Lichide Liqua

Discutii despre e-lichide comerciale

Re: Lichide Liqua

Mesajde tudorask » Sâm Feb 11, 2012 12:59 am

pub74 scrie:Dar lichidul Red Hut care mai e prezentat pe acelasi sie a fost incercat de cineva?

Red hut? La liqua?
tudorask
Vaper

Mesajde cbo73 » Mar Feb 21, 2012 2:52 pm

Din cate stiu Liqua este made in Hong Kong.
cbo73
Vaper

Mesajde johnnypetre » Mar Feb 21, 2012 11:14 pm

http://www.goritchy.com/e-liquid

ce sa zic , am testat si eu cam toate (cred) lichidele Liqua si voi incerca in cele ce urmeaza sa le laud sau sa le fac de ras pe cele care merita .

Ca idee de inceput , cum a zis si iepurasii , ele vin in cutiute frumos ambalate si sigilate. cutiile au cod de bare , data de expirare , concentratia de nicotina, ingrediente ( pg , vg ,apa si "italian flavors") . si aici fac primul popas. raportul pg/vg este 3:1 , adica 75% Pg. prin italian flavors nu stiu daca sunt doar flavorart. sincer, daca asa este ma intreb de ce nu am gasit unele arome la flavorart direct, am ceva lichide facute de mine din arome flavourart si totusi le lipseste ceva pentru a se compara cu liqua.

testele le-am facut pe cele doua arme favorite din arsenalul meu de vaper. boge 510 D Lr si biansi 510 Lr. - pe lavatube intre 3,7 - 4,5 v in functie de "cum am simtit lichidul".

Incep cu tutunurile , voi continua cu dulcegariile si inchei cu menta.

Bright Tobaco - Nu e bine ca am inceput cu asta , da, ma rog . slab mi s-a parut. fara un gust concret, e tutun dar nu ma duce cu gandul la nimic special. poate spre davidoff sau deluxe de la dekang. dar vag. ii lipseste o nota aparte .

Traditional Tobaco - e , asta e aroma care m-a dus clar cu gandul la maxxboro de la FA. are ceva din ea , dar mai are si altceva. e bun oricum , fin , placut, destul de puternic aromat.(as zice dublu fata de cel de mai sus) si de toata ziua. - la picatura e ok , iar in boge si mai bun si mai clar.(mai bogat) - nu are la fel de multe nuante,fatete ca un dk-tab de exemplu dar e de luat in calcul.

American Tobaco - dulceag , bate spre zahar ars (crema de zahar ars mai de graba) , nu seamana cu usa mix de la dekang, nu e aspru deloc (asa ma asteptam). chiar pare a avea ceva tente de cafea sau ciocolata, dar subtile.

French Pipe Tobaco - genul de aroma care va deranja pe cei din jur, chiar daca sunt vaporizatori si ei(colegii de munca sunt cu fructele mai mult - asta si dk-tabu' ii scoate din sarite :D). nu ma duce cu gandul la fan , paie sau alte ierburi. surprinde printr-un TH mai pronuntat fata de restul. nu inteleg de ce , poate din cauza gustul mai amar si mai pronuntat, mai ales la expirare pe nas.cand o sa imi iau cartopipe (daca..) asta voi folosi.atentie , colegii au folosit insa termeni gen sosete, ghete, ciorapi ,vaca ,grajd etc. ma rog fiecare cu amintirile lui ...

Cuban Cigar Tobaco - e , asta da. cautam asa ceva. un gust mai innecacios, mai pronuntat ,,mai dens, mai neamestecat cu arome florale , sim-patetice si ciudate. imi vine sa inmoi mustiucul in niste coniac, ceva . trabucurile Romeo si Julieta ce mi-au ramas intr-un sertar de vre-un an pot sa raman acolo linistite mult si bine.eu ma duc sa ma uit la Bad boys 2.din nou.

Turkish Tobaco - hmm.. miere..clar si ceva nuci. bate la popou desert shipu' , bate si turkish tobaco de la dekang. daca puneau mai multa miere deja cautam albinuta in cutie. bun la picatura ,dar fabulos pe carto boge. se simte puternic si pregnant in aer , ca si pipe-ul de mai sus . daca nu va plac in schimb aromele dulci cautati altceva. asta e pentru diabetici.

