aromele Heaven Gifts

Discutii despre e-lichide comerciale

Re: aromele Heaven Gifts

Mesajde icche » Vin Sep 09, 2011 6:12 pm

Eu am luat luna trecuta 4 sticlute de 10 ml PG de conc.36 si anume:
-flue cured tbc
-green tea
-kiwi
-red bull
Pe toate le folosesc in combinatie cu VG 0, proportie 2/3 VG,deci ajung la o concentratie de 12.
SIncer,imi place la nebunie red-bull-ul,green-tea-ul asa si asa,kiwi si flue cured tbc mai deloc.
Am mai incercat de la un coaburitor cigar si roasted cofee care mi-au placut f.mult si pe care urmeaza sa
le primesc si eu maine :) alaturi de juicy peach de la dekang,despre care am auzit (citit) numai lucruri bune.

Abureala placuta :)
icche

Mesajde ferigonzales » Joi Sep 22, 2011 10:42 pm

Roasted coffe mi s-a parut si mie buna, aburita in clearomizer. Ce nu mi-a placut a fost faptul ca dupa 2-3 plinuri s-au depus pe rezistenta reziduuri foarte rele la gust. Am putut sa-l spal pe saracu` clearo pana am zis hopa .... ca de ele nu am scapat. Aburita in atomizor 510 a fost buna ..... deja aveam senzatia ca rontai boabe de cafea. Am mai incercat Cola si Cigar de la HG si au fost bune. Aici cred ca e vorba despre cum percepem fiecare gustul. Una peste alta lichidele HG mi se par o afacere buna. Un fel de VW ca sa zic asa ........ unde Dekang este Dacia si FVA este Mercedes. :)
In afara de caine, cel mai bun prieten al omului este cartea.
ferigonzales
Vaper

Mesajde MihaiG » Sâm Ian 28, 2012 6:31 pm

Lizicat scrie:Eu schimb aroma la intre 2 si 5 ore. Altii la doua ore. Altii zilnic. Asta probabil pentru ca ni se obisnuiesc papilele gustative.
In ce priveste HG, din vreo 8 incercate numai unul nu mi-a placut: MLB.
Aburi gustosi!!

Confirm. MLB este groaznic. Am reusit sa-l vapez numai dupa ce l-am adaugat la caffe expresso si la caramel de la FA. MLB-ul are aroma de fan intrat in putrefactie, seamana si cu tigarile din matase de porumb pe care le fumam cand eram la practica agricola in armata si ramaneam fara Carpatii de Sf. Gheorghe :D (of ce vremuri, ce tanar mai eram...)
Imagine
MihaiG
Vaper

Mesajde ComanNorbert » Lun Apr 30, 2012 4:20 pm

Sunt lichide puternice... cu aromele nu mă împac, dar puterea este super... Cigar de 36 este printre preferatele mele alături de Frech Pipe Tobacco, Turkish și Cuban de la Liqua. La aromă le prefer pe ultimele.
Baterie Sailebao 1100 mAh (2 bucăți), Baterie Sailebao 900 mAh (1 bucată), Clearomizer E-turbo, Cartomizor Boge, Liqua Cuban Cigar Tobacco, Liqua French Pipe Tobacco.
ComanNorbert
Vaper

Mesajde ComanNorbert » Mie Mai 02, 2012 9:36 pm

Acuma am testat Chunghwa, aroma este cam nasoală... aveți dreptate cu aromele. Medicament curat! :) Tăria este bună... efectiv e ok. Rămân la preferatele mele de la Liqua: French Pipe Tobacco și Cuban Cigar Tobacco. Nu tare mă mai arunc pe altceva că rămân dezamăgit și cu bani în minus. :)
Baterie Sailebao 1100 mAh (2 bucăți), Baterie Sailebao 900 mAh (1 bucată), Clearomizer E-turbo, Cartomizor Boge, Liqua Cuban Cigar Tobacco, Liqua French Pipe Tobacco.
ComanNorbert
Vaper

Mesajde johnnypetre » Mie Mai 02, 2012 10:17 pm

singura , dar singura de la heaven care m-a impresionat este mlb Virginia. gust pronuntat de nuci/alune etc.

unica aceasta aroma. mi-as vinde un mustiuc nou sigilat sa gasesc reteta. :D

apropos . toate lichidele de la ei sunt aproape "gandite" sa le tai la jumatate cu baza 0.

si inca un apropos. rum - cea mai cretina chestie vapata vreodata.
buna de facut cadou. la sefi.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Software