Lichid pentru pipa - note si impresii

Discutii despre e-lichide comerciale

Lichid pentru pipa - note si impresii

Mesajde koala » Mie Dec 07, 2011 3:46 pm

Dupa cum bine stiti :mrgreen: , suntem in posesia faimosului lichid pentru pipa... lamuririle cu privire la costuri si linkuri se gasesc in topicul de aici: lichide/group-buy-lichid-pentru-jazz-cartopipe-t1520.html

Deschid aceasta discutie in ideea de a ne impartasi parerile si impresiile cu privire la aromele comandate... putem sa dam note, de la 1 la 10 (evident, subiective)... putem sa facem eventuale schimburi (de exemplu, nu-mi place "cutare" aroma si o ofer la schimb)... ati inteles despre ce e vorba :D .

Pe masura ce pufaim din ele, ne putem face o idee despre gusturile fiecaruia... voi incepe eu:

Long Bottom Leaf
= ocupa deocamdata locul fruntas (pentru aceasta aroma am facut comanda)... deci, ii acord nota 10!

nr.1 = Kentucky Blue Grass - nota 6-7
nr.2 = Oak Barrel Cider - nota 7-8
nr.3 = Shire Malt - nota
nr.4 = Grandpa's Cough Medicine - nota
nr.5 = Sweet Georgia Peach - nota

Am apucat sa testez primele 2 arome (CBG si OBC), deoarece am avut disponibile doar 2 cartomizoare noi... nu am vrut sa pun o aroma peste cealalta, ca sa nu se amestece gusturile... de altfel, nu sunt convins ca pot testa mai mult de 2-3 arome o singura data (mi se pare ca "imi ameteste gustul").

Voi reveni cu completari la topic, pe masura ce testez si celelalte arome.

PS: Am avut la dispozitie cartomizoare 510 Dual Coil XL, la 1.25 ohm ... de culoare neagra... le-am cojit autocolantul acela de pe ele, ca sa las metalul liber si sa se incalzeasca mai bine!... aroma este mai puternica asa!
Vapatul m-a ajutat sa renunt la fumat... definitiv!
07 octombrie 2011 - ultima tigara!
23 februarie 2012 - ultima pipa!
koala
Vaper

Re: Lichid pentru pipa - note si impresii

Mesajde moremih » Mie Dec 07, 2011 4:10 pm

Ma abtin deocamdata . Acum am in testare Kent de la d-nul Vasile .
Apoi voi incepe testarile la cele 5 lichide nr.1-nr.5 .
LBL il las la urma pentru ca l-am testat si nota mea a fost 10 .
Cu stima pentru cei prezenti va salut .
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde nicumur » Mie Dec 07, 2011 4:59 pm

Hop si eu cu doua impresii (deocamdata absolut incerte, testarea s-a facut pe doua 510 LR obosite, nicidecum pe pipa).
Impresie generala: WOWWWWWW.
Lichidele au o aroma atat de puternica incat bat tot ce am vapat pana acum (inclusiv Heaven Gift).
Au un TH uluitor - banuiesc ca este obtinut prin alte tertipuri decat cresterea procentului de nicotina - suspectez niscaiva ardei iuti :mrgreen:

Ca nota:
nr.2 = Oak Barrel Cider - nota
nr.3 = Shire Malt - nota
nr.4 = Grandpa's Cough Medicine - nota 2-3

Nu recomand nici dusmanilor mei siropul de tuse al bunicului de la punctul 4 - chiar nu ma asteptam sa aibe gust EXACT ca o doctorie amara si neplacuta :lol:
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde koala » Joi Dec 08, 2011 5:59 pm

Revin cu impresii "la cald":

- O placuta surpriza este Shire Malt (SM)... aroma usor amaruie (v-am zis deja ca eu am ajuns la saturatie in ceea ce priveste aromele "dulci")... gust slab in cerul gurii, dar puternic atunci cand "arunci" fumul pe nas... aromat cat trebuie, nu e "parfum" da'-l are pe vino-ncoa'. Il notez undeva intre 8 si 9.

