Deschid aceasta discutie in ideea de a ne impartasi parerile si impresiile cu privire la aromele comandate... putem sa dam note, de la 1 la 10 (evident, subiective)... putem sa facem eventuale schimburi (de exemplu, nu-mi place "cutare" aroma si o ofer la schimb)... ati inteles despre ce e vorba
Pe masura ce pufaim din ele, ne putem face o idee despre gusturile fiecaruia... voi incepe eu:
Long Bottom Leaf = ocupa deocamdata locul fruntas (pentru aceasta aroma am facut comanda)... deci, ii acord nota 10!
nr.1 = Kentucky Blue Grass - nota 6-7
nr.2 = Oak Barrel Cider - nota 7-8
nr.3 = Shire Malt - nota
nr.4 = Grandpa's Cough Medicine - nota
nr.5 = Sweet Georgia Peach - nota
Am apucat sa testez primele 2 arome (CBG si OBC), deoarece am avut disponibile doar 2 cartomizoare noi... nu am vrut sa pun o aroma peste cealalta, ca sa nu se amestece gusturile... de altfel, nu sunt convins ca pot testa mai mult de 2-3 arome o singura data (mi se pare ca "imi ameteste gustul").
Voi reveni cu completari la topic, pe masura ce testez si celelalte arome.
PS: Am avut la dispozitie cartomizoare 510 Dual Coil XL, la 1.25 ohm ... de culoare neagra... le-am cojit autocolantul acela de pe ele, ca sa las metalul liber si sa se incalzeasca mai bine!... aroma este mai puternica asa!

[/