Strawberry - mai putin pronuntat si concludent decat cel de dekang. aroma mai fina , mai amara , nu atat de zaharata pe cat m-as fi asteptat. pe cartomizor se simte mai clar desi se apropie de guma de mestecat . oricum este printre putinele din ce am testat la care clar aroma este 100% FA. are si ceva indulcitor. daca va plac fructele merita incercat. oricum e mult mai bun si clar decat...->

Cherry - cireasa din varful tortului este buna si savuroasa tocmai din cauza ca doar una . daca era tort de cirese nu mai era asa de apreciata. placuta aroma , amaruie si cam inhibata. la primele 20-30 de fumuri chiar ziceam ca o sa imi placa.acum zace intr-un cartomizor pus pe calorifer. mai vaga decat dekang. cireasa din varful tortului merita sa fie cea de la hangsen. macar pe aia o simt fara sa incrunt fruntea.

Berry Mix - ceea ce observasem la aromele inawera mi-a confirmat acest lichid. aromele de fructe de padure , fiind arome mai dure , sunt mult mai usor de replicat. e un compot ce sa mai.. are nuante diferite dar subiectii principali sunt zmeura si coacazele. in putinul timp pe care il petrec vapand arome de fructe ,acesta si cel de mai jos au devenit actori principali.

Grape - duleacg si pufos , nu duce spre vin , duce spre must . mie imi face sete , sete de apa , nu sete de suc. gustul este bogat si parfumat. cei din jur il percep si vor sa guste. deci e bun de marketing pt electronice.

Apple - niciodata nu am inteles fascinatia pt aromele de mere la o tigara. toti incepatori balesc cand aud de asta, eu baleam cand auzeam de cafea..ma rog ... oricum este peste dekang , mult mai clar , imita merele verzi destul de bine. e chiar acrisor si racoritor. si in cazul lui am perpceput TH-ul mai puternic. nu imi explic de ce.

Citrus Mix - as putea sa spun clar . nu mi-a placut. dar deloc. in schimb am observat ceva ciudat , ma tot chinuiam sa imi placa, tot picuram si picuram si pana la urma am umplut un cartomizor sa ii dau o sansa.ultima. de neinteles pentru mine , nu este aroma in sine , ci faptul ca lasa senzatia aceea tipica citricelor in gura.(la fel cum acizii din ananas amortesc buzele de exemplu). pe cartomizor situatia s-a imbunatatit cat de cat, dar tot nu as putea vapa asa ceva mai mult de cateva minute la rand. mai bine storc o portocala intre pleope.

Coffee - mai putin amara decat dekang dar si mai putin intensa. e cafea clara , fara lapte, fara zahar. si fara lingurita. am observat ceva ciudat la aromele de cafea. imi plac mai mult pe clearomizoare decat pe boge sau la picatura. am amestecat-o cu tiramisu si a iesit mai spre gustul meu. merita mentionat si ca e un lichid clar si transparent aproape. nu va lasa depuneri in atomizoare.

Tiramisu - cea mai bogata si mai plina de contraste din tot ce am vapat. e si dulce dar si un pic amaruie, da si senzatia de alcool. la expirare se simt si ceva migdale , ba chiar si vanilie. foarte influentabila de tipul atomizorul sau cartomizorului.gustul este total diferit. zau ca sunt curios cate arome au combinat pana sa iasa acest balans fin. Tin sa mentionez ca pritenii ce au gustat nu au fost la fel de incantati ca si mine.

Menthol - hmm.. inca mai caut o menta care sa faca ce imi doresc. sa nu fie atat de tare incat sa imi dea peste cap toate simturile dar suficient cat sa o simt. aceasta intra cu brio la categoria "te da pe spate din prima" , am picurat 2 boabe mici in saracul atomizor si am vapat menta inca vreo' ora dupa.la raceala in schimb.. face minuni. :D

Per total e o gama de luat in calcul , imi place ca sunt vin in cutii sigilate Lichidele sunt curate, aproape incolore(chiar si cafeaua) si foarte "apoase". capacelele sunt subtiri si usor inclinate(bun pt picurat si pt tankuri).

Ps. Stefan , daca crezi ca ar arata mai bine la categoria review-uri poti sa il muti fara sa ma intrebi.