- Am remarcat ca lichidul "se duce" extrem de repede!... parca incarc cartomizoarele mai des ca inainte... ori e "febra" aceea a gustului nou si stau eu cu pipa-n gura incontinuu, ori lichidul este extrem de "lichid" si se evapora repede. Studiati si voi aspectul asta!

Actualizez lista de preferinte:

Long Bottom Leaf - nota 10

nr.2 = Oak Barrel Cider - nota 7-8
nr.3 = Shire Malt - nota 8-9
nr.4 = Grandpa's Cough Medicine - nota
koala
Vaper

Mesajde nicumur » Joi Dec 08, 2011 6:22 pm

koala scrie:- Am remarcat ca lichidul "se duce" extrem de repede!... parca incarc cartomizoarele mai des ca inainte... ori e "febra" aceea a gustului nou si stau eu cu pipa-n gura incontinuu, ori lichidul este extrem de "lichid" si se evapora repede. Studiati si voi aspectul asta!

Da, asta am observat si eu - posibil din cauza faptului ca vapam cu "pre-incalzire" :lol:
"Eheii, vapatul asta nu este atat de simplu cum crede lumea"
Imagine
nicumur
Vaper Veteran

Mesajde koala » Vin Dec 09, 2011 8:15 pm

Aseara am avut petrecerea "de Craciun" a companie si nu ne-a fost deloc usor :mrgreen: ... pe la 5 dimineata, stingeam votca cu tequilla, ca tarfele din filmele cu Banderas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... si, obviamente, pufaiam non-stop din pipa!... cele 2 baterii "au tinut" piept ritmului de vapat continuu... am avut 3 cartomizoare la mine, (LBL, CBG si OBC) + sticluta cu rezerva de LBL.

Toata lumea a fost unanima in aprecieri, LongBottomLeaf e "Calea si Adevarul", in ceea ce priveste tutunul de pipa!
koala
Vaper

Mesajde iepurasii_visinii » Vin Dec 09, 2011 10:11 pm

koala scrie: LongBottomLeaf e "Calea si Adevarul", in ceea ce priveste tutunul de pipa!

vad ca ai timp de mers si pe la biserica :D
stima
Imagine
iepurasii_visinii
Vaper Veteran

Mesajde moremih » Vin Dec 09, 2011 10:41 pm

LBL - 10
Nr . 1 - nota 8-9
Nr . 2 - nots 7-8
Pentru celelalte urmeaza .
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Sâm Dec 10, 2011 12:49 am

Am asteptat pe buna dreptate, frematand, lichidele, dar din pacate am avut ieri si azi doua zile incarcate, si nu mi-am dorit sa le incerc cu papilele pline dupa o zi de pufaiala. Totusi, ieri, am degustat doar din ele, asa cate 3 picaturi, doar pentru o impresie marunta, nedefinitorie

Astfel :
1. Kentucky Blue Grass, urmeaza test mai amplu
2. Oak Barrel Cider, urmeaza test mai amplu
3. Shire Malt, urmeaza test mai amplu
4. Grandpa's Cough Medicine, urmeaza test mai amplu
5. Sweet Georgia Peach, urmeaza test mai amplu
6. Long Bottom Leaf, urmeaza test mai amplu

Remarca globala : arome interesante, cu nuante florale, exceptie LBL,care aduce mai mult cu un tutun, cu un gust mai plin.

Concluziile mele despre lichide le voi posta pana cel tarziu duminica seara....

