.

completare brandy pipe, aceeasi finete, mai putin dulce, fara a fi sec, un gust interesant, oricum peste asteptari
cristi_C
Vaper

Mesajde walle » Joi Mar 08, 2012 7:22 pm

Azi am primit a doua cmandă. Totul a decurs perfect ca și prima dată. Acum am primit și un bonus pentru care le mulțumesc. Ma impresionat faptul că, deși au avut probleme cu unul din furnizori, nu au vrut să compromită deloc calitatea folosind ingrediente de la alt furnizor, ingrediente care, conform discuției telefonice, nu se ridicau la standardul lor. Acest lucru este destul de rar întâlnit de consumatorul român.
Imagine
eGo-C LR
walle
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Joi Mar 08, 2012 9:46 pm

:lol:
va trebui sa te obisnuiesti cu baietii astia....si-au impus un standard si nu vor sa-l coboare indiferent de consecinte ;)
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde Darko » Joi Mar 15, 2012 8:22 pm

Inca un client multumit!Azi am luat pentru prima data lichide de la Liquid Dream si vreau sa spun ca de acum mi-am gasit furnizorul!Profesionalism,promptitudine si amabilitate,ceva rar intalnite in Romania.O sa-i recomand pe baietii astia la toti prietenii si colegii mei ce vapeaza,chiar merita.Chiar acum vapez Tobacco Mix 3 (32 mg/ml)si vreau sa spun ca e cel mai adevarat din tot ce am bagat pana acum.Nu vreau sa credeti ca fac reclama,chiar n-am nici un castig,e doar bucuria si satisfactia aceia,atunci cand descoperi ceva bun si vrei sa-l impartasesti.
Darko
Vaper

Mesajde SamGold » Vin Mar 16, 2012 6:12 pm

Vanilla Pipe = f*cking unbelievable!
A fost...si a trecut.
SamGold
Vaper Veteran

Mesajde Bogus » Vin Mar 16, 2012 6:48 pm

that bad? :)
Bogus