Dekang vs HG vs Ecopure

Discutii despre e-lichide comerciale

Dekang vs HG vs Ecopure

Mesajde shumo » Mar Sep 27, 2011 2:56 pm

salutare

voi ce folositi ? Si de asemenea ce recomandati ?
Ma refer la firme care ar fi mai buna si de ce.. si de ce nu cand mentionati firmele spuneti si aromele preferate , pg/vg , etc

Stiu ca ecopure ar fi cele mai bune blah blah dar din cate citesc pe net au un gust urat .

multumesc
shumo
Vaper

Re: Dekang vs HG vs Ecopure

Mesajde scientist » Mar Sep 27, 2011 8:58 pm

Asa, chiar e buna o mustruluiala pentru noi,astia care am stresat papila cu zeci si zeci de arome si-am bagat bugetu' macar pentru un an de analoage. Ce daca au curs pagini peste pagini pe tema asta a PG-VG-ului, de unii au citit luni de zile pana au avut o intrebare ''la obiect''? Ce daca unul percepe gustul diferit de altul?
Sa se spuna , dom'le, odata ca cea mai buna aroma e a' de mura-n gura !
PENTRU REPARATII SI MODARE ATOMIZOARE APELATI 0746161261. PLATI SERVICII SI DONATII IN CONTUL RO83BTRL02401201598895XX sau RO55INGB0000999902748998 IUSCA VASILE
scientist
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Mar Sep 27, 2011 11:32 pm

scientist scrie:...Sa se spuna , dom'le, odata ca cea mai buna aroma e a' de mura-n gura !

Remarca ta la obiect, e binevenita.
Numai ca vorba aia neaosha : degustibus non discutandum :mrgreen:
Din pacate nimeni nu poate oferi o "reteta" a bunaciunilor. Ceea ce este bun "in modul" aici nu e valabil.
Spor la teste diverse sa descoperiti lumea minunata a aromelor, cea care ne da satisfactiile pe care le cautam mereu sui neincetat.

Aburei densi
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde shumo » Mar Sep 27, 2011 11:43 pm

nu am cerut o reteta a bunaciunilor sau care este cel mai bun lichid

pur si simplu am intrebat la nivel de firma care ar fi mai buna dekang sau HG ?
de asmenea am cerut pareri despre lichidele voastre preferate

dar asta e , ce sa-i faci

in thread-urile despre lichide preferate din 10 pagini 1 este de lichide iar 9 sunt de off topic despre atomizoare sau alte chestii

in fine , ma scuzati de deranj
shumo
Vaper

Mesajde G@briel » Mar Sep 27, 2011 11:50 pm

Shumo, te superi de pomana!
Mie nu-mi place ciorba de burta, nevasta-mea o adora! La restaurant, de exemplu, in concedii ne luam 3 feluri de ciorbe: vacuta eu, burta nevasta-mea si pui copii!
Copii nu o aburesc, eu si soata DA! Eu cam ... detest dulcegariile - alde vanilie, cirese, cafea(Dekang, nicotina multa), nevestei ii plac! Eu trag la USA Mix - Dekang High, nevasta spune ca nu e bun!
Acum matale pe cine crezi? Pe mine sau pe nevasta? :-P
Ce mie imi place tie poate NU. Ce mie imi place azi poate sa ma plictiseasca maine. Poate cu tine nu va fi cazul! Multi spun ca Turkish lend e fain, mie nu mi-a placut. Unii spun ca FA sint extraordinare, altii spun ca sint cu gust de chimiccale! Ce intelegi de aici? Ca gusturile NU sunt identice! Putem sa te sfatuim la scule, la baterii, la atomizoare si cartomizoare si clearomizoare .. dar si acolo sint opinii pro si contra!
Eu, de exemplu, as interzice tank-urile, sint tepe, nu dau aroma si nu ma zgiriie pe gat! Nu au TH, adica - Throat Hit. Mai putin de jumatate din forumisti imi sar in cap ca ce bune sunt tankurile!
Asa ca ... dupa cum vezi... nu ai ce face decat SA INCERCI CU GURA, LIMBA si NASUL tau!

