aromele dekang

Discutii despre e-lichide comerciale

Re: aromele dekang

Mesajde electronicsarts » Dum Ian 15, 2012 3:52 pm

a mai fumat cineva health flavor?? nu pot sa imi dau seama ce aroma are
electronicsarts
Vaper

Mesajde Roland » Dum Ian 15, 2012 4:20 pm

Aburit:

- DK-TAB VG 18mg - f bun.
- Red bull PG 24mg - f bun ( il folosesc in combinatie cu DK-TAB, pun direct in cartus 50/50 )
- USA MIX PG 24mg - aceeasi aroma o are si lichidul de la chinezi la 3 dolari sticluta, nu-mi place.
- Cherry VG 18mg - nu-mi place, ma ustura limba si gatul.
- Flue Cured Tabacco PG 24mg - bunicel
- RY4 PG 24mg - bun.
- Marlboro High Sailebao - nu-mi place, ma ustura gatul.
- Cherry PG 0mg - cred ca am incercat prea devreme sa-mi pot spune parerea.
Urmeaza sa iau Vanilla, Turkish Blended, Menthol, Blueberry, Black Tea, Green Tea si Wensten - astept pareri!

RUGAMINTEA MEA CATRE MADDOC - Dekang in cantitati mai mici pt cei care inca testeaza. Multumesc!
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde NoiseR » Lun Ian 16, 2012 10:58 pm

Am incercat Pina Colada 18mg, am simtit o repulsie la inceput, apoi parca m-am deprins. Pot spune k o bag in lista neagra :) .
De favorite nu pot spune clar fiindca vapez putin peste 2 luni, inca le testez
NoiseR
Vaper

Mesajde redbull90 » Lun Ian 23, 2012 2:50 pm

arome testate de mine:
-USA mix VG 24mg - bunicel nu seamana foarte mult a tutun mie mi se pare o chestie dulceaga cu gust de alune/nuci.
-redbull vg 24mg - foarte bun dar destul de tare la gramajul asta.
-tuti frutii vg 11mg - foarte bun dar se termina repede probabil din cauza gramajului scazut de nicotina.
-blueberry vg 18 mg - la inceput nu prea mi-a placut pare gretos dar dupa un timp te obisnuiesti oricum nu as mai cumpara nu m-a dat pe spate
-cherry vg 18 - am vapat la un prieten si mi-a placut destul de mult
-cherry pg 11 - nu prea ma incanta l-am luat pentru cartomizor dar nu prea imi place il mai folosesc pentru mixuri cu VG si merge.
-ultima achizitie Slims menthol VG 18 - genial aroma de ciocolata cu menta, vanzatoarea mi-a zis ca e tutun cu menta.
redbull90

Mesajde Ciuchi » Sâm Ian 28, 2012 5:49 pm

Folosesc DK-TAB 18 PG, iar sotiei i-am luat DK-TAB 11 PG.
Cel de 18 mi se pare destul de tare, iar cel de 11 parca prea slab.
Si uite asa mi-a trecut mie prin minte sa combin 5ml de 11 cu 5ml de 18. Ma gandeam ca iese o tarie intre cele doua tocmai buna. Problema este ca acest amestec ma inteapa la limba si parca nu mai are aroma de DK TAB. Aveti idee de ce? Logic nu prea gasesc niciun raspuns ca e practic tot Dekang, tot DK-TAB, tot PG. Care este exlpicatia?

PS. Precizez ca sunt nou in domeniu!
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde Roland » Sâm Ian 28, 2012 9:59 pm

Cum si in ce le-ai combinat? Lichidul a intrat in contact cu vreo suprafata nesterila?
Imagine
Roland
Vaper Veteran

Mesajde Ciuchi » Sâm Ian 28, 2012 11:21 pm

Rolbyroland scrie:Cum si in ce le-ai combinat? Lichidul a intrat in contact cu vreo suprafata nesterila?