Seara buna
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde wolfydaniel » Mar Feb 21, 2012 11:26 pm

N-as putea nici in o mie de ani sa compun asa descrieri. Chiar ai talent, descrieri minunate si frumos detaliate.
Multumiri pt review, pe mine ma ajuta sa-mi fac o idee la ce-ar fi pe gustul meu pt ca aceste lichide urmeaza sa le incerc ;)
Imagine
wolfydaniel
Vaper Veteran

Mesajde stefannt » Mar Feb 21, 2012 11:32 pm

Gata Petrica,ai si la recenzi un topic recenzii-produse-f78/review-lichide-liqua-t2094.html
stefannt
Vaper Veteran

Mesajde Lizicat » Mie Feb 22, 2012 5:20 am

@jonnypetre frumoase descrieri ! Atat de frumoase ca as vrea sa le inramez! Imi dai voie?
Imagine
Lizicat
Reseller

Mesajde antonio100207 » Mar Mar 20, 2012 7:59 pm

Salut, sunt nou in domeniul tigarilor electronice. Am un ego t de 3 sapt. merge f ok spun eu, i am curatat atty urile si este ok. Ca si lichid folosesc Liqua dupa parerea mea f bun, am luat unul cu aroma American tobaco tarie 24, are th f bun, vapori destui. Mentionez ca am luat si dekang de la un stand din real, dupa parerea mea inferior fata de liqua. Abia astept sa incerc si alte arome. Vapori placuti domnilor si doamnelor. ;)
antonio100207

Mesajde iepurasii_visinii » Mar Mar 20, 2012 9:42 pm

antonio100207 scrie:am luat si dekang de la un stand din real, dupa parerea mea inferior fata de liqua

citind asta mi-am amintit ceva : prima oara am intrat in contact cu Liqua de la un semi-vanzator dintr-un mall...mi-a placut si am decis sa mai iau cateva sticlute...am cautat pe la noi pe forum si am gasit cel mai mic pret prin bazarul resellerilor...am luat cateva sticulte cu diverse arome ! Surpriza (oare de ce m-am mirat atat ?!) a fost cand am descoperit ca sticlutele luate din sursa prezenta pe forum sunt super SIGILATE iar ceea ce cumparasem eu nu aveau decat o bulina lipicioasa pe cutie...si ceea ce e mai important : am observat o diferenta si in culoarea lichidelor luate de la reseller-ul de pe forum fata de cea a celor luate din mall !
Ceea ce vreau sa spun : nu catalogati un lichid decat daca l-ati procurat dintr-o sursa sigura
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde iepurasii_visinii » Mie Mar 21, 2012 12:35 pm

o mica adaugire : recitind randurile scrise de mine am observat ca am facut o greseala...nu am vrut sa spun ca cele care au doar o ''bulina lipicioasa'' nu ar fi originale sau sigilate ci am vrut sa atrag atentia asupra SURSEI din care procuram lichidele si restul componentelor ET
Sunt destule lichide care nu sunt deloc sigilate sau au doar cate o astfel de ''bulina lipicioasa'' dar sunt de calitate ! Sunt reselleri seriosi care au astfel de produse (ex: Dekang ,arome FA ,TW,Liqua ) si nu doresc sa arunc asupra lor vreo umbra de indoiala pentru ca nu este cazul
Repet : nu catalogati vreun produs luat din surse dubioase...incercati sa profitati de resellerii seriosi care se lupta sa aduca produse de calitate ...abia atunci puteti fi siguri ca aveti intr-adevar produsul pe care credeti ca l-ati cumparat
Lichidul Liqua luat de mine de la cineva din afara forumului desi era de mar avea o culoare rosiatica si era putin tulbure ...iar faimoasa bulina era lipicioasa si pe exteior si se indeparta relativ repede ! Sunt ferm convins ca cei care au cumparat de la reselleri seriosi pot veni in completare si pot spune cum aratau lichidele luate de ei....si astfel se va intelege recomandarea pe care mi-am permis sa o dau : cumparati din surse sigure
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde karma » Mie Mar 21, 2012 2:00 pm

iepurasii_visinii scrie:...si astfel se va intelege recomandarea pe care mi-am permis sa o dau : cumparati din surse sigure

subscriu si eu la recomandarea aceasta :)
Am avut "ocazia" sa testez niste "Dekang" luat de un prieten dintr-o sursa dintr-asta de supermarket din tara (de nevoie ca asta a gasit in zona la el) si aromele alea semanau cu orice numai cu lichid dekang nu ...

