Lichide RUMY

Discutii despre e-lichide comerciale

Lichide RUMY

Mesajde jeucy » Sâm Dec 10, 2011 9:11 pm

Salut,

Nu prea am gasit pe forum discutii despre lichidele Rumy.
Va rog, daca se poate, sa impartasiti parerile si experientele voastre legate de acest tip de lichid.

Multumesc!
jeucy
Vaper

Re: Lichide RUMY

Mesajde Aplexw » Sâm Dec 10, 2011 10:26 pm

E bun din punctul meu de vedere . Eu am vapat kent si red bull . kent nu mi-as mai cumpara intrucat nu e gustul de kent , e mai mult o combinatie de ceva fructe cu umpic de tabaco dar nu aduce nimic cu tigara traditionala kent iar cand e pe terminate din tanc se simte un gust intepator destul de neplacut. Red bull in schimb e foarte aromat si bun si pot spune ca mi-asi mai cumpara la o adica .
Pe sticluta scrie in limba romana ca e produs de Dekang biotechnology insa nu vad nicaieri sa scrie YNDK .
Aplexw

Mesajde jeucy » Dum Dec 11, 2011 3:02 am

eu vapez Dekang si imi place... mai mult imi place EcoPure, dar este cam scump... avand in vedere ca Rumy este o varianta "eco" creata de cei de la Dekang, se apropie cumva de Intellicig? adica e mai putin aromat si mai putin piscacios?

Multumesc!
jeucy
Vaper

Mesajde Lizicat » Dum Dec 11, 2011 3:07 am

Eu am incercat un singur Rumy. Un Virginia. Persoana care il vapa mi-a spus ca a fost imposibil de folosit. Din pacate i-am dat dreptate. A fost cel mai prost lichid incercat vreodata. Nu stiu nimic altceva despre ele, dar sigur n-as mai incerca altul.
Imagine
Lizicat
Reseller

Înapoi la Software