Bafta si rabdare!
G@briel
Vaper

Mesajde shumo » Mie Sep 28, 2011 12:17 am

ok
se poate inchide threadul

multumesc
shumo
Vaper

Mesajde johnnypetre » Mie Sep 28, 2011 12:26 am

shumo , nu te bosumfla , nu te supara pe raspunsurile pe care le-ai primit.
uite , ideea e in felul urmator , peste tot lumea va zice :trebuie sa incerci si te decizi dupa , asta nu este o remarca inventata pt a forta oamenii sa cheltuiasca pe "de toate" , nu toti suntem reselerii pe aici pe forum(dar multi da :D). chiar tine foarte mult de gust , toti suntem diferiti.

Bun si acum sa fiu la obiect eu am incercat de la dekang vreo 20-25 de arome din care 10 de tutun, iar de la Heaven vreo 6-9 . ce iti pot spune , heavenurile sunt pg - doar pg , oricum sunt mult mai lichide , sunt mult mai aromate , se simt mai puternic decat dekangul pg . aromle sunt puternice , eu de exemplu imi cumpar lichid hg de 36 si il tai la jumate cu glicerina anhidra - rezulta 2 sticlute de cate 10 ml de 18 mix 50/50 pg/vg care este inca destul de aromat.
dekangul este in schimb baza dintre aceste 2 firme. parerea mea - mult mai de cursa lunga si din cauza pretului , diversitatii aromelor si apropo - cel putin la arome de tutun nu se compara cu restul. nici flavorart nici parfumer;s aprentice nici polonezi etc. din nou parerea mea.

Ce am incercat si mi-a placut , pai cam toate, aproape , dar in mod special:

Heaven - virginia(un gust de tutun cu nuca pregnanta excelent pt mine - nu l-am regasit la nici o alta aroma/firma din pacate. inca mai caut,) - favoritul meu , il pretuiesc cand am ,trag de el cat se poate.
-roasted coffe ,mint si chocolatte - bune spre foarte , chiar si diluate. menta poti sa o folosesti pe post de esenta chiar.:D
ce nu mi-a placut - rom - tuica, cum a spus si stefan intr-un review , oribil de alcoolica aroma , si foarte puternica , cu greu l-am terminat , prin diluare sau combinare cu alte prostii.
- 5*5 - mult prea floral , muuuult , si din dou puternic. vali74 iubeste aroma asta din cate tin minte de pe forum , eu m-am chinuit sa o termin. mamei i-a placut dar in combinatii sau diluat . - norocul meu :D

dekang - - sunt fan dk tab !!! - excelent pt mine , il folosesc si ca baza sau in combinatii.oricum am grija sa nu imi lipseasca, glumeam de curand cu blaqqcat la telefon ca mi-as lua de la chinezi o damigeana d-aia de 1 kg :D sa fiu sigur.
-virginia - scrumiera puturoasa - trebuie sa te obisnuiesti cu el , e puternic si greoi gustul.- daca dk tab ti se pare imputit stai sa il vezi pe asta .
-RY4 - seamana cu dk tab plus niste red bull sau cola - pare acidulat , e interesant , bun pt cei ce fumau tigari tari, rosii .e interesant oricum
-camel/desert ship/ turkish tobaco /usa mix - sunt cam la fel , tutun dulceag , placut , poate prea dulce - in special usa mixul. desert ship e favoritul meu dintre ele/
-flue cured tobaco - foarte asemanator cu dk tab. - se combina bine.
-tobaco deluxe/ dunhill / kant - tutun ok dar cam sec , nu are dulceata - bun pt incepatori dar in cantitati mici pana le revin simturile ca apoi devin orbile.
-pal mall - iz de nuci , un pic gretos , diferit de virginia de la HG - nu a fost pe gustul meu. mi-a dat senzatia ca au uitat sa pun si aroma de tutun.multora le place
-red cola - seamana mult cu acadelele cu acest gus, interesant la ocazii,
-melon si juicy peach - aromate , bune , placute daca te tenteaza genul. melonul il recomand cu caldura incepatorilor.
-apple - la fel ca mai sus dar nu se simte pe tankuri de loc - trebuie bagat in cartomizoare etc - aroma e prea fina.
-mint si strong mint - orice vaper trebuie s aaiba asa ceva in colectie , pt stingerea altor arome, combinatii , csenzatie de curatare. strong mintul merge diluat sau folosit pe post de esenta.
-coffee / chocolatte - bune din nou , coffe daca iei concentratie mare gen 24 mg/ml devine prea amar si se pierde gustul de cafea , chocolatte e mai slaba aroma decat cea de la heaven dar placuta.
-cherry - pt incepatori este un favorit , nu am fost niciodata pasionat .
-red -bull - cel mai aromat , cel mai dulce - imita perfect bautura, merge diluat etc , nu sunt fan deloc - doar ocazional - e bun daca te uiti la formula 1 in schimb. iti da satisfactie. alora chiar le-a dat aripi.

