Salutare si bine v-am gasit!
Vapez doar de o luna, iar acum doua zile am primit prima mea comanda (vapers), insa sunt dezamagit... Am mai luat - ca un noob - si sticlutele de 30 ml...
Dekang - DK-TAB PG 18mg: imi pare exact cum l-au descris unii useri pe paginile anterioare: parca vapezi zeama de ciorapi murdari; aburi putini dar cu aceeasi aroma respingatoare... Am incercat sa mai adaug - in diferite proportii - glicerina farmaceutica cu apa distilata, si lichidul VG de mai jos, insa rezultatul nu ma satisface deloc (desi i-a mai taiat din gustul de ciorap putrezit iar productia de aburi a devenit o idee mai consistenta).
Joyetech - CIGAR VG 16mg: nu imi place... simt si un gust de lichior sau ceva asemanator si inca o aroma ciudata pe care nu o pot descrie (poate de la glicerina?) ... o combinatie care mie imi pare scarboasa... Vapez doar din asta ca nu mai am altceva

din pacate imi devine mai antipatic cu fiecare abur inhalat, mai ales atunci cand citesc cat de multumiti sunt unii useri pe-aici.
Singura experienta frumoasa am avut-o cu lichidul comandat odata cu kit-ul:
Ovale - Aroma Black PG 9mg, insa pretul e cam mare pentru o sticluta de 20ml. Insa daca majoritatea lichidelor au calitatea celor de mai sus (ex. DK-TAB, pe care il lauda multi)... parca ar merita sa dau un ban in plus, numai sa nu mai pun gura pe spurcaciunile alea de analoage, cum le spuneti voi.
Deci, pana la urma, din ce am citit in stanga si in dreapta, pe aici si prin alta parte, cam trebuie sa arunci o caruta de bani pe foarte multe sticlute... poate-poate nimeresti ce-ti place... Pana acum "biletele" jucate de mine la "loto" sunt necastigatoare, dar îi voi da de capat pana la urma.
Numai bine!