Aburei densi cu arome imbietoare va doresc tuturor
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde moremih » Sâm Dec 10, 2011 2:51 am

Update.
LBL nota 10
Nr . 1 nota 8-9
Nr . 2 nota 7-8
Nr . 3 nota 9-10 aduce cu LBL
Nr . 4 nota 4-5 aduce a medicament
Nr . 5 nota 7-8
testate la dripping pe atty 510 sr ( prin grija producatorului - china ) rezistenta de 4.2 fapt ce m- a pus in situatia de a vapa la 5.9 -6.0 V
Imagine[/
moremih
Vaper Veteran

Mesajde koala » Mar Dec 13, 2011 11:18 am

Am reusit sa testez toate celelalte lichide de pipa, asa ca sunt in masura sa dau notele finale:

- Long Bottom Leaf = nota 10, cu felicitari!... e clar ca nu are concurenta, nici printre "surorile de clan" (celelalte 5 arome), dar nici printre solutiile existente pe piata (am testat, de-a lungul timpului, cam de toate)... ramane, pentru mine, aroma ideala pentru "pipat"!

nr.1 = Kentucky Blue Grass - nota 6 ... un gust nedefinit, undeva intre "iarba" :mrgreen: zdrobita intre dinti si muguri tineri de plante primavaratice.
nr.2 = Oak Barrel Cider - nota 7... gust ciudat de cidru (aduce cu "cinzeaca" frantuzeasca)... satisfacator, in lipsa de altceva.
nr.3 = Shire Malt - nota 8... aroma care obtine premiul de consolare, usor amaruie, destul de pregnanta... dintre aceste lichide, este singurul care poate fi considerat "lichid de pipa".
nr.4 = Grandpa's Cough Medicine - nota 4... nu pot descrie, e clar in afara gusturilor mele.
nr.5 = Sweet Georgia Peach - nota 5... gust si aroma de fruct, puternic si extrem de parfumat... merge foarte bine pentru aceia care doresc sa vapeze lichide "inovatoare"... nu are legatura cu "pipatul", cred mai curand ca se potriveste perfect unei femei elegant imbracate, undeva la un dineu de gala.

Alte observatii:

- lichidele sunt puternice, concentrate si extrem de "volatile"... cartusele se termina repede, am verificat acest aspect.
- taria este aceeasi, indiferent de aroma incercata... lucru care certifica (in opinia mea) seriozitatea vanzatorului.
- prezentarea este de exceptie, sticlele inchise la culoare sunt gandite pentru a pastra nealterate caracteristicile produsului... pipeta inclusa in dop isi face treaba cu brio.

Acestea sunt parerile mele, extrem de subiective si foarte puternic influentate de gustul meu... desigur ca fiecare dintre noi percepe altfel si taria, dar si mirosul...
koala
Vaper

Mesajde Bogus » Dum Dec 18, 2011 10:49 am

koala ... da-mi un pm ... si iti recomand eu ceva lichide cu gust de pipa :)
Bogus
Reseller

Mesajde paul_damian » Mar Feb 28, 2012 5:55 pm

Salut. Eu sunt ciudatu' ala la care nu-i place Ecopure. Ei bine, nu-mi place nici Long Bottom Leaf. Adica, cum sa zic, e bun, dar nu te da pe spate ca sa zici uau! Mie-mi place cum miroase, dar nu-mi prea-mi place la vapat, iar nevestei ii miroase a cerneala, da'i place la vapat.

Da' io zic ca nu ma bagati in seama, io-s ciudatu'...
paul_damian
Vaper

Mesajde koala » Mar Feb 28, 2012 8:53 pm

E clar... unu' dintre voi tre' sa vapeze, iar celalalt tre' doar sa miroasa... acu', care-o fi unul si care-o fi celalalt, mai trebuie studiat nitel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
koala
Vaper

Mesajde mariandex » Mar Feb 28, 2012 10:17 pm

Salut , am luat o pipa jazz cand a venit domnul Romaniac in tara si tot atunci am vapat LBL , adevarul e ca nu are echivalent momentan pe piata la ora actuala , este ceva deosebit ,are un gust placut si un parfum la expirare deosebit , am incercat acest lichid doar pe carto de 1,7 ohmi si pot spune ca e lichidul ideal de pipa . eu ii acord nota 10 cu steluta :D parere pur subiectiva proprie si personala .

HAPPY VAPING !
Imagine
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica : nu merge nimic si nu stiu de ce . :D
mariandex
Vaper Veteran

Înapoi la Software