Cam asta imi aduc aminte, uitandu-ma pe masa din fata tastaturii unde stau cam 30-40 de sticlute :D

Asa nu uit , nu imi dau seama cat de incepator esti - pg-ul da mai multa aroma si throat hit(racaiala de pe gat la expirare in mod special) si mai putin abur , iar vg-ul aroma un pic scazuta, throat la fel dar abur mai dens si mai placut.(asta e motivul principal pt existenta mixurilor).incearca daca poti acelasi lichid aceeasi firma in ambele variante .

ecopure nu am incercat din cauza pretului . am auzit ca e bun dar fara prea multa aroma.

cam atat ca am obosit.sper ca am fost de folos.te salut , daca mai vrei povestim pe pm, la cerere imi dau numarul de telefon - poti suna si te mai consiliez cu ceea ce pot.

aburi de bun gust sa avem.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde m m s » Mie Sep 28, 2011 9:19 am

@shumo : Imi cer scuze daca nu ti-a placut raspunsul meu, dar asa cum spun si colegii de aici, cu posturile de mai sus, nimeni nu poate "clasifica" drept bune aromele, indiferent de producator.
Pentru unii aroma puternica e suparatoare, pentru altii TH mare, dat si de nivelul nicotinei, e suparator, deci va trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca numai testand diverse lichide vei gasi ce-ti place, si iti vei face propriul clasament care fa fi un fel de 'Biblie" pentru tine.

Spor la vapat si aburei densi sa ai
Imagine
m m s
Reseller

Mesajde shumo » Mie Sep 28, 2011 1:04 pm

multumesc johnnypetre pentru un raspuns foarte bun

pentru cei care inca nu au inteles, rugamintea mea nu era sa imi spuneti care sunt cele mai bune arome ... ci aromele preferate ale voastre . astfel imi pot da seama ce tente au unele arome si ce tente au altele

daca stai sa te gandesti putin e simplu ....

de exemplu mie imi plac cele putin dulci ... si mi-au placut urmatoarele arome : XXXXXXX . Am incercat si YYYYY dar e seaca si nu imi place

Asa ca xulescu cnad vine si citeste vede ca aroma XXXX este dulce dupa parerea cuiva de aici si aroma YYYY este seaca .
Asa cum stiu si eu ca unele arome de tutun sunt seci si unele sunt cu tente dulci . Credeti ca scrie asta pe sticla sau imi dau seama dupa nume RY4/dunhill/etc ? Daca cineva le-a testat stia .

Nu cred ca era asa de greu de inteles ... dar in fine

in fine , va rog sa inchideti topicul si multumesc

PS: stiu ca exista deja topicuri pe tema asta dar in cel de arome dekan de exemplu dupa 1 pagina deja lumea incepe sa faca chat si offtopic si din 10 pagini doar 1 e de fapt despre arome si parerile oamenilor

inca odata multumesc si rog inchiderea topicului
shumo
Vaper

Mesajde jaguarxkr » Mie Sep 28, 2011 2:11 pm

Ecopure nu stau foarte bine la sortimentele de arome dar eu unul ma simt foarte bine fumand ecopure. Alte feluri de lichide ma zgarie pe gat mai ales dimineata, la ecopur nu am nici un fel de problema nica dimineata cand se simte mai aspru in general aburul. Va recomand ecopure. Costa in jur de 100 ron un recipient de 20ml am impresia. Eu il primesc din irlanda.
jaguarxkr
Reseller

Mesajde mautzumic » Mie Sep 28, 2011 2:47 pm

shumo scrie:de exemplu mie imi plac cele putin dulci ... si mi-au placut urmatoarele arome : XXXXXXX . Am incercat si YYYYY dar e seaca si nu imi place

Asa ca xulescu cnad vine si citeste vede ca aroma XXXX este dulce dupa parerea cuiva de aici si aroma YYYY este seaca .
Asa cum stiu si eu ca unele arome de tutun sunt seci si unele sunt cu tente dulci . Credeti ca scrie asta pe sticla sau imi dau seama dupa nume RY4/dunhill/etc ? Daca cineva le-a testat stia .

pai, fara suparare, n-o sa-ti dai seama din vorbe. Asa am crezut si eu si dupa primele esecuri (arome alese dupa nume si pareri ale altora ) m-am infuriat si am inceput sa le cumpar pe toate. Ajuta mult daca te duci la intalniri sau showroom-uri si le incerci sau mirosi personal. Conteaza si pe ce le pui.

Eu de exemplu prefer aromele de ceai, de fructe si de flori :mrgreen:
Imi place de la HG green tea si kiwi ( precum si majoritatea celorlalte fructe, aromele sunt puternice, merg diluate)
Imi place de la Dekang litchi si black tea ( precum si majoritatea celorlalte fructe)
Imi place grapefruit si passion fruit de la FVA (pentru ca-l vapez pe ego LR si nu pare chimic) ( precum si majoritatea celorlalte arome care nu sunt de tutun sau combinatii intre ele ca piersica+ maracuja) Ceaiul in schimb e slabut, nu pare ceai, e prea floral.
Imi place RY4 de la PA dar fara tutun adaugat.(RY4 de la FVA nu mi-a placut)
Aromele de tutun mi se par dezgustatoare si unele dintre ele chiar vomitive.
Lichidele ecopure mi se par extrem de scumpe si nu cine stie ce. Am incercat regular si rich si nu mi s-au parut nicicum, plus ca ma enerveaza publicitatea agresiva, deci la ecopure eu zic pas.
Lichidele TW sunt scumpe la noi si destul de greu de procurat, nu am incercat prea multe.
Nu stiu sa spun care arome sunt dulci. Toate mi se par mai mult sau mai putin dulci, mai ales pe glicerina.

Ei, si din pacate toata aceste vorbe n-o sa te prea ajute sa alegi o aroma.
Singura chestie de retinut din tot postul este sa te duci la intalniri sau showroom-uri si le incerci sau mirosi personal pe lichide. :D
A, si sa nu te superi pe scientist, si eu am simtit nevoia sa-ti raspund cam tot acelas lucru la primul post, dar mi-a fost prea lene...
mautzumic
Vaper Veteran

Mesajde Arnold12 » Joi Sep 29, 2011 2:03 am

Dekang vs HG vs Ecopure

Dekang = aroma mai apropiata de analoaga (unele zemuri de la ei)

HG = aroma puternica (pt TANK)

Ecopure = pt snobi (puteti sa va faceti singuri ecopure la pret minuscul, ex: VG+nicotina+1% aroma+AAA Magic mask+Aroma bitter wizard, ultimile doua nu sunt obligatorii)

P.S. - am vapat ecopure, primul impact a fost ciudat, parea deosebit, continund sa vapez am realizat ca senzatia e de baza VG chiora (cu putina aroma)

PAREREA MEA
Imagine

Vapers-Dream
Arnold12
Reseller

Înapoi la Software