Chocolate - cea mai buna aroma de ciocolata testata de mine pana acum. Foarte inchisa la culoare, nu rosiatica, are gust de ciocolata - bautura, posibil sa lase reziduri mai multe decat alte e-lichide;
Coconut - aroma de nuca de cocos fruct - asemanatoare cu ce am incercat de curand la unul din resellerii de pe forum; deabia astept sa o combin cu putina menta sa vedem ce iese
Flue Cured Tbc - extrem de aromat, tenta florala, foarte placut la vapat; necesita estomparea aromei cam 3parti aroma la una fara;
Hlton - placuta, th foarte bun, se simte un iz de aroma de sambure de cirese;poate fi vapata simpla, fara sa o combini cu baza fara aroma desi este dulceaga;
MLB Virginia - poate cel mai apropiat ca aroma de o tigare de foi din ce am testat eu; th slab la 18mg dar aroma fiind puternica poti pune 2-3ml 36mg fara aroma la 10 ml 18mg.
Unele arome contin tabacco absolute (Chunghwa de exemplu).
Mai testez si revin cu impresii.
Cum am spus imi par niste arome foarte bune, bine echilibrate peste dekang sa FA in opinia mea. Atentie insa, nu toate merg "indoite" in opinia mea, in nici un caz in proportie de 1 la 1; poate maxim 3 la 1. Eu am luat unele arome de 36mg si am incercat sa le fac 1 la 1 si nu am fost satisfacut de rezultat. Drept urmare a trebuit sa mai iau si de 18mg si sa incerc o combinatie de 3 la 1.