shumo , nu te bosumfla , nu te supara pe raspunsurile pe care le-ai primit.
uite , ideea e in felul urmator , peste tot lumea va zice :trebuie sa incerci si te decizi dupa , asta nu este o remarca inventata pt a forta oamenii sa cheltuiasca pe "de toate" , nu toti suntem reselerii pe aici pe forum(dar multi da

). chiar tine foarte mult de gust , toti suntem diferiti.
Bun si acum sa fiu la obiect eu am incercat de la dekang vreo 20-25 de arome din care 10 de tutun, iar de la Heaven vreo 6-9 . ce iti pot spune , heavenurile sunt pg - doar pg , oricum sunt mult mai lichide , sunt mult mai aromate , se simt mai puternic decat dekangul pg . aromle sunt puternice , eu de exemplu imi cumpar lichid hg de 36 si il tai la jumate cu glicerina anhidra - rezulta 2 sticlute de cate 10 ml de 18 mix 50/50 pg/vg care este inca destul de aromat.
dekangul este in schimb baza dintre aceste 2 firme. parerea mea - mult mai de cursa lunga si din cauza pretului , diversitatii aromelor si apropo - cel putin la arome de tutun nu se compara cu restul. nici flavorart nici parfumer;s aprentice nici polonezi etc. din nou parerea mea.
Ce am incercat si mi-a placut , pai cam toate, aproape , dar in mod special:
Heaven - virginia(un gust de tutun cu nuca pregnanta excelent pt mine - nu l-am regasit la nici o alta aroma/firma din pacate. inca mai caut,) - favoritul meu , il pretuiesc cand am ,trag de el cat se poate.
-roasted coffe ,mint si chocolatte - bune spre foarte , chiar si diluate. menta poti sa o folosesti pe post de esenta chiar.

ce nu mi-a placut - rom - tuica, cum a spus si stefan intr-un review , oribil de alcoolica aroma , si foarte puternica , cu greu l-am terminat , prin diluare sau combinare cu alte prostii.
- 5*5 - mult prea floral , muuuult , si din dou puternic. vali74 iubeste aroma asta din cate tin minte de pe forum , eu m-am chinuit sa o termin. mamei i-a placut dar in combinatii sau diluat . - norocul meu

dekang - - sunt fan dk tab !!! - excelent pt mine , il folosesc si ca baza sau in combinatii.oricum am grija sa nu imi lipseasca, glumeam de curand cu blaqqcat la telefon ca mi-as lua de la chinezi o damigeana d-aia de 1 kg

sa fiu sigur.
-virginia - scrumiera puturoasa - trebuie sa te obisnuiesti cu el , e puternic si greoi gustul.- daca dk tab ti se pare imputit stai sa il vezi pe asta .
-RY4 - seamana cu dk tab plus niste red bull sau cola - pare acidulat , e interesant , bun pt cei ce fumau tigari tari, rosii .e interesant oricum
-camel/desert ship/ turkish tobaco /usa mix - sunt cam la fel , tutun dulceag , placut , poate prea dulce - in special usa mixul. desert ship e favoritul meu dintre ele/
-flue cured tobaco - foarte asemanator cu dk tab. - se combina bine.
-tobaco deluxe/ dunhill / kant - tutun ok dar cam sec , nu are dulceata - bun pt incepatori dar in cantitati mici pana le revin simturile ca apoi devin orbile.
-pal mall - iz de nuci , un pic gretos , diferit de virginia de la HG - nu a fost pe gustul meu. mi-a dat senzatia ca au uitat sa pun si aroma de tutun.multora le place
-red cola - seamana mult cu acadelele cu acest gus, interesant la ocazii,
-melon si juicy peach - aromate , bune , placute daca te tenteaza genul. melonul il recomand cu caldura incepatorilor.
-apple - la fel ca mai sus dar nu se simte pe tankuri de loc - trebuie bagat in cartomizoare etc - aroma e prea fina.
-mint si strong mint - orice vaper trebuie s aaiba asa ceva in colectie , pt stingerea altor arome, combinatii , csenzatie de curatare. strong mintul merge diluat sau folosit pe post de esenta.
-coffee / chocolatte - bune din nou , coffe daca iei concentratie mare gen 24 mg/ml devine prea amar si se pierde gustul de cafea , chocolatte e mai slaba aroma decat cea de la heaven dar placuta.
-cherry - pt incepatori este un favorit , nu am fost niciodata pasionat .
-red -bull - cel mai aromat , cel mai dulce - imita perfect bautura, merge diluat etc , nu sunt fan deloc - doar ocazional - e bun daca te uiti la formula 1 in schimb. iti da satisfactie. alora chiar le-a dat aripi.
Cam asta imi aduc aminte, uitandu-ma pe masa din fata tastaturii unde stau cam 30-40 de sticlute

Asa nu uit , nu imi dau seama cat de incepator esti - pg-ul da mai multa aroma si throat hit(racaiala de pe gat la expirare in mod special) si mai putin abur , iar vg-ul aroma un pic scazuta, throat la fel dar abur mai dens si mai placut.(asta e motivul principal pt existenta mixurilor).incearca daca poti acelasi lichid aceeasi firma in ambele variante .
ecopure nu am incercat din cauza pretului . am auzit ca e bun dar fara prea multa aroma.
cam atat ca am obosit.sper ca am fost de folos.te salut , daca mai vrei povestim pe pm, la cerere imi dau numarul de telefon - poti suna si te mai consiliez cu ceea ce pot.
aburi de bun gust sa avem.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .