Pareri... Dekang, FA, TW

Discutii despre e-lichide comerciale

Pareri... Dekang, FA, TW

Mesajde akcentstyle » Mie Noi 09, 2011 6:26 pm

Salutare tuturor! Sunt destul de nou in domeniu si nici prea multe lichide nu am reusit sa incerc pana acum. Insa as vrea sa ajut si eu aceasta comunitate exprimandu-mi umila parere legata de cele cateva lichide pe care le-am incercat pana acum. Lichidele au fost cumparate de la un reseller de pe acest forum.
Avem asa:
DK: Deluxe Tobacco - VG - 18 mg - Este preferatul meu pana acum. Nu pot sa spun ca e vreo asemanare izbitoare intre acest lichid si tutun insa nu este deloc dulceag (e destul de sec) si e foarte ok de vapat. As putea spune ca e un lichid destul de neutru ca aroma care insa poate poate suplini destul de bine lipsa analoagelor.
DK: USA Mix (Marlboro) - VG - 18 mg - Nu este foarte dulceag insa are ceva... aromat... nu stiu cu ce sa compar dar e placut. E parca putin dulce-acrisor... parca imi aduce a compot de visine + tutun.
TW: Tobacco Americano - Nicotina : 18 mg - Interesant. Cand inspiri simti o aroma de caramel (insa parca nu e chiar insuportabila ca la Maxx-blend) iar cand expiri are exact, dar exact mirosul unei tigari (chiar as putea spune ca bate mai mult spre o tigara stinsa si reaprinsa... ceeea ce nu e extraordinar de placut dar aduce a tigara). Pacat ca are izul ala de caramel... Inca testez...
FA: Maxx-Blend - 18 mg, Baza : Traditional - Ingrozitor. Parerea mea! Este foarte dulce (gretos dupa mine) si are un foarte puternic miros de... prea-multa-vanilie-pusa-in-bomboane-cu-lapte-ieftine-si-cu-multe-multe-e-uri... nu stiu cat de exacta e descrierea... dar mie unul nu imi place deloc. In plus aroma e foarte foarte sintetica. Sincer am reusit cu greu sa scot mirosul din atomizor (fierbere in otet & stuff). O sa-l intreb totusi si pe cel de la care am cumparat lichidele (FA a fost gata preparat) daca nu cumva a incurcat sticlutele pentru ca sincer aveam asteptari mult mai mari de la aceasta aroma si parca nu are chiar nici o treaba cu tutunul... desi e totusi o aroma de tutun (si chiar foarte apreciata din ce am vazut...). :)

As avea si o mare mare rugaminte la voi. Imi mai puteti face niste recomandari de lichide care sa nu fie dulci? Tabac, insa nu arome dulci ci cat mai seci...
Si ce lichide as putea sa incerc (sa nu fie tabac ci orice altceva - fructe, bauturi etc.) care sa nu fie dulci? Nu suport aromele astea dulci...
Sugestii?
Inca ceva... spre exemplu acea aroma de caramel din Tobacco Americano credeti ca as putea sa o elimin (sau macar sa o estompez) cu ceva gen bitter wizard? Sau aveti alta idee?
Respect!
Imagine
akcentstyle

Re: Pareri... Dekang, FA, TW

Mesajde danteleleu » Mie Noi 09, 2011 7:18 pm

DK Kant este sec, cel putin eu asa il simt.
Imagine
danteleleu
Vaper

Mesajde johnnypetre » Mie Noi 09, 2011 8:27 pm

...iar ca fructe blueberry de la dekang/boge e cel mai putin dulce. e mai mult spre acrisor.mie imi place mult in ultima vreme.aromele de ceai din nou nu sunt dulci - green / black tea. iar ca tutun cum a zis dan kant-ul si mie mi se pare sec si red usa mix.- varianta pe pg cu atat mai mult. logic nu :D
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mie Noi 09, 2011 11:10 pm

poti incerca Dekang: Turkish Blend (pe un atty 510 mi s-a parut bine echilibrat) si Dunhill (pe carto Boge mi se pare mai sec decat pe Tank). Mie personal lichidele Joyetech mi s-au parut mai putin dulci decat cele Dekang.
Pacat ca esti din Craiova ca merita o vizita in showroom sa testezi pe viu caci fiecare simte aromele in felul sau...
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde razvanalbu » Joi Noi 10, 2011 11:31 am

Salut,

Mie seci mi s-au parut DK USAMix, Joyetech RY4, Joyetech Tobacco.

Seci si un pic acrisoare ar fii Joyetech de Apple si DK Blueberry.
razvanalbu
Vaper

Mesajde blaqqcat » Joi Noi 10, 2011 12:28 pm

Pererea mea personala e ca cel mai bun lichid e FOK verde, home-made, sau shop-made ma degraba. Lizicat s-ar putea sa stie, nu-i asa Lizi? :roll:
Bag zilnic minim 3ml.
Apoi imi plac: Red-Bull (Dekang sau mai nou-aparutul Joyetech), Hlton (Heaven-Gifts), Green Tea (Heaven-Gifts), Tobbaco si MLB (Joyetech).
Acum nah, gusturile nu se discuta, insa in mod clar sunt cateva arome oribile (nu stiu pe cineva sa le placa) de care ai putea sa te feresti din prima ca sa salvezi banisori. De exemplu: Gold&Silver (Dekang) are aroma de hoit :mrgreen: , parere impartita si de unii reselleri.
Poti sa faci o lista cu cele apreciate de noi pe aici (Dekang, Joye, FVA, TW, HG) si sa le incerci primele.
Vapez tot ce prind cu tot ce prind => blog.ecigs.ro
blaqqcat
Vaper

Mesajde jhonutz » Vin Noi 11, 2011 11:02 am

deci greencow TW - aroma interesanta , buna
karmel tw --o aroma superba de tutun
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde cristi_C » Lun Noi 28, 2011 5:41 pm

de lichid NICONAT a auzit/ vapat cineva?
Nu am pus site-ul sa nu fie considerat reclama, dar de acolo am luat prima ET in 2008 si lichidul imi placuse.Ma intreb daca o fi acelasi lichid .
cristi_C
Vaper

Mesajde mRzv86 » Lun Noi 28, 2011 5:44 pm

cristi_C scrie:de lichid NICONAT a auzit/ vapat cineva?

Tu ai vapa un lichid pe care-l gasesti doar in Ro la o cautare pe google?
Eu l-as cataloga "facut pe marginea cazii" si l-as evita pe cat posibil.

just my 2 cents...
mRzv86
Vaper

Mesajde cristi_C » Lun Noi 28, 2011 6:19 pm

mda, e neplacuta faza cu cada
cum ziceam am vapat vreo 100-150 ml in 2008, pretul actual e prohibit 100lei /50 ml
mai aveam 5-6ml am pus intr-un Karger , e cumva diferit, in sens pozitiv
distribuitorul spune ca ar fi SMOKE JUICE, deci poate despre SMOKE JUICE are cineva vreo parere

in sfarsit firma (daca o fi cea de la care am luat in 2008) nu vinde chiar prostii, acumulatorii functioneaza si acum , atomizatoarele sunt in regula, dar tehnologia e primitiva, cartus si baterie de capacitate mica etc.
cristi_C
Vaper

Înapoi la Software