Revenind la topic, din ce am testat Turkish-ul m-a cucerit, mi s-a parut foarte relaxant, Cuban Cigar bun si el dar mi-ar fi placut un pic mai puternica aroma iar American Tobaco mi s-a parut mult prea "delicata" aroma pentru gusturile mele :)
Nu prea vapez fructe dar Berry Mix e de incercat, delicios ;)

Descrierile lui johnnypetre mi-au facut pofta asa ca probabil o sa mai testez cateva :D
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde johnnypetre » Mie Mar 21, 2012 10:14 pm

si la mine turkish cred ca e pe primul loc , urmat indeaproape de cuban si chiar si pipe. desi pute :D .rau.

karma daca ti-a placut berry incearca si grape zic eu.

spor !
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde karma » Joi Mar 22, 2012 12:52 am

poate ajung maine sa mai fac plinul... grape si french pipe le-am trecut deja pe lista, mai adaug in functie de ce mi se face pofta cand dau comanda :D
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde tudorask » Joi Mar 29, 2012 6:36 pm

In sfarsit la magazinul din iasi , cel din primul post, au ieftinit "marlanii" (citez din Roland) liqua si au adus la 10 ml. Succes.
tudorask
Vaper

Mesajde Roland » Dum Apr 01, 2012 6:48 pm

Ceeer scuze pentru offtopicccc!

tudorask scrie:In sfarsit la magazinul din iasi , cel din primul post, au ieftinit "marlanii" (citez din Roland) liqua si au adus la 10 ml. Succes.

Nu prea iti inteleg comentariul !? Ne cunoastem? Am comunicat vreodata? Esti reseller?
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde tudorask » Dum Apr 01, 2012 10:29 pm

Recisteste postul in care intreba cineva de magazinele din iasi altele decat cel din piata unirii si mall. Nu trebuie sa comunicam personal, ci doar sa ne asumam afirmatiile. Atat timp cat eu sunt ala din piata unirii imi pot permite sa citez o referire directa. Asta daca nu te deranjeaza. Daca te deranjeaza te rog sa imi ignori indrazneala.
tudorask
Vaper

Mesajde Roland » Dum Apr 01, 2012 11:00 pm

Nu, a fost doar o neintelegere provocata de o anumita persoana. Multumesc pentru mesaj!
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde tudorask » Dum Apr 01, 2012 11:05 pm

Nici o problema.
tudorask
Vaper

Mesajde scientist » Lun Apr 02, 2012 12:05 am

Domnul Tudorask este un exces de corectitudine, modestie si bun simt si cu siguranta undeva s-a strecurat o confuzie. Problema mea este ca va cunosc pe amandoi si sunt sigur ca exista o explicatie care poate nimici dihonia. Nu lasati sa tergiverseze situatia, asumati-va responsabilitatea faptelor si spuselor, pupati-va, impacati-va, iertati-va, asa ,ca oameni mari ce suntem.
Cu respect, pentru voi,
I.V.
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde rumburak » Lun Apr 02, 2012 8:51 am

Eu sunt cel care a intrebat de magazinele din Iasi. Intrucat sunt acuzat ca am provocat "o neintelegere" vreau sa precizez urmatoarele :
1. ma interesau in mod expres componentele pt. modding si reparatie,ale atomizoarelor,care nu se gasesc nici la eCig si nici la mall.
2. consider ca este normal sa consulti mai multe oferte,daca e posibil sa vezi "pe viu" si apoi sa te hotarasti ce si de unde cumperi.
3. am avut onoarea sa il cunosc personal pe dl. Tudor si sunt convins ca este un om cu calitati deosebite,a carui corectitudine si onestitate nu pot fi puse la indoiala
Cu stima.
ACCEPT CU BUCURIE ORICE DONATIE DE COMPONENTE ET
rumburak
Vaper

Mesajde Roland » Lun Apr 02, 2012 9:39 am

Nu, nu sunteti dumneavoastra cel care a provocat neintelegerea. In orice caz, s-a rezolvat!
Imagine
Roland
Vaper Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Software