Avem asa:
DK: Deluxe Tobacco - VG - 18 mg - Este preferatul meu pana acum. Nu pot sa spun ca e vreo asemanare izbitoare intre acest lichid si tutun insa nu este deloc dulceag (e destul de sec) si e foarte ok de vapat. As putea spune ca e un lichid destul de neutru ca aroma care insa poate poate suplini destul de bine lipsa analoagelor.
DK: USA Mix (Marlboro) - VG - 18 mg - Nu este foarte dulceag insa are ceva... aromat... nu stiu cu ce sa compar dar e placut. E parca putin dulce-acrisor... parca imi aduce a compot de visine + tutun.
TW: Tobacco Americano - Nicotina : 18 mg - Interesant. Cand inspiri simti o aroma de caramel (insa parca nu e chiar insuportabila ca la Maxx-blend) iar cand expiri are exact, dar exact mirosul unei tigari (chiar as putea spune ca bate mai mult spre o tigara stinsa si reaprinsa... ceeea ce nu e extraordinar de placut dar aduce a tigara). Pacat ca are izul ala de caramel... Inca testez...
FA: Maxx-Blend - 18 mg, Baza : Traditional - Ingrozitor. Parerea mea! Este foarte dulce (gretos dupa mine) si are un foarte puternic miros de... prea-multa-vanilie-pusa-in-bomboane-cu-lapte-ieftine-si-cu-multe-multe-e-uri... nu stiu cat de exacta e descrierea... dar mie unul nu imi place deloc. In plus aroma e foarte foarte sintetica. Sincer am reusit cu greu sa scot mirosul din atomizor (fierbere in otet & stuff). O sa-l intreb totusi si pe cel de la care am cumparat lichidele (FA a fost gata preparat) daca nu cumva a incurcat sticlutele pentru ca sincer aveam asteptari mult mai mari de la aceasta aroma si parca nu are chiar nici o treaba cu tutunul... desi e totusi o aroma de tutun (si chiar foarte apreciata din ce am vazut...).
As avea si o mare mare rugaminte la voi. Imi mai puteti face niste recomandari de lichide care sa nu fie dulci? Tabac, insa nu arome dulci ci cat mai seci...
Si ce lichide as putea sa incerc (sa nu fie tabac ci orice altceva - fructe, bauturi etc.) care sa nu fie dulci? Nu suport aromele astea dulci...
Sugestii?
Inca ceva... spre exemplu acea aroma de caramel din Tobacco Americano credeti ca as putea sa o elimin (sau macar sa o estompez) cu ceva gen bitter wizard? Sau aveti alta idee?
Respect!