Intr-o sticluta cu picurator, cumparata de pe vapers.ro, care tocmai sosise cu restul produselor comandate.
Am scos capacelul de la sticluta si am turnat direct din bidonasele originale.
Imagine
Ciuchi
Vaper

Mesajde standART » Vin Mar 09, 2012 3:19 am

Salutare si bine v-am gasit!
Vapez doar de o luna, iar acum doua zile am primit prima mea comanda (vapers), insa sunt dezamagit... Am mai luat - ca un noob - si sticlutele de 30 ml...
Dekang - DK-TAB PG 18mg: imi pare exact cum l-au descris unii useri pe paginile anterioare: parca vapezi zeama de ciorapi murdari; aburi putini dar cu aceeasi aroma respingatoare... Am incercat sa mai adaug - in diferite proportii - glicerina farmaceutica cu apa distilata, si lichidul VG de mai jos, insa rezultatul nu ma satisface deloc (desi i-a mai taiat din gustul de ciorap putrezit iar productia de aburi a devenit o idee mai consistenta).
Joyetech - CIGAR VG 16mg: nu imi place... simt si un gust de lichior sau ceva asemanator si inca o aroma ciudata pe care nu o pot descrie (poate de la glicerina?) ... o combinatie care mie imi pare scarboasa... Vapez doar din asta ca nu mai am altceva :( din pacate imi devine mai antipatic cu fiecare abur inhalat, mai ales atunci cand citesc cat de multumiti sunt unii useri pe-aici.
Singura experienta frumoasa am avut-o cu lichidul comandat odata cu kit-ul: Ovale - Aroma Black PG 9mg, insa pretul e cam mare pentru o sticluta de 20ml. Insa daca majoritatea lichidelor au calitatea celor de mai sus (ex. DK-TAB, pe care il lauda multi)... parca ar merita sa dau un ban in plus, numai sa nu mai pun gura pe spurcaciunile alea de analoage, cum le spuneti voi.
Deci, pana la urma, din ce am citit in stanga si in dreapta, pe aici si prin alta parte, cam trebuie sa arunci o caruta de bani pe foarte multe sticlute... poate-poate nimeresti ce-ti place... Pana acum "biletele" jucate de mine la "loto" sunt necastigatoare, dar îi voi da de capat pana la urma.
Numai bine!
Imagine
„Tragedia materialismului constă în faptul că nu poate înţelege ce este materia“.

Mesajde karma » Vin Mar 09, 2012 4:31 am

standART scrie:...Deci, pana la urma, din ce am citit in stanga si in dreapta, pe aici si prin alta parte, cam trebuie sa arunci o caruta de bani pe foarte multe sticlute... poate-poate nimeresti ce-ti place...

Cu DK-Tab-ul ai cautat-o, ai vazut ce impartite sunt parerile. Pana la urma o nimeresti si te linistesti :) , te mai ajuta si o vizita la un showroom unde poti testa mai multe arome sau intalniri cu alti vaperi unde mai faci schimb de lichide ... Vad ca esti din Iasi, poate ar fi utila o vizita pe la maestrul scientist, am auzit ca are un lichid delicios numai bun de testat ;)
Confucius say: "Karma's a bitch"

Mesajde standART » Vin Mar 09, 2012 10:51 am

Din nefericire pentru mine nu stiam de domnul scientist, insa astazi voi ajunge la dumnealui sa iau ceva :D yee. Frumoasa si serioasa comunitate aici!
Imagine
„Tragedia materialismului constă în faptul că nu poate înţelege ce este materia“.

Mesajde UncleSam » Mie Mar 21, 2012 10:28 am

Astora le dau bila alba (VG 16mg):
davidoff
pall mall
pipe
sec
winston

Cele cu arome de fructe, vanilie cafea, etc parca nu merg vapate zilnic
UncleSam

Anterior

Înapoi la Software